Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Htc 10 Auto Stock camera

37119097594_bc2b057646_c.jpgΣάβ-10-21_2017_11-35-π.μ._3263 by Guardian, on Flickr

HDR+

23976745988_c5512db511_c.jpgIMG_20171021_113435 by Guardian, on Flickr

Σ αυτό το ζευγάρι νομίζω προτιμώ την στοκ. Μου φαίνεται πιο σωστός ο ουρανός και στο hdr+ σαν να έχει περισσότερη αντίθεση απ ότι θα ήθελα

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σ αυτό το ζευγάρι νομίζω προτιμώ την στοκ. Μου φαίνεται πιο σωστός ο ουρανός και στο hdr+ σαν να έχει περισσότερη αντίθεση απ ότι θα ήθελα

Τα χρωματα του hdr+ ηταν πιο κοντα στην πραγματικοτητα!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ προτιμώ τη δεύτερη, στο αυτόματο σχεδόν όλα τα android προσπαθούν να εξισορροπήσουν σκιές και φωτεινά σημεία, κάνοντας τες πολύ flat για τα δικά μου μάτια . Λίγο underexposure βοηθάει

Sent from my iPad using Tapatalk

Τοτε παω πασο! Οσο πιο ρεαλιστικο, τοσο το καλυτερο

E ναι!!Η στοκ να σημειωσω τραβηχτηκε με hdr.

HDR+

37119633484_f364aba566_c.jpgIMG_20171021_153704 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Φίλε μου ανέβαζε ότι θέλεις. Εδώ υπάρχουν άτομα που σπαμάρουν όλη την μέρα με το νοκια ν8 με φωτογραφίες ετών και δεν τους λέει κανείς τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει πρόβλημα να ανεβάζουμε με ότι συσκευή θέλουμε αρκεί τουλάχιστον να πωλείται σήμερα. Αλλιώς να βγάλω από το συρτάρι κι εγώ το ν8 και το σάτιο και να αρχίζω να ανεβάζω και να λέω τί καλά που ήμασταν με το xenon flash... Συγκρίσεις κινητών λέγεται το νήμα, όχι νοσταλγοί του παρελθόντος.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εχεις προβλημα με καποιο μελος μπορεις να το βαλεις σε λιστα αγνοησης και τελος.

Εσυ και καποια αλλα μελη που δικαιως εχουν φαει μπαν χαλατε ολο το κλιμα με τις κοντρες και τις διαφωνιες σας...

Δεν ειστε με τιποτα ικανοποιημενοι...:mad:

Δεν παίζεται το εργαλείο!:cool:

Και το HDR του...σαν να μήν υπάρχει...:p

Προσωπικά τα χρώματα και η απόδοση των G4-G5 μου ταιριάζουν απόλυτα!!!!

Έλεγα να δοκιμάσω το G6 αλλά ο Βαγγέλης με "απογοήτευσε"...ή μάλλον καλύτερα με..."πρόλαβε" θα έλεγα πρίν κάνω το βήμα.

Ίσως δοκιμάσω το G5 κυρίως για να ξεφύγω απο το Android 6.0 (και την παμπάλαια ασφάλεια) στην οποία έχει κολλήσει το G4.

Υ.Γ

@Antretng. Είμαι πολύ περίεργος να δώ τί γράφουν στις αναφορές! Μα πάρα πολύ περίεργος. Το νήμα κινείται με τρομερή ηρεμία! Τϊ σκ@τ@ να αναφέρω δηλαδή;;;;;;;;;!!!!

Ε ρε Αντρίκο...τί τραβάς και εσύ...κοίτα μήν "καταντήσεις" παλιοκουτσομπόλα...:lol:

ακριβως αυτο σκεφτομουν να γραψω κι εγω...ειμαι περιεργος να δω τι γραφουν στις αναφορες.

Οσο για το G4...παιζει μπαλα και σημερα ανετα.

ακριβως αυτο σκεφτομουν να γραψω κι εγω...ειμαι περιεργος να δω τι γραφουν στις αναφορες.

Παίζει μπάλα ναι σαν κάμερα, αλλά φοβάμαι ότι θα ζορίζεται λίγο σαν κινητό πλέον, ακόμα σκέφτομαι να το τσιμπήσω μόνο και μόνο για την κάμερα. Πολύ εντυπωσιακά τα δείγματα που βλέπω.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το V20 έχεις καμιά γνώμη; Φωτογνώμη εννοώ...

Είναι κλάση G5 ή ανήκει και αυτό στα "κακά" φωτοτηλέφωνα της LG;

Υ.Γ Μου "χρωστάς" ένα αρχείο lollipop Google Camera ε ;-)

Παίζει μπάλα ναι σαν κάμερα, αλλά φοβάμαι ότι θα ζορίζεται λίγο σαν κινητό πλέον, ακόμα σκέφτομαι να το τσιμπήσω μόνο και μόνο για την κάμερα. Πολύ εντυπωσιακά τα δείγματα που βλέπω.

To lag πάει σύννεφο αλλά ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που με ένοιαζαν τα milisecond ανοίγματος των εφαρμογών.

Επίσης, ΔΕΝ παίζω ΠΟΤΕ παιχνίδια.

Γενικά εάν ανέχεσαι ΑΥΤΑ, τότε το παίρνεις και χαίρεσαι μία καταπληκτική συσκευή σε τιμή σκάνδαλο ;-)

from my LG G4

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Θενκς για την απάντηση. Ναι δεν νομίζω να υπάρχει κινητό που σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά να παγώνει την μέτρια έστω κίνηση. Αλλά τουλάχιστον πιάνεις τη στιγμή. Στο V10 κλπ τη χάνεις. Ισως είναι το μοναδικό (αρκετά σημαντικό βέβαια) ελάττωμα του V10.

Θα κάνω και εγώ μια δοκιμή (που μου έχει ξεφύγει) και με το Nexus 6p.

Τίποτα! Έτσι είναι.θα το δουλεψω αρκετά τις επόμενες μέρες καθώς είναι ωραία συσκευή και θα έχω καλύτερη εικόνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

To lag πάει σύννεφο αλλά ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που με ένοιαζαν τα milisecond ανοίγματος των εφαρμογών.

Γενικά εάν ανέχεσαι ΑΥΤΑ, τότε το παίρνεις και χαίρεσαι μία καταπληκτική συσκευή σε τιμή σκάνδαλο ;-)

from my LG G4

για το v20 δεν εχω αποψη οχι

from my LG G4

Να σε ρωτήσω επειδή είχα το LG v10 ξέρεις αν είναι παρόμοιες κάμερες; Αυτά που είπες τα ανέχομαι εννοείται!!

Gia V10/G4 έχει βγει εφαρμογή που να υποστηρίζει HDR+?

Δεν το έχω παρακολουθήσει....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Να σε ρωτήσω επειδή είχα το LG v10 ξέρεις αν είναι παρόμοιες κάμερες; Αυτά που είπες τα ανέχομαι εννοείται!!

Οι κάμερες στα χαρτιά είναι ίδιες.

Το V10 δεν το είχα ποτέ. Τα παιδιά που το είχαν λένε ότι είχε μερικές έξτρα ρυθμίσεις στην λήψη video. Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω για τις φωτοδιαφορές.

Να ξέρεις ότι το G4 δεν εχει φωτομέτρηση σημείου. Ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με το V10 γιατί πρακτικά είναι ίδια τηλέφωνα.

from my LG G4

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Οι κάμερες στα χαρτιά είναι ίδιες.

Το V10 δεν το είχα ποτέ. Τα παιδιά που το είχαν λένε ότι είχε μερικές έξτρα ρυθμίσεις στην λήψη video. Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω για τις φωτοδιαφορές.

Να ξέρεις ότι το G4 δεν εχει φωτομέτρηση σημείου. Ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με το V10 γιατί πρακτικά είναι ίδια τηλέφωνα.

from my LG G4

Το είχα γιαυτό ρωτάω και ήμουν πολύ ευχαριστημένος,οκ σε ευχαριστώ πολύ.

Όπα ποιο είναι αυτό το κινητό και μου διέφυγε;

Alcatel pop up

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολυ ωραια τη βρίσκω...
ευχαριστω για ενα κινητο τοσο φθηνο βγαζει συμπθητικες νομιζω.δεν εχω τις γνωσεις οποτε εσεις θς μου πειτε.

Tcl 20 5g

Alcatel pop up

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω για ενα κινητο τοσο φθηνο βγαζει συμπθητικες νομιζω.δεν εχω τις γνωσεις οποτε εσεις θς μου πειτε.

Από το κινητό που την βλέπω φαίνεται μια χαρά.

Ας βάλω και ένα Πανόραμα που έβγαλα σήμερα στην παραλια της Θεσσαλονίκης.. Lg g5se 37789406196_05f94d95e1_h.jpgWhite tower panorama lg g5se by Kostas Kokkalis, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...