bill_thes Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Και το πέτυχες με μόνο 1 sec έκθεση; Εξαιρετική! Οκ στο wb θα το θελα λίγο πιο ψυχρό βέβαια αλλά αν κρίνω από ψυχρά φουγάρα προφανώς δεν ήταν και τόσο εύκολο. ευχαριστώ.. και να θελα δεν πάει παραπάνω, 1 sec ανώτατο:rolleyes: ήταν δύσκολη φωτο, τα φώτα στο θωρηκτό ήταν λευκά και στο λιμάνι κίτρινα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 πολυ καλα το πετυχες Βασιλη!! Το θωρηκτο Αβερωφ ανεβηκε πανω ε? Θρύλος το συγκεκριμένο, αν θυμάμαι καλά ειναι το μοναδικό πολεμικό πλοίο που μπήκε στην ΠΟΛΗ μετά την άλωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 πολυ καλα το πετυχες Βασιλη!! Το θωρηκτο Αβερωφ ανεβηκε πανω ε? Θρύλος το συγκεκριμένο, αν θυμάμαι καλά ειναι το μοναδικό πολεμικό πλοίο που μπήκε στην ΠΟΛΗ μετά την άλωση. ναι φίλτατε θα το έχουμε κανα μήνα εδώ πάνω.. είναι πολύ εντυπωσιακό απο κοντά, θα πάω και απο μέσα να το δω ενα πρωινό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 ναι φίλτατε θα το έχουμε κανα μήνα εδώ πάνω.. είναι πολύ εντυπωσιακό απο κοντά, θα πάω και απο μέσα να το δω ενα πρωινό Εννοειται να ανεβεις πανω, αξιζει και με το παραπανω εμπειρια ζωης ειναι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Φοβερή βασιλη! Καλό φένετε το Sony!Το p10 τέλος? The power of 10 Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Sony XZ1 manual Αυτή μάλιστα, πολύ καλή! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 bill_thes κι εγώ παρατήρησα στις κούνιες πως είναι λίγο out of focus ή κουνημένη. Αλλά ήμουν από κινητό και δεν το ανέφερα μήπως ήταν απλά η ποιότητα τέτοια. Αυτή όντως είναι καλύτερη όπως λέει και ο Γιάννης. Αν δεν σου είναι κόπος την επόμενη φορά βγάλε μια βραδινή smart auto και μια manual με διάφορα settings... Κυρίως auto ISO και 1/4 kai 1/8 για να δούμε τι κάνει στο ISO ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Φοβερή βασιλη! Καλό φένετε το Sony!Το p10 τέλος? The power of 10 ευχαριστώ Γιάννη, ναι πάει το χαβάη:rolleyes: bill_thes κι εγώ παρατήρησα στις κούνιες πως είναι λίγο out of focus ή κουνημένη. Αλλά ήμουν από κινητό και δεν το ανέφερα μήπως ήταν απλά η ποιότητα τέτοια. Αυτή όντως είναι καλύτερη όπως λέει και ο Γιάννης. Αν δεν σου είναι κόπος την επόμενη φορά βγάλε μια βραδινή smart auto και μια manual με διάφορα settings... Κυρίως auto ISO και 1/4 kai 1/8 για να δούμε τι κάνει στο ISO ;) έγινε Βάγγο, θα το δοκιμάσω σύντομα κι έτσι edit: το δίνεις το op5 βλέπω; γμτ αν δεν έπαιρνα το sony θα στο ζητούσα, ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό.. δεν έμεινες ικανοποιημένος; Edited October 12, 2017 by bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Oneplus 3 auto... λιγο πριν μου το φάει η γυναίκα :cry: . Νομίζω από όσα κινητά έχω τραβήξει αυτό το κάδρο έχει το πιο φυσικό αποτέλεσμα (μιλάμε πάντα για stock καμερα) IMG_20171010_013721 by Andreas L., on Flickr Edited October 12, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Oneplus 3 auto... λιγο πριν μου το φάει η γυναίκα :cry: . Νομίζω από όσα κινητά έχω τραβήξει αυτό το κάδρο έχει το πιο φυσικό αποτέλεσμα (μιλάμε πάντα για stock καμερα) όντως δείχνει αρκετά ισορροπημένη.. Sony XZ1 αυτόματο με κόντρα ήλιο, hdr on Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 έγινε Βάγγο, θα το δοκιμάσω σύντομα κι έτσι edit: το δίνεις το op5 βλέπω; γμτ αν δεν έπαιρνα το sony θα στο ζητούσα, ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό.. δεν έμεινες ικανοποιημένος; Το δίνω, Μπιλ, και δεν ξαναδίνω πάνω από 250 ευρώ για κινητό χωρίς OIS... :rolleyes: Έχω χάσει αρκετές λήψεις, και χωρίς OIS δεν μπορώ να παίξω στο χέρι ούτε με Pro HDR Camera (που τραβάει 3 exposures αλλά όχι αστραπιαία, και κάνει μετά merge), όπως επίσης τράβηξα ένα πανόραμα και βγήκε ζελεδάκι. Δεν το έχω ξαναματαδεί αυτό :mad: Αν το Sony είχε OIS θα με έψηνε ανταλλαγουίτα. Ήθελα να δοκιμάσω το Zenfone 3 Zoom βασικά. Εσύ δεν το είχες κάποια στιγμή; :cool: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το δίνω, Μπιλ, και δεν ξαναδίνω πάνω από 250 ευρώ για κινητό χωρίς OIS... :rolleyes: Έχω χάσει αρκετές λήψεις, και χωρίς OIS δεν μπορώ να παίξω στο χέρι ούτε με Pro HDR Camera (που τραβάει 3 exposures αλλά όχι αστραπιαία, και κάνει μετά merge), όπως επίσης τράβηξα ένα πανόραμα και βγήκε ζελεδάκι. Δεν το έχω ξαναματαδεί αυτό :mad: Αν το Sony είχε OIS θα με έψηνε ανταλλαγουίτα. Ήθελα να δοκιμάσω το Zenfone 3 Zoom βασικά. Εσύ δεν το είχες κάποια στιγμή; :cool: Πάντως το mi5s παρά το ότι δεν έχει ois τα πήγαινε εξαιρετικά. Τράβαγε γενικά με αρκετά υψηλότερο shutter speed. Βέβαια έφυγε λόγω κακού δαχτυλικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Αν το Sony είχε OIS θα με έψηνε ανταλλαγουίτα. Ήθελα να δοκιμάσω το Zenfone 3 Zoom βασικά. Εσύ δεν το είχες κάποια στιγμή; :cool: ναι το είχα για λίγο.. αρκετά δυνατό στο αυτόματο https://www.flickr.com/photos/127981122@N02/albums/72157685192419080 και με αποτελεσματικότατο ois Edited October 12, 2017 by bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πάντως το mi5s παρά το ότι δεν έχει ois τα πήγαινε εξαιρετικά. Τράβαγε γενικά με αρκετά υψηλότερο shutter speed. Βέβαια έφυγε λόγω κακού δαχτυλικού. 5,15". Huge NOPE. :cool: Μονο 5,5"+ πλέον. Έπαθα και έμαθα με το Honor 8. Εξίσου εξαιρετικό κινητό, χωρίς OIS μεν, αλλά πολύ όμορφο όσο το OP5 κατ' εμέ. Αλλά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 5,15". Huge NOPE. :cool: Μονο 5,5"+ πλέον. Έπαθα και έμαθα με το Honor 8. Εξίσου εξαιρετικό κινητό, χωρίς OIS μεν, αλλά πολύ όμορφο όσο το OP5 κατ' εμέ. Αλλά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ. True story. Κάτω από 5.5 ιντσες ούτε εγώ την παλεύω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 ...και δεν ξαναδίνω πάνω από 250 ευρώ για κινητό χωρίς OIS... :rolleyes: Κάντα 200 Βαγγέλη. Οι απαιτήσεις σας-μας (και ο λόγος που χολοσκάτε-με σε αυτό το νήμα) θέλουν απεξάπαντως OIS. Για μένα το OIS είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κάμερας. Μόνο εάν δεν με αποασχολοούσε η κάμερα θα έπαιρνα κινητό χωρίς OIS. Και να σας πω: μην ξεχνάμε και την λήψη βίντεο ε...εδώ παλεύουμε με τις φωτογραφίες αλλά μία κάμερα τραβάει και βίντεο. Εκεί κι αν είναι απαραίτητο το OIS. Καλό και το EIS αλλά μόνο σαν συμπλήρωμα (και αυτό μόνο σε ημερήσιες λήψεις...προς το παρόν). iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Στο βίντεο -που δεν τραβάω- το ΕΙS ειναι πιο σημαντικό. Οι κινήσεις του τηλεφώνου είναι μεγαλύτερες από τις κινήσεις του σένσορα και αντισταθμίζεται η ανάγκη για OIS οταν έχεις EIS. Στο OP5 το video EIS είναι εξαιρετικό. Αλλά γενικά συμφωνούμε. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Κάντα 200 Βαγγέλη. Οι απαιτήσεις σας-μας (και ο λόγος που χολοσκάτε-με σε αυτό το νήμα) θέλουν απεξάπαντως OIS. Για μένα το OIS είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κάμερας. Μόνο εάν δεν με αποασχολοούσε η κάμερα θα έπαιρνα κινητό χωρίς OIS. Και να σας πω: μην ξεχνάμε και την λήψη βίντεο ε...εδώ παλεύουμε με τις φωτογραφίες αλλά μία κάμερα τραβάει και βίντεο. Εκεί κι αν είναι απαραίτητο το OIS. Καλό και το EIS αλλά μόνο σαν συμπλήρωμα (και αυτό μόνο σε ημερήσιες λήψεις...προς το παρόν) Καλά εντάξει, και το le max 2 έχει εξαιρετικό ois (τραβάω χεράτες σε 1/3) αλλά προφανώς δεν αρκεί. Πάντως το EIS έχει βελτιωθεί αισθητά σε αρκετές συσκευές. Βέβαια το OIS δεν το φτάνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Στο βίντεο -που δεν τραβάω- το ΕΙS ειναι πιο σημαντικό. Οι κινήσεις του τηλεφώνου είναι μεγαλύτερες από τις κινήσεις του σένσορα και αντισταθμίζεται η ανάγκη για OIS οταν έχεις EIS. Και στα χαμηλού φωτισμού - Light νυχτερινά; :confused: Πάντως το EIS έχει βελτιωθεί αισθητά σε αρκετές συσκευές. Βέβαια το OIS δεν το φτάνει. ΟΝΤΩΣ έχει βελτιωθεί! Αλλά ... iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εκεί γυρνάμε στην ανάγκη για μεγαλύτερο σένσορα. Και πάλι το OIS δεν θα δώσει περισσότερο φως. Εχει να κάνει πλέον με το φως που φτάνει, και όχι με την μείωση της κίνησης του σένσορα ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ο μεγάλος σένσορας το Α και το Ω σε όλα ρε πστ μου! :cool: Όλα εκεί καταλήγουν τελικά ρε παιδιά...:!: iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σένσορας > f-stop > shutter speed (OIS). Με αυτή τη σειρά. ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Htc u11 Google hdr+ hdr+_d by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Edit: Οι 2 τελευταίες είναι manual. Tap δε θυμάμαι σε ποιες έκανα μιας και είναι 2 εβδομάδων αλλά οι άλλες είναι στο αυτόματο και ίσως να έχω κάνει tap to focus σε κάποιες. Αν φαίνεται κάπου στο Flickr πείτε μου γιατί δεν το βρίσκω, να τις πω αναλυτικά παρτε και μερικες απο εμενα απο Ναυπλιο: S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr ολιγον απο AGE of EMPIRES(Byzantines): S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus by Nikos Bletas, on Flickr Edited October 12, 2017 by Nikos_Mpl Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Νίκο ωραίες βγήκαν. Αυτές είναι όλες auto? Το ρωτάω γιατί η προτελευταία και τελευταία είναι 1/8 και 1/4 αντίστοιχα με iso 50. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts