Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

teokarpouzis & optostyle σας ευχαριστώ πολύ! Με βοηθήσατε πολύ!

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Λοιπόν μου παρουσίασε κ μένα θέμα στο touch και ξεκίνησα να κάνω επαναφορά του θέματος στο stock

Εκεί διαπίστωσα ότι το θέμα που χρησιμοποιώ είχε update σε αναμονή

Το κατέβασα και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε τα μικροπροβληματα του touch

Για τσεκάρετε και τα δικά σας θέματα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Λοιπόν μου παρουσίασε κ μένα θέμα στο touch και ξεκίνησα να κάνω επαναφορά του θέματος στο stock

Εκεί διαπίστωσα ότι το θέμα που χρησιμοποιώ είχε update σε αναμονή

Το κατέβασα και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε τα μικροπροβληματα του touch

Για τσεκάρετε και τα δικά σας θέματα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο

Το θεμα σου απο που ειναι,εγω ειχα κατεβασει απο galaxy store και εγραφε οτι ισως να μην ειναι συμβατο με την τελευταια εκδοση του λειτουργικού αλλα δεν ειχε αλλη εκδοση

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψάχνοντας στα θεματα του galaxy themes για τις ημερομηνίες των εκδόσεων επεσα πανω σε κατι που εγραψε ενας προγραμματιστης για το θεμα του..και ελεγε λοιπον μεσα στα αλλα οτι αν σας παρουσιασει κολλημα εκει (κατι αντιστοιχο που μου κανει) να βαλετε τις ρυθμίσεις της γραμματοσειράς και zoom οθονης στο default..λοιπον το ξαναεβαλα και αυξησα και τα 2 zoom στο μεσαιο,νομιζω εκει ηταν απο την αρχη και προς το παρων δεν κανει το lag..λετε?

Καλημέρα συμφορουμίτες,τελικά ενα 2μερο που έχω το ξανά το black theme high contrast ii απο το galaxy theme store αλλά έχω επαναφέρει το zoom της οθόνης και την γραμματοσειρά στο μεσαίο-μεσαίο δέν μου ξαναέκανε το κόλλημα με την κουρτίνα ειδοποιήσεων

καλημερα σε ολους μια συντομη ερωτηση ενεργοποιησα το developers mode εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες οκ το χω αλλα η ερωτηση μου ειναι τι κερδιζεις και τι χανεις κανοντας root χρησιμοποιωντας video που ειδα στο you tube?

ευχαριστω θερμα

καλημερα σε ολους μια συντομη ερωτηση ενεργοποιησα το developers mode εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες οκ το χω αλλα η ερωτηση μου ειναι τι κερδιζεις και τι χανεις κανοντας root χρησιμοποιωντας video που ειδα στο you tube?

ευχαριστω θερμα

Κερδίζεις: βαζεις οποια custom rom ειναι διαθέσιμη ή και επίσημη και ταυτοχρονα εχεις πληρη ελεγχο των εφαρμογων,μπορεις να διαγραψεις οποια εφαρμογη θες, ακομα και το play store ή τα google services,αποθηκευτικο χωρο,ταχύτητα,πληρη ελεγχο των εφαρμογών παρασκηνίου,την τελευταία εκδοση android

Χανεις: εγγύηση,knox και καποια αλλα βοηθητικά προγραμματα της samsung πχ samsung pay,καποια στιγμη οι ενημερωσεις σταματανε.

Αν δεν ξερεις καλα την διαδικασια μπορει να το "κολλησεις" και να μην ανοιγει,καποιες custom rom ειναι κορυφαιες,αλλες γεματες bug,υπαρχουν τρομερες εφαρμογες που τρεχουν μονο σε root συσκευες οπως να κανεις overclock τον επεξεργαστή,γενικα αν ψαχτεις ειναι ενας καινούργιος ολοκληρος κοσμος..

Κερδίζεις: βαζεις οποια custom rom ειναι διαθέσιμη ή και επίσημη και ταυτοχρονα εχεις πληρη ελεγχο των εφαρμογων,μπορεις να διαγραψεις οποια εφαρμογη θες, ακομα και το play store ή τα google services,αποθηκευτικο χωρο,ταχύτητα,πληρη ελεγχο των εφαρμογών παρασκηνίου,την τελευταία εκδοση android

Χανεις: εγγύηση,knox και καποια αλλα βοηθητικά προγραμματα της samsung πχ samsung pay,καποια στιγμη οι ενημερωσεις σταματανε.

Αν δεν ξερεις καλα την διαδικασια μπορει να το "κολλησεις" και να μην ανοιγει,καποιες custom rom ειναι κορυφαιες,αλλες γεματες bug,υπαρχουν τρομερες εφαρμογες που τρεχουν μονο σε root συσκευες οπως να κανεις overclock τον επεξεργαστή,γενικα αν ψαχτεις ειναι ενας καινούργιος ολοκληρος κοσμος..

Γεννημενος για ρουτ . Με πολυ αγαπη μιλας για το ρουτ καλα σε εκοψα το μελλον σου ανηκει .Μεχρι να περασεις στην απεναντι οχθη μετα δε σε βλεπω να εχεις γυρισμο .Ρουτ for ever:p:p:p

Καλημερα!

Παιδια ειναι συμβατο με gcam hdr το χει δοκιμασει κανεις;

Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα!

Παιδια ειναι συμβατο με gcam hdr το χει δοκιμασει κανεις;

Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να βρεις το port για το μοντέλο,πρέπει να υπαρχει,δεν ειμαι σίγουρος

Έχετε βρει τρόπο να ανάβουμε το μπροστινό led σαν φακό? Πχ όταν κάνεις vdeo κλήση στο viber δεν ανάβει με κάποιο τρόπο. Όχι ότι έχω παράπονο γιατί ακομα και με λίγο φως στο χώρο διχνει αρκετά καλά, απλά έλεγα να τσεκάρω και με το φως απ'το led .

https://play.google.com/store/apps/details?id=codycoogan.frontbackflashlight

Έχετε βρει τρόπο να ανάβουμε το μπροστινό led σαν φακό? Πχ όταν κάνεις vdeo κλήση στο viber δεν ανάβει με κάποιο τρόπο. Όχι ότι έχω παράπονο γιατί ακομα και με λίγο φως στο χώρο διχνει αρκετά καλά, απλά έλεγα να τσεκάρω και με το φως απ'το led .
https://play.google.com/store/apps/details?id=codycoogan.frontbackflashlight

Δεν το εχω δοκιμασει ομως αν αναβει και μετα μπορεις να ανοιξεις και αλλη εφαρμογή

Δοκιμασε το και πες μας,παντως με προβολη σε αναδυομενα παραθυρα μπορεις να ανοιξεις περισσοτερες εφαρμογές μαζι σε περίπτωση που δεν γινεται κανονικα,ελπιζω να δουλεύει

Ακυρη η εφαρμογη και λεει ο τυπος ειναι και j7..βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει μπροστινό φλας,παντως υπαρχουν αρκετες τετοιες στο store μπορει καποια να λειτουργεί

Για κοιτα το 2ο μπορει να κανει την δουλεια που θες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reactivstudios.android.selfieflash

Edited by teokarpouzis

Όσες δοκίμασα αυτό λένε ότι δεν έχει μπροστινό φλας η συσκευή. Η δεύτερη που πρότεινες απλά ανοίγεις ένα λευκό κύκλο στην οθόνη του κινητού για να σε φωτίζει.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου

Όσες δοκίμασα αυτό λένε ότι δεν έχει μπροστινό φλας η συσκευή. Η δεύτερη που πρότεινες απλά ανοίγεις ένα λευκό κύκλο στην οθόνη του κινητού για να σε φωτίζει.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j7/themes/j7-flash-notification-torch-t3338126

Καποιο θα δουλεύει

ΝΑΙΙΙ ΤΟ 2flash δουλευειι το μπροστα φλας και μενει αναμμένο!!! Το j7 ειναι ειδοποιήσεις κλησεων κτλ κτλ με το μπροστα φλας!!!

Long live xda developers!!! Xaxaxa

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j7/themes/j7-flash-notification-torch-t3338126

3 φανταστικές εφαρμογες

2 ειδοποιήσεις κλησεων μηνυματων και αλλα με το μπροστινο φλας,(δεν ειδα.μα λειτουργει ακομα)και 1 αναβει επιτελους το μπροστινο ανεξαρτητα απο αλλες εφαρμογες aka μπροστινος φακος(λειτουργει)

Στο viber σβηνει..

Edited by teokarpouzis

Καποιο θα δουλεύει

ΝΑΙΙΙ ΤΟ 2flash δουλευειι το μπροστα φλας και μενει αναμμένο!!! Το j7 ειναι ειδοποιήσεις κλησεων κτλ κτλ με το μπροστα φλας!!!

Long live xda developers!!! Xaxaxa

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

3 φανταστικές εφαρμογες

2 ειδοποιήσεις κλησεων μηνυματων και αλλα με το μπροστινο φλας,(δεν ειδα.μα λειτουργει ακομα)και 1 αναβει επιτελους το μπροστινο ανεξαρτητα απο αλλες εφαρμογες aka μπροστινος φακος(λειτουργει)

Στο viber σβηνει..

Χρησιμοποιει api κάμερας,το τηλεφωνο το βλέπει σαν καμερα και αναβει το φλας,οταν ανοιγει αλλη εφαρμογη καμερας λογικο ειναι να κλεισει..

Φιλος ηρθε σημερα στη δουλεια μου με J7 2017 το οποιο ειχε προβληματα αποκρισης.Δεν ηξερα τι το εκανε ουτε εκεινος ηξερε.Μουλεγε θα το γυρισω πισω , θα το σπασω , ψοφο στη samsung και τα γνωστα:lol::lol::lol:

Δοκιμασα τα παντα δεν γινοταν τιποτα μια και δεν ειναι ρουτ αλλα ειναι σε στοκ .

Πως ξαναλειτουργησε σωστα:

Λοιπον πηγαινουμε ρυθμισεις / επ.προγραμματιστη και ενεργοποιουμε την επιλογη εμφανιση αγγιγματων.Την αφηνουμε ενεργοποιημενη με την βουλιτσα η οποια δεν ειναι ενοχλητικη .

Μετα:

Στην κεντρικη οθονη παταμε παρατεταμενα με το δαχτυλο μας και παμε ρυθμισεις αρχικης οθονης. / Πληροφοριες για την αρχικη οθονη /πληροφοριες εφαρμογης / αποθηκευση /και παταμε εκκ.μνημης και μετα εκκαθ.δεδομενων.

Μετα πηγαινουμε ορισμος προεπιλογης και κανουμε διαγραφη προεπιλογων.

Μετα πηγαινουμε Αρχικη οθονη και επιλεγουμε αρχικη Τouchwiz

Πλεον το τατς του φιλου δουλευει λαδι ζει σε πελαγη ευτυχιας με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη του:p:p:p

Αυτα για οσους δημιουργησε ψυχολoγικα προβληματα το τατς.:p

Ευχομαι να πιασει και σε σας:rolleyes:

Edited by s_wind

Για αρχή να πω οτι αφότου ακολούθησα τα παραπάνω βήματα, μου σβήστηκαν όλα όσα είχα φτιάξει στις οθόνες μου.... Όπως και όλοι οι φάκελοι που είχα οργανώσει τις εφαρμογές μου. Τώρα θα τεσταρω αν έφτιαξε το θέμα με την απόκριση της αφής. Απλά το ποστάρω για να μαθουν και οι υπόλοιποι και να μην φρικαρουν αν χάσουν τις οθόνες τους. Ελπίζω να δω βελτίωση.

Εννοειται οτι χανεται η αρχικη οθονη οπως την εχει φτιαξει ο καθενας. Αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα ενα μικρος κοπος ξανα.

Απο κει και περα το κινητο του φιλου εδειξε οτι μετα την αναβαθμιση που εκανε και παγωνε η αποκριση παρουσιασε bug στον TW Launcher.

Δεν χανει τιποτα λοιπον να δοκιμασει καποιος που εχει παρομοιο προβλημα και μετα να ξαναστησει τις αρχικες οθονες του. Ισως σε καποιους να λειτουργησει καλα που θα τυχει να εχουν το ιδιο bug.

Edited by s_wind

Δεν άλλαξε κάτι σε μένα δυστυχώς. Επίσης δε κατάλαβα ότι είχε αλλον launcher ο φίλος. (Άλλος launcher δεν είναι ο tw? Η κατάλαβα λαθος)

Οκ δεν έχασα και κάτι θα τα ξαναστήσω... Μακαρι να εστρωνε. Θα ξηλωσω ζελατινα μολις το παρω αποφαση για να δω αν φταιει αυτό

Edited by vagelados

Δεν άλλαξε κάτι σε μένα δυστυχώς. Επίσης δε κατάλαβα ότι είχε αλλον launcher ο φίλος. (Άλλος launcher δεν είναι ο tw? Η κατάλαβα λαθος)

Οκ δεν έχασα και κάτι θα τα ξαναστήσω... Μακαρι να εστρωνε. Θα ξηλωσω ζελατινα μολις το παρω αποφαση για να δω αν φταιει αυτό

Πηγαινε στην εφαρμογη samsung Note και κανε σιγα σιγα σχεδιο με το δαχτυλο σου να δεις εαν ειναι ενταξει η οθονη σου. Η παρομοια κατασταση γραψε *#0*# στο πληκτρολογιο τηλεφωνου πατα το τατς και σχεδιασε.Εαν ειναι ολα καλα ειναι η ζελατινα.Καντα για να σου φυγει το αγχος.Ετσι θα καταλαβεις εαν φταιει η ζελατινα.Εαν υπαρχει προβλημα υλικου δηλαδη προβληματικο τατς η οθονη θα σου κανει κενα στη σχεδιαση που θα κανεις με το δαχτυλο.Στην τελευταια περιπτωση θα το στειλεις στη smartec στο χαιδαρι (Αθηνα) να το δειξεις να το φτιαξουν δωρεαν μια και εισαι στην εγγυηση.

Edited by s_wind

Χρησιμοποιω το high contrast ii απο galaxy themes και ειχα το κολλημα μεχρι που εψαξα καποια σχολια προγραμματιστων και συμβουλες τους και οταν επανεφερα το zoom και την γραμματοσειρα μεσαιο μεσαιο το κολλημα εφυγε,αν εχεις αλλο θεμα και αλλαγμενα zoom ή μεγεθος γραμματοσειρας δεν χανεις τιποτα να τα βαλεις default και να δεις

Καταρχας εχεις ζελατινα ή τζαμακι? Γιατι αν εχεις τζαμακι φταιει 100% αυτο βγαλτο και θα φτιάξει

Δεν φευγει το κολλημα αλλαζοντας το dp(πλατος) εφοσον εχει καποιος πραγματικο προβλημα με την οθονη.Απλα το κρυβει γιατι εχει μεγαλυτερα icon και γραμματοσειρες με αποτελεσμα να παταει σε αλλο σημειο και να νομιζει οτι διορθωθηκε.

Δεν φευγει το κολλημα αλλαζοντας το dp(πλατος) εφοσον εχει καποιος πραγματικο προβλημα με την οθονη.Απλα το κρυβει γιατι εχει μεγαλυτερα icon και γραμματοσειρες με αποτελεσμα να παταει σε αλλο σημειο και να νομιζει οτι διορθωθηκε.
Καποιες εφαρμογες 3ων ειναι για συγκεκριμενα dpi ή nodpi (δεν αλλαζει η ανάλυση,αλλαζει τι δειχνουν αυτα τα εικονοστοιχεια με το zoom) ετσι αυτο ακριβως που περιγραφεις ομως ειναι το θεμα,ή εφαρμογη-θεμα δεν ειναι πλήρως συμβατη και οταν πχ μειωσουμε το zoom της οθονης βλεπει αλλες συντεταγμένες και το touch ουσιαστικα ομως δεν εχει προβλημα, αυτο παρουσιάστηκε οπως ξερεις μετα την αναβαθμιση σε κάποιους απο εμας και νομιζω ποιο λογικο να είναι θεμα συμβατοτητας και οχι οτι υπηρχε θεμα με την οθονη απο πριν και βγηκε τωρα στην επιφανεια.Οκ υπαρχει και το ενδεχομενο το συγκεκριμενο κινητο να εχει προβλημα στην οθονη..ουφ

Edited by teokarpouzis

Μου εθπαμ απο samsumg οτι δεν γινεται .Μονο στο ιστορικο κλισεων φαινεται τι εχει κανει η καθε sim σε εισερχομενες και εξερχομενες.

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματι η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα με δυο sim.

Γιαννη δεν εψαξα ολο το νημα να δω αν σου εχει απαντησει αλλος ή αν το εχεις βρει αλλα ομως σου βγαζει 1-2 αναλογα την σιμ στην μπαρα ειδοποιήσεων και οχι στην κεντρική οθονη,αν σου εχουν απαντησει ηδη με συγχωρείς

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017