Jump to content

[CAR] Αντιηλιακές Μεμβράνες

Dr_Michael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δείτε λίγο το post του Vampyre για τα ΚΤΕΟ...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 556
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δείτε λίγο το post του Vampyre για τα ΚΤΕΟ...

εγω παντως οπως θα δεις σε μετεπειτα μου ποστ..περασα χτες σε ιδιωτικο κτεο..και ουσιαστικα δε μου ειπαν τιποτα για τις μεμβρανες (δεν ειναι πολυ σκουρες βεβαια). κι οταν τελειωσε ο ελεγχος και μου εδωσαν το πιστοποιητικο μου ειπαν οτι τις ειδαν αλλα δεν ειναι πολυ σκουρες οποτε οκ (ειχα βεβαια και βεβαιωση απο οταν τις ειχα βαλει και του την εδειξα..εκ των υστερων). εξαρταται τι μεμβρανες εχετε βαλει, ποτε κτλ..

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

• 4 months later...

Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω μεμβράνες ηλιοπροστασίας καθαρά για την ουσία του πράγματος,τον ήλιο. Έχω διαβάσει πολλά και εδώ και σε άλλες ιστοσελίδες αλλά με μπέρδεψαν... θα μου πείτε να πάω να ρωτήσω ειδικό μα έλα ντέ που όλοι όσοι ρωτήσαν μου είπαν οτι ο καθενας λεει τα δικά του??

Για να καταλάβετε αλλού άκουσα ότι με το χιόνι και τον πάγο ξεκολλάνε...

Ότι με τον καιρό σε κάποια ακριανά σημεία αρχίζει να ασπρίζει..

Άλλοι λένε ότι ξεκολλάει έυκολα

άλλοι ότι δέν ξεκολλάνε!!!!

Οκ εμεις εμπιστευόμαστε τον ειδικό που μας λέει ότι δέν ξεκολλάνε!! Γιατί όμως να υπάρχουν περιπτώσεις πουέχουν ξεκολλήσει??

Υ.Γ Κανονικά οι μεμβράνες δε πρέπει να μπαίνουν από μεσα?? Μου είπαν ότι μπαίνουν απ'εξω!! Α και τιμή θέλω παιδιά πάνω κάτω Ευχαριστω!!!

Α εννοείται ότι δέ θέλω πολύ σκούρες να περνάω και άνετα κτεο.. διαπερατότητα στα όρια του νόμου!

Σταματα να ακους αυτους "που ξερουν"!

Δεν παθαινουν τιποτα! Απλα πας, τι βαζεις και ολα καλα...

Αν σε ενδιαφερει μονο η προστασια απο τον ηλιο τοτε να βαλεις εντελως διαφανες! Προστατευουν το αυτοκινητο και δεν φαινονται καν... οποτε κανενα προβλημα ουτε με ΚΤΕΟ (εγω με πρωτη σκαλα περασα χωρις κανενα προβλημα!) ουτε με την τροχαια!

Α! Τοποθετουνται απο μεσα...

Σταματα να ακους αυτους "που ξερουν"!

Δεν παθαινουν τιποτα! Απλα πας, τι βαζεις και ολα καλα...

Αν σε ενδιαφερει μονο η προστασια απο τον ηλιο τοτε να βαλεις εντελως διαφανες! Προστατευουν το αυτοκινητο και δεν φαινονται καν... οποτε κανενα προβλημα ουτε με ΚΤΕΟ (εγω με πρωτη σκαλα περασα χωρις κανενα προβλημα!) ουτε με την τροχαια!

Α! Τοποθετουνται απο μεσα...

για να μην υπαρξει προβλημα ομως πρεπει να ειναι καλης μαρκας

Για να συνοψισουμε και να το πουμε απλα...

Αν βαλεις μεμβρανες σε λογικα πλαισια σουροχρωμες (βεβαια η "λογικη" στον καθενα μας διαφερει...) με διαπερατοτητα πανω απο 70 % (αληθεια το 2 νουμερο της Lumar τι διαπερατοτητα εχει?) και παρουμε ταυτοχρονα εγκριση-χαρτι απο αυτον που μας τις τοποθετησε ολα οκ???

Αν βαλεις μεμβρανες σε λογικα πλαισια σουροχρωμες (βεβαια η "λογικη" στον καθενα μας διαφερει...) με διαπερατοτητα πανω απο 70 % (αληθεια το 2 νουμερο της Lumar τι διαπερατοτητα εχει?) και παρουμε ταυτοχρονα εγκριση-χαρτι απο αυτον που μας τις τοποθετησε ολα οκ???

απο οσο ξερω οχι φιλε πρεπει το μπαρμπριζ να μην βαλεις και ΜΑΛΛΟΝ το ιδιο υσχιει και για το τζαμι οδηγου-συνοδηγου:cry::cry:

διαπερατοτητα 75%, παιρνεις και χαρτι και μαλλον εισαι οκ.

λεω μαλλον γιατι δεν ξερεις ποτε ποιος θα σε σταματησει.

Στον εμπρόσθιο υαλοθώρακα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε τοποθέτηση αντιηλιακής μεμβράνης, με εξαίρεση όποιον πάσχει από φωτοευαισθησία, βεβαιωμένη από κρατικό νοσοκομείο, όπου μπορεί να τοποθετήσει αντιηλιακή μεμβράνη σχεδόν ΔΙΑΦΑΝΗ.

με εξαίρεση όποιον πάσχει από φωτοευαισθησία, βεβαιωμένη από κρατικό νοσοκομείο,

Δεν αρκει αυτη η βεβαιωση.Πρεπει να περασει και δευτεροβαθμια επιτροπη υγειας του Υπουργειου συγκοινωνιων για να μην εχει προβλημα σε τυχον ελεγχο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δεν αρκει αυτη η βεβαιωση.Πρεπει να περασει και δευτεροβαθμια επιτροπη υγειας του Υπουργειου συγκοινωνιων για να μην εχει προβλημα σε τυχον ελεγχο.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή υγείας του Υπουργείου συγκοινωνιών δεν έχει να κάνει με δημόσιο νοσοκομείο; Που θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Η δευτεροβάθμια επιτροπή υγείας του Υπουργείου συγκοινωνιών δεν έχει να κάνει με δημόσιο νοσοκομείο; Που θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος;

Φυσικα και εχει να κανει αλλα δεν φτανει μια γνωματευση αν δεν την παει στην δευτεροβαθμια επιτροπη.

Φιλικά Γιάννης

Φυσικα και εχει να κανει αλλα δεν φτανει μια γνωματευση αν δεν την παει στην δευτεροβαθμια επιτροπη.

Γνωρίζεις μήπως την περαιτέρω διαδικασία; Αν πάρω ένα τέτοιο χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο, στην συνέχεια θα πρέπει να απευθυνθώ στην δευτεροβάθμια επιτροπή, η οποία αποτελεί τμήμα του νοσοκομείου;

Γνωρίζεις μήπως την περαιτέρω διαδικασία; Αν πάρω ένα τέτοιο χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο, στην συνέχεια θα πρέπει να απευθυνθώ στην δευτεροβάθμια επιτροπή, η οποία αποτελεί τμήμα του νοσοκομείου;

Ποιος ειπε οτι η δευτεροβαθμια επιτροπη αποτελει τμημα του νοσοκομειου ????

Φιλικά Γιάννης

Ποιος ειπε οτι η δευτεροβαθμια επιτροπη αποτελει τμημα του νοσοκομειου ????

Δεν το είπε κανείς...εγώ το ρωτάω. Θέλεις μήπως να μας αναφέρεις ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει κάποιος αφού πάρει την γνωμάτευση απο γιατρό δημόσιου νοσοκομείου;

Δεν το είπε κανείς...εγώ το ρωτάω. Θέλεις μήπως να μας αναφέρεις ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει κάποιος αφού πάρει την γνωμάτευση απο γιατρό δημόσιου νοσοκομείου;

Δεν την ξερω ακριβως την διαδικασια...Παντως ξεκιναμε αποτο Υπουργειο πρωτα.

Φιλικά Γιάννης

α δεν το ηξερα οτι θελει τοσο μεγαλη διαδικασία... Πρέπει να έχω πρόβλημα στα μάτια για να μπορέσω να βάλω? :blink::confused:

α δεν το ηξερα οτι θελει τοσο μεγαλη διαδικασία... Πρέπει να έχω πρόβλημα στα μάτια για να μπορέσω να βάλω? :blink::confused:

Εναλακτικα να εχεις ενα χαρτι που να λεει κατι τετοιο........

Φιλικά Γιάννης

• 2 weeks later...
Εγώ πάντως με Llumar Titanium χθές με έκοψαν στο ΚΤΕΟ... Μου είπαν να βγάλω τις μπροστινές και για τις πίσω να πάρω βεβαίωση. Δεν θα το αφήσω έτσι, θα μιλήσω και με Llumar να δω τι έχουν να πούν. Όταν πήραν τα 240 ήταν όλα ΟΚ, τώρα μάλλον δε θα με ξέρουν...

Εγώ πάντως με Llumar Titanium χθές με έκοψαν στο ΚΤΕΟ... Μου είπαν να βγάλω τις μπροστινές και για τις πίσω να πάρω βεβαίωση. Δεν θα το αφήσω έτσι, θα μιλήσω και με Llumar να δω τι έχουν να πούν. Όταν πήραν τα 240 ήταν όλα ΟΚ, τώρα μάλλον δε θα με ξέρουν...

Ποτε τις ειχες βαλει και ποσο σκουρες ηταν ??? Για τις πισω δεν νομιζω να υπαρχει περιορισμος. Τα επαγγελματικα station vagon δεν εχουν καν παραθυρα πισω.

Φιλικά Γιάννης

Διαπερατότητα φωτός:

37%

Διαπερατότητα UV:

<1%

Ανάκλαση συνολικής ηλιακής

ενέργειας:

62%

Χρώμα:

Μαύρο Ανοιχτό

(Απο το site της Lumar)

Δύο χρόνια τις έχω βάλει, και στο προηγούμενο ΚΤΕΟ, είχα περάσει κανονικά. Τώρα μου είπαν οτι άλλαξε ο νόμος...

Διαπερατότητα φωτός:

37%

Διαπερατότητα UV:

<1%

ενέργειας:

62%

Χρώμα:

Μαύρο Ανοιχτό

(Απο το site της Lumar)

Δύο χρόνια τις έχω βάλει, και στο προηγούμενο ΚΤΕΟ, είχα περάσει κανονικά. Τώρα μου είπαν οτι άλλαξε ο νόμος...

Ναι εχει αλλαξει απο 1/10/2008.

http://www.et.gr/view_publication/2008/2/1069/svg/3?form.submitted=True"

Φιλικά Γιάννης

Διαπερατότητα φωτός:

37%

Διαπερατότητα UV:

<1%

ενέργειας:

62%

Χρώμα:

Μαύρο Ανοιχτό

(Απο το site της Lumar)

Τώρα που άλλαξε ο νόμος ευκαιρεία να πας σε δημόσιο ΚΤΕΟ.Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα κάνεις καλή δουλειά.....;);)

Δωσε κάτι σε εναν ''αρμόδιο'' να σου το περάσει.....

παιδια εγω εβαλα στο 500αρακι μου,2η σκαλα,απ οτι θυμαμαι 35% διαπερατοτητα..μου πε θα μου δωσει κ χαρτι για το κτεο..δε περνανε?