Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πτώση δεν έχω δει σε σχέση με στοκ. Μην σου πω είναι και ένα κλικ καλύτερες οι φωτος.

Χρησιμοποιώ snapdragon camera, snap camera hdr που είναι επί πληρωμή και τώρα την google camera με το hdr+.

Black Leather Htc 10 Power

Σε χαμηλό φωτισμό δηλαδή εχεις ίδια ποιότητα nr και ταχύτητα νεταρισματος; Αν ναι, μια χαρά σε βρίσκω :)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασίλη ανεβάσε τπτ ημερισιες εσύ και άσε τα τερατακια κατά μέρους. :D

Black Leather Htc 10 Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

μερικες καλοκαιρινες με s8 sto auto

Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Αν θες ομως ανεβασε τα καπου που να εχουν πληρη αναλυση καθως και τα στοιχεια της ληψης (πχ flickr, google photos κλπ) :)

οχι σαν επιλογη δεν υπαρχει

το ενεργοποιει μονο του η καμερα

Στο g6 Μου φαινεται το Night mode το αφαιρεσανε...γι αυτο και οι βραδυνες ειναι ψιλοχαλια.

Κατάλαβα. Το έβγαλαν από το g6; κρίμα. Απο νυχτερινές που έχω βγάλει, φαίνεται να κάνει καλή δουλειά το night mode.

Κατάλαβα. Το έβγαλαν από το g6; κρίμα. Απο νυχτερινές που έχω βγάλει, φαίνεται να κάνει καλή δουλειά το night mode.

Δεν νομιζω να το βγαλανε. Απλα το g6 εχει πολυ μικροτερο αισθητηρα.

LG G6 Manual

ISO 200

Shutter 0.3s

20170821_221422.jpg

Πείτε μου τη γνώμη σας.

Επίσης έχω μια επιλογή στη κάμερα για noise reduction η οποία είναι απενεργοποιημένη. Να την ενεργοποιήσω;

IMG_0796.jpg Screen_Shot_2017-08-21_at_3.16.25_PM.png

Από τη σημερινή έκλειψη ηλίου.

Πατήστε επάνω στις φωτό, για πλήρη ανάλυση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Htc u11 auto...ev -0.7

35910478663_5c96f6cf90_c.jpgIMAG0398 by foxy4270, on Flickr

Θόρυβος πολύ, παρόλο το ev, και στο πρόσωπο καμιά λεπτομέρειά, ειδικά στα φρύδια ακόμη και χωρίς ζουμ πιξελιάζει... Κακή φωτογραφία. Δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν με ev 0...

Το αστείο είναι ότι το θέμα έχει φωτιστεί προφανώς με τεχνητό φως από μπροστά και αυτό ενώ φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και όλο το δωμάτιο είναι σκοτεινό και το θέμα φωτίζεται, μέχρι γυαλίζει στο μέτωπο. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά κλασικά.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vlasismiriagos

Θόρυβος πολύ, παρόλο το ev, και στο πρόσωπο καμιά λεπτομέρειά, ειδικά στα φρύδια ακόμη και χωρίς ζουμ πιξελιάζει... Κακή φωτογραφία. Δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν με ev 0...

Το αστείο είναι ότι το θέμα έχει φωτιστεί προφανώς με τεχνητό φως από μπροστά και αυτό ενώ φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και όλο το δωμάτιο είναι σκοτεινό και το θέμα φωτίζεται, μέχρι γυαλίζει στο μέτωπο. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά κλασικά.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κακοπροαιρετη κριτικη οπως παντα που εχει ως μοναδικο στοχο να δυναμιτισει την ατμοσφαιρα.

Μηπως ησουν και παρων στη σκηνη και ξερεις τον φωτισμο?

Παιδια δεν σχολιαζουμε ουτε την εμπνευση του φωτογραφου ουτε το θεμα ποσο μαλλον οταν ειναι αρνητικα. Σβηστηκαν μηνυματα. Ευχαριστω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...