Jump to content

[CAR] Αντιηλιακές Μεμβράνες

Dr_Michael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tωρα οχι αλλα αν φαω και καμια δευτερη θα το σκεφτω να βγαλω τα μπροστα (αλλα νομιζω 8α ειναι μαμακια μονο πισω) αλλιως 8α βαλω λιγοτερο σκουρες.

θα ειναι σαν van αν βγαλεις μονο τις μπροστα:X

• Απαντήσεις 556
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ειχα και μπροστα. Στο προστιμο γραφει οτι δεν φαινοταν οδηγος και συνοδηγος.

Ηταν οντως τοσο σκουρες ???

θα ειναι σαν van αν βγαλεις μονο τις μπροστα:X

Για αυτο αν και ειναι δωρο δεν εχω βαλει ακομα στο civic που πηρα.Δεν ξερω αν ειναι οτι το καλυτερο...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ηταν οντως τοσο σκουρες ???

Για αυτο αν και ειναι δωρο δεν εχω βαλει ακομα στο civic που πηρα.Δεν ξερω αν ειναι οτι το καλυτερο...

εχω δει να εχει στα μπροστα τζαμια 1η σκαλα και πισω την τελευταια και ειναι χαλια....

εχω δει να εχει στα μπροστα τζαμια 1η σκαλα και πισω την τελευταια και ειναι χαλια....

Τετοια διαφορα θα ειναι αηδια....

Φιλικά Γιάννης

Για αυτο αν και ειναι δωρο δεν εχω βαλει ακομα στο civic που πηρα. Δεν ξερω αν ειναι οτι το καλυτερο...

Άμα βάλεις το 1ο επίπεδο είναι καλό (εκτός από παρμπρίζ φυσικά)!

Το δεύτερο & τρίτο δεν θα το πρωτινά γιατί (λογικά) μετά θα σκουραίνει πολύ.

Εγώ έχω επίπεδο 1 (εκτός παρμπρίζ) εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Η αστυνομία αν και με έχει σταματήσει αρκετές φόρες για έλεγχο, παρατηρήσει δεν μου

έκανε ποτέ για τις μεβράνες!

Άμα βάλεις το 1ο επίπεδο είναι καλό (εκτός από παρμπρίζ φυσικά)!

Το δεύτερο & τρίτο δεν θα το πρωτινά γιατί (λογικά) μετά θα σκουραίνει πολύ.

Εγώ έχω επίπεδο 1 (εκτός παρμπρίζ) εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Η αστυνομία αν και με έχει σταματήσει αρκετές φόρες για έλεγχο, παρατηρήσει δεν μου

έκανε ποτέ για τις μεβράνες!

Ευχαριστω.Προσφερει κατι το 1ο επιπεδο ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω. Προσφερει κατι το 1ο επιπεδο ?

Θα δεις μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας στο εσωτερικό (φυσικά) του αυτοκινήτου.

Κυρίως μέρες με ήλιο!! Από μάρκα μεβράνεις δες ή "3Μ" ή "Lloumar" (εγώ τις "Lloumar" έχω).

Αν και έχω ακούσει ότι η "3Μ" είναι καλύτερη σαν μάρκα (εγώ πιστεύω ότι είναι το ίδιο).

:)

Θα δεις μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας στο εσωτερικό (φυσικά) του αυτοκινήτου.

Κυρίως μέρες με ήλιο!! Από μάρκα μεβράνεις δες ή 3Μ ή Lloumar (εγώ τις Lloumar έχω).

Ευχαριστω.Ειναι και μαυρο το δικο μου.

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Ειναι και μαυρο το δικο μου.

Και το δικό μου μαύρο είναι :rolleyes:

και μενα μαυριλα ειναι παιδια με αρκετα σκουρα φιμε, 3ο σταδιο λουμαρ και παρανομα ξενον..καγκουρινος κι ετσι..ευτυχως οσες φορες με εχουν σταματησει δε μου εχουν πει τιποτα.

Γιαννη βλεπεις μεγαλη διαφορα στη θερμοτητα απο τον ηλιο..δεν καιγεσαι και δε μαυριζεις σαν ταριφας :p

Γιαννη βλεπεις μεγαλη διαφορα στη θερμοτητα απο τον ηλιο..δεν καιγεσαι και δε μαυριζεις σαν ταριφας :p

Αν και αρχη της ζεστης ακομα το μεσημερι στις 3 που φευγω απο τη δουλεια με το ζορι πιανω τον κρικο να κουμπσω την ζωνη.....

Φιλικά Γιάννης

E ειναι αρκετα σκουρες. δεν ξερψ σταδιο ετσι το πηρα. σιγουρα δεν ειναι πρωτο. αλλα δεν λεει να τα ωγαλω μαυρο αμαξι, μαυρες ζαντες τα φιμε ειναι must 8α τα αφησω οπως και να εχει. Δεν το συζητω για την διαφορα θερμοκρασιας! τεραστια!

E ειναι αρκετα σκουρες. δεν ξερψ σταδιο ετσι το πηρα. σιγουρα δεν ειναι πρωτο. αλλα δεν λεει να τα ωγαλω μαυρο αμαξι, μαυρες ζαντες τα φιμε ειναι must 8α τα αφησω οπως και να εχει. Δεν το συζητω για την διαφορα θερμοκρασιας! τεραστια!

ιδια δουλεια κανουν και ποι διαφανες μεμβρανες?

Γεια χαρά συμφουρίτες ,

Σκέφτομαι και εγώ να βάλω μεμβράνες στο αυτοκίνητο που θα παραγγείλω...

Εχω ακουσει θετικά σχόλια για τις llumar οποτε εκει θα καταλήξω οσοαναφορά

την μάρκα.Απο εκεί και πέρα μου πρότειναν τις titanium σε ανοιχτό μαυρο..

Θα ήθελα τις εντυπώσεις σε όποιον τις έχει εγκαταστήσει στο αυτοκινητό του..

Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι διάβασα ότι με τον νέο νόμο απαγορευονται

οι μεμβράνες εκτός απο το παρμπριζ και στα παράθυρα οδηγου-συνοδηγού...

Αν είναι έτσι δεν αξίζει νομίζω ο κόπος να μπουν...

Δεν θα δίχνει ωραιο και το αυτοκινητο σαν σύνολο και δεν έχω όρεξη να τρέχω όυτε με το κτεο ουτε να με σταματά συνέχεια η αστυνομία

Πάιζει κάποια λύση για τα μπροστινά παράθυρα ???

G_KOR

Οσο πιο σκουρη η μεμβρανη τοσο λιγοτερη ακτινοβολια απο τον ηλιο αρα μικροτερη 8ερμοκρασια.

παντως ακομα και τα πολυ διαφανα 1ο σταδιο εχουν σημαντικη διαφορα. ειχε ξαδελφος μου. Οσοι φορανε κσερουν την διαφορα. μιλαμε αν εχει ανοιχτο το παραθυρο και σε χτυπαει ο ηλιος για τα καλα οταν κλεινεις τα παραθυρα ειναι σαν να αναβεισ το air condition κατευ8ειαν μια δροσουλα.

παντως ακομα και τα πολυ διαφανα 1ο σταδιο εχουν σημαντικη διαφορα. ειχε ξαδελφος μου. Οσοι φορανε κσερουν την διαφορα. μιλαμε αν εχει ανοιχτο το παραθυρο και σε χτυπαει ο ηλιος για τα καλα οταν κλεινεις τα παραθυρα ειναι σαν να αναβεισ το air condition κατευ8ειαν μια δροσουλα.

έτσι ακριβώς είναι :rolleyes:

Πήγα σήμερα από το ''μεμβρανάδικο'':p και ρώτησα τα πάντα σχετικά με τα φιμέ!!

Οι μεμβράνες που περναν στο συγκεκριμένο είναι της 3Μ. Είδα καταλόγους για κάθε είδους αμάξι και όλα τα είδη μεμβράνης που μπορείς να βάλεις!

Πρώτον οποιουδήποτε τύπου φιμέ τζάμι να βάλεις μπροστά έστω και λίγο θεωρείται παράνομο.. Το μόνο που είναι 100% νόμιμο απο τροχαία και κτέο, δέν έχει σχεδόν διαφορά από τα κανονικά τζάμια αλλά η προστασία που σου παρέχει είναι 100%! Για να περάσεις τη συγκεκριμένη θέλεις 410€ (εκτός παρμπρίζ εννοείται)..

Τώρα γίνεται να περασει κάποιος πίσω τις σκούρες πέφτει στα 270€ αλλά θα είναι χάλια έτσι!! Ότι μεμβρανες εχει μπροστα πρεπει να εχει και πίσω είναι η γνώμη μου!!

Αρχίζω να το ξανα σκεφτομαι.. ειναι πολλα τα χρηματα..δεν υπαρει περιπτωση να βαλω φιμε πισω θα ειναι αθλιο.. Άν εχω ευκαιρα 400€ σύντομα τότε θα βαλω..;)

Και μια απορια.. Υποτείθεται ότι το μαύρο χρώμα απορροφαει τον ηλιο και τραβαει θερμοκρασια, μπορει να μη σε καιει ο ηλιος αλλα το αμαξι παραμενει πραγματικα δροσερο??

Αν κάποιος έχει τα μαύρα τζάμια και εχει εμεπιρια ας μας πεί!!:D

εγω ειχα στο τολεδο την 30αρα την 3Μ και τωρα στο σκοντα την 40αρα .

exei drosia mesa kai to klima doyleyei pio xalara.

την εβαλα περισσοτερο για τις μικρες πισω που τους χτυπουσε ο ηλιος.

χθες εβαλα στο αμαξι μεμβρανες. η μαρκα που με εβαλε ηταν pvi κ εδωσα 120ε για 3θυρο. μπροστα εβαλα με 70% διαπερατοτητα το νομιμο δλδ κ πισω με 35%.

χθες εβαλα στο αμαξι μεμβρανες. η μαρκα που με εβαλε ηταν pvi κ εδωσα 120ε για 3θυρο. μπροστα εβαλα με 70% διαπερατοτητα το νομιμο δλδ κ πισω με 35%.

εχουν χρωμα οι μπροστα ή ειναι διαφανες??

εχουν χρωμα οι μπροστα ή ειναι διαφανες??

ενα πολυ ελαφρυ χρωμα εχουν σαν πρασινο η μπλε . σχεδον δεν φαινεται οτι φορας μεμβρανες. επισης δεν εχει τρομερη διαφορα το μπροστα με το πισω. ταιριαζουν.

Όταν πήγα να περάσω ΚΤΕΟ, ο κτεατζής μαζί με τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου ζήτησε και την έγκριση τύπου για τα φιμέ (aftermarket - φοράω μπροστά-πίσω και πισω τζάμι). Δεν θυμάμαι ακριβώς τις προδιαγραφές, αλλα νομίζω είναι περίπου 30% σκουρες 70 διαπερατές.

Παρ ότι μου ζήτησε την έγκριση όμως, κι αφού πέρασα κανονικά, δεν αναφέρεται πουθενά πάνω στο χαρτί του τεχνικού ελέγχου οτι το αμάξι μου ''φοράει'' φιμέ.

Ερώτηση: 1) αφού είναι παράνομες, γιατί δεν με έκοψε?? (προφανώς για να με ξαναέχει πελάτη στον επόμενο έλεγχο...:mad:)

2) Πως μπορεί να διαπιστώσει ένας αστυνομικός αν κάποιος φοράει φιμέ. πχ αν κάποιος βάλει ένα 5% φιμε που δεν φαίνεται έυκολα???

Γραφουν για φιμε οταν ειναι πολυ σκουρα και ουσιαστηκα δεν μπορεις να δεις μεσα στα αυτοκινητο δε νομιζω να γραφουν απλα και μονο επειδη εχεις φιμε οποιασδηποτε σκαλας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα πολυ ελαφρυ χρωμα εχουν σαν πρασινο η μπλε . σχεδον δεν φαινεται οτι φορας μεμβρανες. επισης δεν εχει τρομερη διαφορα το μπροστα με το πισω. ταιριαζουν.

ωραια... διαφορα ειδες (πριν και μετα)??

2) Πως μπορεί να διαπιστώσει ένας αστυνομικός αν κάποιος φοράει φιμέ. πχ αν κάποιος βάλει ένα 5% φιμε που δεν φαίνεται έυκολα???

Με τον καινούριο νόμο ,οι εγκαταστάσεις που έγιναν μετά τον 10ο/2008 βάζουν ενα αυτοκολητάκι στα τζάμια που αναφέρει το είδος της μεμβράνης τη μαρκα της τον κωδικό της και τον εγκαταστάτη.Οπότε και να μην θέλεις φαινεται οτι εχεις μεμβράνες.