panosf Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Κανεις ζουμ x2, βγαζει λιγο καλύτερα το βράδυ (βασικα πρέπει να έχεις και τα 2, να βγάλεις φωτο και να συγκρινεις για να δεις τη διαφορά. Μικρες διαφορες παντα. Κοίτα στο utube υπάρχει συγκριτικο), θολονεις, ξεθολονεις το background μιας φωτο, ακομα και αφου τραβηξεις τη φωτο. Δεν εχει τοση διαφορά πρακτικά . Δεν πας απο s8+ στο νοτε μονο για την καμερα. Οποιος εχει και τα 2 ας γράψει περισσότερα. Για όποιον ασχολείται με το θέμα φωτογραφία είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη. Όπως σωστά λες προσφέρει χ2 zoom (πάρα πολύ πρακτικό), το περίφημο bokeh effect (aka portrait mode στο iphone) με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιπλέον ρύθμιση του θολώματος και μετά την λήψη της φωτογραφίας καθώς και ελαφρώς καλύτερη λήψη σε low light situations. Επίσης πολύ θετικό ότι διαθέτουν OIS και οι δύο κάμερες. Από εκεί και πέρα όπως λες δεν πας σε Note μόνο για την κάμερα. Αν όμως προσθέσεις την μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, το spen, τα επιπλέον 2GB RAM και την dual sim λειτουργία (επίσημα με εγγύηση) τότε αρχίζεις και το σκέφτεσαι λίγο περισσότερο. Edited September 21, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Για όποιον ασχολείται με το θέμα φωτογραφία είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη. Όπως σωστά λες προσφέρει χ2 zoom (πάρα πολύ πρακτικό), το περίφημο bokeh effect (aka portrait mode στο iphone) με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιπλέον ρύθμιση του θολώματος και μετά την λήψη της φωτογραφίας καθώς και ελαφρώς καλύτερη λήψη σε low light situations. Επίσης πολύ θετικό ότι διαθέτουν OIS και οι δύο κάμερες. Από εκεί και πέρα όπως λες δεν πας σε Note μόνο για την κάμερα. Αν όμως προσθέσεις την μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, το spen, τα επιπλέον 2GB RAM και την dual sim λειτουργία (επίσημα με εγγύηση) τότε αρχίζεις και το σκέφτεσαι λίγο περισσότερο.Να συμπληρώσω επίσης ότι οποιος είναι ήδη κάτοχος του 128gb s8+ το οποίο έχει κι αυτό 6gb ram τότε έχει έναν επιπλέον λόγο για να μην πάει σε Νοτε8. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 σε 2-3 μηνες οντως θα ειναι λαθος επιλογη μιας και σε ακομα 2-3 βγαινει το S9 :lol::lol: Το note 9 βγαίνει σε 9 μήνες. Για το πενακι πας στο Note οπότε θα είναι εξαιρετικη επιλογή στα 700. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έρχεται βρεθεί στην θέση να το έχετε δίπλα σας σφραγισμένο και να μην ξέρετε αν πρέπει να το κρατήσετε άρα να ανοίξετε ή να μην το αγγίξεις αλλά να το πουλήσεις; σε αυτή την φάση βρίσκομαι τώρα Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έρχεται βρεθεί στην θέση να το έχετε δίπλα σας σφραγισμένο και να μην ξέρετε αν πρέπει να το κρατήσετε άρα να ανοίξετε ή να μην το αγγίξεις αλλά να το πουλήσεις; σε αυτή την φάση βρίσκομαι τώρα Μα για να το πήρες άνοιξε το τουλάχιστον. Δουλεψε το και αν δεν το δίνεις. Αλλιώς γιατί το πήρες? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Αρχικά το πήρα διότι τα iPhone εφέτος δεν με ικανοποίησαν για διάφορους λόγους. Πριν ήμουν χρόνια χρήστης Samsung Android (είχα Ν2 και Ν4 μεταξύ άλλων) και λέω να ξανακάνω την αλλαγή φέτος. Αλλά έχω λίγες αμφιβολίες ξέρεις. Κυρίως όσον αφορά το smoothness και την διαχείριση της ραμ. Δεν το βρίσκω πουθενά ως demo κάπου για να το δουλέψω λίγο να δω πως ρολλαρει ή έστω να νοιώσω την υφή του βρε αδερφέ. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Για όποιον ασχολείται με το θέμα φωτογραφία είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη. Όπως σωστά λες προσφέρει χ2 zoom (πάρα πολύ πρακτικό), το περίφημο bokeh effect (aka portrait mode στο iphone) με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιπλέον ρύθμιση του θολώματος και μετά την λήψη της φωτογραφίας καθώς και ελαφρώς καλύτερη λήψη σε low light situations. Επίσης πολύ θετικό ότι διαθέτουν OIS και οι δύο κάμερες. Από εκεί και πέρα όπως λες δεν πας σε Note μόνο για την κάμερα. Αν όμως προσθέσεις την μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, το spen, τα επιπλέον 2GB RAM και την dual sim λειτουργία (επίσημα με εγγύηση) τότε αρχίζεις και το σκέφτεσαι λίγο περισσότερο. Και η οθόνη του note 8 δεν είναι λίγο καλύτερη από ότι λένε; Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Έρχεται βρεθεί στην θέση να το έχετε δίπλα σας σφραγισμένο και να μην ξέρετε αν πρέπει να το κρατήσετε άρα να ανοίξετε ή να μην το αγγίξεις αλλά να το πουλήσεις; σε αυτή την φάση βρίσκομαι τώραΕ ρε ένα δίλημμα που έχει ο άνθρωπος , άνοιξε το άνθρωπε μου να το χαρείς....:) Edited September 21, 2017 by rolexakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ε ρε ένα δίλημμα που έχει ο άνθρωπος , άνοιξε το άνθρωπε μου να το χαρείς....:) Εσύ, που από ότι καταλαβαίνω χρησιμοποιείς Ν8 μπορείς να μου πεις πως είναι το smoothnes και η διαχείριση της ραμ; :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εσύ, που από ότι καταλαβαίνω χρησιμοποιείς Ν8 μπορείς να μου πεις πως είναι το smoothnes και η διαχείριση της ραμ; :happy: Ένα αρκετά αναλυτικό βίντεο. Το Note 8 είναι το τοπ κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς έχει πενακι που κάνεις παπάδες έχει 6gb Ram και το TouchWiz είναι καλύτερο από ποτέ. Απλά είναι ακριβό ακομα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ένα αρκετά αναλυτικό βίντεο. Το Note 8 είναι το τοπ κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς έχει πενακι που κάνεις παπάδες έχει 6gb Ram και το TouchWiz είναι καλύτερο από ποτέ. Απλά είναι ακριβό ακομα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Σε ευχαριστώ φίλε!! Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο απλά θέλω να μάθω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε!! Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο απλά θέλω να μάθω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει :) Απο τη στιγμή που το αγορασες, τσαμπα προβληματιζεσαι.. Αμα δε μείνεις ευχαριστημενος, θα το πουλήσεις φαντάζομαι.. Τι σφραγισμένο, τι μιας εβδομαδας, σιγα τη διαφορα σε λεφτα που θα χάσεις.. 50€ το πολυ.. Οτι και να σου πει ο οποιονδήποτε, καθενας εχει τα δικα του στάνταρ. Δουλεψε, το πειραξε και 5 πραγματα να το φέρεις στα μετρα σου και αν δε σου κανει, factory reset και το πουλας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έρχεται βρεθεί στην θέση να το έχετε δίπλα σας σφραγισμένο και να μην ξέρετε αν πρέπει να το κρατήσετε άρα να ανοίξετε ή να μην το αγγίξεις αλλά να το πουλήσεις; σε αυτή την φάση βρίσκομαι τώρα Στην ίδια φάση είμαι από προχθές χαχα Για άλλο λόγο βέβαια και όχι για το smoothness και τη σταθερότητα καθώς είχα το S8 plus και ξέρω τι δύναμη είναι (με Nova prime και σωστό στήσιμο) Για το ότι το πήρα απ τη Vodafone και είναι single δε το ήξερα που υπήρχε αυτή η διαφορά. Δε τρελαίνομαι για το δίκαρτο αλλά είναι το γ@μώτ\ γιαυτό. Το έβαλα και αγγελία και το έβγαλα γιατί μετάνιωσα. Μέχρι της 12 περιμένω ένα φίλο να μου πει αν το πάρει όπως είναι σφραγισμένο αλλιώς το ανοίγω και αρχίζει το πάρτι χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Να συμπληρώσω επίσης ότι οποιος είναι ήδη κάτοχος του 128gb s8+ το οποίο έχει κι αυτό 6gb ram τότε έχει έναν επιπλέον λόγο για να μην πάει σε Νοτε8. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον κακή αγορά όμως αν έχει δώσει κάποιος πάνω από 800-850 ευρώ γιατί προσεγγίζει την τιμή του Note 8. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχικά το πήρα διότι τα iPhone εφέτος δεν με ικανοποίησαν για διάφορους λόγους. Αλλά έχω λίγες αμφιβολίες ξέρεις. Κυρίως όσον αφορά το smoothness και την διαχείριση της ραμ. Δεν το βρίσκω πουθενά ως demo κάπου για να το δουλέψω λίγο να δω πως ρολλαρει ή έστω να νοιώσω την υφή του βρε αδερφέ. Σε τέτοιο επίπεδο συσκευών αν έχεις αποκλείσει τα νέα iphone, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Επειδή τσάμπα καταπιέζεις τον εαυτό σου, κάνε αυτό που τελικά θα πράξεις. Ξέσκισε το !!! :lol: Edited September 21, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Οφείλω να πω ότι μετά την τρίτη φόρτιση έχει πάρει τα πάνω της η μπαταρία,μου έβγαλε 34 ώρες λειτουργίας με 3 ώρες sot,τώρα είμαι με την τέταρτη φόρτιση και το βλέπω ακόμα καλύτερα. Σε σχέση με το S8+ η κάμερα είναι ελαφρώς καλύτερη στο note 8,το βράδυ βγάζει λίγο ποιο φωτεινές σε σχέση με το S8+,σε macro φωτογραφία που το συγκρινα με τον κεντρικό φακό και όχι με το ζουμ,πάλι είναι ποιο καθαρή και άμα του βάλω και το ζουμ το macro γίνεται super macro. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το aod μέσα σε μια νύχτα και σε λειτουργία πτήσης μου έφαγε 8% από την μπαταρία. Το απενεργοποιησα μέχρι να κάνουν κάποιο update και διορθώσουν αυτό το drain. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Οφείλω να πω ότι μετά την τρίτη φόρτιση έχει πάρει τα πάνω της η μπαταρία,μου έβγαλε 34 ώρες λειτουργίας με 3 ώρες sot,τώρα είμαι με την τέταρτη φόρτιση και το βλέπω ακόμα καλύτερα. Σε σχέση με το S8+ η κάμερα είναι ελαφρώς καλύτερη στο note 8,το βράδυ βγάζει λίγο ποιο φωτεινές σε σχέση με το S8+,σε macro φωτογραφία που το συγκρινα με τον κεντρικό φακό και όχι με το ζουμ,πάλι είναι ποιο καθαρή και άμα του βάλω και το ζουμ το macro γίνεται super macro. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το aod μέσα σε μια νύχτα και σε λειτουργία πτήσης μου έφαγε 8% από την μπαταρία. Το απενεργοποιησα μέχρι να κάνουν κάποιο update και διορθώσουν αυτό το drain. Το AOD τοσο τρώει, σύμφωνα με την εταιρεία είναι στο 0,8% ανά ώρα αρα καλα εισαι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν δεν το χρειάζεσαι το βράδυ Βαλτο να κλείνει με πρόγραμμα η βαλε το edge ρολόι που καίει περίπου τα μισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τελικά πήρα την απόφαση και το άνοιξα! Απο χθες το σκεφτόμουν αλλά τα κατάφερα:lol::lol: Με μια γρήγορη ματιά η οθόνη του είναι απλά απίστευτη όπως και η απόκριση στο άγγιγμα. Κατευθείαν έκανε ενημέρωση λογισμικού με μέγεθος 500κάτι mb και τώρα το στήνω. Είναι κουκλί το άτιμο:):) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το AOD τοσο τρώει, σύμφωνα με την εταιρεία είναι στο 0,8% ανά ώρα αρα καλα εισαι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν δεν το χρειάζεσαι το βράδυ Βαλτο να κλείνει με πρόγραμμα η βαλε το edge ρολόι που καίει περίπου τα μισα. Mα αν γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα δεν απενεργοποιείται το AOD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Mα αν γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα δεν απενεργοποιείται το AOD; Υπάρχει μια ρύθμιση ναι, όπως και σε τσέπη αλλα δεν νομίζω να λεει κάτι τέτοιο ο φίλος πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τελικά πήρα την απόφαση και το άνοιξα! Απο χθες το σκεφτόμουν αλλά τα κατάφερα:lol::lol: Με μια γρήγορη ματιά η οθόνη του είναι απλά απίστευτη όπως και η απόκριση στο άγγιγμα. Κατευθείαν έκανε ενημέρωση λογισμικού με μέγεθος 500κάτι mb και τώρα το στήνω. Είναι κουκλί το άτιμο:):)Έλα να μεγαλώνει η παρέα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Λεει ότι το βράδυ του καταναλώνει 8% της μπαταρίας το AOD. Οπότε αναρωτιέμαι αν το γυρίσει αναπόδα λογικά απενεργοποιείται και δεν πρέπει να τρωει μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Λεει ότι το βράδυ του καταναλώνει 8% της μπαταρίας το AOD. Οπότε αναρωτιέμαι αν το γυρίσει αναπόδα λογικά απενεργοποιείται και δεν πρέπει να τρωει μπαταρια Στο S8 plus έτσι έκανα ακριβώς. Το βράδυ θα το κάνω και με το νότε 8 και θα αναφέρω. Λογικά θα είναι το ίδιο πράγμα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Λεει ότι το βράδυ του καταναλώνει 8% της μπαταρίας το AOD. Οπότε αναρωτιέμαι αν το γυρίσει αναπόδα λογικά απενεργοποιείται και δεν πρέπει να τρωει μπαταρια Είναι μια λύση αυτό ή αυτό που ειπα πριν να το βαλει πχ απο 7 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εγω δεν εχω καταλαβει που ακριβως σας εξυπηρετει το AOD παιδια. Προσωπικη αποψη αλλα ηταν το πρωτο που απανεργοποιησα καθως δεν μου προσφερει τιποτα και τρωει μπαταρια ενω δεν χρησιμοποιω τη συσκευη. Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Αν μπορεί κάποιος μοντ να ανεβάσει πάνω ενότητα το τηλέφωνο για να μην χάνονται θέματα μπαταρίας, αξεσουάρ, φώτο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts