Fredometrios Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Είχα πάρει το S8 και δοκίμασα την κάμερα του. Το έδωσα διότι δεν μπορούσε να βγάλει long exposure σε βραδυνό τοπιο, δεν μπορούσε να εστιάσει σωστά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάντως δεν μπορούσε με τπτ να φτάσει τις επιδόσεις του πχ. G4 που τα πάει άριστα στις manual βραδινές. Σε σχεση με την ποιοτητα του πως το ειδες σε σχεση με το G4?Ειναι πολυ πιο εντονο σε sharpness?Ειδες καθολου τα raw αρχεια στο s8? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 HTC U11 manual 2017-08-24_11-40-23 by finn2k1, on Flickr 2017-08-24_11-40-53 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Που εχεις παει; Εξαιρετικο dynamic range.Αττικό Ζωολογικό Πάρκο*. Εξαιρετικό μέρος για camera.(βασικά αν πας πάρε καμια dslr) Στα δελφίνια θέλει σοβαρή camera. Πρώτη φορα πήγα και έμεινα κάγκελο! Δυστυχώς δεν μπορούσα να βγάλω πολύ πράμα γιατί φοβόμουν για τα πιτσιρίκια,μην αφαιρεθώ. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Αττικό Ζωολογικό Πάρκο*. Εξαιρετικό μέρος για camera.(βασικά αν πας πάρε καμια dslr) Στα δελφίνια θέλει σοβαρή camera. Πρώτη φορα πήγα και έμεινα κάγκελο! Δυστυχώς δεν μπορούσα να βγάλω πολύ πράμα γιατί φοβόμουν για τα πιτσιρίκια,μην αφαιρεθώ. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk off topic,εγω ειχα παει πριν 3 χρονια την κορη μου,και δεν ξαναπηγα,δεν μου αρεσει η αιχμαλωσια για εμπορικους σκοπους....Ιδιως των δελφινιων !!!! android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Είχα πάρει το S8 και δοκίμασα την κάμερα του. Το έδωσα διότι δεν μπορούσε να βγάλει long exposure σε βραδυνό τοπιο, δεν μπορούσε να εστιάσει σωστά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάντως δεν μπορούσε με τπτ να φτάσει τις επιδόσεις του πχ. G4 που τα πάει άριστα στις manual βραδινές. Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο έχει θέμα να νεταρει σε long exposure, αλλά εφόσον έμπαινες στη διαδικασία του manual mode γιατί δεν έβαζες απλά και manual εστιαση στο άπειρο; Ίσως βιάστηκες να το δώσεις. :) Πάντως επειδή πέρασε για καμιά βδομάδα το g4 από τα χέρια μου, αργεί αρκετά να νεταρει και να τραβήξει φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό (auto). Κατά τα άλλα έχει πολύ εντυπωσιακό ois. Edited August 24, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Pixel xl auto IMG_20170824_124444 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr IMG_20170824_124129 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) S7 edge ev -1.6, νομίζω η Samsung έχει βελτιώσει το s7 edge στην επεξεργασία, επίσης πρέπει να κοιτάξει να ρίξει λίγο το ev στο αυτόματο αν γίνεται αυτό; 2017-08-24_11-56-10 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 24, 2017 by vag74 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Pixel xl auto IMG_20170824_124444 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr IMG_20170824_124129 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτές οι φωτογραφίες είναι από το Αττικό πάρκο;; Υπέροχες.. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Nexus 6P auto 2017-08-24_09-23-14 2017-08-24_09-23-59 2017-08-24_09-26-40 2017-08-24_09-30-02 2017-08-24_09-29-10 by Thanos Kag, on Flickr Και εδώ μία τραβηγμένη με την λειτουργία Photoshere (360o): https://flic.kr/p/WNJtQR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Είχα πάρει το S8 και δοκίμασα την κάμερα του. Το έδωσα διότι δεν μπορούσε να βγάλει long exposure σε βραδυνό τοπιο, δεν μπορούσε να εστιάσει σωστά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάντως δεν μπορούσε με τπτ να φτάσει τις επιδόσεις του πχ. G4 που τα πάει άριστα στις manual βραδινές. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό με την περίεργη εστίαση στο manual άνω των 2" στο S8+. Δεν το πολυέψαξα, καθώς σπάνια το αξιοποιώ πάνω από 1" αλλά μου έκανε κακή εντύπωση. :rolleyes: Συμφωνώ 100% πως manual G4/V10 είναι ΤΟΠ για βραδινές. Απλά στις ημερίσιες auto είναι λίγο meh. Το ιδανικό καμεροτηλέφωνο για μένα θα είχε ανάλυση-λεπτομέρεια Lumia 950xl, βραδινό Manual από g4/v10, σβελτάδα s7/s8, χρωματική πιστότητα HTC 10/u11 και ημερήσιο auto επιπέδου hdr+ των Pixels. Όλα αυτά με διπλή OIS κάμερα (δεύτερος telephoto 2x τύπου Note8, 7 Plus, 1+5) με software καλούδια όπως της Huawei. Πολλά ζητάμε; :P Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το ιδανικό καμεροτηλέφωνο για μένα θα είχε ανάλυση-λεπτομέρεια Lumia 950xl, βραδινό Manual από g4/v10, σβελτάδα s7/s8, χρωματική πιστότητα HTC 10/u11 και ημερήσιο auto επιπέδου hdr+ των Pixels. Όλα αυτά με διπλή OIS κάμερα (δεύτερος telephoto 2x τύπου Note8, 7 Plus, 1+5) με software καλούδια όπως της Huawei. Αν κοψεις το συνθετικο "τηλεφωνο" κατι γινεται :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ξέχασα και τον wide φακό του G5/G6! Και έχεις δίκιο, προφανώς. Βασικά μου λείπει ένα υβδίριο αυτή την περίοδο. Σκεφτείτε μια τηλεφωνάρα με 1" σένσορα πάλι, με δυνατό HDR και OIS. Αφήστε τα υπόλοιπα. SD660+3gb ram. Και μια καμεράρα τύπου CM1 ή 1020. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ξέχασα και τον wide φακό του G5/G6! Και έχεις δίκιο, προφανώς. Βασικά μου λείπει ένα υβδίριο αυτή την περίοδο. Σκεφτείτε μια τηλεφωνάρα με 1" σένσορα πάλι, με δυνατό HDR και OIS. Αφήστε τα υπόλοιπα. SD660+3gb ram. Και μια καμεράρα τύπου CM1 ή 1020. Αυτο που λες για αισθητηρα 1 ιντσας ισως γινοταν αν βαζαν σχετικα πιο στενο διαφραγμα (πχ f 2.8) και χωρις ois. Αλλιως θα γινει υπερβολικα ογκωδες και θα σε ζοριζει και το περιορισμενο σχετικα dof. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Lg g5 Auto Παράθυρο στο Αιγαίο. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 S7 edge ev -1.6, νομίζω η Samsung έχει βελτιώσει το s7 edge στην επεξεργασία, επίσης πρέπει να κοιτάξει να ρίξει λίγο το ev στο αυτόματο αν γίνεται αυτό; 2017-08-24_11-56-10 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή μοιάζει,με λίγο μακιγιάζ όμως αλλά νομίζω του u11 ήταν πολύ ανώτερες κυρίως στα πρόσωπα, όπως βλέπαμε σε τόσα δείγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Δεν νομίζω να έχουμε δει σε ίδιες συνθήκες από το htc11 από αυτές που θυμάμαι είναι όλες indoor με περισσότερο φως,επίσης το ξαναγράφω νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην επεξεργασία του s7 και αν παίξεις λίγο με το ev θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 ΑΚΡΟΠΟΛΗ by night (from COULEUR LOCALE) Auto (αισχρό) ACROPOLIS by night (auto) by P. V, on Flickr Manual (1s) Ακουμπισμένο στην κουπαστή ACROPOLIS by night (manual) by P. V, on Flickr Για κάτι τέτοιες λήψεις, τώρα που ωριμάζει η τεχνολογία, χρειάζεται ένα zoom 2Χ ή και περισσότερο. Για να δούμε... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Στην auto δοκίμασες να χαμηλώσεις το exposure? Ή να κάνεις φωτομέτρηση σε κάτι πιο φωτεινό? Νομίζω ο λόγος που έβγαλε έτσι τη πρώτη είναι επειδή εστίασε στο μαύρο μπροστά και υπερφωτισε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Σε σχεση με την ποιοτητα του πως το ειδες σε σχεση με το G4?Ειναι πολυ πιο εντονο σε sharpness?Ειδες καθολου τα raw αρχεια στο s8? Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο έχει θέμα να νεταρει σε long exposure, αλλά εφόσον έμπαινες στη διαδικασία του manual mode γιατί δεν έβαζες απλά και manual εστιαση στο άπειρο; Ίσως βιάστηκες να το δώσεις. :) Πάντως επειδή πέρασε για καμιά βδομάδα το g4 από τα χέρια μου, αργεί αρκετά να νεταρει και να τραβήξει φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό (auto). Κατά τα άλλα έχει πολύ εντυπωσιακό ois. Δεν έχω δει κάτι καλύτερο από τη λεπτομέρεια που αποτυπώνει το G4 σε long exposure. Για παραδειγμα: Full Moon & plane trails - Nea Makri - LG G4 by keras, on Flickr Ακόμα και με zoom: Full Moon 2 - Nea Makri - LG G4 (zoom) by keras, on Flickr Edited August 25, 2017 by keras HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Στην auto δοκίμασες να χαμηλώσεις το exposure? Ή να κάνεις φωτομέτρηση σε κάτι πιο φωτεινό? Νομίζω ο λόγος που έβγαλε έτσι τη πρώτη είναι επειδή εστίασε στο μαύρο μπροστά και υπερφωτισε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Νομίζω ότι άναψαν τα πράσινα κουτάκια του focus στο κέντρο της φωτογραφίας, δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τράβηξα 2,3 στο auto, και με tap to focus αλλά τις έσβησα. Σίγουρα θα έβγαινε καλύτερο αποτέλεσμα με λίγο παραπάνω προσπάθεια αλλά δεν θα ήταν καθόλου κοντά στο manual. Κάπου έχω και μια περίπου.... manual του 6p από το ίδιο σημείο. Θα την ανεβάσω (αν αξίζει) αργότερα... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Huawei P10 αυτόματο hdr on Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Επεσε στα χερια μου ενα redmi note 4x και θα βγαλω μερικες. Αuto IMG_20170826_121656 by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Επεσε στα χερια μου ενα redmi note 4x και θα βγαλω μερικες. Αuto IMG_20170826_121656 by Guardian, on Flickr Στο δικό μου έχω αυξήσει κατά μία σκάλα το contrast στις ρυθμίσεις της κάμερας. Γενικά ότι θες σε saturation, contrast, sharpeness αλλάζει. Στις νυχτερινές τραβά φωτογραφία πρώτου προλάβει νεταρει ώστε να γλιτώσεις το camera shake από το πάτημα του κλείστρου (βέβαια με hdr+ γλυτωνεις από θέματα με camera shake) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Στο δικό μου έχω αυξήσει κατά μία σκάλα το contrast στις ρυθμίσεις της κάμερας. Γενικά ότι θες σε saturation, contrast, sharpeness αλλάζει. Στις νυχτερινές τραβά φωτογραφία πρώτου προλάβει νεταρει ώστε να γλιτώσεις το camera shake από το πάτημα του κλείστρου (βέβαια με hdr+ γλυτωνεις από θέματα με camera shake)Η κάμερα της Google με το hdr+ δουλεύει εδώ? Manual controls controls πέρα από το iso δεν έχει η εφαρμογή της xiaomi.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Η κάμερα της Google με το hdr+ δουλεύει εδώ? Manual controls controls πέρα από το iso δεν έχει η εφαρμογή της xiaomi.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Black Leather Htc 10 Power Ναι δουλευει η google camera με hdr+, αρκει να ενεργοποιησεις το api2. Βεβαια για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader μιας και στην miui ειναι απενεργοποιημενο. Περισσοτερα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7294430#post7294430 . Επιπλεον ετσι θα εχεις και manual ρυθμισεις στη μαμα καμερα. Επισης δες γενικα το πρωτο μηνυμα του thread που σου εβαλα. Εχω βαλει links για διαφορες βελτιωσεις. Αν δεν πειραξεις τιποτα και το αφησεις στοκ μπορεις να εχεις manual camera με τη bacon (απλα μπες ρυθμισεις και απενεργοποιησε τις διαφημισεις). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts