teokarpouzis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Και βλεπω σε site .."μετα την αναβαθμιση του α5 2017 έβαλαν και autofocus στην selfie..ειχε γινει φασαρια για την καμερα του αλλα πριν αυτο,μετα διορθωθηκε.." Και ξεκιναμε μια συζητηση οτι αυτο δεν γινεται αν δεν το υποστηριζει η ιδια η καμερα με κινητα μερη φακων..και να επιμενει και να θελει να με βγάλει και ασχετο..το θεμα? Ειχε καταλαβει το selfie focus-εστιαση selfie που οντως μπηκε σε αναβαθμιση οπως και στο δικο μας..το blur effect σαν autofocus..μπορει για καποιους απο εμας που ασχολουμαστε λιγο παραπανω να ειναι αστειο σαν γεγονος,ομως το παρουσίαζε με απολυτη σιγουριά σαν νεο χαρακτηριστικό του τηλεφωνου μετα την αναβαθμιση και προέτρεπε και αλλους να το αγορασουν για αυτον τον λογο..Λίγο προσοχή δεν βλαπτει Ξερω εκτος θεματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Αυτο που δεν μπορει να υποστηριξει μια καμερα ειναι τα μερη του οπτικου ζουμ εαν δεν υπαρχει ως υλικο και επισης εαν δεν υποστηριζει ο επεξεργαστης μεγαλα φορματ βιντεο.Ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα software και κωδικα τα οποια γινονται εαν ειναι μια συσκευη ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Αυτο που δεν μπορει να υποστηριξει μια καμερα ειναι τα μερη του οπτικου ζουμ εαν δεν υπαρχει ως υλικο και επισης εαν δεν υποστηριζει ο επεξεργαστης μεγαλα φορματ βιντεο.Ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα software και κωδικα τα οποια γινονται εαν ειναι μια συσκευη ρουτ.Καλησπερα,δεν εννοεις την εστιαση φανταζομαι? Υπαρχει και το ψηφιακό zoom το οποιο ειναι ιδιαιτερα γνωστό σε ολους μας, δεν κατάλαβα τι εννοεις,οτι μπορει να αποκτησει μια fixed focus camera autofocus? Ή καταλαβα λαθος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 24, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Οι φακοι στις φωτογραφικες μηχανες περα αλλων χαρακτηριστικών ανήκουν σε 2 μεγαλες κατηγορίες,με κινητα μερη ( focus-autofocus,f κ.α) και fixed σταθεροί φακοί, οι 2οι ειναι επι το πλειστον ευρυγωνιοι φακοί χωρίς κινητα μερη, με μικρα f(για αυτο δεν αποδιδουν σε χαμηλό φως) για να εχουν μεγάλο βαθος πεδιου και εστιαση παντου,που εχουν σταθερη εστιαση απο ενα μινιμουμ μεχρι το άπειρο,στα κινητα ισχυει το ιδιο με παραλλαγές και διαφορετικη σχεδίαση λογο χωρου, ομως ενας φακος με μή κινητα μερη δεν μπορει να εστιασει σε διαφορετικά σημεια οπως μπορει ενας φακος με κινητα μέρη,ειναι σαν τις kodak που ειχε ο πατερας μας μικροι με φλας μιας χρήσης,και αυτοι οι φακοι δεν εστιαζαν. Ο μπροστινος μας φακος στην συγκεκριμένη περίπτωση εχει μεγαλο f και αποδοση σε χαμηλο φως αλλα και περιορισμενο ευρος εστίασης (τα παραπονα που γινονται απο διάφορους και site) ομως δεν μπορει να εστιάσει ουτε να το αποκτησει ως μερος software update γιατι απλα δεν γινεται,βελτιώνονται οι αλγόριθμοι επεξεργασιας και το τελικο αποτέλεσμα ομως σε καμια περίπτωση δεν σημαινει οτι ο φακος εστιαζει ή αποκτα focus ή autofocus Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 24, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την περιαγωγή δεδομένων? Την είχα ενεργοποιήσει πριν ένα μήνα και τώρα δε μου την ξετσεκάρει με τίποτα, παραμένει μονίμως ενεργή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Άκυρο, άνοιξα τα δεδομένα και την απενεργοποίησα. Απλά, για να μπορείς να πειράξεις αυτή την επιλογή, πρέπει να έχεις ανοίξει τα δεδομένα πρώτα. Edited February 25, 2018 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Λοιπόν από ότι φαίνεται η ζελατίνα φταίει δν αντεξα την ξεκόλλησα Ελαφρά από κάτω δεξιά και όσο δοκίμασα δεν ξανά έκανε. Παράξενη σύμπτωση. Για να πάω παρακάτω τώρα. Εγώ αυτήν την μεμβράνη την έβαλα στα m.m. Από εκεί που πήρα και τη συσκευή. Είχε 3 διαβαθμίσεις στο πάχος διαλεξα την μεσαία και την πέρασαν επιτόπου. Μέχρι πρότινος έβαζα μόνος μεμβράνες και ήταν τυπου "πλαστικές" ενώ αυτή που μου πέρασε ήταν πιο ελαστική. Για να γίνω πιο κατανοητός αυτή η καινούργια εάν την τράβαγες θα ξεχειλωνε ενώ οι παλιές δεν θα άλλαζε το σχήμα. Δεν ήταν τζαμακι ήταν ζελατίνα.Ειχα κάνει πολλές και δεν είχα ποτέ θέμα. Τώρα πείτε μου τι να πάω να πάρω ζελατίνα? τζαμάκι? Πείτε μου ακριβώς τι έχετε βάλει και λειτουργεί σωστά μην την ξανά πατήσω. Υ.γ. θα ήθελα κάτι άμεσα και όχι απέξω... Καποιο μαγαζί δηλαδή.. (και εάν το περνάνε κιολας καλύτερα θα ειναι). Ευχαριστω πολύ και για την βοήθεια τόσων ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Τα περισσοτερα γυαλια εχουν παχος 0.3 τα οποια εχουν ολα μικροπροβληματα σε πολλες συσκευες και οχι μονο σε μας.Οτι και να βαλεις περιππου τα ιδια θα ειναι .Τωρα για το που να πας στην Αθηνα παντου υπαρχει και οι περισσοτεροι κανουν και τοποθετηση.Γραψε στο σκρουντζ και κοιτα σε ποια περιοχη σε βολευει εχει παρα πολλα.Απλα στο τζαμακι που θα διαλεξεις κοιτα να κολαει με τον στατικο ηλεκτρισμο και οχι με κολλες στις ακρες.Μη βαζεις τα τζαμακια που πιανουν και την κυρτοτητα δηλαδη ολη την οθονη ..Θαμπωνουν πολυ και λερωνουν περισσοτερο. Edited February 26, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δηλαδή εσύ προτείνεις τζαμακι? Την απλη ζελατίνα πως μπορω να τη ξεχωρίσω στα σκρουτζομαγαζα από αυτές που είναι πιο ελαστικές? Εχουν κάποια περιγραφή που ξέχωριζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Δηλαδή εσύ προτείνεις τζαμακι? Την απλη ζελατίνα πως μπορω να τη ξεχωρίσω στα σκρουτζομαγαζα από αυτές που είναι πιο ελαστικές? Εχουν κάποια περιγραφή που ξέχωριζουν?Εγω εβαλα απο γερμανο ζελατινα τελικα μετα απο 3 αποτυχημενα τζαμακια,την περνανε εκει αν θες με καποιο κόστος ή την βαζεις εσυ, προβλημα δεν μου εκανε εκτος μετα την αναβαθμιση το οποιο λυθηκε οταν έφερα το zoom της οθονης στο μεσαιο (με το καταμαυρο θεμα,με default κανενα προβλημα) θα κοιταζω μηπως βρω παχος κτλ κτλ,εσυ αποφασιζεις Δεν βρηκα καποια περιγραφη της τελικα,παντως ολα τα καταστήματα της αλυσιδας πιστευω να εχουν την ιδια ζελατινα και να μην εχουν αλλαξει κατι,δεν πιανει ολη την οθονη,εχει απο 1 χιλιοστο δεξια αριστερα κενο απο το panel και μεσα,ειναι μαλλον το μικροτερο παχος ομως μοιαζει συμπαγης,δεν την εχω ξεκολλησει να σου πω την αλήθεια,για να ξεχειλωνει δεν μοιαζει ενω ειναι μαλακη ομως,παντως δεν ειναι αυτες του πλαισιου που τις κοβεις σε οτι μέγεθοςθες,δεν ειναι τετοιο υλικο,πολυ πιο ποιοτικό Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 26, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Η ζελατινα (μεμβρανη προστασιας) παρεχει προστασια απο λερες και γρατσουνιες. Το τζαμακι ειναι ποιο ανθεκτικο σε περιπτωση πτωσης αλλα με τα μικροπροβληματα στο δουλεμα. Διαλεγεις και παιρνεις. Τeokarpouzis: Πες του παιδιου σε ποιο καταστημα γερμανου να παει γιατι υπαρχει περιπτωση να μη τα εχουν ολα. Edited February 26, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εγω την εβαλα στο γερμανο πειραια πασαλιμανι 28Α, Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α, αλλα μπορει να ρωτησει σε εναν οποιοδηποτε γερμανο μην τρεχει πειραια ο άνθρωπος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Καλημέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 εγω παιδια χρησιμοποιω το tempered glass Nillkin Amazing 9H+Pro 2.5D 0.2 mm το οποιο νομιζω οτι προστατευει αποτελεσματικα με φοβερες αντοχες το πηρα απο e-bay περιπου 8,5€ εδω κανει γυρω στα 25€ αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν δεν εχει καθολου προστασια το κινητο οντως παει σφαιρα η οθονη με αυτο ειναι απειροελαχιστα χαμενη η αισθηση της ταχυτητας ομως πραγματι σας λεω οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι κατι που μονο αν εχεις nanosecond θα το μετρουσες το θετικο ομως της προστασιας που κανει δεν υπαρχει μου εχει πεσει 3 φορες και ειναι ανεγγιχτο οταν κατι noname εσπαγαν αμεσως το προτεινω ανεπιφυλακτα για προστασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Καλημέρες!!Καλημέρα ,να σαι καλά πες μας τι εκανες τελικα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 εγω παιδια χρησιμοποιω το tempered glass Nillkin Amazing 9H+Pro 2.5D 0.2 mm το οποιο νομιζω οτι προστατευει αποτελεσματικα με φοβερες αντοχες το πηρα απο e-bay περιπου 8,5€ εδω κανει γυρω στα 25€ αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν δεν εχει καθολου προστασια το κινητο οντως παει σφαιρα η οθονη με αυτο ειναι απειροελαχιστα χαμενη η αισθηση της ταχυτητας ομως πραγματι σας λεω οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι κατι που μονο αν εχεις nanosecond θα το μετρουσες το θετικο ομως της προστασιας που κανει δεν υπαρχει μου εχει πεσει 3 φορες και ειναι ανεγγιχτο οταν κατι noname εσπαγαν αμεσως το προτεινω ανεπιφυλακτα για προστασιαΕγω δοκιμασα 3..των 20 ευρω..απο φυσικα καταστηματα,και τα 3 περα απο την απωλεια της ταχυτητας, σκοτεινιαζαν,μπερδευαν γενικα την ολη αφη και την ανταποκριση του τηλεφώνου, το αφησα περίπου 1 βδομαδα χωρις προστασια οθονη με την οριτζιναλ πορτοφολι και τελικα ενας κοκος σκόνης..το εκανε το σημαδακι του..μετα ζελατίνα και θηκη εννοειται, η οθονη χωρις καμια προστασια ειναι απολαυστική δεν το συζηταω καθόλου,ομως η εμπειρια με τα τζαμακια που δοκιμασα ηταν κακή, προσέχω βεβαια και μεχρι σημερα σχεδον 6 μηνες στην κατοχή μου ειχα μονο μια πτωση απο υψος περίπου μισου μέτρου που ευτυχως η θηκη παρεμεινε κλειστη και αλλη μια παλι μικρου υψους εσκασε με την οθονη ευτυχως σε πατωμα και οχι δρομο κτλ και δεν έπαθε τίποτα .. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ψάχνοντας την διαφορά ανάμεσα στις εύκαμπτες μεμβράνες βρήκα ότι οι πολύ μαλακεςΚαι ελαστικές που περιέγραψα νωρίτερα είναι οι PTU ενώ οι πιο σκληρές είναι οι PET οπότε σιγα σιγα θα δοκιμάσω να βρω τις pet... https://blog.icoverlover.com.au/2017/07/25/difference-between-protectors-tempered-glass-pet-tpu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 εγω παιδια χρησιμοποιω το tempered glass Nillkin Amazing 9H+Pro 2.5D 0.2 mm το οποιο νομιζω οτι προστατευει αποτελεσματικα με φοβερες αντοχες το πηρα απο e-bay περιπου 8,5€ εδω κανει γυρω στα 25€ αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν δεν εχει καθολου προστασια το κινητο οντως παει σφαιρα η οθονη με αυτο ειναι απειροελαχιστα χαμενη η αισθηση της ταχυτητας ομως πραγματι σας λεω οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι κατι που μονο αν εχεις nanosecond θα το μετρουσες το θετικο ομως της προστασιας που κανει δεν υπαρχει μου εχει πεσει 3 φορες και ειναι ανεγγιχτο οταν κατι noname εσπαγαν αμεσως το προτεινω ανεπιφυλακτα για προστασιαΚι εγώ το ίδιο έχω, αλλά έχω προβλήματα με την αφή. Ειδικά κατά την πληκτρολόγηση πολλές φορές δεν πατιούνται τα γράμματα, δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στο πάτημα του δαχτύλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leg Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Έχω τοj7 17 2 μέρες και ενώ βγάζω φωτο κανονικά όταν μπαίνω στο instagram δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Έχω τοj7 17 2 μέρες και ενώ βγάζω φωτο κανονικά όταν μπαίνω στο instagram δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για φώτο.Μολις το δοκιμασα και λειτουργει κανονικά, φαντάζομαι εχεις δωσει ολες τις άδειες στην εφαρμογη, μηπως εχεις τεμπερογυαλο και κανει προβλημα? Ή σβησε το cashe της εφαρμογής ή σβηστην και ξανακατεβασε την Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλο μηνα παιδια! Πρωτη μερα με τη συσκευη,αυτο που θελω να ρωτησω μου βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση λογισμικου να την κανω;οπως το πηρα φοραει την 7.0, η επομενη ειναι η oreo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Καλο μηνα παιδια! Πρωτη μερα με τη συσκευη,αυτο που θελω να ρωτησω μου βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση λογισμικου να την κανω;οπως το πηρα φοραει την 7.0, η επομενη ειναι η oreo;Φοράει την 7 και μετα την ενημερωση θα αποκτησει καποια εξτρακια στην καμερα,θα παραμεινει στην 7 καθως πρεπει να κάνει ακομα 1 ενημερωση και τελικα να εχεις security patch ιανουαριου 18,αλλα ακομα στην 7 Δεν εχει ανακοινωθεί ακομα ημερομηνια ορεο για εμας,πρωτα οι ναυρχιδες !! Edited March 1, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Φοράει την 7 και μετα την ενημερωση θα αποκτησει καποια εξτρακια στην καμερα,θα παραμεινει στην 7 καθως πρεπει να κάνει ακομα 1 ενημερωση και τελικα να εχεις security patch ιανουαριου 18,αλλα ακομα στην 7 οποτε θα το αφησω να την κανει αποψε..Ευχαριστω!! Απο αυριο οι εντυπωσεις μου απ το τηλεφωνο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 οποτε θα το αφησω να την κανει αποψε..Ευχαριστω!! Απο αυριο οι εντυπωσεις μου απ το τηλεφωνο:)Μπορεί να κανει ακομα μια μετα,δεν είμαι σιγουρος αν θα σου κανει την τελευταια πρώτα (δεν νομιζω),εχουν βγει 2 ενημερωσεις απο την κυκλοφορια του,η τελευταια σου ειπα εχει security patch Γενάρη,πιστευω να μείνεις ευχαριστημενος απο την συσκευη Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Πηρα τζαμακι με 1.5 ευρω και ειναι σουπερ.Εχω αλλαξει τρια μεχρι στιγμης (λογω ραγισματος) και αυτο ειναι το πιο καλο.Αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει πμ,δεν ξερω αν μπορω να βαλω λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλο μηνα παιδια! Πρωτη μερα με τη συσκευη,αυτο που θελω να ρωτησω μου βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση λογισμικου να την κανω;οπως το πηρα φοραει την 7.0, η επομενη ειναι η oreo; Σε ειδοποιει γαι ενημερωσεις αν εχεις επιλεγξει την αυτοατη ενημερωση.Καλο ειναι επειδη καμμια φορα σκαλωνει να την αναζητας και χειροκινητα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts