Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πάντως αν κρίνω από αυτές εδώ δεν τα πάει άσχημα από dynamic range. Βέβαια το πιθανότερο είναι να έχει ενεργό hdr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 παιδια νομιζω το v30 θα γραψει..ενα δειγμα απο την καμερα τουhttps://flic.kr/p/XEMZq3 και αλλο ενα εδω v30 νομιζω καλα τα παει μενει να το δουμε και απο κονταhttps://flic.kr/p/X3pjiD απο που προκύπτει οτι είναι απο V30 αυτά τα δείγματα; δεν γράφει κάτι στα exif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Htc 10 Auto Hdr Πέμ-08-31_2017_1-05-μ.μ._3030 by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Κανονικά έπρεπε να τις ποσταρω στο άλλο θέμα με τις καλλιτεχνικες... Γιατί αυτός που έφτιαξε αυτούς τους σκουπιδοτενεκέδες ήταν καλλιτέχνης σίγουρα. Με το άνοιγμα του τενεκε προς τα κάτω Οι φωτογραφίες είναι με Samsung Galaxy A5 2016 στο αυτόματο. Φουλ ανάλυση https://postimg.org/image/woey8a5jp/ https://postimg.org/image/cjle2tbpx/ Edited August 31, 2017 by lek88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) #s8plus_auto #hdr_on #καστρα_σαλονικα 2017-08-31_03-25-03 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 2017-08-31_03-20-13 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 2017-08-31_03-19-43 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 2017-08-31_03-18-16 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Edited August 31, 2017 by scorpio3 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 The north remembers και τέτοια ε; Μαζευτηκατε πολλοί απο τα Βόρεια όντως. Πολυ ωραίες οι τελευταίες 3 συλλογές παιδιά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 απο που προκύπτει οτι είναι απο V30 αυτά τα δείγματα; δεν γράφει κάτι στα exifαπο το phone arena ειναι υποτιθεται ειναι του v30 οτι ξερεις ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Γατόνι up close and personal με HTC U11 auto hdr: 2017-08-31 13.42.50 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-31 13.50.20 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-31 13.42.52 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 P10+ Auto IMG_20170831_032502 by alex-mand, on Flickr -0.3 EV IMG_20170831_032332 by alex-mand, on Flickr auto IMG_20170831_032434 by alex-mand, on Flickr Auto IMG_20170831_032406 by alex-mand, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 αμπνταλη κ βαγγο τελειες!!!! IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κανονικά έπρεπε να τις ποσταρω στο άλλο θέμα με τις καλλιτεχνικες... Γιατί αυτός που έφτιαξε αυτούς τους σκουπιδοτενεκέδες ήταν καλλιτέχνης σίγουρα. Με το άνοιγμα του τενεκε προς τα κάτω Βασικά αμα δεν βάλεις ποιο κινητό είναι, mode και σε υψηλή ανάλυση (πχ flickr) τότε μόνο για το άλλο θέμα είναι. :) Νομίζω αυτοί οι κάδου έχουν πιαστράκι για να κοιτάνε προς τα πανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 P10+ Auto Μάλλον έχει μικρό dynamic range στα υψηλότερα iso. Εσένα πως σου φαίνεται; Όσες έχεις ανεβάσει, όταν υπάρχει κάποια φωτεινή πηγή βγαίνουν σκοτεινές και νομίζω οριακά καμμένα τα φωτεινα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Μάλλον έχει μικρό dynamic range στα υψηλότερα iso. Εσένα πως σου φαίνεται; Όσες έχεις ανεβάσει, όταν υπάρχει κάποια φωτεινή πηγή βγαίνουν σκοτεινές και νομίζω οριακά καμμένα τα φωτεινα Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Γενικα νομιζω πως αυτες που ανεβαζω ειναι αρκετα ζορικες συνθηκες ( πολυ βραδυ και με τις χαζες κιτρινες λαμπες), οποτε δεν ξερω μεχρι που πρεπει να εχω απαιτησεις απο το κινητο. Κατι που παρατηρησα ειναι πως στο auto μου δινει την εντυπωση οτι κατι παει λαθος με το 1/4 shutter speed ας πουμε, σε σχεση με το manual. Στο μανιουαλ σαν να κραταει περισσοτερο σε σχεση με το auto. Θα ηθελα να δω παντως και απο αλλα κινητα σε τετοιες συνθηκες χωρις πειραγμενα EV ιδιαιτερα για να συγκρινουμε. Για παραδειγμα μια βραδινη του S8 που ειδα προσφατα ηταν με πολυ πειραγμενο το ΕV, κ μπορει να δινει την εντυπωση της καλυτερης εν τελει φωτογραφιας αλλα ειναι λιγο ψευτικο αυτο, μιας και σε φουλ αυτοματο θα εκαιγε αντιστοιχα τις λαμπες. Μερος του προβληματος εννοω οτι ειναι η απειρια μου στη φωτογραφια, μιας και για το S8 ανεφερα ενα παραδειγμα που ο φωτογραφος επαιξε το ρολο του, στο U11 ξερουμε οτι στο αυτοματο βγαινουν καμμενα πραγματα αλλα για καποιο λογο εδω μεσα εχουμε δει μονο κανα δυο τετοιες φωτογραφιες (η μια νομιζω του Finn), και απο τα υπολοιπα κινητα δεν βλεπουμε βραδινες σε τετοιες συνθηκες(πχ Pixel, G6, M6 κτλ κτλ) Γενικα παντως η αποψη μου ειναι οτι οι βραδινες δεν ειναι το φορτε της συσκευης. Ισως στον Α/Μ μονο. Το κινητο θα ελεγα οτι ειναι φουλ ανετο αν θες καλλιτεχνικες μιας και εχει πολλες επιλογες, αλλα για ιδανικο dynamic range, noise, snapper, κτλ θα ελεγα οτι μαλλον υπαρχουν καλυτερες συσκευες. Edited August 31, 2017 by Abdalis_3k60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Γατόνι up close and personal με HTC U11 auto hdr: 2017-08-31 13.42.50 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-31 13.50.20 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-31 13.42.52 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickrκαι σου ειπα παρε κανα κιλο μπογια ακομα δεν με ακουσες:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Γενικα νομιζω πως αυτες που ανεβαζω ειναι αρκετα ζορικες συνθηκες ( πολυ βραδυ και με τις χαζες κιτρινες λαμπες), οποτε δεν ξερω μεχρι που πρεπει να εχω απαιτησεις απο το κινητο. Κατι που παρατηρησα ειναι πως στο auto μου δινει την εντυπωση οτι κατι παει λαθος με το 1/4 shutter speed ας πουμε, σε σχεση με το manual. Στο μανιουαλ σαν να κραταει περισσοτερο σε σχεση με το auto. Θα ηθελα να δω παντως και απο αλλα κινητα σε τετοιες συνθηκες χωρις πειραγμενα EV ιδιαιτερα για να συγκρινουμε. Για παραδειγμα μια βραδινη του S8 που ειδα προσφατα ηταν με πολυ πειραγμενο το ΕV, κ μπορει να δινει την εντυπωση της καλυτερης εν τελει φωτογραφιας αλλα ειναι λιγο ψευτικο αυτο, μιας και σε φουλ αυτοματο θα εκαιγε αντιστοιχα τις λαμπες. Μερος του προβληματος εννοω οτι ειναι η απειρια μου στη φωτογραφια, μιας και για το S8 ανεφερα ενα παραδειγμα που ο φωτογραφος επαιξε το ρολο του, στο U11 ξερουμε οτι στο αυτοματο βγαινουν καμμενα πραγματα αλλα για καποιο λογο εδω μεσα εχουμε δει μονο κανα δυο τετοιες φωτογραφιες (η μια νομιζω του Finn), και απο τα υπολοιπα κινητα δεν βλεπουμε βραδινες σε τετοιες συνθηκες(πχ Pixel, G6, M6 κτλ κτλ) Μπορείς να δεις και δικές μου που έχω ανεβάσει στο flickr μου από διάφορα κινητά που έχω ανεβάσει κατα καιρούς Όπου γράφω samples είναι stock camera, auto και κανένανα πείραγμα σε ev (χρωστάω βέβαια μερικα καμεροκινητά ακόμα :p) https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums . Οι φωτισμένοι δρόμοι γενικά είναι πιο φωτισμένοι στα περισσότερα κινητά auto. Αν θεώρεις ότι είναι δύσκολες, βάλε και μερικές εύκολες. Όπως σου χα πει, θα ήθελα να το δω σε κλασσικό φωτισμένο δρόμο την νύχτα για να δούμε πως τα πάει σε συνθήκες που καταλαβαίνουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μπορείς να δεις και δικές μου που έχω ανεβάσει στο flickr μου από διάφορα κινητά που έχω ανεβάσει κατα καιρούς Όπου γράφω samples είναι stock camera, auto και κανένανα πείραγμα σε ev (χρωστάω βέβαια μερικα καμεροκινητά ακόμα :p) https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums . Οι φωτισμένοι δρόμοι γενικά είναι πιο φωτισμένοι στα περισσότερα κινητά auto. Αν θεώρεις ότι είναι δύσκολες, βάλε και μερικές εύκολες. Όπως σου χα πει, θα ήθελα να το δω σε κλασσικό φωτισμένο δρόμο την νύχτα για να δούμε πως τα πάει σε συνθήκες που καταλαβαίνουμε. Οκ θα δω λιγο σε σενα ποιοι ειναι οι κλασσικοι φωτισμενοι δρομοι και θα βγαλω-ανεβασω! Ισως δω να βγαλω και σε Α/Μ το βραδυ για συγκριση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Οκ θα δω λιγο σε σενα ποιοι ειναι οι κλασσικοι φωτισμενοι δρομοι και θα βγαλω-ανεβασω! Ισως δω να βγαλω και σε Α/Μ το βραδυ για συγκριση Ενδεχομένως να έχουν και ίδιο φωτισμό οι δικές σου απλά να διαφέρουν σε metering και dynamic range. Βασικά ένας πολυσύχναστος δρόμος έχει αρκετό φωτισμό και ιδανικό για να καταλάβουμε τι φωτεινότητα είχε. Πχ redmi note 4x (stock camera auto) το οποίο έχει τραγικό dynamic range. IMG_20170407_215849 by Andreas L., on Flickr Edited August 31, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ενδεχομένως να έχουν και ίδιο φωτισμό οι δικές σου απλά να διαφέρουν σε metering και dynamic range. Βασικά ένας πολυσύχναστος δρόμος έχει αρκετό φωτισμό και ιδανικό για να καταλάβουμε τι φωτεινότητα είχε. Πχ redmi note 4x (stock camera auto) το οποίο έχει τραγικό dynamic range. IMG_20170407_215849 by Andreas L., on Flickr Μια ερωτηση γιατι τωρα το σκεφτηκα...συνηθως το βραδυ κανω ταπ στις λαμπες. Σωστη σκεψη η χαλαω τη φωτογραφια; Γιατι αυτο οντως μαυριζει ολα τα υπολοιπα μετα μιας και φωτομετραει στο μακραν πιο φωτεινο σημειο. Το σκεπτικο μου ειναι να μην καει η λαμπα ας πουμε. Με βλεπω να βγαινω Τσιμισκη το βραδυ να ειμαι σιγουρα καλυμμενος για τον φωτεισμο :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μια ερωτηση γιατι τωρα το σκεφτηκα...συνηθως το βραδυ κανω ταπ στις λαμπες. Σωστη σκεψη η χαλαω τη φωτογραφια; Γιατι αυτο οντως μαυριζει ολα τα υπολοιπα μετα μιας και φωτομετραει στο μακραν πιο φωτεινο σημειο. Το σκεπτικο μου ειναι να μην καει η λαμπα ας πουμε. Με βλεπω να βγαινω Τσιμισκη το βραδυ να ειμαι σιγουρα καλυμμενος για τον φωτεισμο :p Μα αυτό σε είχα ρωτήσει πριν μερικά μηνύματα. Αν έκανες ταπ σε φωτεινή πηγή :) Τράβα μερικές χωρίς ταπ ή αν κάνεις ταπ μην το κάνεις σε λάμπα. Θα είναι ευκόλοτερο να κρίνουμε τη φωτογραφία στις "συνήθεις" νυχτερινές συνθήκες. Νομίζω και τα κάδρα που έβαλες μια χαρά ήταν απλά μην κάνεις ταπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μα αυτό σε είχα ρωτήσει πριν μερικά μηνύματα. Αν έκανες ταπ σε φωτεινή πηγή :) Τράβα μερικές χωρίς ταπ ή αν κάνεις ταπ μην το κάνεις σε λάμπα. Θα είναι ευκόλοτερο να κρίνουμε τη φωτογραφία στις "συνήθεις" νυχτερινές συνθήκες. Νομίζω και τα κάδρα που έβαλες μια χαρά ήταν απλά μην κάνεις ταπ. Oκ φιλε μου. Σορρυ δεν το ειχα παρατηρησει οτι αυτο ρωτουσες μαλλον. My bad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Oκ φιλε μου. Σορρυ δεν το ειχα παρατηρησει οτι αυτο ρωτουσες μαλλον. My bad Πρέπει να σε είχα ρωτήσει χθες. No worries :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Βασικά αμα δεν βάλεις ποιο κινητό είναι, mode και σε υψηλή ανάλυση (πχ flickr) τότε μόνο για το άλλο θέμα είναι. :) Νομίζω αυτοί οι κάδου έχουν πιαστράκι για να κοιτάνε προς τα πανω.Ξέχασα εντελώς. Θα κάνω Edit το post μου και θα βάλω λεπτομέρειες. Έχει πιαστράκια αλλά είναι κολλημένα με οξυγονοκολληση και δεν λυγίζουν προς τα πάνω για να ισιώσει. Edited August 31, 2017 by lek88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Ξέχασα εντελώς. Θα κάνω Edit το post μου και θα βάλω λεπτομέρειες. Έχει πιαστράκια αλλά είναι κολλημένα με οξυγονοκολληση και δεν λυγίζουν προς τα πάνω για να ισιώσει.εκεινα τα λαμακια που βλεπεις στους καδους να προεξεχουν αν παρατηρησεις εχουν και τρυπες ,αυτα μπαινουν μεσα στον στυλο στον κορμο δηλαδη και πιανουν με βιδες και παξιμαδια,οποτε δυο βιδες δυο παξιμαδια γερμανοπολυγωνο και εγινε η δουλεια η για ποιο ευκολα βρες αντρα να το κανει Edited August 31, 2017 by highland1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 εκεινα τα λαμακια που βλεπεις στους καδους να προεξεχουν αν παρατηρησεις εχουν και τρυπες ,αυτα μπαινουν μεσα στον στυλο στον κορμο δηλαδη και πιανουν με βιδες και παξιμαδια,οποτε δυο βιδες δυο παξιμαδια γερμανοπολυγωνο και εγινε η δουλειαΈστω! Και δεν βάλανε τίποτα από αυτά! Που να ψάχνουν για βίδες και παξιμάδια οι άνθρωποι; Τον αφήσανε έτσι ανάποδα κ φύγανε. :D Μια δουλειά είχαν να κάνουν..... Τουλάχιστον μπήκε εκεί που έπρεπε! Άσχετα που δεν τον λες κ λειτουργικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 πρωτον εχουμε περικοπες ξερεις ποσο εχουν δυο παξιμαδια;δευτερον ειναι οτι πρεπει για φωλιες για γατες ..συμπερασμα το εφτιαξαν φιλοζωοι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts