Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://flic.kr/p/22MKFW9

iPhone x

https://flic.kr/p/22v9B4F

Note8

Αμα θέλετε κι άλλο συγκριτικό πείτε μου όσο έχω το iPhone γιατί το έχω βάλει για πούλημα και το note8 είναι φίλου μου..

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

https://flic.kr/p/22MKFW9

iPhone x

https://flic.kr/p/22v9B4F

Note8

Αμα θέλετε κι άλλο συγκριτικό πείτε μου όσο έχω το iPhone γιατί το έχω βάλει για πούλημα και το note8 είναι φίλου μου..

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο iso οι συνθήκες ήταν ίδιες;

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο iso οι συνθήκες ήταν ίδιες;

Την ίδια στιγμή τραβήχτηκε ή φωτο και από τα 2

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Την ίδια στιγμή τραβήχτηκε ή φωτο και από τα 2

Αν θέλεις βγάλε μερικές σε low light....ανέβασα κάποιες πριν λίγο καιρό και τα παιδιά δε μείνανε ευχαριστημένα,ίσως να φταίω εγώ που δε γνωρίζω.

Οι πρωινές του είναι κορυφαίες.

Iσως να έπρεπε να ανοιχτεί και ένα θέμα με Video.

Imperia V

Edited by Imperia

Προσωπικά μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στο White balance. Ισχύει; ποιο ήταν το σωστότερο;

Στα μάτια μου το note 8 ήταν καλύτερο..Θα κοιτάξω να βγάλω και νυχτερινές φωτογραφίες

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ο Ανδρέας προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά μετά από αυτό που είδα στο άλλο φόρουμ για μένα πρέπει να αλλάξει mod έστω εδώ στις φωτογραφίες

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Δηλαδή αν εσένα μπει εδώ ο παοκ και σε πει φίλο πάει να πει ότι είστε φίλοι ? Ρε παιδιά μην κολλάτε επειδή μια οπτική γωνία που δείχνει κάποιος σας δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τι ακριβώς είδατε ρε παιδιά στο άλλο forum? Είμαστε μέλη και σε ένα άλλο forum. Αυτό με κάνε φιλαράκι του;

Μα δεν είναι καθόλου φίλοι, σου λέω ούτε καν γνωρίζονται φατσικα. Απλά το ίδιο παρεάκι που είναι εδώ, υπάρχει ήδη και σε άλλο φόρουμ.

Επίσης πιστεύω ότι ο παοκ νίκησε στη κόντρα σας, καθώς σε ανάγκασε να αγοράσεις το u11 για να του την πεις. Κι ας έχεις άπειρα λεφτά

Η χαζομάρα νίκησε και κάνεις άλλος. Και όταν όλοι επιστρέψουν θα δούμε και πάλι τις κλασσικές αντικειμενικες κριτικές για το κάθε στρατόπεδο. Αηδία είναι ορισμένα πράγματα

Μα δεν είναι καθόλου φίλοι, σου λέω ούτε καν γνωρίζονται φατσικα. Απλά το ίδιο παρεάκι που είναι εδώ, υπάρχει ήδη και σε άλλο φόρουμ.

Επίσης πιστεύω ότι ο παοκ νίκησε στη κόντρα σας, καθώς σε ανάγκασε να αγοράσεις το u11 για να του την πεις. Κι ας έχεις άπειρα λεφτά

Χαχα, μα δεν με ανάγκασε να το πάρω. Έχεις δει την υπογραφή μου ? Όλα τα δοκιμάζω. το u11 απλά περίμενα ότι θα το κρατήσω πολύ γιατί θεωρούσα ότι είναι πλήρες αλλά ήταν πολύ ελλειπες σε πολλά. Εξάλλου το να πάρεις ένα κινητό και να το δώσεις μετά από λίγο δεν έχει κόστος...

Τέλος, δε θεωρώ ότι είναι παρεακι. Απλά ο Κώστας τους κόλλησε και παλεύει να τους γλειφει. Επίσης εδώ πάντα έπαιζε στα όρια μετά τα πολλά ban. Προκαλεί αρχικά και μετά την κάνει...έτσι δεν μπορεί να φάει ban γιατί δεν υπάρχει σοβαρός λόγος

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μαζι με το Νίκο το πηραν και άλλοι αυτό είναι το πρόβλημα που λεγαμε.

Οταν ειδαν οτι είναι απλα μια καλή κάμερα όπως όλες οι υπόλοιπες το έδωσαν.

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι ένας άνθρωπος έφτιαξε καμία 20αρια προφίλ και βρίζει μάνες, ανθρώπους, βάζει σκληρό πορνό και απειλεί ατομικες ακεραιοτητες. Και μάλιστα γραπτώς που καταλαβαίνετε οτι μπορεί να πάει και αλλού...

Τώρα αν εσείς εστιάζετε στο ότι είμαστε μέλη και σε άλλο forum (παρεμπιπτόντως είμαι και στο xda... αυτό με κάνει παρεάκι και με το Ρώσο που έκανε την gcam? ) και όχι σε όλο αυτό που γίνεται δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα περί του θέματος και από δω και πέρα μόνο θα σβήνονται μηνυματα. Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Μαζι με το Νίκο το πηραν και άλλοι αυτό είναι το πρόβλημα που λεγαμε.

Οταν ειδαν οτι είναι απλα μια καλή κάμερα όπως όλες οι υπόλοιπες το έδωσαν.

Εγώ προφανώς μπορεί να βοήθησα άλλους να μην το πάρω. Για τον εαυτό μου ξέρεις πως είμαι. Έδωσα νοτε για να γυρίσω στο g6. Δε με νοιάζει το καλύτερο μόνο ..

Εγώ προφανώς μπορεί να βοήθησα άλλους να μην το πάρω. Για τον εαυτό μου ξέρεις πως είμαι. Έδωσα νοτε για να γυρίσω στο g6. Δε με νοιάζει το καλύτερο μόνο ..
Αυτό ακριβώς ειδικά μεσα απο τα συγκριτικά που έκανες και τον χρόνο που αφιερωσες να δειξεις αυτό που λέγαμε εξ αρχής. Καπου χάνει το ένα καπου το άλλο.

Αυτό ακριβώς ειδικά μεσα απο τα συγκριτικά που έκανες και τον χρόνο που αφιερωσες να δειξεις αυτό που λέγαμε εξ αρχής. Καπου χάνει το ένα καπου το άλλο.

Αυτό νομίζω ότι αρκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε 3 άτομα δεν τον παίρνουν σοβαρά. Το να κάθεσαι να βρίζεις μερικά προφίλ σε ένα φόρουμ είναι αστείο.

Δυστυχώς ξεφτιλίστηκε και ο Βλάσσης στα μάτια μου, πόσο μάλλον που αν θυμάμαι καλά ήταν και νικητής διαγωνισμού φωτογραφίας, να απειλείς μαγαζιά και ακεραιότητα σωματική είναι τραγικό όπως είπε και ο Αντρέας. Και με αυτά θα ξαναεμφανιστεί ο παοκ ως θριαμβευτής εδώ μέσα

Sent from my iPad using Tapatalk

Σας διαβάζω χρόνια. Πολλά που έβλεπα μου άρεσαν πολύ. Προτιμούσα να κοιτάω τις όμορφες φωτογραφίες που ανέβαιναν εδώ. Τις κόντρες δεν τις καταλάβαινα.

Αν είναι να νικήσουμε τον η τους ανεγκεφαλους δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Άλλωστε οι ματιές και οι φωτογραφίες σας λένε πολλά περισσότερα

Και είναι κρίμα αυτή η αγάπη και η αξία που καταθέτει ο καθένας εδώ μέσα να πάει χαράμι.... από όποιο κινητό και αν προέρχεται...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Εγώ παιδιά έχω απογοητευτεί δεν μπορεί να ξεφεύγει τόσο πολύ η κατάσταση σε ένα φόρουμ, πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις αλλά εδώ τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να μπούμε λίγο στο θέμα πάλι... Μινι σύγκριση με iPhone 8 plus P10 plus.

IPhone

39942615102_7860459f5c_c.jpgIPhone 8 plus auto by Abdalis-3k60 Md, on Flickr

39076023605_cfcf66b14b_c.jpgIPhone 8 plus auto by Abdalis-3k60 Md, on Flickr

P10 plus

39076014135_977ea2b771_z.jpgP10 plus auto by Abdalis-3k60 Md, on Flickr

39263527784_7a00d17f56_c.jpgP10 plus auto by Abdalis-3k60 Md, on Flickr

Όλα στο αυτόματο χωρίς ταπ. Η έκθεση είναι πιο σωστή στο huawei στην τελευταια. Οι αλλες είναι πιο φωτεινες είτε ειναι καλό είτε όχι

Edited by Abdalis_3k60

Αλέξη η δευτερη του p10 plus βγήκε πολυ διαφορετική. Σε τι διαφέρει;

Δεν ξερω. Μαλλον εστιασε-φωτομετρησε διαφορετικα απο μονο του γιατι στις δευτερες φωτογραφιες τα αφησα 1 δευτερολεπτο παραπανω πριν το κλικ. Γενικα και οι 4 ειναι τελειως point and shoot μιας και ειμασταν παρεα και δεν ηθελα να φαινομαι ο χαζος της υποθεσης.

Δεν ξερω. Μαλλον εστιασε-φωτομετρησε διαφορετικα απο μονο του γιατι στις δευτερες φωτογραφιες τα αφησα 1 δευτερολεπτο παραπανω πριν το κλικ. Γενικα και οι 4 ειναι τελειως point and shoot μιας και ειμασταν παρεα και δεν ηθελα να φαινομαι ο χαζος της υποθεσης.

Βασικά κάπου μπερδεύτηκες μάλλον.

Από ότι βλέπω στο exif μόνο η τέταρτη είναι από το p10.

Οι άλλες τρεις ειναι απο το iphone και μάλιστα η πρώτη είναι η ίδια με τη τρίτη.

Edited by Antretng

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...