Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά μου τις ανοίγει όλες. Ωραία φωτογραφία του u11, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση ότι δεν τραβάει καθόλου κίνηση σε φύλλα με το long exposure, και ότι πραγματικά οι φωτογραφίες είναι γεμάτες στίγματα. Και με την stock κάμερα συνέβαινε αυτο;

Αυτά είναι παρενέργειες του hdr+. Στο rn4x είχα αρκετά και γω. Στο le max 2 έχει κάτσει πολύ καλύτερα.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά μου τις ανοίγει όλες. Ωραία φωτογραφία του u11, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση ότι δεν τραβάει καθόλου κίνηση σε φύλλα με το long exposure, και ότι πραγματικά οι φωτογραφίες είναι γεμάτες στίγματα. Και με την stock κάμερα συνέβαινε αυτο;

το εξηγησαμε αυτο...hot pixels ειναι απο την υπερθερμανση του σενσορα.

Πως εφτιαξε η Google την καμερα του Pixel 2,

Πως δουλευει το Hdr+ και αλλα ενδιαφεροντα

Secondary Camera 8 MP, f/2.4, 1/3.2" sensor size, 1.4 µm pixel size, 1080p οτι στοκ έμεινε στο εργοστάσιο της Htc βάλανε??

Πφφφ..... θα έπρεπε να δώσουν πιστεύω κατι παραπάνω...

Παντως η primary φαίνεται δύναμη

IPhone 15 Pro 

Μιας και έγινε κουβέντα για το φεγγάρι ορίστε ενα δείγμα που είχα βγάλει με το g4 πάνω σε τρίποδο με manual ρυθμίσεις και μπόλικο crop. Για κάτι καλύτερο μόνο με κιάλια ή τηλεφακό 37498722662_5a876edb74_b.jpgMoon lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr

Μπράβο, αυτό είναι ωραίο φεγγάρι, εγώ το πιασα με 1/250 iso 50 στα 1/2000 μου βγαίνει πολύ ξεθωριασμένη...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Μπράβο, αυτό είναι ωραίο φεγγάρι, εγώ το πιασα με 1/250 iso 50 στα 1/2000 μου βγαίνει πολύ ξεθωριασμένη...

Αυτή την στιγμή έχω το g5se το οποίο δεν έχει την λεπτομέρεια που έχει το g4

..Άμα δεν είχε τον φόβο του bootloop θα καθόμουν πολλά χρόνια με αυτό.. Ακόμα μια φώτο από το g4 από την λίμνη των Ιωαννίνων κάτω από το φως του φεγγαριού37489507506_8b9619efc6_k.jpgIoannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr

..Άμα δεν είχε τον φόβο του bootloop θα καθόμουν πολλά χρόνια με αυτό.. Ακόμα μια φώτο από το g4 από την λίμνη των Ιωαννίνων κάτω από το φως του φεγγαριού37489507506_8b9619efc6_k.jpgIoannina lake at moonshine lg g4 by Kostas Kokkalis, on Flickr

Εκπληκτικη φίλε μου..!!!πολλά πολλά μπράβο.

Τρομερό το g4.

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πάρτε άλλες 2 από Le Max 2 σε ένα από τα αγαπημένα μου δύσκολα σημεία για τεστάρισμα. Η πρώτη με hdr+ (απλό) και η δεύτερη με hdr+ long exposure (χεράτη με το κινητο και χέρια στον αέρα)

37281882890_91724bb373_c.jpgIMG_20171004_025049 by Andreas L., on Flickr

23688027018_39f2445900_c.jpgIMG_20171004_025104 by Andreas L., on Flickr

hTC U11 hdr

23523596988_bc33992460_c.jpgIMAG1341 by foxy4270, on Flickr

Τρομερό!!!! Φοβερό! Εξαίσιο!!!!

LG4-ρίζει πολύ! Με μεγαλύτερη (μάλλον) λεπτομέρεια και πολύ πολύ καλύτερο contrast βέβαια! Κάνω λάθος;

30 sec έκθεση;;;;; Το έκαψες το κλείστρο βρε άτιμε!!! :p

@ Το Le Max 2 έχει φοβερά αποτελέσματα για Κινέζικο!!!! :X

@ Το G6 στα βράδυνα...χμ...σίγουρα δεν τρελαίνει κόσμο...

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλα το le max 2 με το δικό του software είναι πολύ χάλι. Οπότε για κινέζικο... μια χαρά κίνεζικα τα πάει :lol:. Αλλά είναι απίστευτο πόσο καλά του κάθεται η google camera. Στο rn4x ή lg g5 δεν συνεργαζόταν πολύ καλά.

Όσον αφορά το g6 προσωπικά μου αρέσει. Η φωτογραφία που έβγαλε στο φωτισμένο δρόμο είναι πολύ καλή. Τώρα η άλλη στα σκοτάδια υποψιάζομαι ότι ελάχιστα κινητά θα τα πηγαίναν καλύτερα.

Πάρτε άλλες 2 από Le Max 2 σε ένα από τα αγαπημένα μου δύσκολα σημεία για τεστάρισμα. Η πρώτη με hdr+ (απλό) και η δεύτερη με hdr+ long exposure (χεράτη με το κινητο και χέρια στον αέρα)

37281882890_91724bb373_c.jpgIMG_20171004_025049 by Andreas L., on Flickr

23688027018_39f2445900_c.jpgIMG_20171004_025104 by Andreas L., on Flickr

Από κινητό που τις βλέπω φαίνονται εντυπωσιακές.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και δυο απο μενα g6 auto low light!!

36874993613_1249dcc025_b.jpg20171006_205441 by manthos kalaitzidis, on Flickr

37286078780_42e99245d7_b.jpg20171006_210430 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Πολύ καλή η δεύτερη με τον τεχνητό φωτισμό, έχει αρχίσει και με ψήνει για lg g6 άσχημα.

Πω ρε φίλε αυτή η αντανάκλαση στο νερό με σκοτώνει. Είναι το καλύτερο φυσικό εφφε!

Ωραία φωτο, μπράβο!

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

μεγάλο πισωγύρισμα η LG, το G5 ήταν σαφέστατα ανώτερο στις νυχτερινές
Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου ένσταση. Δεν είναι κακό το G6. Απλά δεν το δέχεσαι εύκολα όταν ξες τι κάνουν τα G4 και G5.

from my LG G4

Δεν υπάρχει κινητό lg g5 πλέον, πέρα από την κάμερα δεν υπάρχει σύγκριση, τρείς φορές το είχα το g5 δεν ξέρω τι έκανε η lg πάντως την τελευταία​ φορά αντιμετώπισα τρελά lag, υπερθέρμανση και η μπαταρία με νορμάλ χρήση ήθελε 2 φορτίσεις ημερησίως.. Γενικά μείνετε μακριά υπερκαμερα αλλά τίποτα άλλο.

Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες... :-)

Και το G6 δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ούτε G5 ούτε G4. Μπορεί να είναι τέλειο σε όλα τα άλλα (προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο και πολύ δυνατό εργαλείο) αλλά... εδώ μιλάμε για κάμερες. Έτσι δεν είναι;

:-)

from my LG G4

Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες... :-)

Και το G6 δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ούτε G5 ούτε G4. Μπορεί να είναι τέλειο σε όλα τα άλλα (προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο και πολύ δυνατό εργαλείο) αλλά... εδώ μιλάμε για κάμερες. Έτσι δεν είναι;

:-)

from my LG G4

Μα είπα σαν κάμερα δεν παίζεται, γι'αυτό το είχα τρείς φορές,την τελευταία το πήρα για τις διακοπές και μετά το έδωσα.

Όλα είναι θεμα προτεραιοτήτων. Αν για κάποιον η κάμερα είναι σημαντικότερο από οθόνη, αυτονομία, επεξεργαστή και ήχο τότε με 240 ευρώ παίρνεις να nexus 5x και τελειώνει η υπόθεση.

Στο g5 για παράδειγμα δεν έντεχα το image retention και την αδικαιολόγητα μικρή αυτονομία (δεδομένου του μεγέθους της οθόνης). Θέμα προτεραιοτήτων είναι όλα.

Στο le max 2 τώρα δεν αντέχω τον σχετικά αργό αισθητήρα δαχτυλικού και την σχετικά μικρή αυτονομία (ένα κλικ πάνω από lg g5)

παιδια εγω και της δυο της βλεπω μια χαρα παντως!!! η μια ειναι σε καθολου φως πιο θα το έβγαζε καλύτερα αναρωτιέμαι!! (κατι που θα ηθελα να δω!!)

η δευτερη την βρίσκω παρα πολυ καλη για της συνθήκες!! νομίζω οτι υπερβάλλεται λιγο !!!

Edited by manthosffvll

παιδια εγω και της δυο της βλεπω μια χαρα παντως!!! η μια ειναι σε καθολου φως πιο θα το έβγαζε καλύτερα αναρωτιέμαι!! (κατι που θα ηθελα να δω!!)

η δευτερη την βρίσκω παρα πολυ καλη για της συνθήκες!! νομίζω οτι υπερβάλλεται λιγο !!!

Συμφωνώ απλά το ψειριζουμε αρκετά κάποιοι θέλουν τελειότητα κλπ Εμένα με καλύπτει απόλυτα το g6 από αυτά που έχω δει και λογικά θα είναι η επόμενη μου συσκευή, έχω 1.5 μήνα με το mi max 2 υπερβολικός χρόνος νομίζω :P

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...