teokarpouzis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καλα παω με το μαυρο θεμα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Περι αποδοσης επεξεργαστη ο λογος..και ανοιχτές στο παρασκηνιο αρκετες εφαρμογες και game Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καλα παω με το μαυρο θεμα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εισαι δυναμη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δε το μπορώ το μαύρο θέμα δυστυχώς. Με ενοχλεί στα μάτια με κάποιο τρόπο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Για τα δικα μου δεδομενα χρησης ειμαι ικανοποιημένος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε το μπορώ το μαύρο θέμα δυστυχώς. Με ενοχλεί στα μάτια με κάποιο τρόπο Sent from my SM-G930F using TapatalkΤις πρώτες μερες μου φανηκε περιεργο αλλα το συνήθισα γρηγορα,μπορεις να βαλεις και το φιλτρο μπλε φωτος να μειώσει την αντιθεση στα ασπρα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Νομιζω οτι στρωνει Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδιά, θυμάστε μου το μαύρο θέμα που έχετε, ποιό είναι. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 High contrast theme Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 High contrast theme Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδια καλησπερα..καταρχην ξερει κανεις αν θα παρει android 8.0?κατα δευτερον εχει παρατηρησει κανεις το εξης..ενω φορτιζει κ χτυπαει το τηλ δονειται..κ σταματαει μολις το σηκωνω κ μιλαω..εχω απενεργοποιημενες ολες τισ δονησεις..συμβαινει κατι σε μενα η ετσι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιο θεμα !! Η γραμμουλα γιατι εχει κενο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα..καταρχην ξερει κανεις αν θα παρει android 8.0?κατα δευτερον εχει παρατηρησει κανεις το εξης..ενω φορτιζει κ χτυπαει το τηλ δονειται..κ σταματαει μολις το σηκωνω κ μιλαω..εχω απενεργοποιημενες ολες τισ δονησεις..συμβαινει κατι σε μενα η ετσι ειναι;Σε ό,τι εχω ψάξει φορουμ κτκ κτλ λενε ναι οτι θα το παρει,παντου ειναι μεσα στην λιστα,στο 2ο δεν εχω παρατηρησει κατι,δεν ετυχε να χτυπησει φορτιση ή να θυμαμαι κατι περιεργο ισως ετσι χτυπαει στην φορτιση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σ..τι να πω δεν ξερω ειναι περιεργο..μολις φορτιζει κ παιρνεις τηλεφωνο δονειται..εκτος κ επειδη χρησιμοποιω αλλο φορτιστη κ οχι το δικο του..αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αυτο..αν εχετε φορτιστη μπροστα σας μπορειτε να το δοκιμασετε κανοντας μια κληση απο αλλο τηλεφ..δεν χρειαζεται να απαντησετε στη κληση..μολις χτυπαει αρχιζει να δονειται..τι να πω βρε παιδια..η κατι δεν παει καλα με το δικο μ η τι να πω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ερώτηση, υπάρχει καμία βασική διαφορά ΕΚΤΟΣ της χωρητικότης στο j7 και το j7 pro? Πιο απο τα 2 να διαλέξω αν τελικά πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ωραιο θεμα !! Η γραμμουλα γιατι εχει κενο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ό,τι εχω ψάξει φορουμ κτκ κτλ λενε ναι οτι θα το παρει,παντου ειναι μεσα στην λιστα,στο 2ο δεν εχω παρατηρησει κατι,δεν ετυχε να χτυπησει φορτιση ή να θυμαμαι κατι περιεργο ισως ετσι χτυπαει στην φορτιση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είχα κλειστό επειδή χρησιμοποιώ και άλλη συσκευή με twin sim Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδια ακυρο..τωρα που το ξαναδοκιμασα δεν κανει τιποτα..δεν ξερω τι ειναι..μπορει να φταιει ο φορτιστης..γιατι το δοκιμασα με αλλον..μπορει να τυχαινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Ερώτηση, υπάρχει καμία βασική διαφορά ΕΚΤΟΣ της χωρητικότης στο j7 και το j7 pro? Πιο απο τα 2 να διαλέξω αν τελικά πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο? Οχι .Η επλογη δικη σου.Αναλογα τι θελεις μονο σε θεμα χωρητικοτητας διαφερει οπως ολες οι συσκευες.κατα ταλλα ολα ειναι με υποστηριξη 2 σιμ και sd card. Edited January 15, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο που το βρισκεις αυτο το θεμα με το μπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 s_wind το location sharing το έχεις ανοιχτό; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και ένα θεματάκι από εμένα βρήκα ότι ταιριάζει και με το μπλε που έχω πάρει το τηλέφωνο που το βρισκεις αυτο το θεμα με το μπλε;Στο κατάστημα θεμάτων της Samsung Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) s_wind το location sharing το έχεις ανοιχτό; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Οχι. Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...Μεγαλη διαφορα ολα πανε ακομα ποιο σφαιρα!Επισης κατεβασα και εβαλα γραμματοσειρα samsung sans πολυ καλυτερη απο αυτες που εχει default. Edited January 16, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα! Το ειδα σημερα στον Κωτσοβολο και λιγο που το περιεργαστηκα μ αρεσε πολυ,μαλλον θα ναι το επομενο μου τηλεφωνο..Λιγο που ανοιξα τη μπροστινη καμερα επαθα πλακα απιστευτη ευκρινεια, ποσο μαλλον η κυριως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Οχι. Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και... Που είναι αυτή η ρύθμιση? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Που είναι αυτή η ρύθμιση? Στις επιλογές για προγραμματιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Οχι. Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...Μεγαλη διαφορα ολα πανε ακομα ποιο σφαιρα!Επισης κατεβασα και εβαλα γραμματοσειρα samsung sans πολυ καλυτερη απο αυτες που εχει default. Μήπως ξέρεις σε τι χρειάζονται αυτα τα animation? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts