enigma84 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Άλλη μια εκκλησία: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Στη σύγκριση op5t vs s8+ οι διαφορές ειναι πολυ μικρές. Θα λεγα οτι εχουν μια μικρή διαφορά ως προς την θερμότητα του wb και αν ζουμάρεις θα δεις λιγη λεπτομέρια παραπάνω στις σκιές απο το s8+ @enigma84 ωραίο το Mi6. Ίσως ήθελε hdr η σκηνή μιας και έχει κάψει τα παράθυρα. Πάρτε και ενα μινι συγκριτικό mi note 2 vs p9 vs mi5s vs lg g5 (αυτόματο) IMG_20171228_013445_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20170906_015806 by Andreas L., on Flickr IMG_20170806_214837_HHT by Andreas L., on Flickr 20170904_003941 by Andreas L., on Flickr Edited December 28, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 @enigma84 ωραίο το Mi6. Ίσως ήθελε hdr η σκηνή μιας και έχει κάψει τα παράθυρα. Μόνο σε hht έχω άλλη φωτογραφία. Στα βιαστικά άφησα το κινητό να βγάλει στο αυτόματο. Για την ώρα σε τέτοιο φωτισμό την παλεύει σαν συσκευή και πιο πολύ σαν δείγμα έβαλα για να υπάρχει και από το mi6. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μόνο σε hht έχω άλλη φωτογραφία. Στα βιαστικά άφησα το κινητό να βγάλει στο αυτόματο. Για την ώρα σε τέτοιο φωτισμό την παλεύει σαν συσκευή και πιο πολύ σαν δείγμα έβαλα για να υπάρχει και από το mi6. Και πολύ καλά έκανες μιας και δεν έχουμε πολλά δείγματα. Απλά σαν σκέψη λέω ότι με hdr ενδεχομένως να τα πήγαινε καλύτερα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Πάντως το hdr του είναι πολύ αργό θεωρώ (πιο αργό και από το hht αν θυμάμαι καλά). Στο nexus 5 το hdr+ ήταν λίγο πιο γρήγορο και δεν είχε τόσο δυνατό hw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τη νύχτα δυστυχώς το hdr της xiaomi ειναι όντως πολύ αργό αφού στο τέλος καταλήγει να κάνει μακρύτερη έκθεση (σαν να τραβάς σε 1/4). Ήλπιζα να ηταν διαφορετικό στο mi6 αλλά από αυτά που λες ίδια ιστορία... Βέβαια μην συγκρίνεις το hdr+ με το hdr. Είναι άλλη τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Θα σε βλέπουν να βγάζεις φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο,στα μαύρα σκοτάδια και θα νομίζουν διάφορα Αντρέα:lol: Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 :lol::lol::lol::lol: Τραβήχτηκαν με διαφορά μηνών Νικο όπου απλά πριν πάρω την στροφή έκανα ένα κλικ. Αλλιώς αν καθόμουν τόση ώρα να τραβάω φωτογραφίες θα με είχαν ήδη μπαγλαρώσει. Βέβαια αν ξαφνικά δείτε να λείπω καιρό μάλλον δεν την γλύτωσα. :p Απλά θέλω να τραβάω τις ίδιες σκηνές για να μπορώ να κάνω μετά συγκρίσεις. :) Σίγουρα το ιδανικό ειναι να τραβάς ταυτόχρονα ώστε να χεις ακριβώς την ίδια σκηνή. Απ' το όλοτελα... κάτι είναι και αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Oneplus 5t Auto 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy S8+ Auto S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE LG Nexus 5x Auto 5x by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Oneplus 5t Auto 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy S8+ Auto S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE LG Nexus 5x Auto 5x by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ψηφιζω οπως τα εβαλες ααλλα απο την αναποδη :p λιγο ποιο λεπτομερεια στο nexus και ποιο φωτεινο(ελαχιστα απο s8+)! το οne υπολειπεται σε πολλα απο τι βλεπει το ερασιτεχνικο μου ματι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 ψηφιζω οπως τα εβαλες ααλλα απο την αναποδη :p λιγο ποιο λεπτομερεια στο nexus και ποιο φωτεινο(ελαχιστα απο s8+)! το οne υπολειπεται σε πολλα απο τι βλεπει το ερασιτεχνικο μου ματι! σύμφωνο και εγω με τα λεγομενα σου φιλε!! καλύτερη φωτο nexus 5x μετα s8 και τελευταίο το 1+5τ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Oneplus 5t Auto 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE LG Nexus 5x Auto 5x by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy S8+ Auto S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Βλάση γιατί βλέπω πιο καλή του OnePlus 5T και στη λεπτομέρεια και στα χρώματα; από το τηλέφωνο βέβαια, μήπως έκανες καμία μοντα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Βλάση γιατί βλέπω πιο καλή του OnePlus 5T και στη λεπτομέρεια και στα χρώματα; από το τηλέφωνο βέβαια, μήπως έκανες καμία μοντα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είμαι φαν της μόντας γενικά, πόσο μάλλον όταν ανεβάζω τεστ. Σε ένα σωστό συγκριτικό είναι όλα στοκ, αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Το S8 νομιζω εγω οτι ειναι καλύτερο σε ολα τα συγκριτικα που μπήκαν. Ιδικά στις φωτογραφίες με τα λαχανικά ειναι το μονο που εχει βγάλει καθαρά τη φωτογραφία απ άκρη σε άκρη. Επίσης πρεπει να ειναι και ποιο σωστό στα χρωματα, τουλαχιστον στα λαχανικά..... 950 xl WP_20171227_09_49_58_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171227_10_51_47_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171227_16_31_19_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171227_16_11_07_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171227_17_07_26_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Edited December 28, 2017 by xostel77 Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Να βάλω και εγώ μερικές φωτογραφίες από το s7 μου 20171201_225452 by Κώστας Κωλέτσης - Flickr2BBcode LITE 20171129_183451 by Κώστας Κωλέτσης - Flickr2BBcode LITE 20171228_203952 by Κώστας Κωλέτσης - Flickr2BBcode LITE Edited December 28, 2017 by kkoletsis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το S8 νομιζω εγω οτι ειναι καλύτερο σε ολα τα συγκριτικα που μπήκαν. Ιδικά στις φωτογραφίες με τα λαχανικά ειναι το μονο που εχει βγάλει καθαρά τη φωτογραφία απ άκρη σε άκρη. Επίσης πρεπει να ειναι και ποιο σωστό στα χρωματα, τουλαχιστον στα λαχανικά. Όντως στα χρώματα στα λαχανικά είναι μακράν το καλύτερο. Πάμε άλλο ένα σε δύσκολες συνθήκες στο Auto όλα. Oneplus 5t 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE LG Nexus 5x 5x by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy S8+ S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Βλάση γιατί βλέπω πιο καλή του OnePlus 5T και στη λεπτομέρεια και στα χρώματα; από το τηλέφωνο βέβαια, μήπως έκανες καμία μοντα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βλέπεις μόνο εσύ. Το βλέπουμε όλοι μας. Το κέρδισε το s8+ και το nexus ο κινέζος.:cool::cool::cool: Edited December 28, 2017 by Antretng Αντικατάσταση λέξης που αντιτίθεται στους ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το S8+ βλέπω εγω σε ολα τα σεναρια να είναι καλύτερο ειδικά σε αυτές με τα χρώματα. Στην προηγούμενη σύγκριση το 5χ έχει απλα το πλεονέκτημα στις σκιές λόγω hdr+ τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Βλάση πλάκα έκανα, πιστεύω να το κατάλαβες.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κατά γενική ομολογία το σ8 είναι καλύτερο. εχώ μόνο μία αμφιβολία για τα χρώματα που έχει την τάση να τα βγάζει υπερκορεσμένα. Πολλές φορές "κερδίζουν "το μάτι αλλά απέχουν από την πραγματικότητα. HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κατά γενική ομολογία το σ8 είναι καλύτερο. εχώ μόνο μία αμφιβολία για τα χρώματα που έχει την τάση να τα βγάζει υπερκορεσμένα. Πολλές φορές "κερδίζουν "το μάτι αλλά απέχουν από την πραγματικότητα.Πάντως στην πιο πάνω φωτογραφια με τις πιπεριές ίσως το S8 να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, εγω βλέπω το 5χ να έχει τσιμπημένα χρώματα. Βλάση τι λες εσύ που ήσουν εκεί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Κατά γενική ομολογία το σ8 είναι καλύτερο. εχώ μόνο μία αμφιβολία για τα χρώματα που έχει την τάση να τα βγάζει υπερκορεσμένα. Πολλές φορές "κερδίζουν "το μάτι αλλά απέχουν από την πραγματικότητα.Από την εμπειρία μου ως τώρα πιο πολύ το Nexus βλέπω να είναι ο αρχηγός του κορεσμού και τελευταίο το s8+. Αυτό είναι δυστυχώς ένας μύθος που συνοδεύει τη Samsung λόγω των προηγούμενων ετών. Είναι ίσως το πιο accurate από όλα αυτά που έχουν περάσει απ τα χέρια μου. Μάριε το είπα και πιο πάνω σχετικά με τα λαχανικά. Του s8+ είναι μακράν η πιο σωστή από απόδοση χρωμάτων. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 28, 2017 by Vlasismiriagos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Sorry Βλαση δεν το πρόσεξα μες τα πολλά πόστ. Thanks για την απάντηση και την επισήμανση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το s8 τα τσιμπά τα χρωματα παντα, οπως και το δικό μου το 950 xl. Στην φωτογραφία με τις λάμπες φθορισμού τα απέδωσε καλύτερα απο τα υπολοιπα,ποιο φυσικά. Βεβαία τα έντονα χρώματα δεν ειναι κριτήριο σε μια φωτογραφία,τουλαχιστον οχι οσο η ισορροπία λευκου η το δυναμικό εύρος... Προσωπικά προτιμώ τα ποιο έντονα χρώματα. Αυτό ειναι κάτι που θα με δυσκολέψει οταν έρθει η μαύρη ώρα να αντικαταστήσω το 950 xl μου. Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts