Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ρε παιδιά όσο δουλεύω το Note τοσο αντιλαμβάνομαι πόσο μ$ρδελο λειτουργικο είναι το android.. Ας όψεται η κοινωνία...

Γι αυτό Μοντόγια δε θα αλλάξω το avatar μέχρι να αναθεωρήσω! :lol:

Είναι το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται όταν αφήνει τα Windows mobile 10. Μεγάλο ρόλο παίζει βέβαια και η συνήθεια οπότε θέλεις λίγο χρόνο εξοικείωσης.

Βέβαια υπάρχει και χαοτική διαφορά στο store οπότε θα έρθεις στα ίδια σου.

Κατά τα άλλα, εγώ έχω σταθερά το Ν9.......:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είναι το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται όταν αφήνει τα Windows mobile 10. Μεγάλο ρόλο παίζει βέβαια και η συνήθεια οπότε θέλεις λίγο χρόνο εξοικείωσης.

Βέβαια υπάρχει και χαοτική διαφορά στο store οπότε θα έρθεις στα ίδια σου.

Κατά τα άλλα, εγώ έχω σταθερά το Ν9.......:lol:

Το κινητό είναι πραγματικά τούμπανο αλλα με android χάνει πολύ. Πραγματικό χάος. Το store το σώζει αλλα σκέφτομαι το 950 με αυτό το store δε θα είχε αντίπαλο.

Δε κλαίγομαι πάντως. Το Note 8 είναι απίστευτη συσκευή και χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, μάλλον συνήθειας. Αυτό που επίσης δε μπορώ με τίποτα είναι το λευκό layout... Πως θα γίνει να το μαυρίσουμε; Όσο για το launcher μάλλον σε λίγο καιρό θα του βάλω windows launcher μπας και έρθω λίγο στα ίσια μου..

Και κάτι τελευταίο. Όποιος θέλει να χρησιμοποιεί το fingerprint οπωσδήποτε, καλύτερα να πάρει άλλο κινητό..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Το κινητό είναι πραγματικά τούμπανο αλλα με android χάνει πολύ. Πραγματικό χάος. Το store το σώζει αλλα σκέφτομαι το 950 με αυτό το store δε θα είχε αντίπαλο.

Δε κλαίγομαι πάντως. Το Note 8 είναι απίστευτη συσκευή και χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, μάλλον συνήθειας. Αυτό που επίσης δε μπορώ με τίποτα είναι το λευκό layout... Πως θα γίνει να το μαυρίσουμε; Όσο για το launcher μάλλον σε λίγο καιρό θα του βάλω windows launcher μπας και έρθω λίγο στα ίσια μου..

Και κάτι τελευταίο. Όποιος θέλει να χρησιμοποιεί το fingerprint οπωσδήποτε, καλύτερα να πάρει άλλο κινητό..

Για το μαύρο layout μπες στο Samsung themes και κατέβασε το material black.

Sent from my Galaxy Note 8

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Βάλε οπουδήποτε nova launcher ή το arrow που είναι της ms. Τους χρησιμοποίησα και τους δύο και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο.

Nova:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

Και

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier

Και

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

Και ο arrow που είναι σχεδόν ίδιος, δωρεάν και θα σε βολέψει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher

Ξεκίνησε με τον δεύτερο που δεν υστερεί πουθενά.

Βάλε και το παρακάτω wallpaper και είσαι έτοιμος

mdmhBm

https://ibb.co/mdmhBm

https://ibb.co/mdmhBm

Edited by montoya_42

Το fingerprint εκεί που είναι δεν βολεύει καθόλου. Σαν να το έβαλαν απλα για να υπάρχει. Και επίσης η ταχύτητα του στο ξεκλείδωμα μοιάζει σαν να είναι 2 γενιές πίσω.

Σαν συσκευή, το τελευταίο Samsung Που είχα πριν ήταν το s6 edge. Δεν περίμενα να είναι τόσο διαφορετικό το note. Εννοώ πως τα Samsung πλέον δεν είναι όπως ήταν παλιότερα. Τουλάχιστον για to note που έχω δεν θυμίζει Samsung Όπως τα ήξερα, και η πλάκα είναι πως δεν το περίμενα!

Λίγο καλύτερη να ήταν η μπαταρία μόνο δεν θα υπήρχε ανταγωνιστής. Ο λόγος που θα το αλλάξω πάλι κάποια στιγμή είναι η βαρεμάρα και το μικρόβιο της αλλαγής. Κατά τα άλλα για έναν νορμάλ άνθρωπο που δεν αλλάζει κάθε 6μηνο κινητό θα τον βγάλει πιστεύω χαλαρά μια 3ετια.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Τι εννοεις πραγματικο χαος; Ειναι αχταρμας οι ρυθμισεις; Ο app drawer; Γινε πιο συγκεκριμενος επιχειρηματολογωντας και ασε τις αοριστολογιες, αν θες να γινει σωστη κουβεντα.

Αν δεν μπορεις το λευκο layout, υπαρχουν δεκαδες θεματα με μαυρο στο samsung themes.

Eπισης, οπως λες, μπορεις στο android να βαλεις windows launcher, αυτη ειναι και η μαγεια του.

Το fingerprint δεν ειναι σε καλη θεση, αλλα συνηθιζεται και ειναι ακριβες... Μου ειχες και στα lumia 950 fingerprint reader και μου καλομαθες ε;

Παντα υπαρχει ο δρομος της επιστροφης στο 950, ετσι για να ξανακουσεις ποσο ωραια τριζει το πλαστικο καπακι της πλατης! :rolleyes:

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Θελω να σας ρωτησω αν εχετε κατεβασει και εγκαταστησει τα 2 τελευταια update.Εχετε δει βελτιωσεις? Η γνωμη σας ειναι να κατεβαζουμε τα updates? Επισης να ρωτησω αν θελουμε να εγκαταστησουμε ενα τελευταιο update δεν πρεπει υποχρεωτικα να εγκαταστησουμε ολα τα προηγουμενα?Η απαντηση σας θα βοηθησει πολλους εδω στο forum. Ευχαριστω.

Τι εννοεις πραγματικο χαος; Ειναι αχταρμας οι ρυθμισεις; Ο app drawer; Γινε πιο συγκεκριμενος επιχειρηματολογωντας και ασε τις αοριστολογιες, αν θες να γινει σωστη κουβεντα.

Αν δεν μπορεις το λευκο layout, υπαρχουν δεκαδες θεματα με μαυρο στο samsung themes.

Eπισης, οπως λες, μπορεις στο android να βαλεις windows launcher, αυτη ειναι και η μαγεια του.

Το fingerprint δεν ειναι σε καλη θεση, αλλα συνηθιζεται και ειναι ακριβες... Μου ειχες και στα lumia 950 fingerprint reader και μου καλομαθες ε;

Παντα υπαρχει ο δρομος της επιστροφης στο 950, ετσι για να ξανακουσεις ποσο ωραια τριζει το πλαστικο καπακι της πλατης! :rolleyes:

:lol::lol::lol:

Θελω να σας ρωτησω αν εχετε κατεβασει και εγκαταστησει τα 2 τελευταια update.Εχετε δει βελτιωσεις? Η γνωμη σας ειναι να κατεβαζουμε τα updates? Επισης να ρωτησω αν θελουμε να εγκαταστησουμε ενα τελευταιο update δεν πρεπει υποχρεωτικα να εγκαταστησουμε ολα τα προηγουμενα?Η απαντηση σας θα βοηθησει πολλους εδω στο forum. Ευχαριστω.

εγω με το τελευταιο ειδα μικρη πτωση στην αυτονομια ειδικα με χρηση δεδομενων.

Απο εκει και περα, αν δεν μου δημιουργει προβλημα ενα Update το βαζω, αρα ποτε δε βαζω 1ος, περιμενω αλλους εδω ή αν εχω χρονο για χασιμο το βαζω και εαν δεν παει καλα, ριχνω προηγουμενη εκδοση, κατι που μπορεις να κανεις και εσυ, αρα εφοσον εχεις την επιλογη να γυρισεις πισω, αρκει να εχεις το χρονο να το κανεις..

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειχε iris scanner και πλουσιο μενου με ολες τις παραμετροποιησεις ενος android..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το update των εφαρμογων η του λειτουργικου δεν ειναι κατι το καλο και σιγουρο.Βλεπεις πχ.πολλοι χρηστες εχουν επιλεγμενο το αυτοματο update στο play και αναβαθμιζουν τις εφαρμογες συνεχεια χωρις να ξερουν τι κανει ο καθε προγραμματιστης.Ο προγραμματιστης λοιπον της εφαρμογης μπορει να εχει προσθεσει καινουργιο πραγματα στην εφαρμογη τα οποια πχ.εσενα μπορει να μη σου αρεσουν και πριν η εφαρμογη σου δουλευε μια χαρα ενω τωρα μπορει να σου τρωει περισσοτερη ραμ , μπαταρια κτλ.Το ιδιο και στο λειτουργικο.Ο καθε κατοχος μιας συσκευης εφοσον εχει ενεργοποιημενο το update αφηνει και μπαινει οτιδηποτε με αποτελεσμα να τον χαλασει εαν δει οτι κατι δεν παει καλα.

Δεν αφηνεις την πορτα ανοιχτη και λες περαστε οποιος θελει.Εαν θελεις να κανεις ενα update το σωστο ειναι να ενημερωθες αναλυτικα τι περιεχει η καθε εφαρμογη η λειτουργικο.Αλλιως μετα πανε τα μπινελικια συννεφο για κατι βεβαια που επετρεψες "εσυ"να γινει.

Edited by s_wind

Προσοχη.Τα θεματα που υπαρχουν στο samsung themes ειναι μουλτι για πολλα μοντελα.Καλο ειναι προληπτικα Να κλεισετε πρωτα ολες τις εφαρμογες σας .Να ελεγξετε την ραμ σας πριν αλλα και μετα την εγκατασταση .Να κανετε συγκριση και Σε ενδεχομενο μεγαλης απωλειας ραμ η battery drain να το κανετε απεγκατασταση .Εαν αντιθετα τα νουμερα της ραμ ειναι καλα ολα καλως.

Προσοχη.Τα θεματα που υπαρχουν στο samsung themes ειναι μουλτι για πολλα μοντελα.Καλο ειναι προληπτικα Να κλεισετε πρωτα ολες τις εφαρμογες σας .Να ελεγξετε την ραμ σας πριν αλλα και μετα την εγκατασταση .Να κανετε συγκριση και Σε ενδεχομενο μεγαλης απωλειας ραμ η battery drain να το κανετε απεγκατασταση .Εαν αντιθετα τα νουμερα της ραμ ειναι καλα ολα καλως.

Πόσο δίκιο έχεις φίλε. Την είχα πατήσει με πολύ ωραίο theme (με το διάστημα είχε σχέση) και η αυτονομία ήταν αισθητά πεσμένη.

Εντελώς φιλικά (και το γνωρίζεις αυτό) διαφωνώ με την "ένταση" της απάντησης.

Στα υπόλοιπα, για το καπάκι που ετριζε (μαλλον ήμουν τυχερός και δεν είχα αυτή την αίσθηση αλλά όντως υπήρχαν πολλές αναφορές) την προτιμούσα έναντι του γυαλιού κλπ μιας και χαιρόμουν την συσκευή χωρίς θήκη και με μια αλλαγή πλάτης (κόστους ~15€) είχα καινούρια συσκευή. Στα + και η αποσπώμενη μπαταρία. Στα premium υλικά τις κάνουμε "αστακούς" και στο τέλος χαιρόμαστε τις θήκες...... Βέβαια με την αδιαφροχοποιηση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιστροφή στο 950, προφανώς δεν του το επιτρέπει το store. Κάπου χάνει, κάπου κερδίζει.

Εντελώς φιλικά (και το γνωρίζεις αυτό) διαφωνώ με την "ένταση" της απάντησης.

Στα υπόλοιπα, για το καπάκι που ετριζε (μαλλον ήμουν τυχερός και δεν είχα αυτή την αίσθηση αλλά όντως υπήρχαν πολλές αναφορές) την προτιμούσα έναντι του γυαλιού κλπ μιας και χαιρόμουν την συσκευή χωρίς θήκη και με μια αλλαγή πλάτης (κόστους ~15€) είχα καινούρια συσκευή. Στα + και η αποσπώμενη μπαταρία. Στα premium υλικά τις κάνουμε "αστακούς" και στο τέλος χαιρόμαστε τις θήκες...... Βέβαια με την αδιαφροχοποιηση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιστροφή στο 950, προφανώς δεν του το επιτρέπει το store. Κάπου χάνει, κάπου κερδίζει.

Οι τελευταιες μου προτασεις ειναι καθαρα χιουμοριστικες ρε συ!

Οι πρωτες ομως ειναι ξεκαθαρες. Πού ακριβως ειναι χαος το android στο tw του note; Θελω αποδειξεις, οχι αοριστολογιες.

Το να εχεις μαθει χρονια σε ενα λειρουργικο και να σε δυσκολευει η μεταβαση, το καταλαβαινω, το εχω παρεσει κι εγω και ολοι μας.

Αλλα το να λες οτι ειναι χαος χωρις να λες σε τι ακριβως, σε χαλαει η ασπριλα ενω υπαρχουν απειρες λυσεις για μαυρα θεματα, μπορεις να βαλεις και αλλο launcher που να μοιαζει στα πλακακια, αλλα κραζεις το android, πώς περιμενεις να τον αντιμετωπισω; :worry:

Τα καπακια ετριζαν στα 950XL. Αυτο που ειχα δηλαδη..

Αν εσενα σου αρεσει αυτη η αισθηση φυσικα και δε με πειραζει... Το τριξιμο παραμανει τριξιμο ομως!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ρε παιδιά συγγνώμη, συγκρίνουμε το note8 με το 950? Σιγά μην το συγκρίνουμε και με το 8800 scirocco. Καλά και χρυσά τα nokia αλλά σε άλλες εποχές.

Τωρα οσον αφορά το λειτουργικό που ειναι android σχεδόν σε όλες τις συσκευές, είναι τόσο παραμετροποιησιμο και υπάρχουν τόσες επιλογές απο launchers μέχρι εφαρμογές μέχρι ότι θες, που ο καθένας μπορεί να το φέρει στα μέτρα του.

Αν και δε βλέπω να πάσχει πλέον κάπου ο tw αλλά περί ορέξεως...

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Παιδιά είπαμε είναι τούμπανο το Note! Μη κάνουμε π@τ@να το thread! :p

Ρε Μοντόγια πες κάτι! Με τον πόνο μας παίζουνε!

Όσο για τα black themes, εγώ δε θέλω να αλλάξω theme γιατί αλλάζουν και τα εικονίδια δεν έχω βρει κάτι soft.

Μια απλή επιλογή να είχε black or white στα menu.. To oreo λέτε να χει;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Υπάρχει το High contrast theme που τα εικονίδια μένουν ίδια

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Όσο για τα black themes, εγώ δε θέλω να αλλάξω theme γιατί αλλάζουν και τα εικονίδια δεν έχω βρει κάτι soft.

Αφού σε αφήνει να βάλεις ότι πακέτο εικονιδίων θέλεις. Βάλε το theme και επέλεξε τα default εικονίδια μετά

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εγώ έχω βάλει substratum και το έχω κάνει κατράμι σε όλες τις μεγάλες/κοινές εφαρμογές και στο μενού...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

εικονιδια μπορεις να βαλεις παλι τα ιδια, υπαρχει store Μονο για αυτα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8