pavlidisc Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Φίλε πολύ ωραίες... Που είναι; @Abdalis_3k60 Λίμνη Κερκίνη :) iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 @Abdalis_3k60 Λίμνη Κερκίνη :) Α ρε φίλε ήμουν σίγουρος! Πριν κανένα 2μηνο ήμουν εκεί μιας κ σερραιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δεν τα πήγε και άσχημα Μάνθο. Δοκίμασε αν θες και την google camera με hdr+. Λογικά πρέπει να έχει ήδη api2 ενεργοποιημένο οπότε δεν θα χρειάζεται τροποποιήσεις. Ναι Ανδρέα Μία χαρά είναι περίμενα να είναι χειρότερα!! Η Google camera δεν δουλεύει στο mi 6 έχει κάποιο πρόβλημα στην εστίαση και γενικά δεν δουλεύει καλά!! Μία χαρά είναι εκεί στοκ εφαρμογή για κάμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ναι Ανδρέα Μία χαρά είναι περίμενα να είναι χειρότερα!! Η Google camera δεν δουλεύει στο mi 6 έχει κάποιο πρόβλημα στην εστίαση και γενικά δεν δουλεύει καλά!! Μία χαρά είναι εκεί στοκ εφαρμογή για κάμερα Θα λεγες ότι είναι παρόμοιο με το Mi5s? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Θα λεγες ότι είναι παρόμοιο με το Mi5s? Δεν ξέρω ακριβώς πιθανών να είναι καλύτερο από το mi5s τελικά!!! Έχω ένα φίλο που έχει το mi5s όταν βρεθώ για καφέ θα δω τις διαφορές τους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 LG G4 auto. 20170924_170855_HDR 20170924_111040 20170924_122647_HDR Τελικά το g4 όπως και το G5 σπέρνει. Μήπως τελικά να μην περιμένω το u11 να πέσει που έχει κάτσει στον Θεό? Τα φιλαράκια με το U11 που χάθηκαν ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Δεν ξέρω ακριβώς πιθανών να είναι καλύτερο από το mi5s τελικά!!! Έχω ένα φίλο που έχει το mi5s όταν βρεθώ για καφέ θα δω τις διαφορές τους!! Αυτό θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον!!! Λές να βγήκε Mi5s με OIS;;;;;;...αλλά με 1/4 στο κλείστρο...δυστυχώς για μερικούς...άνευ ουσίας για άλλους. Τελικά το g4 όπως και το G5 σπέρνει. Μήπως τελικά να μην περιμένω το u11 να πέσει που έχει κάτσει στον Θεό? Τα φιλαράκια με το U11 που χάθηκαν ? Δεν ξέρω εάν σπέρνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό...και να σε πώ...ούτε που με νοιάζει πλέον. Εμένα με καλύπτει απόλυτα γιατί τέτοια φυσικότητα αποτύπωσης χρωμάτων δεν την έχω δεί σε άλλη συσκευή. Και εμένα αυτό είναι μου με νοιάζει. Λογικά το G5 θα είναι μία από τα ίδια και καλύτερα. Μου αρέσει επίσης το 16Mp σε 16:9...και οι νυχτερινές (αρκεί να γνωρίζεις 5 πράγματα). Τιμή; ΣΚΑΝΔΑΛΟ στα μεταχειρισμένα. :cool: Αργεί λίγο στην εστίαση...αλλά οκ...το έχω αποδεχτεί.:rolleyes: Υ.Γ Πραγματικά τα "φιλαράκια" με το U11 λείπουν αισθητά. Edited September 25, 2017 by pavlidisc iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Χρήστο και τα δυο δείγματα του mi6 σε 1/12 βγήκαν. Δεν νομίζω στο auto να ρίχνει σε 1/4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Χρήστο και τα δυο δείγματα του mi6 σε 1/12 βγήκαν. Δεν νομίζω στο auto να ρίχνει σε 1/4. Για Manual λέω Αντρέα. To manual του Mi6 ρίχνει κλείστρο μέχρι 1/4. Εκτός εάν κατάλαβα κάτι λάθος.:confused: iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Νομιζα ότι μίλαγες για auto. Νομίζω μέχρι 1/2 πάει με bacon camera. Βασικά παίζει να μην έχει ενεργό το api2 (αφου δουλεύει και η bacon). Ίσως αν προσθέσεις την σειρα για ενεργοποίηση του api2 στο build.prop να πηγαίνει και περισσότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Βασικά παίζει να μην έχει ενεργό το api2 (αφου δουλεύει και η bacon). Ίσως αν προσθέσεις την σειρα για ενεργοποίηση του api2 στο build.prop να πηγαίνει και περισσότερο. Και εγώ όταν το "άκουσα" απο τον Μάνθο εδώ και από τους άλλους απέναντι...αυτό που ήρθε στο μυαλό...απενεργοποιημένο api2. Το έχουμε ξαναδεί στα Xiaomi. Αλλά στο mi6; Είναι δυνατόν;;;;!!!!!:wacko: iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτό θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον!!! Λές να βγήκε Mi5s με OIS;;;;;;...αλλά με 1/4 στο κλείστρο...δυστυχώς για μερικούς...άνευ ουσίας για άλλους. Δεν ξέρω εάν σπέρνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό...και να σε πώ...ούτε που με νοιάζει πλέον. Εμένα με καλύπτει απόλυτα γιατί τέτοια φυσικότητα αποτύπωσης χρωμάτων δεν την έχω δεί σε άλλη συσκευή. Και εμένα αυτό είναι μου με νοιάζει. Λογικά το G5 θα είναι μία από τα ίδια και καλύτερα. Μου αρέσει επίσης το 16Mp σε 16:9...και οι νυχτερινές (αρκεί να γνωρίζεις 5 πράγματα). Τιμή; ΣΚΑΝΔΑΛΟ στα μεταχειρισμένα. :cool: Αργεί λίγο στην εστίαση...αλλά οκ...το έχω αποδεχτεί.:rolleyes: Υ.Γ Πραγματικά τα "φιλαράκια" με το U11 λείπουν αισθητά. Κατάλαβα. Εγώ μεταχειρισμενο φοβάμαι να πάρω, μόνο από κάνα γνωστό μου αν τύχει. Αλλά τα lg δεν τα ξέρουν,όλοι iPhone και Samsung. Όσο για τα φιλαράκια, πραγματικά έχει χάσει το ενδιαφέρον του το θέμα χωρίς αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κατάλαβα. Εγώ μεταχειρισμενο φοβάμαι να πάρω, μόνο από κάνα γνωστό μου αν τύχει. Αλλά τα lg δεν τα ξέρουν,όλοι iPhone και Samsung. Όσο για τα φιλαράκια, πραγματικά έχει χάσει το ενδιαφέρον του το θέμα χωρίς αυτούς. Ας μην παρέβαιναν (συστηματικά μάλιστα) τους ΟΠΧ και θα ήταν ακόμα μαζί μας ;) . Αλλά ας μην βγαίνουμε άλλο offtopic. :) Για οτιδήποτε άλλο που αφορά την διαχείριση στείλτε pm στο ZZW30. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 950 xl auto WP_20170923_19_07_33_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr 1/5000 WP_20170923_17_20_22_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αντρέα δεν έχει api 2 το mi6!! Πρέπει να το κάνω ροοτ και και να πειράξουμε το build prop αλλά και πάλι έχει πρόβλημα google camera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Τη google camera ναι την ξεχνάμε προς το παρόν στο mi6. Το θέμα είναι ότι αν ενεργοποιήσεις σκέτα το api2 χωρίς τις αναγκαίες υπόλοιπες τροποποιήσεις, ίσως να μην δουλεύει το hht και το hdr. Στο rn4 είχα φλασάρει και ενα αρχείο μετα τη τροποποίηση και δούλευαν όλα ρολόι (σαν stock απλά είχα έξτρα το manual mode). Ξέρουμε αν αυξάνει καθόλου η έκθεση μετά την ενεργοποίηση του api2? Υ.Γ. @giorgos_gk σε ένα post είχα πετύχει ότι δουλεύει κανονικά το hdr+ και στο mi max 2 απλά στο build.prop προσθέτεις το persist.camera.HAL3.enabled = 1 .Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα το app buildprop. Αλλά προφανώς θέλει ρουτ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Τη google camera ναι την ξεχνάμε προς το παρόν στο mi6. Το θέμα είναι ότι αν ενεργοποιήσεις σκέτα το api2 χωρίς τις αναγκαίες υπόλοιπες τροποποιήσεις, ίσως να μην δουλεύει το hht και το hdr. Στο rn4 είχα φλασάρει και ενα αρχείο μετα τη τροποποίηση και δούλευαν όλα ρολόι (σαν stock απλά είχα έξτρα το manual mode). Ξέρουμε αν αυξάνει καθόλου η έκθεση μετά την ενεργοποίηση του api2? Υ.Γ. @giorgos_gk σε ένα post είχα πετύχει ότι δουλεύει κανονικά το hdr+ και στο mi max 2 απλά στο build.prop προσθέτεις το persist.camera.HAL3.enabled = 1 .Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα το app buildprop. Αλλά προφανώς θέλει ρουτ ;)Μπα Αντρέα δεν είμαι για ρουτ τώρα,πολύ φασαρία, έχω βολευτει απίστευτα,η κάμερα σε τεχνητό φως έξω δηλαδή σε φωτισμένους δρόμους κλπ βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες ακόμα και με 1/8 όποτε όλα κομπλέ, με καλύπτει προσωπικά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 P10 manual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 950 xl auto WP_20170920_15_50_51_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πορτραίτο S7 στο auto με τον ήλιο αριστερά διαγώνια Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα με το νεοαποκτηθέν OnePlus 5 :) IMG_20170927_075503 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Mi6 auto low light IMG_20170926_200430_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr IMG_20170926_200034 by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 @x_vagos_x Βρε μπαγάσα...πάει το U11; Ούτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν έβγαλε;;;:lol: Την Overall άποψή σου για το OP5 θα την ήθελα...κάπου. @manthosffvll Καλά τα πάει το Mi6. Όχι για "ναυαρχίδα" φυσικά. Αλλά...ποιο πολύ κοντά σε Mi5s Plus μου πάει παρά σε Mi5s. iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 @x_vagos_x Βρε μπαγάσα...πάει το U11; Ούτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν έβγαλε;;;:lol: Την Overall άποψή σου για το OP5 θα την ήθελα...κάπου. @manthosffvll Καλά τα πάει το Mi6. Όχι για "ναυαρχίδα" φυσικά. Αλλά...ποιο πολύ κοντά σε Mi5s Plus μου πάει παρά σε Mi5s. Χαχαχα ούτε μήνα δυστυχώς :P Για το OnePlus 5 θα το πω εδώ και θα το κάνω και ένα copyπάστε στο official νήμα του. Καταρχήν παράγγειλα Σαββάτο απόγευμα, processed Δευτέρα πρωί, το είχα χθες Τρίτη 12 το μεσημέρι στα χέρια μου. Δεν έχω ξανανιώσει -ίσως όχι πρόσφατα- τόσο έντονα εντυπωσιασμένος σε unboxing. Η συσκευή είναι σκέτη ομορφιά -καθαρά υποκειμενικό αλλά ΕΙΝΑΙ. Super smooth λειτουργικό. Του HTC αν και smooth ήταν σαφώς πιο "χύμα", με αρκετές έξτρα εφαρμογές της HTC, ενοχλητικά notifications και πολύ bloatware ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ της HTC, για κάποιο λόγο. Η Amoled του OP5 τα σπάει. Τα 1080p@5,5" δεν με χαλάνε καθόλου, ούτε και το jello effect. Είχα παραγγείλει τζαμάκι και θήκη official, χαίρομαι που δεν προσθέτουν πολύ όγκο και βάρος στη συσκευή η οποία είναι πούπουλο. Φωτογραφικά όσο έπαιξα χθες είδα πως σε κλειστό χώρο με νορμάλ συνθήκες φωτισμού, ενώ στο HTC καλές ρυθμίσεις ήταν ISO200-1/20" για νυχτερινές χωρίς κούνημα, στο OP5 παίζουμε σε ISO200-1/25" και μικρότερο για αντίστοιχα αποτελέσματα. Ελλείψη OIS το περίμενα πως θα πρέπει να σκοτεινιάσουμε λίγο το shutter speed, αλλά βλέπω πως ο σένσορας είναι αρκετά φωτεινός, και η λεπτομέρεια επαρκής ακόμη και σε ISO400 ίσως. Απόψε θα δοκιμάσω περισσότερο την φωτογραφική το απόγευμα. So far so good. :D Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 @x_vagos_x Βρε μπαγάσα...πάει το U11; Ούτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν έβγαλε;;;:lol: Την Overall άποψή σου για το OP5 θα την ήθελα...κάπου. @manthosffvll Καλά τα πάει το Mi6. Όχι για "ναυαρχίδα" φυσικά. Αλλά...ποιο πολύ κοντά σε Mi5s Plus μου πάει παρά σε Mi5s. Το mi5s plus είναι αρκετά μακριά και από τα δύο μοντέλα!!! Εδώ έχω και από μι5ς δες και πες μου!! Εγώ νομίζω είναι ένα κλικ καλύτερο από το mi5s!!δεν το λέω με σιγουριά!! IMG_20170926_200034 by manthos kalaitzidis, on Flickr IMG_20170425_210132_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts