araditsas Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έχει ρύθμιση να διαλέγεις εφαρμογές και να μην τρέχουν όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη; Για παράδειγμα να μην τρέχει το Facebook στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το AOD τοσο τρώει, σύμφωνα με την εταιρεία είναι στο 0,8% ανά ώρα αρα καλα εισαι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν δεν το χρειάζεσαι το βράδυ Βαλτο να κλείνει με πρόγραμμα η βαλε το edge ρολόι που καίει περίπου τα μισα. Στο S8+ δεν μου έτρωγε ποτέ τόσο πολύ μπαταρία μέσα σε ένα βράδυ. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Στο S8+ δεν μου έτρωγε ποτέ τόσο πολύ μπαταρία μέσα σε ένα βράδυ. Σε γενικές γραμμές τοσο τρώει πάντως και σε 7 edge που είχα και τώρα με 8+. Τοσο λέει και η εταιρεία επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έχει ρύθμιση να διαλέγεις εφαρμογές και να μην τρέχουν όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη; Για παράδειγμα να μην τρέχει το Facebook στο παρασκήνιο; Ρυθμισεις-διαχειριση συσκευης-μπαταρια-παντα αδρανεις εφαρμογες (κατω-κατω στη σελιδα). Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ρυθμισεις-διαχειριση συσκευης-μπαταρια-παντα αδρανεις εφαρμογες (κατω-κατω στη σελιδα). Σε ευχαριστώ φίλε δεν το έχω το κινητό απλά ήθελα να δω αν το έχει. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γιατί δεν έχει ανοίξει το ΕΠΙΣΗΜΟ thread? Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τσίμπησα και ένα dome glass, για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τσίμπησα και ένα dome glass, για να δούμε... Περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις όταν με το καλό το βάλεις. Από άμαζον το πήρες; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τσίμπησα και ένα dome glass, για να δούμε... Περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις όταν με το καλό το βάλεις. Από άμαζον το πήρες; Sent from my SM-N910C using TapatalkΠραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως κάθετε ειδικά το τζαμί αυτό. Nikos Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Από αμαζον, ναι. Το ΣΚ θα το δοκιμάσω, θέλω να τσεκάρω κατά πόσο είναι συμβατό και με τις δύο spigen που έχω προτού το βάλω μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πως μέσα σε λίγες ώρες,βρέθηκα με note 8...δε το κατάλαβα... Μάλλον γρήγορη η απόφασή. Σαφώς τα χρήματά του δε βλέπω να τα αξίζει. Τα 2 παραπάνω gb ram το κάνουν πιο σπιρτοζικο,σε σχέση με το s8 πού επίσης εχω.οχι όμως κάτι τρελό σαν διαφορά. Πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών,μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου βέβαια. Για την κάμερα δεν εχω ακόμα γνώμη.πιο κορεσμένα χρώματα εχει το s8,στο note είναι πιο φυσικά. Στο χέρι βολικό αν και μακρύ. Η οθόνη πολύ καλή στην απόκριση,κλασσική samsung,top δηλαδή. Ομορφα χρώματα επίσης,στα μάτια μου ίδια με του s8,κορυφή. Ηχείο πιο δυνατό στο note. Και το ερώτημά.... Τελικά αν εχεις s8+,αξίζει η μετάβασή; Οχι.εκτός κι αν η τιμή ήταν 3 πράσινα πιο χαμηλά.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 @ταξιδιωτης22 Γιάννη ξεχνάς την γραφίδα. Από όσο φαίνεται δεν ασχολήθηκες καθόλου με αυτήν. Είναι άλλης κατηγορίας συσκευή το νοτε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Όντος αν δεν σου αρέσει και δεν χρησιμοποιείς την γραφίδα τότες όντος σου φαίνεται σαν ένα s8 plus Καλημέρα. :) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) χτες πρωτη φορα το επιασα και εγω στα χερια μου στο Media ,λιγο απογοητευτικα το 8+ μου φαινεται πολυ πιο ομορφο και πιο βολικο,αν δεν ηταν η γραφιδα και η διπλη καμερα σιγουρα στο + θα πηγαινα ,τωρα με μιση καρδια θα παω στο note αλλα μαχ στα 800 ε +100(ηδη η τιμη πηγε στα 930 ) το dex,επισης δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πως διορθωνεις την εικονα στην δευτερη καμερα Edited September 22, 2017 by slk200gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 με μιση καρδια θα παω στο note αλλα μαχ στα 800 ε +100 το dex, +1 αλλα €800 μαζι με το DeX. επισης δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πως διορθωνεις την εικονα στην δευτερη καμερα Τι προβλημα εχει η 2η καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 +1 αλλα €800 μαζι με το DeX. Τι προβλημα εχει η 2η καμερα? οχι 800+90 ε συνολο 890(τελικα η αναμονη απο τα 0130 ισως και να μην αξιζε τοσο ) ,κανενα προβλημα με την καμερα απλα ηθελα να φλουταρω το backround αλλα δεν μπορεσα,καλα το ειχα κανενα 20 λεπτο στα χερια μου (ευτυχος που θελαν να το δουν και αλλοι αλλιως εκει θα ημουν ακομα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημέρα παίδες, υπάρχει ρύθμιση να αναβει η οθονη όταν ερχεται mail η sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παίδες καλημέρα, το dex το παραλάβατε όλοι όσοι το πήρατε από κωτσοβολο? γιατί ήταν να το πάρω σήμερα και μου είπανε σήμερα για την άλλη Παρασκευή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανενα Edited September 22, 2017 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημέρα παίδες, υπάρχει ρύθμιση να αναβει η οθονη όταν ερχεται mail η sms Όχι φίλε δεν γίνεται θα πρέπει να βάλεις από playstore την εφαρμογή glimpse notifications. Πολύ καλή εφαρμογή χωρίς καθόλου καταναλώση μπαταρίας αλλά δεν δουλεύει μαζί με την AOD Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανενα Μια απορία την έχω και εγώ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανεναΕγώ το έβαλα σε θήκη τύπου wallet όπως κάνω σε κάθε κινητό που παίρνω και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Παιδες μην βαρεσετε αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης; Edited September 22, 2017 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδες μην βαρεσεται αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης; Μπορείς ναι. Αλλά στο δεύτερο tray δεν γίνεται 2 sim μαζί με sd. Δεν πρέπει να έχει 2 υποδοχές sim και μια sd. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδες μην βαρεσεται αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης; Φυσικα.ετσι το λειτουργω και γω Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts