Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες παρέλαβε ένας συνάδελφος ίδιο τηλέφωνο. Δυστυχώς όμως σβήνει μόνο του στα καλά καθούμενα και μετά με δυσκολία ανάβει. Όταν ανάψει κάνει 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες και μετά ανάβει. Δουλεύει κανονικά έως ότου να ξανασβησει. Το έκανα wipe από τη stock recovery αλλά συνεχίζει τα ίδια. Το τηλέφωνό είναι για επιστροφή. Το πρόβλημα είναι hardware ή software; Καμία ιδέα μήπως γλιτωσει τη ταλαιπωρία;

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία πιθανή λύση είναι η παρακάτω αλλά πρέπει να έχουμε χ722 με ξεκλείδωτο bootloader να το κάνουμε.

Κατεβάζεις αυτό >> https://play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.partitions

σε ένα ξεκλείδωτο χ722 root-αρισμένο με ξεκλείδωτο μαμά-bootloader και το εγκαθιστάς.

Το ανοίγεις μπαίνεις στο μενού και κάνεις backup στα:

> ΒΟΟΤ

> ΒΟΟΤCONFIG

To ABOOT είναι ο bootloader. Εάν μπορείς να το κάνεις backup μαζί με το BOOTCONFIG έχεις καθαρό X722 με ξεκλείδωτο Bootloader.

Δημιουργεί αρχεία .img . Αυτά πάς και τα φλασάρεις με fastboot adb ή power shell εντολές.

Μπαίνει ο μαμά ξεκλείδωτος bootloader και ξεκλειδώνει το τηλέφωνο.

Αν έχεις το χ722 ακόμα, περίμενε να βρούμε τα αρχεία με το Γιώργο και κάντο.

Το κατεβασα και προσπαθω να σας φτιαξω buckup, λεει οτι το εφτιαξε αλλα παω να το βρω και δςν βλεπω πουθενα τον φακελο... αστειο αλλα συμβαινει, καμια προταση? Εχω βαλει twrp και root με magisk

Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s

Εγώ πήρα

Αυτό για tempered glass

Αυτό για θήκη

Και βέβαια και τη θήκη που έχει από τη μάνα του.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά το έχει κανείς ρουτάρει χωρίς να βάλει νέα ROM ?

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με πιάνει λίγο άγχος να κάνω Αυτή εδώ τη διαδικασία

Εγώ πήρα

Αυτό για tempered glass

Αυτό για θήκη

Αυτο γραφω παραπαω, το χω ετοιμο, κατεβασα και την εφαρμογή που λεει ο Chris αλλα δςν βρισκω τον φάκελο με το buckup ενω λεει οτι τον εχει δημιουργησεο

Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s

Χρήστο και υπόλοιποι έμπειροι.

Από ότι κατάλαβα από bangood έρχεται με την 20s που έχει Ελληνικά και δεν την πειράζουμε μέχρι νεωτέρας ? ή φλασάρουμε την ΄΄δικιά μας ΄΄?

Το Σενάριο φλασάρισμα twrp και μετά μόνο root με Magisk ή Supersu παιζει?

Για Nougat υπάρχει κανένα νέο ή βιάζομαι ?

Πάλι σε προκλητική τιμή είναι και επειδή βαρέθηκα να περιμένω για το ΄΄στεφάνι΄΄ το mi-a1 λέω αύριο να κάνω την κίνηση :)

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ πήρα

Αυτό για tempered glass

Αυτό για θήκη

για το tempered glass που πηρες, εφαρμοζει σε ολη την οθονη? η αφηνει λιγο απο τα πλαινα

Λοιπόν παιδιά έχω το κινητό για κάνα 5 μήνες και το κινητό τα σπάει απλά. Έβαλα βέβαια ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που υπάρχουν αναλυτικά στο xda. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχω την τελευταία έκδοση αλλά πλέον το κινητό θα παίρνει μόνο τα αυθεντικά update αφού ο bootloader έχει κλειδωθεί, εκτός κι αν βρεθεί τρόπος να τον ξεκλειδώσω. Η φόρτιση είναι πολύ καλή, δυστυχώς όμως μου χάλασε ο φορτιστής γρήγορα και δεν έχω το full potential. Κάμερα ραμ όλα κομπλέ. Κάποια κολλήματα βλέπω με την τον όταν την συνδέω στο πισι, είναι λες και κρασαρει η σύνδεση με τον υπολογιστή κάθε φορά που πάω να κάνω μια μεταφορά αρχείων και την βγάζω καθαρη με το Google drive. Θέλω να ρωτήσω κατάφερε κάνεις να ξεκλειδώσει τον bootloader; Έβαλε κάνεις καμιά έκδοση μετά την 26s; Γενικά υπάρχουν κάπου οδηγίες;

Χρήστο και υπόλοιποι έμπειροι.

Από ότι κατάλαβα από bangood έρχεται με την 20s που έχει Ελληνικά και δεν την πειράζουμε μέχρι νεωτέρας ? ή φλασάρουμε την ΄΄δικιά μας ΄΄?

Το Σενάριο φλασάρισμα twrp και μετά μόνο root με Magisk ή Supersu παιζει?

Για Nougat υπάρχει κανένα νέο ή βιάζομαι ?

Πάλι σε προκλητική τιμή είναι και επειδή βαρέθηκα να περιμένω για το ΄΄στεφάνι΄΄ το mi-a1 λέω αύριο να κάνω την κίνηση :)

Καλημέρα.. Πάντα μένουμε με μαμά μέχρι την εγγύηση DOA ή ανάλογα το κατάστημα αγοράς να δούμε το τηλέφωνο. όσο αφορά αναβαθμίσεις δύσκολο να δούμε (Nougat) ούτε το Pro4 δεν βγήκε ακόμα στην αγορά, γιατί η Leeco δεν πάει καλά γενικά... Μπορεις στην 20s να βάλεις TWRP ΚΑΙ Magisk ή su κανονικά. Μην βάλεις σε καμία περίπτωση 26s γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα από που ήρθε η 26s και το LeBug...http://bug.le.com/cn/download/phone που κλείδωσε τον bootloader και μετά έπεσε....

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν μένουμε με Bangood και βλέπουμε . Όποιος έχει βρεί καλή τιμη ή και κουπόνι για αγορά ας μου πεί γιατί αν το έχω στα χέρια μου μπορώ να του κάνω port ρομ απο το Max2 μιας και φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Επίσης να του βάλουμε και Ελληνικά με ένα ζιπ.:happy:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Μπορούμε να έχουμε από τα παιδιά που το ξέρουν το άθλημα έναν απλό οδηγό πως ρουτάρουμε το κινητό με την 20s που έχει ήδη από το Banggood φορεμένη;

Καλημέρα.. Πάντα μένουμε με μαμά μέχρι την εγγύηση DOA ή ανάλογα το κατάστημα αγοράς να δούμε το τηλέφωνο. όσο αφορά αναβαθμίσεις δύσκολο να δούμε (Nougat) ούτε το Pro4 δεν βγήκε ακόμα στην αγορά, γιατί η Leeco δεν πάει καλά γενικά... Μπορεις στην 20s να βάλεις TWRP ΚΑΙ Magisk ή su κανονικά. Μην βάλεις σε καμία περίπτωση 26s γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα από που ήρθε η 26s και το LeBug...http://bug.le.com/cn/download/phone που κλείδωσε τον bootloader και μετά έπεσε....

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν μένουμε με Bangood και βλέπουμε . Όποιος έχει βρεί καλή τιμη ή και κουπόνι για αγορά ας μου πεί γιατί αν το έχω στα χέρια μου μπορώ να του κάνω port ρομ απο το Max2 μιας και φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Επίσης να του βάλουμε και Ελληνικά με ένα ζιπ.:happy:

χτες το βράδυ είχε με κουπόνι 141 ευρώ στο bangood, τώρα που το βλέπω ξανά πήγε στα 163 !!!!

Eχει βάλει κανείς την μοντ google camera για 820/821 και αν ναι με τι αποστελέσματα ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορούμε να έχουμε από τα παιδιά που το ξέρουν το άθλημα έναν απλό οδηγό πως ρουτάρουμε το κινητό με την 20s που έχει ήδη από το Banggood φορεμένη;

Eλεγχος bootloader λογικά οκ...drivers ...fastboot...βάζεις TWRP (αρχ. σελίδα) και μετά κάνεις ότι θέλεις.

Δες εδώ>> http://www.leeco.re/topic/2326-full-multi-pro3-026sor-23s_stable_x720-with-extra-settings-%C2%A0advanced-setting-by-tora33/?page=13#comment-34193

Τα ίδια κάνεις και στο max2,δες οδηγούς (μην πάρεις τα αρχεία-ζιπ του Max2!)>.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950610#post6950610

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Cris το παραλαμβάνω μέσα στην βδομάδα που μας έρχεται.

Στο αφήνω 2-3 βδομάδες και κάνε ότι νομίζεις.

Έχει παίξει πολλές φορές κουπόνι λογικά θα το ξαναβγάλουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cris το παραλαμβάνω μέσα στην βδομάδα που μας έρχεται.

Στο αφήνω 2-3 βδομάδες και κάνε ότι νομίζεις.

Αν το αναλάβει ο CrisBal το αγοράζω και εγώ.....

In the down down of the writing we became robes...

καλησπέρα καλώς σας βρήκα από kimovil υπάρχουν 2 κουπόνια 9BGX722 που ρίχνουν την τιμή στα 141 ευρώ, είμαι διστακτικός προς την αγορά του όσων αφορά τελώνιο και την rom

καλησπέρα καλώς σας βρήκα από kimovil υπάρχουν 2 κουπόνια 9BGX722 που ρίχνουν την τιμή στα 141 ευρώ, είμαι διστακτικός προς την αγορά του όσων αφορά τελώνιο και την rom

Ε δεν θα το πάρεις τότε φίλε μου :)

Για τις ρομ τα γράφουμε εδώ τι γίνεται και μέσω priority από το bangood πρόβλημα δεν θα έχεις λογικά

βάζεις Priority Direct Mail +€8.97 για αποφυγή τελωνείου και είσαι στα 150€

Λοιπόν έφυγε και από μένα μόλις η παραγγελία ,αγορά από Banggood στα 174,64 δολάρια με priority.

Η τιμή ήταν τέτοια που δύσκολα θα μπορουσα να αντισταθώ :)

Χρήστο,επιτέλους ΄΄συναντιόμαστε΄΄έστω και από σπόντα μιας και η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί από την σύζυγο !

Ανεβηκε η κινηση στο θεμα του κινητου μας και αυτο ειναι καλο!

Το κινητο αξιζει! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

επαναλαμβάνω την ερώτηση,

έχει χρησιμοποιήσει κανείς την mod google camera και αν ναι με τι αποτελέσματα ?

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=782469&st=6940#entry65700474 6952post

Edited by taliban

https://www.aliexpress.com/item/For-Letv-LeEco-Le-Pro-3-X720-Pro3-Elite-X722-Front-Slim-Full-Cover-Edge-to/32830859059.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wonVl4

τι γνωμη εχετε γι αυτο παιδια? πολυ προτοτυπο μου φενεται!!

https://www.aliexpress.com/item/For-Letv-LeEco-Le-Pro-3-X720-Pro3-Elite-X722-Front-Slim-Full-Cover-Edge-to/32830859059.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wonVl4

τι γνωμη εχετε γι αυτο παιδια? πολυ προτοτυπο μου φενεται!!

πολύ όντως αλλάμόνο 8 πωλήσεις.....βέβαια το πέρνεις και αν δεν.... πετάς 1 ευρω

εδιτ

ξεκινησα τα παράπλευρα ψώνια.....

πήρα μία pelosi https://www.aliexpress.com/item/PELOSI-Letv-LeEco-Le-Pro-3-Pro3-case-ultra-thin-sandstone-case-back-soft-silicon-shell/32747724203.html?spm=2114.search0104.3.91.q8sqEZ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10065_10151_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10304_10307_10060_10302_10155_10154_10056_10055_10054_10059_10534_10533_10532_100031_10099_10338_10339_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10084_10083_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10314_10078_10079_10073,searchweb201603_25,ppcSwitch_5&btsid=909dcdd2-6422-4ac3-8b61-f0a9ce185465&algo_expid=78ba26f3-f045-4fdd-a67f-926c87ba06de-10&algo_pvid=78ba26f3-f045-4fdd-a67f-926c87ba06de σε χρυσουλι, την έχω και στο1+3t σε μαύρο και είναι πολύ λεπτή και με ωραία σαγρέ υφή.

Αντε να δουμε με tempered τι θα κάνουμε τώρα ....

Edited by taliban

το παρηγγειλα απο banggood αλλα εκανα λαθος την μεθοδο αποστολης δεν εβαλα Priority Direct Mail τους εστειλα μηνυματα θα αλλαξει ?

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)