scorpio3 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και ένα συγκριτικό με portrait mode στο Oneplus 5t 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Και επιλεκτική εστίαση στο Samsung Galaxy S8+ S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkνομίζω το s8 τα παει καλύτερα.... να πούμε.... IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) έβγαζα και εγώ πριν λίγο για να συγκρίνω το 5τ με το σ7 edge αν και οι φωτογραφικές μου ικανότητας είναι για γέλια τις βάζω να υπάρχουν και τα 2 hdr auto S7 edge 5T S7 edge 5T S7 edge 5T S7 edge 5T Edited December 19, 2017 by Deis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 έβγαζα και εγώ πριν λίγο για να συγκρίνω το 5τ με το σ7 edge αν και οι φωτογραφικές μου ικανότητας είναι για γέλια τις βάζω να υπάρχουν και τα 2 hdr auto S7 edge 5T S7 edge 5T S7 edge 5T S7 edge 5T Κατα την αποψη σ ποιο θεωρείς καλύτερο; νομίζω στην φωτογραφία με το μπαλκονι το 5τ απέδωσε καλυτερα τα λαμπακια αλλά σκοτείνιασε ολο το υπόλοιπο...και στην φωτογραφία με το τραπεζι εχει λιγοτερο θορυβο αλλα πιο σκοτεινή... iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δυνατό το mi5! Τι Χ και πράσινα άλογα... Μου φαίνεται θα πάω σε φθηνό Κινέζο να μην κλαίω τα λεφτά μου. Οντως φιλαρακι πολυ δυνατη η καμερα...υποψην μιλαμε για το Mi5s. το Mi5 εχει κατωτερη καμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Samsung Galaxy S8+ Auto 2017-12-20_01-44-07 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Xiaomi mi5s hdr+ IMG_20171219_233047 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και ένα συγκριτικό με portrait mode στο Oneplus 5t https://farm5.staticflickr.com/4647/38458793524_3761e710af_c.jpg[mg] 5t by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Και επιλεκτική εστίαση στο Samsung Galaxy S8+ https://farm5.staticflickr.com/4734/38286576775_2e8d3096b2_c.jpg[/ig] S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει εδω το χάσμα είναι μεγάλο. Γενικά βλέπω λίγα πράματα απο το 5Τ και είχαν πει για βελτίωση σε χαμηλό φωτισμό, βαλαν και έξτρα φακο αποκλειστικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εντάξει εδω το χάσμα είναι μεγάλο. Γενικά βλέπω λίγα πράματα απο το 5Τ και είχαν πει για βελτίωση σε χαμηλό φωτισμό, βαλαν και έξτρα φακο αποκλειστικά.Φίλε προσπαθώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί η δεύτερη κάμερα. Υποτίθεται πως το portrait mode που τόσο έχει πολυδιαφημιστεί είναι από τα ατού του τηλεφώνου και η δεύτερη κάμερα υπάρχει ακριβώς γι' αυτό. Προσωπικά το δοκιμάζω εδώ και ώρες όμως πάντα είναι χειρότερο από το s8+ παρά τον ένα μόνο φακό που έχει το Samsung. Νομίζω θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό. Με hardware να καταφέρεις χειρότερο αποτέλεσμα από κάποιον που χρησιμοποιεί μόνο software... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Φίλε προσπαθώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί η δεύτερη κάμερα. Υποτίθεται πως το portrait mode που τόσο έχει πολυδιαφημιστεί είναι από τα ατού του τηλεφώνου και η δεύτερη κάμερα υπάρχει ακριβώς γι' αυτό. Προσωπικά το δοκιμάζω εδώ και ώρες όμως πάντα είναι χειρότερο από το s8+ παρά τον ένα μόνο φακό που έχει το Samsung. Νομίζω θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό. Με hardware να καταφέρεις χειρότερο αποτέλεσμα από κάποιον που χρησιμοποιεί μόνο software... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεωρώ μεγάλο φαουλ αυτό που έγινε με τον 2 φακο. Ειδικά οταν βλέπω οτι κάνει ελάχιστα πράγματα σε σχέση με το 5. Χαραμισαν τον 2 φακο για κατι που μέχρι τώρα δείχνει να έχει μετρια αποτελέσματα. Ας μην μιλήσουμε για το οτι απέφυγαν και πάλι το OIS. Κρίμα γιατί είναι φοβερή συσκευή και αν έπαιζε 1 σκαλι πιο πάνω σε καμερα θα σαρωνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Ενταξει ρε παιδιά, το ότι τα πήγε καλύτερα το s8 δεν σημαίνει ότι έχει κακή κάμερα το op5t. Αν δηλαδή παίζαν στη σύγκριση και άλλες ναυαρχίδες (πχ g6, p10, iphone x κλπ) πιστεύετε ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα; Εγώ μια χαρά τις βλέπω και σίγουρα δεν αποτελεί deal breaker η κάμερα του. ;) Όσον αφορά το δεύτερο φακό και θολώματα, την δύναμη του την βλέπετε σε πιο μακρυνές αποστάσεις. Βγάλε ένα αντικείμενο λίγο πιο πέρα πχ στο 1,5 μέτρο και εκεί θα φανεί το όφελος της στερεοσκοπικής λήψης (μιλάω γενικά, δεν ξέρω πως τα πάει το op5t). Edited December 20, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ενταξει ρε παιδιά, το ότι τα πήγε καλύτερα το s8 δεν σημαίνει ότι έχει κακή κάμερα το op5t. Αν δηλαδή παίζαν στη σύγκριση και άλλες ναυαρχίδες (πχ g6, p10, iphone x κλπ) πιστεύετε ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα; Εγώ μια χαρά τις βλέπω και σίγουρα δεν αποτελεί deal breaker η κάμερα του. ;) Όσον αφορά το δεύτερο φακό και θολώματα, την δύναμη του την βλέπετε σε πιο μακρυνές αποστάσεις. Βγάλε ένα αντικείμενο λίγο πιο πέρα πχ στο 1,5 μέτρο και εκεί θα φανεί το όφελος της στερεοσκοπικής λήψης (μιλάω γενικά, δεν ξέρω πως τα πάει το op5t). Σωστη παρατηρηση.Την ειχα δοκιμασει για λιγο την καμερα του 1+5. Εβγαλα μερικα προσωπα σε χαμηλο φωτισμο ...και το αποτελεσμα ηταν αρκετα ικανοποιητικο. Πολυ κοντα σε htc u11. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Θεωρώ μεγάλο φαουλ αυτό που έγινε με τον 2 φακο. Ειδικά οταν βλέπω οτι κάνει ελάχιστα πράγματα σε σχέση με το 5. Χαραμισαν τον 2 φακο για κατι που μέχρι τώρα δείχνει να έχει μετρια αποτελέσματα. Ας μην μιλήσουμε για το οτι απέφυγαν και πάλι το OIS. Κρίμα γιατί είναι φοβερή συσκευή και αν έπαιζε 1 σκαλι πιο πάνω σε καμερα θα σαρωνε. Όχι Μάριε, δεν κατάλαβες. Χαράμισαν το 2Χ ζουμ του δεύτερου φακού για καλύτερες φωτογραφίες σε low light conditions. Εγώ πάντως όλο το βράδυ βγάζω φωτογραφίες και με τους 2 φακούς. Δεν έχω δει κάτι που να πω ααα εδώ χρειαζόταν η δεύτερη κάμερα. Οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες έως μηδαμινές.Το οις θα μπει στο 6 είμαι σίγουρος γι' αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 H καμερα του oneplus 5 θελει hdr+...στις βραδυνες γιατι την ημερα βγαζει πολυ καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 H καμερα του oneplus 5 θελει hdr+...στις βραδυνες γιατι την ημερα βγαζει πολυ καλα.Χρήστο το hdr+ δεν ειναι για ολες τις συσκευές το έχουμε ξαναπεί... IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 H καμερα του oneplus 5 θελει hdr+...στις βραδυνες γιατι την ημερα βγαζει πολυ καλα.Έχει πρόβλημα με άσπρες κουκίδες σε full zoon με hdr+ ελπίζουμε να το φτιάξουν στο xda Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 ακριβώς!...hdr+ σημαίνει περισσότερες ουσιαστικά λεπτομέρειες ,οπότε εμφανίζονται και περισσότερες "ατέλειες" θόρυβος σε low light συνθήκες κλπ κλπ μην περιμένετε και θαύματα από έναν αισθητήρα 1/2.8", με 1 µm μέγεθος Mprixels. Το βασικό μειονέκτημα του 5Τ είναι η μη χρησιμοποίηση ois .Εγώ πάντως στο 7 edge μου με το kit lens cover είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος διότι εκμεταλλεύεσαι ουσιαστικά το 1.7f και στο wide και στο ζουμ σε συνδυασμό με ois και το γεγονός ότι λειτουργούν σαν close up φίλτρα.Το "μυστικό" είναι πάντοτε το χαμηλότερο δυνατό iso (μιας και μιλάμε για μικρούς αισθητήρες κινητών)σε συνδυασμό όπως προανέφερα της αξιοποίησης του ois σε χαμηλά νούμερα ταχύτητας π.χ. 1/4s κλπ . Είναι και ο μόνος λόγος που κρατάω το 7edge έχοντας ταυτόχρονα και το S8 του οποίου το μέγεθος με έχει βολέψει αφάνταστα.Κατά τα άλλα το 5Τ είναι κινητάρα χορταστικό, καλή κατασκευή σε εξαιρετική τιμή με πολλά πολλά θετικά στοιχεία. Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τελικά παιδιά και βάση της εμπειρίας σας αν έπρεπε κάποιος να επιλέξει το κινητό με την καλύτερη κάμερα για τον μέσο χρήστη ποιο θα ήταν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Αν ο μέσος χρήστης δεν θέλει να ασχοληθεί με manual και δεν θα ψειρίσει σε zoom 200% να δει λεπτομέρεια στις φωτογραφίες του, Samsung S7 (edge) ή Samsung S8(+) από εμένα. Σταθερά ικανοποιητικά έως εντυπωσιακά αποτελέσματα (χωρίς manual) ακόμα και βράδυ. Καλύτερα να ρωτήσεις και στην "Επιλογή συσκευής", βέβαια, για περισσότερα και πιθανότατα λιγότερο "οπαδικά" σχόλια :P Mεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το budget, ανάλογα με το οποίο προστίθενται επιλογές για το μέσο χρήστη ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ενταξει ρε παιδιά, το ότι τα πήγε καλύτερα το s8 δεν σημαίνει ότι έχει κακή κάμερα το op5t. Αν δηλαδή παίζαν στη σύγκριση και άλλες ναυαρχίδες (πχ g6, p10, iphone x κλπ) πιστεύετε ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα; Εγώ μια χαρά τις βλέπω και σίγουρα δεν αποτελεί deal breaker η κάμερα του. ;) Όσον αφορά το δεύτερο φακό και θολώματα, την δύναμη του την βλέπετε σε πιο μακρυνές αποστάσεις. Βγάλε ένα αντικείμενο λίγο πιο πέρα πχ στο 1,5 μέτρο και εκεί θα φανεί το όφελος της στερεοσκοπικής λήψης (μιλάω γενικά, δεν ξέρω πως τα πάει το op5t). Δεν ειπε κανενας οτι εχει κακη καμερα το ΟΠ5Τ, εδω η τελευταια μου προταση στο πρωτο συγκριτικο ''Εννοώ αν θέλεις top αποτελέσματα...'' Με οσα ειδαμε αυτα δεν ειναι top αποτελεσματα και με βαση τις προσδοκιες που δημιουργει η εταιρεία με μοτο flagship killer κτλπ. Ως ενα βαθμο ειναι μαρκετινγκ ναι αλλα μεχρι εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τελικά παιδιά και βάση της εμπειρίας σας αν έπρεπε κάποιος να επιλέξει το κινητό με την καλύτερη κάμερα για τον μέσο χρήστη ποιο θα ήταν; Εγώ σαν απλός χρήστης με αυτά που βλέπω εδώ μέσα θα έλεγα το galaxy s8. Ούτε πολλές ρυθμίσεις και μετατροπές, απλά ανοίγεις την κάμερα και κλικ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Δεν ειπε κανενας οτι εχει κακη καμερα το ΟΠ5Τ, εδω η τελευταια μου προταση στο πρωτο συγκριτικο ''Εννοώ αν θέλεις top αποτελέσματα...'' Με οσα ειδαμε αυτα δεν ειναι top αποτελεσματα και με βαση τις προσδοκιες που δημιουργει η εταιρεία με μοτο flagship killer κτλπ. Ως ενα βαθμο ειναι μαρκετινγκ ναι αλλα μεχρι εκει. Ενταξει, όπως έγραψα και παραπάνω, flagships ειναι και τα g6, p10, iphone x... ;). Οπότε αν το σκεφτείς, δεν δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις αφού επιπέδου ναυαρχίδας ειναι η κάμερα. Από τα δείγματα που χεις δει εσύ θεωρείς πως τα πήγε χειρότερα από τις άλλες ναυαρχίδες; Αυτό που βλέπω στα πρώτα δείγματα είναι επίπεδο ναυαρχίδας χωρίς βέβαια να χουμε δει (ακόμα) ημερήσιες ή μεγαλύτερες αποστάσεις για portrait mode. Σίγουρα και γω θα προτιμούσα ο δεύτερος φακός να ήταν τηλεφακός ή μονόχρωμος ώστε να εκμεταλλευτείς κάποια modes αλλά οκ... Άλλωστε δεν νομίζω πως φιγουράρισε ποτέ η κάμερα των op ως η καλύτερη της χρονιάς και επιπλέον ο όρος "flagship killer" δεν πάει μόνο για τη κάμερα αλλά συνολικά ως κινητό. Edited December 20, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ενταξει, όπως έγραψα και παραπάνω, flagships ειναι και τα g6, p10, iphone x... ;). Οπότε αν το σκεφτείς, δεν δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις αφού επιπέδου ναυαρχίδας ειναι η κάμερα. Από τα δείγματα που χεις δει εσύ θεωρείς πως τα πήγε χειρότερα από τις άλλες ναυαρχίδες; Αυτό που βλέπω στα πρώτα δείγματα είναι επίπεδο ναυαρχίδας χωρίς βέβαια να χουμε δει (ακόμα) ημερήσιες ή μεγαλύτερες αποστάσεις για portrait mode. Σίγουρα και γω θα προτιμούσα ο δεύτερος φακός να ήταν τηλεφακός ή μονόχρωμος ώστε να εκμεταλλευτείς κάποια modes αλλά οκ... Άλλωστε δεν νομίζω πως φιγουράρισε ποτέ η κάμερα των op ως η καλύτερη της χρονιάς και επιπλέον ο όρος "flagship killer" δεν πάει μόνο για τη κάμερα αλλά συνολικά ως κινητό. Οπως ειπα και πριν για μενα δεν ειναι top υλοποιηση η καμερα του ΟΡ5Τ, δεν υπαρχει λογος να κατσω να βαλω top 5 κτλπ και να καταφυγουμε σε συμπεριφορες που κατακριναμε παλαιοτερα. Γιατι top υλοποιηση για μενα σημαινει να τα πηγαινει και πολυ καλα σε βραδυ και χαμηλο φωτισμό, αλλιως ειναι λειψό το πακετο. Να στο πω αλλιως αν πηγαινα απο S8 (που το σκεφτομαι για να μην παρεξηγηθω) δεν θα εμενα ικανοποιημενος, θα ηταν δηλαδη συμβιβασμος. Αν εσυ το θεωρεις στο ιδιο επιπεδο με τις αλλες ναυαρχιδες αποψη σου οκ. οσο για το flagship killer θεωρω οτι για να το λες πρεπει να εχεις το πακετο και οχι σε καποιους τομεις μονο και η πλειοψηφια του κοσμου σημερα θελει top καμερα, μην το τραβηξουμε αλλο θα κουρασουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Για ποιες συμπεριφορές μιλάς Μάριε; Εγώ δεν μίλησα ούτε για τοπ 1 ούτε για 5... Ίσα ίσα που εσύ έμμεσα προσπαθείς να γράψεις για την μια και μοναδική τοπ συσκευή... Στη τελική σε ρώτησα κάτι απλό. Είναι ή δεν ειναι επιπέδου flagship? Σε σχέση με g6, p10, iphone x πως το βλέπεις; Απλή ερώτηση ειναι. Γιατί εσύ το κατηγορείς ότι ειναι παραπλανητικός ο τίτλος "flagship killer" που στη τελική αναφέρεται συνολικά ως συσκευή και όχι μόνο για τη κάμερα. Εκτός αν δεν τις θεωρείς ούτε αυτές flagships... Εγώ το μόνο παραπλανητικό που βλέπω είναι τα σχόλια που γιναν από το συγκριτικό. Αν τα διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει θα νομίζει ότι μιλάμε για mid range κάμερα... Ενδεχομένως να γίναν άθελα ή λογω του απρόσωπου του γραπτου λόγου... και οκ φυσικά γνώμη του καθενός είναι αλλα μην με κατηγορείς κιόλας για "συμπεριφορές" ;) Edited December 20, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Για ποιες συμπεριφορές μιλάς Μάριε; Εγώ δεν μίλησα ούτε για τοπ 1 ούτε για 5... Ίσα ίσα που εσύ έμμεσα προσπαθείς να γράψεις για την μια και μοναδική τοπ συσκευή... Στη τελική σε ρώτησα κάτι απλό. Είναι ή δεν ειναι επιπέδου flagship? Σε σχέση με g6, p10, iphone x πως το βλέπεις; Απλή ερώτηση ειναι. Γιατί εσύ το κατηγορείς ότι ειναι παραπλανητικός ο τίτλος "flagship killer" που στη τελική αναφέρεται συνολικά ως συσκευή και όχι μόνο για τη κάμερα. Εγώ το μόνο παραπλανητικό που βλέπω είναι τα σχόλια που γιναν από το συγκριτικό. Αν τα διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει θα νομίζει ότι μιλάμε για mid range κάμερα... Ενδεχομένως να γίναν άθελα ή λογω του απρόσωπου του γραπτου λόγου... και οκ φυσικά γνώμη του καθενός είναι αλλα μην με κατηγορείς κιόλας για "συμπεριφορές" ;) οπως και την προηγουμενη φορα στο ''παμε παρακατω'' ετσι και σημερα παιρνεις επι προσωπικου αυτα που λεω ενω δεν ειναι για σενα. για μενα δεν ειναι επιπεδου flagship ναι και αν με ρωτας τα 3 που λες δεν θα θεωρω top υλοιποιησεις. Δεν κατηγορω κατι κανω σχολιο και ασκω κριτική που ειναι το κακο? αυτο δεν κανουμε εδω μεσα? αν θεωρεις παραπλανητικα τα σχολια που εγιναν αποψη σου παντως ειδα 3 4 ατομα με παρομοια σχολια εγω. το ξαναλεω δεν ειπα για midrange ουτε κακη οπως ειπες πριν, η πρωτη μου προταση ελεγε ''Εννοώ αν θέλεις top αποτελέσματα...'' αυτα απο μενα και τελος και δεν σε κατηγορησα σε καμια περιπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Μα ουτε και γω σε εκανα quote στο πρώτο μου μήνυμα. Γενικά μίλησα. Λες την άποψη σου λέω την άποψη μου. Κακό ειναι; Οκ για σένα δεν ειναι flagships αλλά στη πραγματικόητα ειναι! Αλλα έχουν πιο τοπ κάμερες (πχ s8, u11, pixel) και άλλες απλά καλές κάμερες. Το ότι το ενα flagship έχει καλύτερη κάμερα από το άλλο δεν σημαίνει ότι ειναι κακή του άλλου. Πάντα κάποια θα ειναι καλύτερα από τα αλλα... όμως για τους περισσότερους υπάρχει απλά ενα "threshold" ποιότητας στη κάμερα. Από εκει και πάνω τους ικανοποιεί και κοιτούνε τα υπόλοιπα στοιχεία (πχ επεξεργαστής, ram, οθόνη, τιμη κλπ...) Δεκτό το τι σημαινει για σενα, αλλά για το μέσο αναγνώστη δεν ειναι έτσι οπότε εύκολα θα παρεξηγούσε τα γραφόμενα. Αυτός είναι και ο λογος που έγραψα και δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικα. Αν δεις και γω έγραψα ότι ναι είναι καλύτερο το s8. Δεν διαφώνησα δηλαδή στο ποιο τα πήγε καλύτερα αλλά στο πως γράφτηκαν. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με το Βλάσση ότι μάλλον χαράμισαν τον δεύτερο φακό. Καλύτερα ενας τηλεφακός ή μονοχρωμος να χεις και τα εξτρα Modes που προσφέρουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts