spy14 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Συμπαθητική λεπτομέρια. Λίγο λάθος wb. Έχει καθόλου ρυθμίσεις για contrast? Αν ναι, ανέβασε την λίγο. ;)ναι εχει.θα το κανω.ευχαριστω για τις πληροφοριες.ειμαι εντελως ασχετος Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Βασίλη νομίζω ότι μιλάει για το shutter lag και όχι την τελική ποιότητα. Στη ποιότητα είναι εντυπωσιακό το g5 (το είχα για κάποιο καιρό) αλλά η αλήθεια είναι ότι αργούσε. Πάντως η λεπτομέρια που έχει ειναι εντυπωσιακή. Δείτε εδώ λεπτομέρια στο κάδο αλλά και στο βάθος g5 auto 20170903_015818 by Andreas L., on Flickr Edited October 20, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Με το shutter lag εννοούμε ότι το κινητό τραβάει μερικά ms πιο μετά από το πάτημα του δαχτύλου; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Με το shutter lag εννοούμε ότι το κινητό τραβάει μερικά ms πιο μετά από το πάτημα του δαχτύλου; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ακριβώς αυτό ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Βασίλη νομίζω ότι μιλάει για το shutter lag και όχι την τελική ποιότητα. Στη ποιότητα είναι εντυπωσιακό το g5 (το είχα για κάποιο καιρό) αλλά η αλήθεια είναι ότι αργούσε. r δεν είναι ενοχλητικό το shutter lag που έχει, κανένα κινητό δεν είναι ακαριαίο εξάλλου σε τέτοιες συνθήκες.. δεν έχω πολύ σταθερό χέρι οπότε αν ήταν μεγάλο το lag θα έβγαινε κουνημένη η παραπάνω φωτογραφία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 δεν είναι ενοχλητικό το shutter lag που έχει, κανένα κινητό δεν είναι ακαριαίο εξάλλου σε τέτοιες συνθήκες.. δεν έχω πολύ σταθερό χέρι οπότε αν ήταν μεγάλο το lag θα έβγαινε κουνημένη η παραπάνω φωτογραφία Βασικά το shutter lag περισσότερο βοηθάει παρά κακό κάνει από άποψη camera shake. Όταν βγαινει ακαριαία τρώει και το κούνημα από το πάτημα του shutter button. Πολλές φορές οι φωτογράφοι, όταν ρίχνουν πολύ τη ταχύτητα μπορεί να βάζουν και χρονόμετρο για να αποφύγουν το τράνταγμα. Στη ουσία το shutter lag κάνει κακό όταν θές να αποθανατίσεις κάποια γρήγορη στιγμή αφού θα βγεί λίγο αργότερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Έδεσσα με S8. https://photos.app.goo.gl/BNeNbDVwMWpMXtWn1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Και το P10 έχει full shutter lag. Παιδιά, σκυλιά που κουνιούνται περα δωθε πάει το blur γόνατο νύχτα μέρα. Με χαμόγελο τραβάω, κατσουφιασμενο βγαίνει το παιδί. Μόνο με ριπή γίνεται δουλειά. IPhones και galaxy πυροβολούν Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Και το P10 έχει full shutter lag. Παιδιά, σκυλιά που κουνιούνται περα δωθε πάει το blur γόνατο νύχτα μέρα. Με χαμόγελο τραβάω, κατσουφιασμενο βγαίνει το παιδί. Μόνο με ριπή γίνεται δουλειά. IPhones και galaxy πυροβολούν Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Αυτό είναι motion blur. Είναι θολοί επειδή έχει σχετικά μακρά έκθεση οπότε τα κινούμενα είναι θολα. Τώρα το χαμόγελο ναι, παίζει να είναι shutter lag. Edited October 20, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Αυτό είναι motion blur. Είναι θολοί επειδή έχει σχετικά μακρά έκθεση οπότε τα κινούμενα είναι θολα.Το θέμα είναι ότι το παιδί κοιτάει την κάμερα, χαμογελάει, τραβάω και δυστυχώς βγαίνει ένα κλικ πιο μετά. Με μισοκλειστα μάτια κλπ.. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Το θέμα είναι ότι το παιδί κοιτάει την κάμερα, χαμογελάει, τραβάω και δυστυχώς βγαίνει ένα κλικ πιο μετά. Με μισοκλειστα μάτια κλπ.. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ναι αυτό είναι shutter lag. Τόσο πολύ έχει; Το p9 το θυμάμαι αρκετά γρήγορο (γρηγορότερο από lg g5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ναι αυτό είναι shutter lag. Τόσο πολύ έχει; Το p9 το θυμάμαι αρκετά γρήγορο (γρηγορότερο από lg g5)Τα ίδια χάλια είναι κι αυτό, κι όλα τα φετινά Huawei που δοκίμαζα :) στα υπόλοιπα με καλύπτει πλήρως Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ναι αυτό είναι shutter lag. Τόσο πολύ έχει; Το p9 το θυμάμαι αρκετά γρήγορο (γρηγορότερο από lg g5) ναι και το P10 έχει μιας και το είχα πρόσφατα.. μόνο με S7/S8 έπαιρνα ακαριαίο αποτέλεσμα και με iphone φίλων (μακριά απο μας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Κρίμα. Το p9 ήταν αρκετά γρήγορο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Κώστα, σε μέτρια φωτισμένα και ελαφρώς κινούμενα σκηνικά το U11 έχει lag? ή είναι αντίστοιχο του S8? "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ρε μην τα πάρω εντελώς και καταλήξω με iPhone 7 Plus 128gb που παίζει σε καλά λεφτά μεταχείρα :P Μου βγάλατε και το P10 (Plus) εκτός και μου λιγοστέψατε ακόμη περισσότερο τις επιλογές πλέον... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά μην αρχίσουμε τα προηγούμενα. Καλό είναι να αποφεύγονται προκλητικές εκφράσεις ειδικά αν έχετε πρόσφατο προηγούμενο ιστορικό παρατηρήσεων. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Mi max 2 manual s 1/15 iso 947 Mi max 2 manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Βασίλη νομίζω ότι μιλάει για το shutter lag και όχι την τελική ποιότητα. Στη ποιότητα είναι εντυπωσιακό το g5 (το είχα για κάποιο καιρό) αλλά η αλήθεια είναι ότι αργούσε. Πάντως η λεπτομέρια που έχει ειναι εντυπωσιακή. Δείτε εδώ λεπτομέρια στο κάδο αλλά και στο βάθος g5 auto 20170903_015818 by Andreas L., on Flickr Εμενα παντα κατι με χαλουσε στα χρωματα σε εσωτερικους χωρους. κατι καφε επιπλα...μου τα εβγαζε προς το κοκκινωπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ασχετο αλλα στο DxO το Mate 10 pro πηρε 100ρι στη φωτογραφια, με 97 Overall. Αναμενω με ανυπομονησια τα πρωτα καλα reviews ωστε να δω τα αποτελεσματα του AI στη φωτογραφια και κατα ποσο βοηθανε οι αλλαγες που κανει μονο του στο Auto αναλογα με το θεμα που αναγνωριζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ρε μην τα πάρω εντελώς και καταλήξω με iPhone 7 Plus 128gb που παίζει σε καλά λεφτά μεταχείρα :P Μου βγάλατε και το P10 (Plus) εκτός και μου λιγοστέψατε ακόμη περισσότερο τις επιλογές πλέον... βαγγελη η φωτογραφιες που ανεβασες ειναι τραγικες με το g6!!!!:X μήπως ειχες λερωμένο το τζαμακι της καμερας?? δεν παιζει να ειχε τοσο θόρυβο η φωτο τρατζικ!!!:lol::lol: και γενικα κατι μηπως δεν παει καλα με την συσκευη σου!! δες εδω δυο φωτο με το g6 low light auto!!! ειδικα η μια ειναι εντελώς χωρις φως !!!(που εδω περιμενα να δω θορυβο φουλ!!!) και η συσκευη εμενα τουλαχιστον μου φαίνεται παρα πολυ καλη !!! και γενικα τα φουλ lag που τα ειδες?? μηπως να εκανες και καμια επαναφορά εργοστασιακων!! ειναι πιο αργο στην καθημερηνοτητα απο το mi6 που ειχα πριν αλλα σιγουρα σαν συνολο ειναι καλυτερο απο το mi6 και σε καμερα φυσικα!!! και οσα συγκριτικα και να ειδα στο youtube to 1+5 εχει χειροτερη καμερα ειδικα σε low light!! μονο η selfie ειναι καλυτερη!! 20171006_205441 by manthos kalaitzidis, on Flickr 20171004_212830 by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 @μανθος...σε προσωπα σε χαμηλο φωτισμο πως τα παει? Γενικα η καμερα του G6 με εχει μπερδεψει τελειως. Δεν εχω καταφερει να σχηματισω αποψη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Βασικά το shutter lag περισσότερο βοηθάει παρά κακό κάνει από άποψη camera shake. Όταν βγαινει ακαριαία τρώει και το κούνημα από το πάτημα του shutter button. Πολλές φορές οι φωτογράφοι, όταν ρίχνουν πολύ τη ταχύτητα μπορεί να βάζουν και χρονόμετρο για να αποφύγουν το τράνταγμα. Στη ουσία το shutter lag κάνει κακό όταν θές να αποθανατίσεις κάποια γρήγορη στιγμή αφού θα βγεί λίγο αργότερα. Και όταν βγάζεις φωτογραφίες παιδιών που δύσκολα στήνονται θα συμπληρώσω, καλά τα δέντρα και τα λουλούδια αλλά νομίζω οι πιο πολλοί άλλου είδους φωτογραφίες έχουν στο μεγαλύτερο ποσοστό κρατημένες στη συλλογή τους Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Δεν μου το δίνετε εμένα το lg g6 άμα σας χαλάει τόσο να σας δώσω το mi max 2 :D:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Το θέμα είναι να βρεις την ισορροπία σε αυτά που ζητάς. Άλλη κάμερα κάνει για candid shots (ταχύτερες λήψεις + υψηλότερο shutter speed) άλλη για πρόσωπα (χαμηλότερο noise reduction) και άλλη για landscapes (ois που να φέρνει χαμηλό shutter speed, καλό dynamic, υψηλότερο noise reduction) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts