Antretng Δημ. October 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Προσωπικά μου τις ανοίγει όλες. Ωραία φωτογραφία του u11, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση ότι δεν τραβάει καθόλου κίνηση σε φύλλα με το long exposure, και ότι πραγματικά οι φωτογραφίες είναι γεμάτες στίγματα. Και με την stock κάμερα συνέβαινε αυτο; Αυτά είναι παρενέργειες του hdr+. Στο rn4x είχα αρκετά και γω. Στο le max 2 έχει κάτσει πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Προσωπικά μου τις ανοίγει όλες. Ωραία φωτογραφία του u11, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση ότι δεν τραβάει καθόλου κίνηση σε φύλλα με το long exposure, και ότι πραγματικά οι φωτογραφίες είναι γεμάτες στίγματα. Και με την stock κάμερα συνέβαινε αυτο; το εξηγησαμε αυτο...hot pixels ειναι απο την υπερθερμανση του σενσορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Πως εφτιαξε η Google την καμερα του Pixel 2, Πως δουλευει το Hdr+ και αλλα ενδιαφεροντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Πως εφτιαξε η Google την καμερα του Pixel 2, Πως δουλευει το Hdr+ και αλλα ενδιαφεροντα Secondary Camera 8 MP, f/2.4, 1/3.2" sensor size, 1.4 µm pixel size, 1080p οτι στοκ έμεινε στο εργοστάσιο της Htc βάλανε?? Πφφφ..... θα έπρεπε να δώσουν πιστεύω κατι παραπάνω... Παντως η primary φαίνεται δύναμη IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μιας και έγινε κουβέντα για το φεγγάρι ορίστε ενα δείγμα που είχα βγάλει με το g4 πάνω σε τρίποδο με manual ρυθμίσεις και μπόλικο crop. Για κάτι καλύτερο μόνο με κιάλια ή τηλεφακό Moon lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr Μπράβο, αυτό είναι ωραίο φεγγάρι, εγώ το πιασα με 1/250 iso 50 στα 1/2000 μου βγαίνει πολύ ξεθωριασμένη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μπράβο, αυτό είναι ωραίο φεγγάρι, εγώ το πιασα με 1/250 iso 50 στα 1/2000 μου βγαίνει πολύ ξεθωριασμένη... Αυτή την στιγμή έχω το g5se το οποίο δεν έχει την λεπτομέρεια που έχει το g4 ..Άμα δεν είχε τον φόβο του bootloop θα καθόμουν πολλά χρόνια με αυτό.. Ακόμα μια φώτο από το g4 από την λίμνη των Ιωαννίνων κάτω από το φως του φεγγαριούIoannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Αυτή την στιγμή έχω το g5se το οποίο δεν έχει την λεπτομέρεια που έχει το g4 ..Άμα δεν είχε τον φόβο του bootloop θα καθόμουν πολλά χρόνια με αυτό.. Ακόμα μια φώτο από το g4 από την λίμνη των Ιωαννίνων κάτω από το φως του φεγγαριούIoannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on FlickrΕκπληκτικη φίλε μου..!!!πολλά πολλά μπράβο. Τρομερό το g4. The power of 10 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Πάρτε άλλες 2 από Le Max 2 σε ένα από τα αγαπημένα μου δύσκολα σημεία για τεστάρισμα. Η πρώτη με hdr+ (απλό) και η δεύτερη με hdr+ long exposure (χεράτη με το κινητο και χέρια στον αέρα) IMG_20171004_025049 by Andreas L., on Flickr IMG_20171004_025104 by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 hTC U11 hdr IMAG1341 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Και δυο απο μενα g6 auto low light!! 20171006_205441 by manthos kalaitzidis, on Flickr 20171006_210430 by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 hTC U11 hdr IMAG1341 by foxy4270, on Flickr Τρομερό!!!! Φοβερό! Εξαίσιο!!!! LG4-ρίζει πολύ! Με μεγαλύτερη (μάλλον) λεπτομέρεια και πολύ πολύ καλύτερο contrast βέβαια! Κάνω λάθος; Ioannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr 30 sec έκθεση;;;;; Το έκαψες το κλείστρο βρε άτιμε!!! :p @ Το Le Max 2 έχει φοβερά αποτελέσματα για Κινέζικο!!!! :X @ Το G6 στα βράδυνα...χμ...σίγουρα δεν τρελαίνει κόσμο... iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλα το le max 2 με το δικό του software είναι πολύ χάλι. Οπότε για κινέζικο... μια χαρά κίνεζικα τα πάει :lol:. Αλλά είναι απίστευτο πόσο καλά του κάθεται η google camera. Στο rn4x ή lg g5 δεν συνεργαζόταν πολύ καλά. Όσον αφορά το g6 προσωπικά μου αρέσει. Η φωτογραφία που έβγαλε στο φωτισμένο δρόμο είναι πολύ καλή. Τώρα η άλλη στα σκοτάδια υποψιάζομαι ότι ελάχιστα κινητά θα τα πηγαίναν καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 hTC U11 hdr IMAG1341 by foxy4270, on Flickr[/QΦ Φοβερη φωτο κ με παρα πολυ λεπτομερεια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 hTC U11 hdr Πολύ ωραία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Πάρτε άλλες 2 από Le Max 2 σε ένα από τα αγαπημένα μου δύσκολα σημεία για τεστάρισμα. Η πρώτη με hdr+ (απλό) και η δεύτερη με hdr+ long exposure (χεράτη με το κινητο και χέρια στον αέρα) IMG_20171004_025049 by Andreas L., on Flickr IMG_20171004_025104 by Andreas L., on FlickrΑπό κινητό που τις βλέπω φαίνονται εντυπωσιακές. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δυο απο μενα g6 auto low light!! 20171006_205441 by manthos kalaitzidis, on Flickr 20171006_210430 by manthos kalaitzidis, on FlickrΠολύ καλή η δεύτερη με τον τεχνητό φωτισμό, έχει αρχίσει και με ψήνει για lg g6 άσχημα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 μεγάλο πισωγύρισμα η LG, το G5 ήταν σαφέστατα ανώτερο στις νυχτερινές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Αυτή την στιγμή έχω το g5se το οποίο δεν έχει την λεπτομέρεια που έχει το g4 ..Άμα δεν είχε τον φόβο του bootloop θα καθόμουν πολλά χρόνια με αυτό.. Ακόμα μια φώτο από το g4 από την λίμνη των Ιωαννίνων κάτω από το φως του φεγγαριούIoannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr Πω ρε φίλε αυτή η αντανάκλαση στο νερό με σκοτώνει. Είναι το καλύτερο φυσικό εφφε! Ωραία φωτο, μπράβο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 μεγάλο πισωγύρισμα η LG, το G5 ήταν σαφέστατα ανώτερο στις νυχτερινέςΑυτή ακριβώς είναι και η δική μου ένσταση. Δεν είναι κακό το G6. Απλά δεν το δέχεσαι εύκολα όταν ξες τι κάνουν τα G4 και G5. from my LG G4 iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δεν υπάρχει κινητό lg g5 πλέον, πέρα από την κάμερα δεν υπάρχει σύγκριση, τρείς φορές το είχα το g5 δεν ξέρω τι έκανε η lg πάντως την τελευταία φορά αντιμετώπισα τρελά lag, υπερθέρμανση και η μπαταρία με νορμάλ χρήση ήθελε 2 φορτίσεις ημερησίως.. Γενικά μείνετε μακριά υπερκαμερα αλλά τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες... :-) Και το G6 δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ούτε G5 ούτε G4. Μπορεί να είναι τέλειο σε όλα τα άλλα (προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο και πολύ δυνατό εργαλείο) αλλά... εδώ μιλάμε για κάμερες. Έτσι δεν είναι; :-) from my LG G4 iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες... :-) Και το G6 δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ούτε G5 ούτε G4. Μπορεί να είναι τέλειο σε όλα τα άλλα (προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο και πολύ δυνατό εργαλείο) αλλά... εδώ μιλάμε για κάμερες. Έτσι δεν είναι; :-) from my LG G4Μα είπα σαν κάμερα δεν παίζεται, γι'αυτό το είχα τρείς φορές,την τελευταία το πήρα για τις διακοπές και μετά το έδωσα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Όλα είναι θεμα προτεραιοτήτων. Αν για κάποιον η κάμερα είναι σημαντικότερο από οθόνη, αυτονομία, επεξεργαστή και ήχο τότε με 240 ευρώ παίρνεις να nexus 5x και τελειώνει η υπόθεση. Στο g5 για παράδειγμα δεν έντεχα το image retention και την αδικαιολόγητα μικρή αυτονομία (δεδομένου του μεγέθους της οθόνης). Θέμα προτεραιοτήτων είναι όλα. Στο le max 2 τώρα δεν αντέχω τον σχετικά αργό αισθητήρα δαχτυλικού και την σχετικά μικρή αυτονομία (ένα κλικ πάνω από lg g5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 ευχαριστω παιδια για τα σχολια pavlidis ...σαν jpeg engine μοιαζει με το g4 κυριως στα χρωματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) παιδια εγω και της δυο της βλεπω μια χαρα παντως!!! η μια ειναι σε καθολου φως πιο θα το έβγαζε καλύτερα αναρωτιέμαι!! (κατι που θα ηθελα να δω!!) η δευτερη την βρίσκω παρα πολυ καλη για της συνθήκες!! νομίζω οτι υπερβάλλεται λιγο !!! Edited October 7, 2017 by manthosffvll Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 παιδια εγω και της δυο της βλεπω μια χαρα παντως!!! η μια ειναι σε καθολου φως πιο θα το έβγαζε καλύτερα αναρωτιέμαι!! (κατι που θα ηθελα να δω!!) η δευτερη την βρίσκω παρα πολυ καλη για της συνθήκες!! νομίζω οτι υπερβάλλεται λιγο !!!Συμφωνώ απλά το ψειριζουμε αρκετά κάποιοι θέλουν τελειότητα κλπ Εμένα με καλύπτει απόλυτα το g6 από αυτά που έχω δει και λογικά θα είναι η επόμενη μου συσκευή, έχω 1.5 μήνα με το mi max 2 υπερβολικός χρόνος νομίζω :P Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts