Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περι αποδοσης επεξεργαστη ο λογος..και ανοιχτές στο παρασκηνιο αρκετες εφαρμογες και game1d921cc81cd39ca29a7a5d4f9cb853e9.jpg

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα παω με το μαυρο θεμα

a538d42eb6bb81a17efafd6d09098cf1.jpg354fad6bceb452182c6c529bf7cd4291.jpg

Εισαι δυναμη !!!

Δε το μπορώ το μαύρο θέμα δυστυχώς. Με ενοχλεί στα μάτια με κάποιο τρόπο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Για τα δικα μου δεδομενα χρησης ειμαι ικανοποιημένος 687d6882fb4cbf7070684d6e494a1c48.jpg2c939a1fbac2f7022dd50b6a1c2a4e98.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε το μπορώ το μαύρο θέμα δυστυχώς. Με ενοχλεί στα μάτια με κάποιο τρόπο

Τις πρώτες μερες μου φανηκε περιεργο αλλα το συνήθισα γρηγορα,μπορεις να βαλεις και το φιλτρο μπλε φωτος να μειώσει την αντιθεση στα ασπρα

Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο 76312fdb5f035e8337b1b409acfea0bc.jpg99c1fb39622fef2d6ac06bbe9c6082fd.jpg4ff5d9ba7c227518d46f7f3756189b0d.jpg

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Παιδια καλησπερα..καταρχην ξερει κανεις αν θα παρει android 8.0?κατα δευτερον εχει παρατηρησει κανεις το εξης..ενω φορτιζει κ χτυπαει το τηλ δονειται..κ σταματαει μολις το σηκωνω κ μιλαω..εχω απενεργοποιημενες ολες τισ δονησεις..συμβαινει κατι σε μενα η ετσι ειναι;

Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο 76312fdb5f035e8337b1b409acfea0bc.jpg99c1fb39622fef2d6ac06bbe9c6082fd.jpg4ff5d9ba7c227518d46f7f3756189b0d.jpg

Ωραιο θεμα !! Η γραμμουλα γιατι εχει κενο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια καλησπερα..καταρχην ξερει κανεις αν θα παρει android 8.0?κατα δευτερον εχει παρατηρησει κανεις το εξης..ενω φορτιζει κ χτυπαει το τηλ δονειται..κ σταματαει μολις το σηκωνω κ μιλαω..εχω απενεργοποιημενες ολες τισ δονησεις..συμβαινει κατι σε μενα η ετσι ειναι;
Σε ό,τι εχω ψάξει φορουμ κτκ κτλ λενε ναι οτι θα το παρει,παντου ειναι μεσα στην λιστα,στο 2ο δεν εχω παρατηρησει κατι,δεν ετυχε να χτυπησει φορτιση ή να θυμαμαι κατι περιεργο ισως ετσι χτυπαει στην φορτιση

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σ..τι να πω δεν ξερω ειναι περιεργο..μολις φορτιζει κ παιρνεις τηλεφωνο δονειται..εκτος κ επειδη χρησιμοποιω αλλο φορτιστη κ οχι το δικο του..αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αυτο..αν εχετε φορτιστη μπροστα σας μπορειτε να το δοκιμασετε κανοντας μια κληση απο αλλο τηλεφ..δεν χρειαζεται να απαντησετε στη κληση..μολις χτυπαει αρχιζει να δονειται..τι να πω βρε παιδια..η κατι δεν παει καλα με το δικο μ η τι να πω...!!!

Ερώτηση, υπάρχει καμία βασική διαφορά ΕΚΤΟΣ της χωρητικότης στο j7 και το j7 pro? Πιο απο τα 2 να διαλέξω αν τελικά πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο?

Ωραιο θεμα !! Η γραμμουλα γιατι εχει κενο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ό,τι εχω ψάξει φορουμ κτκ κτλ λενε ναι οτι θα το παρει,παντου ειναι μεσα στην λιστα,στο 2ο δεν εχω παρατηρησει κατι,δεν ετυχε να χτυπησει φορτιση ή να θυμαμαι κατι περιεργο ισως ετσι χτυπαει στην φορτιση

Το είχα κλειστό επειδή χρησιμοποιώ και άλλη συσκευή με twin sim

Παιδια ακυρο..τωρα που το ξαναδοκιμασα δεν κανει τιποτα..δεν ξερω τι ειναι..μπορει να φταιει ο φορτιστης..γιατι το δοκιμασα με αλλον..μπορει να τυχαινει..

Ερώτηση, υπάρχει καμία βασική διαφορά ΕΚΤΟΣ της χωρητικότης στο j7 και το j7 pro? Πιο απο τα 2 να διαλέξω αν τελικά πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο?

Οχι .Η επλογη δικη σου.Αναλογα τι θελεις μονο σε θεμα χωρητικοτητας διαφερει οπως ολες οι συσκευες.κατα ταλλα ολα ειναι με υποστηριξη 2 σιμ και sd card.

Edited by s_wind

που το βρισκεις αυτο το θεμα με το μπλε;

που το βρισκεις αυτο το θεμα με το μπλε;

Στο κατάστημα θεμάτων της Samsung

s_wind το location sharing το έχεις ανοιχτό;

Οχι.

Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...Μεγαλη διαφορα ολα πανε ακομα ποιο σφαιρα!Επισης κατεβασα και εβαλα γραμματοσειρα samsung sans πολυ καλυτερη απο αυτες που εχει default.

Edited by s_wind

Καλησπερα!

Το ειδα σημερα στον Κωτσοβολο και λιγο που το περιεργαστηκα μ αρεσε πολυ,μαλλον θα ναι το επομενο μου τηλεφωνο..Λιγο που ανοιξα τη μπροστινη καμερα επαθα πλακα απιστευτη ευκρινεια, ποσο μαλλον η κυριως

Οχι.

Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...

Που είναι αυτή η ρύθμιση?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οχι.

Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...Μεγαλη διαφορα ολα πανε ακομα ποιο σφαιρα!Επισης κατεβασα και εβαλα γραμματοσειρα samsung sans πολυ καλυτερη απο αυτες που εχει default.

Μήπως ξέρεις σε τι χρειάζονται αυτα τα animation?

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017