Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαγγέλη είχες ενεργό το HQ στη στοκ; Αν ναι, από ότι θυμάμαι δεν κάνει τόσο για πρόσωπα (πολύ NR)
Ναι Ανδρέα με hq είναι είπα να δοκιμάσω με Oreo beta 1 αν έστρωσε το mod αλλά τα ίδια, πιστεύω πλέον ότι η Google cam είναι μονόδρομος ειδικά για πρόσωπα και ας καθυστερεί στην επεξεργασία

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά αν το χες auto θα ήταν καλύτερο.

Παρεμπιπτόντως έκανα ανταλλαγή το mi a1 με mi max 2. Νταξ η κάμερα του το βράδυ απαράδεκτη. Πολύ καλύτερη του mi a1. Αναμένω το 3 ημερο για ξεκλείδωμα.

Edited by Antretng

One plus 5 stock vs Google

https://farm5.staticflickr.com/4583/24101243907_5870a729aa_c.jpg[/mg]2017-12-10_09-15-52 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4688/27188721049_4eedc40b2a_c.jpg[/mg]2017-12-10_09-16-04 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η 2 είναι καλύτερη!!

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και από μένα ένα δέντρο,καλές γιορτές σε όλους με υγεία.

Mi max 2 manual

[im

g]https://farm5.staticflickr.com/4601/38080016655_43af00984f_c.jpg[/ig]Mi max 2 manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

Ωραίος, ίσως ήθελε ελάχιστα ακόμα πιο αργό shutter.

Βασικά αν το χες auto θα ήταν καλύτερο.

Παρεμπιπτόντως έκανα ανταλλαγή το mi a1 με mi max 2. Νταξ η κάμερα του το βράδυ απαράδεκτη. Πολύ καλύτερη του mi a1. Αναμένω το 3 ημερο για ξεκλείδωμα.

Αντρέα μιλάς για auto ε? Έχει τόσο μεγάλη διαφορά?

Καλορίζικο :)

Don't mess with Max 2

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Don't mess with Max 2

To auto είναι Aνδρέα,με manual αλλάζει το πράγμα,προσωπικά φωτογραφίες με 1/4 και χωρίς ois πως τις βγάζω στο χέρι ούτε και ξέρω πως γίνεται :p Αν και με 1/8 την κάνεις την δουλειά σου άνετα έξω νύχτα..

Don't mess with Max 2

Σε ευχαριστώ φίλε. :)

Ναι η stock το βράδυ είναι πολύ καλύτερη του a1. Αμα θες ανεβάζω και ένα μινι συγκριτικό (τα κλασσικά μου σταθερά κάδρα) για να δεις τη διαφορά. Τώρα για το ποιο τα πάει καλύτερα με hdr+ θα φανεί σε 3 μέρες ;) Υποψιάζομαι ότι θα τα πηγαίνει καλύτερα το mi max 2.

Πάντως είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ. :D

Για ανέβασε ένα μίνι συγκριτικό να δω λίγο. Έχω περιέργεια :)

Don't mess with Max 2

Οκ. Τσέκαρε το πρώτο κλασσικό μου κάδρο. Η πρώτη mi a1 και η δεύτερη mi max 2.

Το Mi max 2 έχει λιγότερη λεπτομέρια (βλεπε φυλλώμα δίπλα από την είσοδο) και πολύ κατώτερο dynamic range.

Οπότε περιμένω πως και πως το ξεκλειδωμα.

Παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι έχει στερεοφωνικά ηχεία!!! :D

37881505855_3d1a4c93cb_c.jpgIMG_20171201_192812_HHT by Andreas L., on Flickr

38081882935_605674061f_c.jpg2017-12-10_11-05-23 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Όντως Αντρέα είναι αρκετά καλύτερη και πιο φωτεινη του A1 παρόλο που έχει και αυτό f 2.2.

Τι να πω...

Εχει στέρεο ηχεία ναι και είναι φοβερά καλύτερα και από του htc 10 που είχα. :)

Don't mess with Max 2

Όντως Αντρέα είναι αρκετά καλύτερη και πιο φωτεινη του A1 παρόλο που έχει και αυτό f 2.2.

Τι να πω...

Εχει στέρεο ηχεία ναι και είναι φοβερά καλύτερα και από του htc 10 που είχα. :)

Don't mess with Max 2

Και ίσως στα φυλλα να μην το καταλαβαίνεις καλά αλλά αν βγάλεις πρόσωπα η διαφορά είναι μεγάλη... και για dynamic range δεν το συζητάω καν... είχε χειρότερο το htc 10? :confused:

Κοίτα και το Mi a1 έχει παρόμοιο ήχο απλά όχι στέρεο. Αλλά το στέρεο δίνει ένα ενδιαφέρον παραπάνω... ειδικά αν βλέπεις ταινίες ή παίζεις παιχνίδια. :)

Πάντως το ψιλοπεριμένα ότι έχει κατώτερη ποιότητα η στοκ. Το σχολίασα νομίζω και σε μια φωτογραφία του Βαγγέλη. Αντε να δουμε τι θα κάνει και η gcam. Εκει πιστεύω ότι ειναι ενα κλικ καλύτερη απο ότι στο Mi a1. (ελπίζω να βγω σωστός και εδώ :p )

Είχε χειρότερο ήχο το htc 10 από τα ηχεία σε σχέση με το max. :)

Στέλνω πμ.

Don't mess with Max 2

Ωραία φωτογραφία Μάριε. Ίσως ένα κλικ λίγο πιο πάνω ο ορίζοντας και θα ήταν ακόμα καλύτερη.

S8+, επιλεκτική εστίαση

38251826584_b898a180c6_c.jpg20171209_163221 by marios86, on Flickr

Μαριε εξαιρετικη φιλε! Πολυ ωραιες γραμμες, που ειναι εναρμονισμενες σε ολο το καδρο σου. Μπραβο.

Μιας και ειναι και το τεχνικο κομματι της φωτογραφιας...Αν δεν εβαζες το mode της επιλεκτικης εστιασης, εβγαινε χειροτερα; Εννοω οτι εχεις πολυ μεγαλο βαθος στη φωτογραφια σου και τα αντικειμενα (σιδερα-τοπιο) ειναι τοσο μακρια που θελοντας και μη νομιζω θα εβγαινε θολα πισω με μια απλη εστιαση.

Ωραία φωτογραφία Μάριε. Ίσως ένα κλικ λίγο πιο πάνω ο ορίζοντας και θα ήταν ακόμα καλύτερη.
Ισως ναι απλα το εψαξα λίγο με αυτό που θεωρουσα πιο ζυγισμενο καδρο.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαριε εξαιρετικη φιλε! Πολυ ωραιες γραμμες, που ειναι εναρμονισμενες σε ολο το καδρο σου. Μπραβο.

Μιας και ειναι και το τεχνικο κομματι της φωτογραφιας...Αν δεν εβαζες το mode της επιλεκτικης εστιασης, εβγαινε χειροτερα; Εννοω οτι εχεις πολυ μεγαλο βαθος στη φωτογραφια σου και τα αντικειμενα (σιδερα-τοπιο) ειναι τοσο μακρια που θελοντας και μη νομιζω θα εβγαινε θολα πισω με μια απλη εστιαση.

Ευχαριστώ Αλεξ, όντως βγήκε ωραία η εναλλαγή μπρος πισω.

Εχεις δίκαιο σε αυτό που λες και με auto θα έβγαινε σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα απλα ήθελα να τονίσω ακόμα περισσότερο το μπροστινό κομμάτι και στο πίσω που έχει πολυ βάθος να μείνουν απλα τα χρώματα!!

Ευχαριστώ Αλεξ, όντως βγήκε ωραία η εναλλαγή μπρος πισω.

Εχεις δίκαιο σε αυτό που λες και με auto θα έβγαινε σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα απλα ήθελα να τονίσω ακόμα περισσότερο το μπροστινό κομμάτι και στο πίσω που έχει πολυ βάθος να μείνουν απλα τα χρώματα!!

Ναι το καταλαβα και εκανες πολυ καλα! Πολυ δυνατο καδρο...Μιας και εμεινα λιγο ακομα να την κοιταω, θα προσθεσω 2 ακομα σχολια λοιπον!

1ον. Νομιζω πως χωραει ενα "τσικ"(φοβερη μοναδα μετρησης) ισιωμα του οριζοντα νομιζω...ενα auto rotate σε μια εφαρμογη οπως το snapseed νμζ θα φωτιζε γιατι πολυ πιθανο να κανω λαθος και να χανεται απλα το ματι.

2ον. Το ειπα πιο πριν αυτο με το mode γιατι παρατηρησα πως στο κατω δεξια κουτι, εχει βαλει 2 ακυρα "θολωματα" στη μεση των 2 καθετων στηλων, οπως και στο κουτι στη μεση αριστερα. Στο auto ειμαι σιγουρος πως δε θα τα ειχε, αλλα ξερω και απο το δικο μου πως κατι τετοια σκαλωματα τα τρωνε που και που τα κινητα σε αυτο το mode, και πρεπει να το κουνησεις πανω κατω για να...στρωσει.

Ναι το καταλαβα και εκανες πολυ καλα! Πολυ δυνατο καδρο...Μιας και εμεινα λιγο ακομα να την κοιταω, θα προσθεσω 2 ακομα σχολια λοιπον!

1ον. Νομιζω πως χωραει ενα "τσικ"(φοβερη μοναδα μετρησης) ισιωμα του οριζοντα νομιζω...ενα auto rotate σε μια εφαρμογη οπως το snapseed νμζ θα φωτιζε γιατι πολυ πιθανο να κανω λαθος και να χανεται απλα το ματι.

2ον. Το ειπα πιο πριν αυτο με το mode γιατι παρατηρησα πως στο κατω δεξια κουτι, εχει βαλει 2 ακυρα "θολωματα" στη μεση των 2 καθετων στηλων, οπως και στο κουτι στη μεση αριστερα. Στο auto ειμαι σιγουρος πως δε θα τα ειχε, αλλα ξερω και απο το δικο μου πως κατι τετοια σκαλωματα τα τρωνε που και που τα κινητα σε αυτο το mode, και πρεπει να το κουνησεις πανω κατω για να...στρωσει.

1) την εβαλα στο snapseed και ειναι πραγματικα ελαχιστη η αποκλιση, παιζουν ρολο και οι πολλες γραμμες σιγουρα

2) οντως υπαρχει αυτο που λες δεν το ειχα προσεξει, το πιο πιθανο σεναριο ειναι να μπερδευτηκε το software αλλαζωντας συνεχως το καδρο γιατι το εψαξα για καποια δευτερολεπτα.

Νίκο όταν λες raw, όπως την έβγαλε την μετέτρεψες σε jpeg ή έπαιξες στο photoshop με wb, nr, saturation κλπ ;

Edit: Από αυτό που βλέπω έκανες μάλλον μονο μετατροπή αφού δεν έχει καθόλου sharpening.

προτιμω το raw νικο...πολυ ομορφο και το τοπιο.Ατμοσφαιρικο

G5 SE

αυτόματο

μόνο με το φως απο τα λαμπιόνια

https://farm5.staticflickr.com/4637/38970847361_99b867d5e8_c.jpg[/mg]

Παίζει να είναι η ανώτερη vfm κάμερα αυτή την στιγμή, χωρίς μοντες και πολλα πολλα.

Παίζει να είναι η ανώτερη vfm κάμερα αυτή την στιγμή, χωρίς μοντες και πολλα πολλα.

Ήταν δύσκολη σκηνή λόγω του οτι μεταβαλλόταν συνεχώς ο φωτισμός και δεν μπορούσε να εστιάσει εύκολα..νομίζω τα πήγε καλά

Υπέροχη και αυτή που ανέβασες με τα κάγκελα, επεξεργάσου την και ανέβασε την στις καλλιτεχνικές

aka bill_thes

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...