montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παντως για τις νυχτερινες φωτο περαν του Note 8 s8 και s7 δεν θεωρω οτι απο αλλες συσκευες που κυκλοφορουν εχει χειροτερες φωτο.Εχω συγκρινει πολλα μια και περασαν απο τα χερια μου και δεν βρηκα κατι καλυτερο.Ελαχιστες διαφορες.Το J7 προσωπικα θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα smartphone στο συνολο μεγεθος-ποιοτητα-οθονη-καμερα-μπαταρια-χρηματα-service. Edit:Χωρις να βαλετε καποιο θεμα απο την εφαρμογη της Samsung Black systemui. Κατεβαζετε καντε απλη εγκατασταση ως apk.--->>> https://mega.nz/#!xDZQRZTI!rI7CkN6LL88tONvVDL11z69BJlA2UkzNxWZaQrr4_Lw Μετα restart και... Κάνει και για το note 8 αυτό? Αν ναι τότε δώσε κανένα link για εμάς που δεν έχουμε mega. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παντως για τις νυχτερινες φωτο περαν του Note 8 s8 και s7 δεν θεωρω οτι απο αλλες συσκευες που κυκλοφορουν εχει χειροτερες φωτο.Εχω συγκρινει πολλα μια και περασαν απο τα χερια μου και δεν βρηκα κατι καλυτερο.Ελαχιστες διαφορες.Το J7 προσωπικα θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα smartphone στο συνολο μεγεθος-ποιοτητα-οθονη-καμερα-μπαταρια-χρηματα-service. Edit:Χωρις να βαλετε καποιο θεμα απο την εφαρμογη της Samsung Black systemui. Κατεβαζετε καντε απλη εγκατασταση ως apk.--->>> https://mega.nz/#!xDZQRZTI!rI7CkN6LL88tONvVDL11z69BJlA2UkzNxWZaQrr4_Lw Μετα restart και... Για επαναφορα στο λευκο? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Για επαναφορα στο λευκο? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To διαγραφεις οπως κανεις μια εφαρμογη .Πας ρυθμισεις/εφαρμογες λεγετε "com.android.systemui.black".Μετα restart και ξανα εχεις το λευκο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 To διαγραφεις οπως κανεις μια εφαρμογη .Πας ρυθμισεις/εφαρμογες λεγετε "com.android.systemui.black".Μετα restart και ξανα εχεις το λευκο:rolleyes:Λογικο αφου ειναι apk.. οκ τωρα εγω που δεν θελω να κατεβασω το mega app , link για browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Λογικο αφου ειναι apk.. οκ τωρα εγω που δεν θελω να κατεβασω το mega app , link για browser? https://drive.google.com/open?id=1k6e5ASRSX4pEkfXzX5GjmF8gTU1gslKD Edited January 6, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 https://drive.google.com/open?id=1k6e5ASRSX4pEkfXzX5GjmF8gTU1gslKDThanks Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 https://drive.google.com/open?id=1k6e5ASRSX4pEkfXzX5GjmF8gTU1gslKD Αρχηγός. Το έβαλα και στο Note. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Αρχηγός. Το έβαλα και στο Note. Ευχαριστώ πολύ Ναι δουλευει σε j7 s8 n8 Edit: Εχει στρωσει καλα η μπαταρια . Κοντευει 4 μερες με μια φορτιση.Δηλαδη το φορτιζεις 2 φορες την εβδομαδα και ξεμπερδεψες:p Edited January 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Ψυχρο λευκο χωρις ροζουλι δηλαδη να κοκκινιζει το λευκο. οι ρυθμισεις ετσι: Και το κιτρινακι πληκτρολογιο για οσους δεν θελουν το ασπρο: Edited January 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Στον βασικό φωτισμο εχει μικροτερη αναλυση η οθόνη? Εμφανισιακα η διαφορα ειναι αντιληπτη με την φωτογραφια/κινηματογραφος amoled Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Αρχηγός. Το έβαλα και στο Note. Ευχαριστώ πολύΣε s4 δε μπορω να το βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Σε s4 δε μπορω να το βαλω Στο s8 plus μου αλλάζει μόνο την κουρτίνα. Ρυθμίσεις κτλ οι ίδιες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 7, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Στο s8 plus μου αλλάζει μόνο την κουρτίνα. Ρυθμίσεις κτλ οι ίδιες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι την κουρτινα .Ποιες ρυθμισεις εννοεις γιατι δεν ανεβαζεις φωτο να κατανοησουμε τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Πχ θα ήθελα να κάνει μαύρο και αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Πχ θα ήθελα να κάνει μαύρο και αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο πρεπει να αλλαξει και το framework. Η κανεις ρουτ την συσκευη η κατεβαζεις ενα samsung θεμα μαυρο απο τα samsung themes.Ισως ομως να εχεις απωλεια μπαταριας βλεπεις και κανεις. Χμμμ.για περιμενε...Μπα θα εχεις απωλεια μπαταριας . ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον βασικό φωτισμο εχει μικροτερη αναλυση η οθόνη? Εμφανισιακα η διαφορα ειναι αντιληπτη με την φωτογραφια/κινηματογραφος amoled Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι η χρωματικη αποδοση αλλαζει οχι η αναλυση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε s4 δε μπορω να το βαλω Ποιο s4 λες το γνωστο samsung s4 ? :dizzy: Edited January 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ποιο s4 λες το γνωστο samsung s4 ? :dizzy:Ναι φιλε σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Ναι φιλε σωστα Και θες να βαλεις κουρτινα απο nougat ; Edited January 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Και θες να βαλεις κουρτινα απο nougat ;Ηθελα αυτο που εδειξες το σκουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω το apk από το drive. Έχω το J5 2016. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Βρε δεν μπαινει παντου . Οποιος το κανει εγκατασταση και δεν δουλευει το διαγραφει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω το apk από το drive. Έχω το J5 2016. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Και απο mega που ανεβασα ποιο πανω πρεπει να εχεις βεβαια εγκατεστημενο το app της αλλα και απο το drive κατεβαινουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Βρε δεν μπαινει παντου . Οποιος το κανει εγκατασταση και δεν δουλευει το διαγραφει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και απο mega που ανεβασα ποιο πανω πρεπει να εχεις βεβαια εγκατεστημενο το app της αλλα και απο το drive κατεβαινουν κανονικα. Εγώ πατάω λήψη αλλά δεν κατεβάζει τίποτα Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Εγώ πατάω λήψη αλλά δεν κατεβάζει τίποτα Εχεις nougat εκδοση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Εχεις nougat εκδοση ; Ναι την 7.1.1.Τελικα κατέβασα την mega apk και κατέβηκε κανονικά. Την εγκατέστησα και μαύρισε μόνο το φόντο των ειδοποιήσεων. Τίποτα άλλο. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ναι την 7.1.1.Τελικα κατέβασα την mega apk και κατέβηκε κανονικά. Την εγκατέστησα και μαύρισε μόνο το φόντο των ειδοποιήσεων. Τίποτα άλλο. Εκανες restart ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Εκανες restart ; Ναι. Και ακόμα μια τώρα. Δεν άλλαξε κάτι Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts