Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

wind εσει δεν ειχες το note8 πριν μια βδομαδα πηγες σε s9+? πως ειναι το s9+ σε σχεση με το note8? ως αυριο που θα κανει wipe το κινητο του θα του εχει ερθει official update χαχαααχ

Asdfaster το note το εδωσα εδω και εναμιση μηνα και περιμενα και πηρα το s9 plus .Εχω ομως εταιρικο Note 8 στην Εργασια.Ναι το S9 ειναι καλυτερο σε καμερα οθονη ποιο καμερο-συσκευη αλλα μιλαμε για λεπτομεριες βασικες βεβαια για καποιον που δινει σημασια..Για ενα μεσο χρηστη οχι.

Ξερει κανεις ποσο θα παρει να ερθει ota σε unbranded συσκευες; ενω στα cosmote branded εχει ερθει πριν μερες.δεν θελω να μπω σε διαδικασια με odin και τετοια περιμενω ota.γιαυτο και ρωτησα μηπως ξερει κανεις

Ξερει κανεις ποσο θα παρει να ερθει ota σε unbranded συσκευες; ενω στα cosmote branded εχει ερθει πριν μερες.δεν θελω να μπω σε διαδικασια με odin και τετοια περιμενω ota.γιαυτο και ρωτησα μηπως ξερει κανεις

Αυτα γινονται μαζι στο περιπου χρονικα αρα ota θα λαβεις.

Φίλε δίπλα δίπλα s9 + και p20 pro άστο η σαμμυ είναι για σκουπίδια πηγαίνετε να βγάλετε φωτογραφία σε ένα μαγαζί κάντε full crop και μείνετε με ανοιχτό στομα σοβαρά δεν περίμενα να το δω αυτό που Ούτε να το σκεφτώ αλλά δυστυχώς μέρα με νύχτα

Εντάξει αυτή η επιλογή απλά δεν υπάρχει..

Δουλεύει άψογα!

Με κλειστό gps παρακαλώ.2ef000e170e20354a880cc453391db62.jpg

πως γινεται να δουλευει με κλειστο?

Κανει ανιχνευση μια στο τοσο αντι για συνεχεια, για να δει αν παιζει καποιο αποθηκευμενο δικτυο? ή μηπως δουλευει το gps κρυφα? (οταν λεω κρυφα εννοω οτι και καλα για αυτη τη λειτουργια κανει ανιχνευση τοποθεσιας μιας στο τοσο παλι..

το 1ο ενδεχομενο μοιαζει πιο λογικο και λογικα θα εξοικονομει μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φίλε δίπλα δίπλα s9 + και p20 pro άστο η σαμμυ είναι για σκουπίδια πηγαίνετε να βγάλετε φωτογραφία σε ένα μαγαζί κάντε full crop και μείνετε με ανοιχτό στομα σοβαρά δεν περίμενα να το δω αυτό που Ούτε να το σκεφτώ αλλά δυστυχώς μέρα με νύχτα

τοση μεγαλη διαφορα?

πως γινεται να δουλευει με κλειστο?

Κανει ανιχνευση μια στο τοσο αντι για συνεχεια, για να δει αν παιζει καποιο αποθηκευμενο δικτυο? ή μηπως δουλευει το gps κρυφα? (οταν λεω κρυφα εννοω οτι και καλα για αυτη τη λειτουργια κανει ανιχνευση τοποθεσιας μιας στο τοσο παλι..

το 1ο ενδεχομενο μοιαζει πιο λογικο και λογικα θα εξοικονομει μπαταρια.

Δεν το ξέρω, πάντως ενώ έχω γενικά κλειστό gps, μόλις μπω σπίτι ή στη δουλειά μου ανοίγει και συνδέεται αυτόματα.

Έχω πάντα δεδομένα ανοιχτά, ίσως το καταλαβαίνει απο τις κεραίες κινητής :)

Λεω μια σκέψη!

Screenshot_20180404-211826.jpg

https://s14.postimg.org/6ax5wh4c1/Screenshot_20180404-212210.jpg

31 κύκλοι και 99.91%

Εμένα αυτά βγάζει το φορτίζω πάντα με γρηγορη φόρτιση και όποτε να ναι...Δεν κάνω καμμία ιδιαίτερη μεταχείριση στην μπαταρία...

Edited by eddiedimitris

Screenshot_20180404-211826.jpg

https://s14.postimg.org/6ax5wh4c1/Screenshot_20180404-212210.jpg

31 κύκλοι και 99.91%

Εμένα αυτά βγάζει το φορτίζω πάντα με γρηγορη φόρτιση και όποτε να ναι...Δεν κάνω καμμία ιδιαίτερη μεταχείριση στην μπαταρία...

Από ότι λένε τα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι κ τόσο σωστες αυτές οι μετρήσεις

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αν βγάλω με το p20 με S9 είναι για σπάσιμο το Huawei... Για το κουμπι μπροστά που το ξαναέβαλε λες κ είμαστε στο 2016 γιατί δεν λες κάτι;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εντάξει αυτή η επιλογή απλά δεν υπάρχει..

Δουλεύει άψογα!

Με κλειστό gps παρακαλώ.2ef000e170e20354a880cc453391db62.jpg

Με oreo είσαι?

Βασικά υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτή την δουλειά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εννοειται σβηστε το ΙΜΕΙ.

Γκαηζ αν θελετε να κανετε συγκριτικο με το Ρ20, δοκιμαστε τους Διαξιφισμους ή κατι τετοιο :)

Επισης, η επιλογη Adaptive WiFi που βρισκεται?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και αν βγάλω με το p20 με S9 είναι για σπάσιμο το Huawei... Για το κουμπι μπροστά που το ξαναέβαλε λες κ είμαστε στο 2016 γιατί δεν λες κάτι;

Το κουμπί μπροστά λειτουργεί και σαν Navigation bar. Δηλαδή back home recent κλπ. Έχεις όλη την οθόνη στη διάθεση σου χωρίς τα On Screen nav buttons Που σου τρώνε οθόνη. Οπότε μην το λες αυτό. Εμένα καλό μου φαίνεται. Το δούλεψα στο απλό p20 και βολεύει τρελά.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλησπέρα. Είναι δυνατόν να βγάζουμε φωτογραφία είτε πατώντας το bixby button ή κάποιο άλλο κουμπί του τηλεφώνου:
Γίνεται με το κουμπί της έντασης του ήχου.

Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας

Send from Tapatalk (SM-N950F)

Με oreo είσαι?

Βασικά υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτή την δουλειά.

Ναι με oreo, η ρύθμιση είναι στο wifi - σύνθετες - adaptive wifi.

Δεν το ξέρω, πάντως ενώ έχω γενικά κλειστό gps, μόλις μπω σπίτι ή στη δουλειά μου ανοίγει και συνδέεται αυτόματα.

Έχω πάντα δεδομένα ανοιχτά, ίσως το καταλαβαίνει απο τις κεραίες κινητής :)

Λεω μια σκέψη!

αχα. ΘΑ το δοκιμασω μολις γυρισω σε s9 να δω αν θα εχει διαφορα η μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα. Είναι δυνατόν να βγάζουμε φωτογραφία είτε πατώντας το bixby button ή κάποιο άλλο κουμπί του τηλεφώνου:

Bxactions και κανεις το κουμπι να κανει οτι θες.

Με αυτο το ρημαδι το oreo τι γινεται ρε παιδια?ακομα τιποτα σε μενα........το ξερω οτι δε θα δω και τιποτα το τρομερο αλλα μου κανει εντυπωση τοσος καιρος για την αναβαθμιση...

Μια απο τα ιδια και γω αγορασμενο απο κωτσοβολο unbranded.ενω με το firmwarε της cosmote το πηραν εδω και μερες εδω τιποτα.και ειχα την εντυπωση μεχρι το s7edge πρωτα τα unbranded παιρνουν αλλα το αντιθετο γινεται τελικα

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξυ διαβασα σχολια για το s9 σε σχεση με το p20 pro οτι το δευτερο ειναι καλυτερο σε ποιοτητα αλλα απο οτι ειδα τα samsung δεν πιανονται.

Σορρυ που αναφερθηκα στο s9 ενω ειναι τοπικ του note8

Εγώ που το έχω περίπου 1.5 μήνα ? Τι τρελό ενδείξεις είναι αυτές? Και δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία σε θέματα χρόνου. Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω τις τιμές ?c86e47f0088b10f6f114410d69331bd9.jpg

Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by themis999444
samsung is the winner

@meteox.

Και εγώ το πήρα από Κωτσόβολο, και πέρασα από το sammobile, το Γαλλικό firmware 8.0.

Θέλω να περάσω το official firmware.

Τα firmware που έχει το sammobile, είναι official??????

Πρέπει να το ξέρω αυτό!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8