Jump to content

Android, τουλάχιστον 5.5'', μεγάλη αυτονομία, μέχρι 350 ευρώ

iparout
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε : Μέχρι 350 ευρώ

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε : Μεγάλο, τουλάχιστον 5 - 5.5''

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα με εγγύηση από ελληνικό κατάστημα/αντιπροσωπεία. Να μπορεί κάποιος να απευθυνθεί εδώ αν χαλάσει κάτι.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα). Θα ήταν χρήσιμο.

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? DUAL DIM οπωσδήποτε, κατά προτίμηση με επιπλέον υποδοχή και για SD card (πέραν των 2 SIM)

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Το μενού ας είναι αγγλικό, δεν πειράζει (προτιμάται μάλιστα), αλλά θα πρέπει να μπορεί να γράφει κανείς SMS κτλ στα Ελληνικά. Επίσης, προτιμώνται out of the box λειτουργικές λύσεις καθώς δεν υπάρχει πολύ μεγάλη εξοικείωση με φλασαρίσματα κτλ.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλή οθόνη.

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, κάμερα. Τα παιχνίδια είναι αδιάφορα.

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. : iPhone 4s

Προφανώς πάμε σε αντρόιντ. Δεν χρειάζονται καθόλου παιχνίδια. Πολύ σημαντική η αυτονομία, η ταχύτητα και η δυνατότητα το κινητό να λειτουργεί σχεδόν out of the box ή έστω με εύκολες on the fly Updates.

Edited by iparout

Το Lenovo P2 πως σου φαίνεται;

https://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html

Θα το έπαιρνα αύριο κιόλας αλλα τα σχόλια για την κάμερα ειναι απογοητευτικά. Επίσης δεν ξέρω αν ειναι dual active.

Σκεφτόμουν και Honor 8 ή Samsung J7

Edited by iparout
typo : J7 not J5

Θα το έπαιρνα αύριο κιόλας αλλα τα σχόλια για την κάμερα ειναι απογοητευτικά. Επίσης δεν ξέρω αν ειναι dual active.

Σκεφτόμουν και Honor 8 ή Samsung J5

Επάνω όμως σαν πρώτη προτεραιότητα έχεις την αυτονομία και κανένα από τα δύο δεν φημίζεται γι αυτό.

Υγ. Το honor 8 το καταλαβαίνω, το j5 που κολλάει; Είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

Σκεφτόμουν και Honor 8 ή Samsung J5

Moto z play τοτε. Βεβαια εχει αρκετα μικροτερη μπαταρια αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο τα κινητα που ανεφερες. Το j5 παντως ειναι αρκετα κατωτερο κινητο.

Moto z play τοτε. Βεβαια εχει αρκετα μικροτερη μπαταρια αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο τα κινητα που ανεφερες. Το j5 παντως ειναι αρκετα κατωτερο κινητο.

Το δικαρτο z play είναι εκτός μπατζετ (400 ευρω). Γνώμες για Xiaomi mi max 2?

Επάνω όμως σαν πρώτη προτεραιότητα έχεις την αυτονομία και κανένα από τα δύο δεν φημίζεται γι αυτό.

Υγ. Το honor 8 το καταλαβαίνω, το j5 που κολλάει; Είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

Το ξέρω αλλά το J5 φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω !

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

J7 εννούσα ασφαλώς, όχι J5 όπως εκ παραδρομής έγραψα παραπάνω.

Φαίνεται πάρα πολύ καλό !

Γιατι δε κοιτας το χιαομι ρεδμι νοτε 4/64 στα 250?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απερριψε το p2 λογω καμερας. Αρα απορριπτει και το note 4x. Βεβαια αν εχει ανεση με root μπορει να βαλει το port της google camera με hdr+ που βελτιωνει αρκετα τις νυχτερινες.

Απερριψε το p2 λογω καμερας. Αρα απορριπτει και το note 4x. Βεβαια αν εχει ανεση με root μπορει να βαλει το port της google camera με hdr+ που βελτιωνει αρκετα τις νυχτερινες.

Οι φωτός του P2 δεν είναι χάλια, αλλά το βίντεο τρεμοπαίζει λες και γίνεται σεισμός !

4:40 του παρακάτω βίντεο

απαράδεκτο κατά την γνώμη μου.

Θα γράψω και εγώ στο ίδιο θέμα μιας και έχω ακριβώς τα ίδια κριτήρια,με μόνη διαφορά ότι εγώ θέλω συσκευή για αντικατάστατη του Redmi Note 4...

Βασικά καλοβλεπω το Motorola Z Play, αλλά δεν γνωρίζω τι λέει από κάμερα...

Ένας λόγος που δίνω το Xiaomi είναι η κάμερα,μιας και δεν με καλύπτει καθόλου...

Φυσικά το έχω σαν δεύτερη συσκευή και τραβάει ζορικη χρήση,και ένας λόγος που κοιτάω το Ζ είναι ότι έχει μια αντοχή σε νερό και σκόνη,έστω και απλή...

Από την άλλη το Redmi Note 4 είναι μια καθαρήvfm συσκευή που με λίγη καλύτερη κάμερα θα ήταν τέλεια...

Θα γράψω και εγώ στο ίδιο θέμα μιας και έχω ακριβώς τα ίδια κριτήρια,με μόνη διαφορά ότι εγώ θέλω συσκευή για αντικατάστατη του Redmi Note 4...

Βασικά καλοβλεπω το Motorola Z Play, αλλά δεν γνωρίζω τι λέει από κάμερα...

Ένας λόγος που δίνω το Xiaomi είναι η κάμερα,μιας και δεν με καλύπτει καθόλου...

Φυσικά το έχω σαν δεύτερη συσκευή και τραβάει ζορικη χρήση,και ένας λόγος που κοιτάω το Ζ είναι ότι έχει μια αντοχή σε νερό και σκόνη,έστω και απλή...

Από την άλλη το Redmi Note 4 είναι μια καθαρήvfm συσκευή που με λίγη καλύτερη κάμερα θα ήταν τέλεια...

Δοκιμασες τη google camera που εβαλα στο thread του redmi note 4? Βελτιωνει κατα πολυ το αποτελεσμα. Δες εδω δειγματα που τραβηξα Redmi Note 4X stock camera vs google camera (hdr+) (εχω γραψεις στου τιτλους google ή stock αναλογως ποιο app χρησιμοποιηθηκε). Και προσεξε τα δικα μου δειγματα ειναι με σταθερο καλο κρατημα διαφορετικα υπερεχει ακομα περισσοτερο το hdr+

Διαφορετικα το moto z play υπολογισε το περιπου στα επιπεδα του honor 8 ως καμερα.

Edited by Antretng

Υπάρχει κανένα μειονέκτημα του J7 που θα πρέπει να έχω υπόψην ? Μάλλον αυτό θα αγοράσω. Έχει 2 κάρτες SIM (dual active) και επιπλέον slot για SD card ?

Υπάρχει κανένα μειονέκτημα του J7 που θα πρέπει να έχω υπόψην ? Μάλλον αυτό θα αγοράσω. Έχει 2 κάρτες SIM (dual active) και επιπλέον slot για SD card ?

Του 16 ή του 17;

Του 16 ή του 17;

2017.

https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html

Από you θα το πάρω (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην εγγύηση, την έκδοση κτλ).

Έχει επιπλέον slot για sd αλλά δεν είναι dual active. Τώρα από μειονεκτήματα (σε σχέση με το p2): έχει αρκετά μικρότερη μπαταρία, χειρότερο επεξεργαστή, μικρότερες μνήμες και χειρότερο software (touchwiz). Από κάμερα δεν έχω ιδέα. Πάντως για το You, ένας φίλος μου είχε άσχημη εμπειρία από αυτό το μαγαζί.

Έχει επιπλέον slot για sd αλλά δεν είναι dual active. Τώρα από μειονεκτήματα (σε σχέση με το p2): έχει αρκετά μικρότερη μπαταρία, χειρότερο επεξεργαστή, μικρότερες μνήμες και χειρότερο software (touchwiz). Από κάμερα δεν έχω ιδέα. Πάντως για το You, ένας φίλος μου είχε άσχημη εμπειρία από αυτό το μαγαζί.

Τα ακριβώς αντίθετα μαθαίνω. Εϊναι dual active αλλά η SD CARD καταλαμβάνει την θέση για την δεύτερη κάρτα SIM, οπότε δεν γίνεται 2 ΣΙΜ και SD.

Τα ακριβώς αντίθετα μαθαίνω. Εϊναι dual active αλλά η SD CARD καταλαμβάνει την θέση για την δεύτερη κάρτα SIM, οπότε δεν γίνεται 2 ΣΙΜ και SD.

Αν το J7 είναι dual active τότε ίσως για πρώτη φορά θα πάρω κινητό αυτής της κατηγορίας....Φυσικά θα ήθελα 32 εσωτερικό χώρο αλλά δεν πειράζει....

Απλά είμαι ανάμεσα τώρα σε αυτό και στο Ζ Play...Έτσι και αλλιώς για δεύτερη συσκευή το θέλω....Σαν κυρία έχω το 1+3Τ που με καλύπτει

Σκέφτηκα και το Motorola Z αλλά έχει μικρή μπαταρία...

Αν το J7 είναι dual active τότε ίσως για πρώτη φορά θα πάρω κινητό αυτής της κατηγορίας....Φυσικά θα ήθελα 32 εσωτερικό χώρο αλλά δεν πειράζει....

Απλά είμαι ανάμεσα τώρα σε αυτό και στο Ζ Play...Έτσι και αλλιώς για δεύτερη συσκευή το θέλω....Σαν κυρία έχω το 1+3Τ που με καλύπτει

Σκέφτηκα και το Motorola Z αλλά έχει μικρή μπαταρία...

Είναι dual active σίγουρα και από φίλο που το είχε σε άλλο φόρουμ μαθαίνω ότι έχει ξεχωριστή θύρα για SD. Οπότε μάλλον αυτό θα πάρω !

Δεν ξέρω από που το έμαθες εσύ, εγώ κοίταξα στο gsmarena και γράφει αυτά http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_(2017)-8675.php

Δεν ξέρω από που το έμαθες εσύ, εγώ κοίταξα στο gsmarena και γράφει αυτά http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_(2017)-8675.php

Το GSM Arena είναι αρκετά αναξιόπιστο για κάποια πράγματα. Θα πάω και από κοντά να το δώ βέβαια.

Στα θετικά του είναι ότι έχει ξεχωριστή θέση για την κάρτα μνήμης,και ραδιόφωνο...Η μπαταρία του είναι μια χαρά,και η κάμερα του αποκλείεται να είναι χειρότερη από του Redmi Note 4...Έτσι και αλλιώς αρχές Σεπτέμβρη θα το πάρω,ίσως έχει κατέβει λίγο η τιμή του,και να υπάρχει σε πιο πολλά μαγαζιά το μπλε χρώμα διαθέσιμο...Το μόνο χαρακτηριστικό του Ζ play που με ενδιαφέρει είναι η έστω και λίγη αντοχή σε νερό... Τουλάχιστον στην βροχή θα έχει μια αντοχή...

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το GSM Arena είναι αρκετά αναξιόπιστο για κάποια πράγματα. Θα πάω και από κοντά να το δώ βέβαια.

Όταν πας και το δεις από κοντά,γράψε τις εντυπώσεις σου...Εγώ είμαι σε νησί και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να βρω κάπου την συσκευή....