Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η συσκευη εαν την παρεις σε μαυρο χρωμα μοιαζει αρκετα με το S7-S8 γιατι ειναι λιγο στενομακρη η οθονη του στα πλαινα γυρνα ελαχιστα στυλ edge εχει πολυ καλο κρατημα στην παλαμη και επισης Εχει κατα 80% ολοιδιο το μενου του S8.Το aod ναι εχει εικονιδια ,ειδοποιησεις κανονικα.Η καμερα του ειναι πολυ καλη και μπροστα και πισω με αρκερα καλες καθαρες βραδυνες.Η μπαταρια του εαν κανεις ενα σωστο στησιμο και προγραμματισμο δηλαδη να το δουλευεις σωστα θα σε βγαλει 8-9 ωρες οθονη ακομα και με 2μιση μερες λειτουργιας χωρις να ενεργοποιησεις την εξοικονομηση ενεργειας .Η οθονη του μεγαλο ατου πολυ φωτεινη και καθαρη την ημερα βλεπεις εξω στο περιβαλλον πεντακαθαρα. Το σωμα full metal αλλα θελει σιλικονη γιατι θα σου φυγει απο τα χερια. Μπορεις να πας σε ενα καταστημα να το δεις να παρεις μια ιδεα.

Ωραία ακούγεται το σύνολο...μόνο το stabilization στο video με προβληματίζει....κατά τα άλλα σαν συσκευή με καλύπτει απόλυτα πιστεύω.

Στην πορτοφολι γινεται αυτο που λες ομως νομιζω δεν υποστηριζει clear view θηκες το κινητο, η μαμα πορτοφόλι οταν κλεισεις το πορτακι χάνεται το aod και οταν το ανοιξεις επισης, ο hall δηλαδη δεν εχει επιλογη aod να ειναι η θηκη διάφανη στον σενσορα και να δουλευει το aod? Δεν θα ανοίγει ομως η οθονη οταν ανοιγεις το πορτακι αφου δεν θα την βλεπει για να δουλευει το aod, σκέφτομαι κατι λαθος?

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ενδιαφέρει το aod ετσι κι αλλιως απενεργοποιημένο ειναι.

Οπότε δεν λειτουργουν αυτες οι θήκες οπως στο s8.Ευχαριστώ!

Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά απ τα media markt το πήρα κι εγώ στα 237 ευρώ.

Ποιο κάτω και απ το σκρουτζ14ebcbe9dbf27c38b169f24c7c1a2abe.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα

Αυτή η προσφορά που υπάρχει γιατί βλέπω άλλη τιμή ? 279Ε

Καλησπέρα

Αυτή η προσφορά που υπάρχει γιατί βλέπω άλλη τιμή ? 279Ε

Αν κανεις τις προσθαφαιρεσεις δεν βγαινει τοσο μου φαινεται.Καποιο λαθος υπαρχει.

Μου είχαν στείλει και ένα έξτρα κουπόνι φίλοι μου.

Νόμιζα ήταν για όλους αλλά τελικά και εγώ άλλη τιμή το βλέπω δημόσια τι να πω :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά στο media βάλτε smart1 και βγαίνει 237,15 ευρώ

Μπραβο ρε συ,ισχυει το δοκιμασα.Δεν ολοκληρωσα την αγορα γιατι ειμαι ηδη κατοχος,αλλα οντως πεφτει στα 237.Εκανες δωρακι σε οποιον το παρει...

Μπράβο Manossef !!! Το τσίμπισα στα 237. Καλή χρονιά φίλε και ευτυχισμένο το 2018 για όλους τους συμφορουμίτες !!!:thanks:

Δοκίμασα το συγκεκριμένο κουπόνι κ σε άλλες Samsung συσκευές κ παίζει!!!

Καλή Χρονιά!

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Καλημερα καλη χρονια με υγεια :D

4G με Wind.Αθηνα.

Το δικο σας πως παει απο ταχυτητα και σε τι δικτυο.Οχι Wifi .Μονο 4G.

26221157_801547613350719_2302833508341887943_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=dc30216ff9ee8060bb7c2c0ea299c250&oe=5AF42246

Καλημερα καλη χρονια με υγεια :D

4G με Wind.Αθηνα.

Το δικο σας πως παει απο ταχυτητα και σε τι δικτυο.Οχι Wifi .Μονο 4G.

26221157_801547613350719_2302833508341887943_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=dc30216ff9ee8060bb7c2c0ea299c250&oe=5AF42246

Καλο είναι το αποτελεσμα που βλεπουμε? Εγω παντως χωρις την εφαρμογη απο την καθημερινη χρηση το θεωρω γρηγορο,οχι ταχυτατο αλλα γρηγορο

Wind εχω και εγω 4g

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by teokarpouzis

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια..το εχω παρει εδω και 4 μερες το κιν κ ειναι παρα πολυ καλο σε ολα του.3 ερωτησεις εχω μονο..1ον η μπαταρια καλη αλλα καπου διαβασα οτι σε καποιον το φορτισε το αφησε ησυχο κ του επεσε 1% μετα απο 18 ωρες!!ισχυει σε κανεναν σας?γιατι εμενα μετα απο 5 ωρες το πολυ χωρις να το πειραξω πεφτει στο 99%..,2ον μου κολαει λιγο η αφη κ το σκρολαρισμα στο μενου.σαυτο βεβαια μπορει να φταιει κ το τζαμακι που εχω τοποθετησει..αλλα κ πριν το βαλω σε καποια σημεια ηθελε πατημα 2 φορες..συμβαινει σε εσας?3ον καποιες φορες πατωντας μια εφαρμογη να δω τα δικιωματα η τον αποθηκευτικο χωρο κολαει αισθητα..σε μια ομως.μετα στις αλλες εφαρμογες κινειται κανονικα..αυτα..ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας..

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια..το εχω παρει εδω και 4 μερες το κιν κ ειναι παρα πολυ καλο σε ολα του.3 ερωτησεις εχω μονο..1ον η μπαταρια καλη αλλα καπου διαβασα οτι σε καποιον το φορτισε το αφησε ησυχο κ του επεσε 1% μετα απο 18 ωρες!!ισχυει σε κανεναν σας?γιατι εμενα μετα απο 5 ωρες το πολυ χωρις να το πειραξω πεφτει στο 99%..,2ον μου κολαει λιγο η αφη κ το σκρολαρισμα στο μενου.σαυτο βεβαια μπορει να φταιει κ το τζαμακι που εχω τοποθετησει..αλλα κ πριν το βαλω σε καποια σημεια ηθελε πατημα 2 φορες..συμβαινει σε εσας?3ον καποιες φορες πατωντας μια εφαρμογη να δω τα δικιωματα η τον αποθηκευτικο χωρο κολαει αισθητα..σε μια ομως.μετα στις αλλες εφαρμογες κινειται κανονικα..αυτα..ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας..

Χρονια πολλα.Ενταξει δεν νομιζω να εχει νοημα το θεμα μπαταρια γιατι μπορει να συμβει οντως για το 1% που λες για 18 ωρες αλλα και το 1% που επεσε εσενα μετα απο 5 ωρες δεν ειναι προβλημα καθολου.Ειναι αναλογα και τι τρεχει ο καθενας.Εχει πολυ καλη διαχειριση και καλο sleep οντως σημερα το αφησα το μεσημερι στο 82% και μετα απο 6 ωρες ηταν παλι 82%.

Για το τζαμακι που εβαλες θα προσαρμοστει με τα πατηματα που θα κανεις με τον καιρο και θα στρωσει.Το παθαινα και γω στην αρχη λιγο.Η επιφανεια στα πλαινα γυρναει λιγο στις ακρες στυλ edge και γιαυτο δεν καθεται πολυ καλα.Χωρις το τζαμακι εχει αριστη ευαισθησια αλλα ειναι καλο να προστατευεται και ας χανει καπου-καπου.

Για το τελευταιο με τις εφαρμογες που λες δεν το καταλαβα:p για κολημα παντος δεν εχω συναντησει ακομα.

Edited by s_wind

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..με τις εφαρμογες μπαινοντας μενου,ρυθμισεις,εφαρμογες,και επιλεγεις μια εφαρμογη πατας πανω της κ μπαινεις σε σελιδα με δικαιωματα,ειδοποιησεις,αποθηκευτικο χωρο κ.τ.λ..καποιες φορες μου κολαει μονο εκει μπαινοντας στις εφαρμογες..πουθενα αλλου δεν εχω δει κολλημα..γιαυτο ρωταω αν το κανει κ σας..το τζαμακι που εχω βαλει ειναι full cover οποτε πιανει μεχρι στα ακρα την οθονη..οσο για την μπαταρια μπορει να ειναι κ τι τρεχει ο καθενας οπως ειπες αλλα νομιζω οτι οταν ειναι σβηστη η οθονη δεν τρεχει τιποτα..εχω λαθος;;δωστε μ τα φωτα σας..

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..με τις εφαρμογες μπαινοντας μενου,ρυθμισεις,εφαρμογες,και επιλεγεις μια εφαρμογη πατας πανω της κ μπαινεις σε σελιδα με δικαιωματα,ειδοποιησεις,αποθηκευτικο χωρο κ.τ.λ..καποιες φορες μου κολαει μονο εκει μπαινοντας στις εφαρμογες..πουθενα αλλου δεν εχω δει κολλημα..γιαυτο ρωταω αν το κανει κ σας..το τζαμακι που εχω βαλει ειναι full cover οποτε πιανει μεχρι στα ακρα την οθονη..οσο για την μπαταρια μπορει να ειναι κ τι τρεχει ο καθενας οπως ειπες αλλα νομιζω οτι οταν ειναι σβηστη η οθονη δεν τρεχει τιποτα..εχω λαθος;;δωστε μ τα φωτα σας..

Πηγαινε ρυθμισεις/διαχειριση συσκευης/μπαταρια/και πατα βελτιστοποιηση τωρα.Θα του φυγει το κολλημα που λες.

Edited by s_wind

Καλημερα..ο.κ το εκανα αυτο που μ ειπες κ οντως δειχνει καλυτερο στις εφαρμογες..αυτο που ρωτησα ισχυει με την αναμονη κινητου γιατι δεν ξερω;τρεχουν στην αναμονη με σβηστη οθονη εφαρμογες που τρωνε μπαταρια;κ γιαυτο η αναμονη στον καθενα ειναι διαφορετικη στη μπαταρια;

Αν παρατηρησεις καπου δε παταει καλα το τζαμακι σου,λογικα σε καποια γωνια,με αποτελεσμα σε εκεινο το σημειο να πατας το τζαμι και να μη μεταδιδεται στην οθονη..Δε ξερω αν εχεις θηκη παντως ελεγξε το γιατι αν βαλεις θηκη μπορει να στο ξεκολλησει κιολας.Το ειχα παθει και εγω και εβαλα απλο γυαλι και ειναι μια χαρα.

Α. Σχετικα με το κολλημα στις ρυθμισεις, αν το αφησεις 1,2 δευτερόλεπτα πριν μπεις στην εφαρμογή που θες *αναλογα ποσες εφαρμογες εχεις* πρεπει να ρολαρει κανονικα, και εμενα μου το κανει μεχρι να φορτωσει ολες τις εφαρμογες όχι κολλημα, αλλα σαν να χανει καρε* ,

Β εγω το τζαμακι το κατηργησα και εβαλα ζελατινα που ειναι πολυ πιο λεπτή και δεν το επηρεάζει καθολου,τωρα αν θα μάθει το τζαμακι δεν ξερω γιατι το εβγαλα,αν σε βολευει εσενα οκ,παντως και στην σελιδα της σαμσουνκ το λεει οτι οι προστασιες οθονης μπορει να δημιουργήσουν περιεργη συμπεριφορα.

Γ) οταν ειναι σβηστη η οθονη τρεχουν υπηρεσιες ,αναμονη τηλεφωνου και καποιες αλλες ειδικές υπηρεσιες, αυτο το doze? Mode? του αντροιντ 7 λες που πεφτει το τηλεφωνο σε υπνο? Αναλογα και τον περιορισμο δεδομενων και την βελτιοποιηση μπαταρίας , αδρανεια,και τις εφαρμογες παρασκηνιου,δηλαδη αν εχεις αφήσει δικαίωμά στο messenger θα πάρεις το μήνυμα στην αναμονη με κλειστή οθονη,αν δεν το δωσεις δεν θα σου ερθει το μηνυμα,στις 3ες εφαρμογες γενικα ετσι δουλευει,στις υπηρεσίες τηλεφωνου τρεχουν παντα καποιες

Πλοηγηση κεραυνος ποιο γρηγορο απο τον chrome , αυτοματο ζουμ σελιδας αψογο καλυτερο απο τον οπερα!Κατεβαστε εγκαταστηστε και απολαυστε πλοηγηση --->>> https://mega.nz/#!QOxQlYKT!sZ56aPQE-I85Xo4JWWXd_Go_wIrM2iB0T6Euixi8PC4

Το έδωσα σε 1 μέρα!!

Δυστυχώς παρόλο που είναι πολύ όμορφη συσκευή και ποιοτική με πολύ ωραία οθόνη με χάλασαν διάφορα πράγματα γνωστά βέβαια αλλά..

Πάντως για κοπέλες ή απλούς χρήστες το συνιστώ καθώς είναι και επώνυμο και έχει πολλά θετικά.

Η κάμερα επίσης να πω πως την μέρα είναι άψογη για την τιμή του.

Το βράδυ όμως...

Επειγόντως βελτίωση κυρία Samsung μιας και τα 350€ που ζητάς ακόμα είναι πολλά.

Στα 250 Οκ αλλά και πάλι θέλει βελτίωση στο χαμηλό φωτισμό.

Στα θετικά η γρήγορη εστίαση.

Ακουστικό μεγάφωνο πολυ καλά.

Μπαταρία απ τις καλύτερες αλλά όταν έχεις και το Max 2 δίπλα τότε σου φαίνεται μέτρια.

Αλλά είναι σαφώς καλύτερη απ τα νότε8 και S8 plus που είχα.

Γενικά εκτός απ τα παραπάνω και τον αδύναμο επεξεργαστή αν δεν είσαι power user είναι άψογο!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το έδωσα σε 1 μέρα!!

Δυστυχώς παρόλο που είναι πολύ όμορφη συσκευή και ποιοτική με πολύ ωραία οθόνη με χάλασαν διάφορα πράγματα γνωστά βέβαια αλλά..

Πάντως για κοπέλες ή απλούς χρήστες το συνιστώ καθώς είναι και επώνυμο και έχει πολλά θετικά.

Η κάμερα επίσης να πω πως την μέρα είναι άψογη για την τιμή του.

Το βράδυ όμως...

Επειγόντως βελτίωση κυρία Samsung μιας και τα 350€ που ζητάς ακόμα είναι πολλά.

Στα 250 Οκ αλλά και πάλι θέλει βελτίωση στο χαμηλό φωτισμό.

Στα θετικά η γρήγορη εστίαση.

Ακουστικό μεγάφωνο πολυ καλά.

Μπαταρία απ τις καλύτερες αλλά όταν έχεις και το Max 2 δίπλα τότε σου φαίνεται μέτρια.

Αλλά είναι σαφώς καλύτερη απ τα νότε8 και S8 plus που είχα.

Γενικά εκτός απ τα παραπάνω και τον αδύναμο επεξεργαστή αν δεν είσαι power user είναι άψογο!!

Ειναι πολυ Καλο Μανο για καποιον που δεν θελει τοσες πολλες ιντσες οσο το Max 2. Κατα ταλλα μαλλον θα το ηθελες καπως ετσι αλλα με μεγαλη υποβαθμιση μπαταριας λογο διπλης καμερας .Μεχρι να βρεθει ακρη να τα καταφερουν και τα δυο να τα χωρεσουν το κραταμε γιατι ειναι πολυ καλο :D---》 https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_is_official_with_a_13mp5mp_dual_rear_camera-amp-27089.php

Edited by s_wind

Για τα λεφτά του είναι από τις πιο τίμιες επιλογές. Στην έκδοση dual παίρνει και ξεχωριστή micro sd. Όσον αφορά την κάμερα είναι λογικό να βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα. Εντάξει, την ημέρα τα περισσότερα βγάζουν ικανοποιητικές και πάνω. Όμως ας μη γελιόμαστε, σε ναυαρχίδα πληρώνεις και την κάμερα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τα λεφτά του είναι από τις πιο τίμιες επιλογές. Στην έκδοση dual παίρνει και ξεχωριστή micro sd. Όσον αφορά την κάμερα είναι λογικό να βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα. Εντάξει, την ημέρα τα περισσότερα βγάζουν ικανοποιητικές και πάνω. Όμως ας μη γελιόμαστε, σε ναυαρχίδα πληρώνεις και την κάμερα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μονο σε dual sim βγαινει αλλα καταναλωνει πολυ μπαταρια η δευτερη sim . Μου ειχαν δωσει μια δωρεαν αλλα θα την βγαλω αφου εχω red1 vodafone .Μονο για περιπτωση μη καλυψης δικτυου τηην εχω βαλει της cosmote .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παντως για τις νυχτερινες φωτο περαν του Note 8 s8 και s7 δεν θεωρω οτι απο αλλες συσκευες που κυκλοφορουν εχει χειροτερες φωτο.Εχω συγκρινει πολλα μια και περασαν απο τα χερια μου και δεν βρηκα κατι καλυτερο.Ελαχιστες διαφορες.Το J7 προσωπικα θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα smartphone στο συνολο μεγεθος-ποιοτητα-οθονη-καμερα-μπαταρια-χρηματα-service.

Edit:Χωρις να βαλετε καποιο θεμα απο την εφαρμογη της Samsung Black systemui.

Κατεβαζετε καντε απλη εγκατασταση ως apk.--->>> https://mega.nz/#!xDZQRZTI!rI7CkN6LL88tONvVDL11z69BJlA2UkzNxWZaQrr4_Lw

Μετα restart και...

26173844_803934356445378_6931473808938028913_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=0d24d8bb7274e70b1144ca483ba98bf8&oe=5AEF5944

Edited by s_wind

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017