tresor_jim Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Μας έσκασαν, κοντεύει να βγει η επόμενη έκδοση του android... Εμένα που είναι vgr δλδ vodafone αλλά έχω cosmote κάρτα παίζει κάποιο ρόλο στην αναβάθμιση? Οχι δεν παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 μολις ηρθε και σε μενα ,το ειχα παρει απο αμαζον ιταλιας αλλα δεν ξερω αν θελω να το αναβαθμισω,παντως σιγουρα δεν θελω να κανω αναβαθμιση απο την αρχη ,πολλες ρυθμισεις ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 μολις ηρθε και σε μενα ,το ειχα παρει απο αμαζον ιταλιας αλλα δεν ξερω αν θελω να το αναβαθμισω,παντως σιγουρα δεν θελω να κανω αναβαθμιση απο την αρχη ,πολλες ρυθμισεις ρε γμτΘα κάνεις factory reset; Δεν θα την περάσεις απλά από πάνω; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Πήρε αναβάθμιση το ρολόι (frontier), πήραν αναβάθμιση τα ακουστικά (icon x), πού είναι η αναβάθμιση του τηλεφώνου ο®έο;;; Sent from my SM-N950F using Tapatalk ..........:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Θα κάνεις factory reset; Δεν θα την περάσεις απλά από πάνω; Sent from my SM-N950F using Tapatalk factory reset με την καμια ,ισως απο πανω και αυτο παλι το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παντως σημερα εμεινε μονο μια χωρα με 7.1.μεχρι χθες ηταν 8 χωρες με 7.1.απο κωτσοβολο τιποτα ακομα.μονο 2 ενημερωσεις απο το playstore 1.google 2.google drive. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο sammobile http://i64.tinypic.com/24qpeuw.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παιδιά η Κίνα πότε παίρνει ? Έχω το 9500 με 256gb από Κίνα. Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Γεια σας. Παράγγειλα σήμερα ένα note 8 από kiniti.net στο best price. Αν κάποιος έχει πάρει από εκεί μπορεί να μου πει ότι είναι σίγουρα ευρωπαϊκά?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Γεια σας. Παράγγειλα σήμερα ένα note 8 από kiniti.net στο best price. Αν κάποιος έχει πάρει από εκεί μπορεί να μου πει ότι είναι σίγουρα ευρωπαϊκά?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω παραγγειλει απο κει το A8 2018 και μου δωσαν 1 εβδομαδα δικαιωμα επιστροφης και 2 χρονια εγγυηση.Η συσκευη ηρθε με γερμανικο firmware . Μιλα στο τηλεφωνικο κεντρο. Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Μια ερώτηση και από εμένα. Πήρα το κινητό από τον Κωτσόβολο. Του πέρασα με Odin, sammobile, την Γαλλική 8.0. Τώρα για να το επαναφέρω , πρέπει να του περάσω την GREECE (EUR), όταν την ανεβασει το sammobile; Έγραψε ένας, προηγούμενως, ότι όσοι έχουν cosmote,,, ( έχω καρτοκινητη cosmote), να περάσουν το firmware της cosmote, για να δουλεύει πλήρως, η συσκευή. Θα ήθελα την γνώμη- συμβουλή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Μπορεις να φλασαρεις οποιο firmware θελεις.Δεν ειναι υποχρεωτικο καποιο συγκεκριμενο.Με κανενα δεν υπαρχει ουτε δημιουργειται προβλημα. Ομως καθε δικτυο μπορει να προσφερει μερικα πλεονεκτηματα.Πχ.Το firmware της cosmote εχει το wifi calling που παρεχει δωρεαν τηλ.κλησεις μεσο wifi οπου δεν υπαρχει καλο σημα. Ανεξαρτητα λοιπον τις παροχες του καθε φορεα που ανηκει καποιος σε ολη την ευρωπη οτι σιμ και να βαλει με οποιο firmware θα δουλεψει.Εαν η σιμ εχει και το firmware του παροχου branded θα εχει και τις εχτρα παροχες εαν δεν εχει το firmware του παροχου δεν θα τις εχει αλλα δεν θα δημιουργειται κανενα προβλημα. Ενταξει Αθανασιε ;;; Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Εχω παραγγειλει απο κει το A8 2018 και μου δωσαν 1 εβδομαδα δικαιωμα επιστροφης και 2 χρονια εγγυηση.Η συσκευη ηρθε με γερμανικο firmware . Μιλα στο τηλεφωνικο κεντρο.Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι τα φέρνουν από Γερμανία. Θα είναι όμως σίγουρα ευρωπαϊκό? Να μην Είναι τίποτα από Ασία κτλ. Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 ακομα τιποτα για αναβαθμιση...τελευταιους και καταιδρωμενους μας εχει αφησει η Vodafone (αγορασμενο απο you.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι τα φέρνουν από Γερμανία. Θα είναι όμως σίγουρα ευρωπαϊκό? Να μην Είναι τίποτα από Ασία κτλ. Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι .Μα ειναι σφραγισμενο με τα συνηθισμενα λογοτυπα "ευρωπαικη καρτα σιμ μονο" κτλ.Μπορεις να παρεις και τηλεφωνο στην samsung να δωσεις το imei της συσκευης για να πειστεις. Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι τα φέρνουν από Γερμανία. Θα είναι όμως σίγουρα ευρωπαϊκό? Να μην Είναι τίποτα από Ασία κτλ. Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το erainbow, αγόρασα πριν μήνες το c9 pro, και μου είχαν πει, από πριν, ότι έχει εγγύηση καταστήματος, και Όχι αντιπροσωπεία ς, διότι είναι εισαγωγή από Κίνα. Ζήτησε το ΙΜΕΙ, και πάρε τηλέφωνο στην Samsung Αθήνα, για να ελέγξετε αν έχει εγγύηση στην Ελλάδα, Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Παιδια εχετε μπερδευτει λιγο.Το c9 pro που λεει ο Σακης ειναι για τις ασιατικες χωρες η παραγωγη του.Δεν προοριζεται για ευρωπη γιαυτο δινει εγγυηση το καταστημα και οχι η Ελληνικη samsung.Το καταστημα θα το στειλει πισω σε ενδεχομενο που θελει σερβις γιατι δεν εχει ευρωπαικες προδιαγραψες+καλυψη.Στα firmware στο sammobile φαινεται ποιες συσκευες προοριζονται για ευρωπη και ποιες για εκτος. Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Οχι .Μα ειναι σφραγισμενο με τα συνηθισμενα λογοτυπα "ευρωπαικη καρτα σιμ μονο" κτλ.Μπορεις να παρεις και τηλεφωνο στην samsung να δωσεις το imei της συσκευης για να πειστεις.Δεν το έχω ακόμα για να ξέρω το imei της συσκευής. Ούτε αυτοί το είχαν εκεί ακόμα αφού μου είπε σήμερα θα το παραγγείλει από Γερμανία και θα το έχει πέμπτη και εγώ λογικά Παρασκευή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Τι θα έκανα εγώ: Όταν παραλάβεις, δεν θα το ανοίξεις την συσκευασία, Δεν θα κόψεις την ταινία ασφαλείας. Το κουτί έχει αυτοκόλλητο ετικέτες, που γράφει τα ΙΜΕΙ. Πάρε τηλ. στην Αθήνα σαμσουνκ, για να ξέρεις, αν έχει εγγύηση, Διαφορετικά να το επιστρέψει ς. Κάνε τηλ. στο κατάστημα, να σου στείλουν το imei όταν το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Βρε παιδια δεν γινεται να ζητατε μισ συσκευη και να σας ερθει μια αλλη .Εαν ειπατε να ειναι ευρωπαικη θα ερθει ευρωπαικη.Εαν πειτε ασιατικη θα ερθει ασιατικη .Εξω απο το κουτι μιας συσκευης οταν το παραλαβουμε αναλογα σε ποιο μερος του πλανητη ειναι οι προδιαγραφες που διαλεξαμε θα γραφει τα παρακατω: Versions: N950F (Single SIM: Europe, Australia); N950FD (Global Dual SIM: Europe, LATAM, Brazil; Australia); N950U/U1 (USA); N950W (Canada); N9500 (China); N950N (South Korea) Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Πάντως και εγώ με firmware eur, έχω κανονικά wifi call και VoLte σε Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Πάντως και εγώ με firmware eur, έχω κανονικά wifi call και VoLte σε Oreo. Το unbranded eur-firmware περιεχει και τους τρεις παροχους .Εσυ ομως πηρες τηλεφωνο για να ενεργοποιησεις κατι συγκεκριμενο που θελεις να εχεις.Ενα branded firmware δεν χρειαζεται. Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Πάντως και εγώ με firmware eur, έχω κανονικά wifi call και VoLte σε Oreo. Που φαίνεται αυτό; Εαν δηλ υποστηρίζει wifi call και VoLte; Edited April 10, 2018 by IKAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Που φαίνεται αυτό; Το unbranded eur-firmware περιεχει και τους τρεις παροχους .Εσυ ομως πηρες τηλεφωνο για να ενεργοποιησεις κατι συγκεκριμενο που θελεις να εχεις.Ενα branded firmware δεν χρειαζεται. Άψογος δεν το ήξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Άψογος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ! Από οτι κατάλαβα όμως από την απάντηση του s_wind υποστηρίζεται μεν από το λειτουργικό (EUR) αφού ομως πρώτα ζητήσεις ενεργοποίηση απο cosmote ή οποιο πάροχο έχεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts