Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικο βαγγελη!!Περιμενουμε υλικο!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Xiaomi mi max 2 manual

Μια χαρά τα πάει σε 1/8. :)

Γενικά είναι εύκολο να τραβάς σε 1/8 ; Χρειάζεσαι δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια;

Μια χαρά τα πάει σε 1/8. :)

Γενικά είναι εύκολο να τραβάς σε 1/8 ; Χρειάζεσαι δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια;

Όχι εύκολο είναι,αφήνω και το iso στο αυτόματο,το καλό είναι ότι κρατάει και το 1/8 στο manual ακόμα και να κλείσω την εφαρμογή ή αλλάξω mode.

Όχι εύκολο είναι,αφήνω και το iso στο αυτόματο,το καλό είναι ότι κρατάει και το 1/8 στο manual ακόμα και να κλείσω την εφαρμογή ή αλλάξω mode.

Σε σκέψεις με βαλες πάλι. :p Είδικά με κάποιες αγγελίες που το ανταλλάζουν με μικρότερα κινητά όπως το p9. Δεν έχω πάρει ποτέ τόσο μεγάλη συσκευή και θα θελα να το δοκιμάσω.

Edited by Antretng

Σε σκέψεις με βαλες πάλι. :P Είδικά με κάποιες αγγελίες που το ανταλλάζουν με μικρότερα κινητά όπως το p9. Δεν έχω πάρει ποτέ τόσο μεγάλη συσκευή και θα θελα να το δοκιμάσω.
Τι να σου πω εγώ ή ξετρελαθει,με καλύπτει πλήρως πλέον,δεν υπάρχει γυρισμος για μένα !!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θα το έκανα το βήμα, Αντρέα.

Το είχα πάρει ένα διάστημα όσο ήμουν στρατό το Mi Max που είχα κουραστεί να έχω και το τάμπλετ μαζί. Σαν χρήση αν δεν το κρατάς στο αυτί είναι μοναδικές οι 6,4" σε κινητό. Ειδικά, δε, με κάμερες ικανοποιητικά καλύτερες συγκριτικά με την πρώτη έκδοση της συσκευής, ίσως το δοκίμαζα ακόμη κι εγώ ;)

Σε σκέψεις με βαλες πάλι. :p Είδικά με κάποιες αγγελίες που το ανταλλάζουν με μικρότερα κινητά όπως το p9. Δεν έχω πάρει ποτέ τόσο μεγάλη συσκευή και θα θελα να το δοκιμάσω.

Καλό φαίνεται Ανδρέα mi max 2 αλλα ρε φίλε είναι τούβλο το τηλέφωνο δεν είναι smartphone είναι tablet!!! Για μένα έτσι!!

Mi6 auto

37337773992_d2060bec3a_b.jpgIMG_20170927_175651 by manthos kalaitzidis, on Flickr

37338903822_4ae04df9cd_b.jpgIMG_20170928_132643 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

Υπέροχη, as always. :happy:

Ευχαριστώ Βαγγέλη και μία παραλλαγή της, με τράβηξαν τα ζεστά χρώματα που είχε εκείνη την πρωινή ώρα όπου ο ήλιος ξεπρόβαλε σε ένα μικρό κομμάτι.

23517091348_10728c3f1b_c.jpg2017-09-28_01-36-07 by V M, on Flickr

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ειδικά η πρώτη ταιριάζει έστω και χωρίς edits στο άλλο topic. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι με το φως.

Ανυπομονώ να αρχίσει η πρωινή υγρασία και να δούμε δροσοσταλίδες σε αντίστοιχα κάδρα ;)

Νικόλα, είσαι απίστευτα τυχερός και δεν το ξέρεις......!!!!!!!!!!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Mi max 2 manual.

Παιδιά φαίνεται καλά η εικόνα; Έκανε μια αναβάθμιση το tapatalk και νομίζω τις ανεβάζει σε καλύτερη ανάλυση τις φωτό.32c26e4f5d6d9dcda8f3199e2e9108aa.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οντως δείχνει καλύτερα από παλαιότερα, δεν έχουμε όμως έτσι στοιχεία από exif και φυσικά δεν έχει την original να την κατεβάσουμε (για όποιον θέλει να δει φουλ λεπτομέρια)

Οντως δείχνει καλύτερα από παλαιότερα, δεν έχουμε όμως έτσι στοιχεία από exif και φυσικά δεν έχει την original να την κατεβάσουμε (για όποιον θέλει να δει φουλ λεπτομέρια)
Σύμφωνοι, αλλά είναι ευκολία

Σιγά σιγά ας ανεβάσω τα πρώτα δείγματα που τραβάω δυο μέρες τώρα από

OnePlus 5, HDR Auto:

1x

36680164314_57e48017cc_z.jpg2017-09-28 11.28.00.jpg by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

2x

37389335101_c894420544_z.jpg2017-09-28 11.28.01.jpg by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Καλημέρα με το νεοαποκτηθέν OnePlus 5 :)

23494859498_54df963e47_z.jpgIMG_20170927_075503 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Δεν θα σχολιάσω την φωτό,αλλά το αμάξι...Saab βλέπω....ποιο μοντέλο;;;Εγώ έχω το 93 του 2007......Και 1+3Τ

Κατα τ αλλά αρκετά καλή η φωτό,με ζωντανά χρώματα...

9-5 του 2001 :)

Η φωτογραφικη του OP5 με εχει εκπληξει ευχαριστα. Αν και μετριοκαλή σαν χαρακτηριστικα (μικρος αισθητηρας, ελλειψη OIS) εχει πολυ καλη λεπτομερεια, ενδιαφερον HDR και δυνατο manual αν εχεις τριποδο.

Θα ανεβασω κι αλλα δειγματα αποψε και αυριο σιγα σιγα ;)

9-5 του 2001 :)

Η φωτογραφικη του OP5 με εχει εκπληξει ευχαριστα. Αν και μετριοκαλή σαν χαρακτηριστικα (μικρος αισθητηρας, ελλειψη OIS) εχει πολυ καλη λεπτομερεια, ενδιαφερον HDR και δυνατο manual αν εχεις τριποδο.

Θα ανεβασω κι αλλα δειγματα αποψε και αυριο σιγα σιγα ;)

Έχεις βάλει την Googlie camera,η με την κάμερα της 1+ βγάζεις φωτό;;;

Έχεις βάλει την Googlie camera,η με την κάμερα της 1+ βγάζεις φωτό;;;

προς το παρόν τραβάω με την μαμά για να μάθω τι παίζει γενικά. όταν σχηματίσω άποψη θα αλλάξω για να δοκιμάσω google camera και pro hdr camera.

Ως τωρα έχω εντυπωσιαστεί από την έξτρα δυνατότητα που σου δίνει ο telephoto. Στους stabilized ειδικά στα Note 8/iPhone 8 θα είναι υπέροχες οι φωτογραφίες που βγαίνουν.

Σαν γενικότερες επιδόσεις, φωτογραφικά πέφτει κοντά στο Honor 8 σαν εμπειρία και αποτέλεσμα λήψεων. Αρκετός θόρυβος λόγω ISO που είναι απαραίτητο για να κρατήσει το shutter speed τόσο γρήγορο ώστε να μην βγει κουνημένη η φωτό ελλείψει σταθεροποίησης. Επιθετικό HDR αλλά αποτελεσματικό σε απαιτητικές συνθήκες (συννεφιά αυτές τις μέρες --δείγματα αύριο). Απολαυστικές ημερίσιες με πολλή πολλή λεπτομέρεια. Bokeh-licious θολώματα στα κοντινά. Γενικά ευχαριστημένος και ΕΙΔΙΚΑ με τόσο πανέμορφη συσκευή (υποκειμενικό αλλά οφείλω να το προσμετρήσω τελικά) δεν έχω κανένα παράπονο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...