MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό ενώ δείχνει ότι έχει σήμα και στις δύο κάρτες με παίρνουν τηλ και στη μία από τις δύο κάρτες δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο . Άλλοτε συμβαίνει στη sim 1 και άλλοτε στη sim2. Αν βγάλω τη μια s im τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μήπως έχεις Q; Γιατί κι εμένα το ίδιο κάνει... Κολλάει η Q και χάνει το σήμα και μερικές φορές κολλάει μαζί και τη Vodafone! Πρέπει να έχει θέμα η συσκευή με το Roaming... :( Όταν βάζω Cosmote στη θέση της Q, δεν κολλάει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Η μία είναι vodafone cu και η άλλη cosmote whats up. Σκέψου ότι αν απενεργοποιήσω τη μια sim όλα δουλεύουν καλά. Αν ενεργοποιήσω π.χ τη sim 2(vodafone) τότε η cosmote τρώει κόλλημα και δεν μπορώ να πάρω και να δεχτώ τηλεφωνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Η μία είναι vodafone cu και η άλλη cosmote whats up. Σκέψου ότι αν απενεργοποιήσω τη μια sim όλα δουλεύουν καλά. Αν ενεργοποιήσω π.χ τη sim 2(vodafone) τότε η cosmote τρώει κόλλημα και δεν μπορώ να πάρω και να δεχτώ τηλεφωνημα. Εγώ με αυτές τις 2 ακριβώς, δεν έχω πρόβλημα. Μόνο όταν μπαίνει η Q αρχίζει το "πανηγύρι". :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...έχω την 5.8.020S. υπάρχει περίπτωση με άλλη rom να στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...έχω την 5.8.020S. υπάρχει περίπτωση με άλλη rom να στρώσει; Εγώ έχω την AICP 13.1. Με την original ROM που έχεις εσύ, δε θυμάμαι να είχα πρόβλημα, αν και την είχα μόνο 1,5 μήνα και μετά άλλαξα. Όταν πήγα Αμερική τον Απρίλιο, δεν είχα πρόβλημα με το Roaming, ούτε στο αεροπλάνο μέσω δορυφόρου (φωτογραφία), ούτε και με τα τοπικά δίκτυα. Νομίζω ότι μόνο με την Q κολλάει το δικό μου. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ενεργοποίησα το roaming service και μέχρι στιγμης όλα πάνε καλά...και οι δύο sim είναι ενεργές μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγώ με αυτές τις 2 ακριβώς, δεν έχω πρόβλημα. Μόνο όταν μπαίνει η Q αρχίζει το "πανηγύρι". :p Ναι γιατί πρέπει να καρφώσεις τα Q APNS χειροκίνητα για να την δει...Δες στο site της Q.. Στο APNs config δεν υπάρχει η Q μέσα ούτε στα τελευταία Google worldwide APNS Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) το κινητο ξαναζωντάνεψε και με aicp rom παίζει και volte κατάφερε κανεις να λειτουργήσει το wifi call ; Edited November 28, 2018 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγώ όχι πάντως Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Ναι γιατί πρέπει να καρφώσεις τα Q APNS χειροκίνητα για να την δει...Δες στο site της Q.. Στο APNs config δεν υπάρχει η Q μέσα ούτε στα τελευταία Google worldwide APNS Τα έχω βάλει αυτά. Βασικά πέρασα πριν λίγες ώρες την AICP 14 (Android 9) και η Q πάλι τα ίδια κάνει. :p Η μπαταρία μου φαίνεται λίγο καλύτερη από την 13.1, αλλά αυτό που με εκνευρίζει είναι η αυτόματη φωτεινότητα, που ανεβαίνει και κατεβαίνει συνέχεια, χωρίς να κουνηθω ή να αλλάξει το φως στο δωμάτιο... Edited November 28, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Πρόβλημα με τις κλήσεις απο vodafone.Στη συσκευή έχω δυο κάρτες απο vodafone και η άλλη cosmote με rom την 5.9.026S.Όταν πήρα την συσκευή έχανα κάποιες κλήσεις αλλα δεν πολυέδωσα σημασία τώρα τελευταία το κακό παράγινε. Η κάρτα της cosmote δουλεύει άψογα.Στη κάρτα της vodafone έχω πρόβλημα πολλές φορές με τις κλήσεις,ενώ έχει φουλ σήμα το τηλέφωνο έχει συμπεριφορά όπως όταν είναι εκτός δικτύου.Όταν με καλούν δεν ανταποκρίνεται και πολλές φορές και εγώ όταν καλώ με αυτή την sim είναι σαν νεκρή ενώ έχει σήμα φούλ. Αν επιλέξω απο ρυθμίσεις χειροκίνητα εγγραφή στο δίκτυο δουλεύει για κάποιο διάστημα και μετά ξανά τα ίδια.Οι κάρτες είναι διπλές (ένας αριθμός σε δύο κάρτες) και ανοιχτή πάντα μία συσκευή. Αλλαξα τις sim με νέες γιατί είχα πολύ παλιές και λέω μήπως υπήρχε δυσλειτουργία αλλα ίδια συμπεριφορά.Άλλαξα τις θέσεις των sim στη συσκευή ξανά πρόβλημα με vodafone.Έκανα Πλήρη επαναφορά την συσκευή το πρόβλημα παραμένει. Σέ άλλη συσκευή που έχω τις αντίστοιχες κάρτες όλλα οκ. Απο vodafone που έδωσα ρεπόρτ για το πρόβλημα με συγκεκριμένες χαμένες κλήσεις το ψάξαμε αλλα δεν βρήκαν κάποια δυσλειτουργία στο δίκτυο μου είπανε ότι η κλήση δρομολογείτε στη συσκευή αλλα η συσκευή δεν ανταποκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλημέρα, καταρχάς οι νέες aicp 13 (android 8) "κουράζονται" μετά από κάποιες μέρες χρήσης δηλαδή 20-30 και εφοσον δεν κανουμε επανεκκινηση το τηλέφωνο (ποιος κανει να μου πείτε), αργουν οι ειδοποιήσεις, δεν διαβαζει γρήγορα το δαχτυλικό αποτύπωμα ή το διαβαζει λανθασμένα, αργει το πληκτρολόγιο και γενικά καλό είναι να γινεται καθαρισμος cache ή επανεκκινηση ανα 3-5 μερες. Μόλις εγκατέστησα την καινουρια εκδοση μπας και εχει διορθωθεί το "προβλημα" οπότε και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Επίσης ποια έκδοση google camera port χρησιμοποιείτε για τις φωτογραφίες σας; στη συσκευή μου παίζει πολύ καλά απο αποψη ποιοτητας και λειτουργίας (γρηγορη απόκριση) η εκδοσή Αrnova v7 που η τελευταία ήταν η Arnova's v7.9.9: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.9.9.apk (Arnova8G2, 2018-06-05, no config needed, changelog) Πρόσφατα όμως αρχισα να δοκιμάζω και αλλες και εγκατέστησα την GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2-1.4.apk (Arnova8G2, 2018-10-04) η οποία βγάζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεγεθος αρχείου (4-10ΜΒ) ΑΛΛΑ αργει ΠΑΡΑ πολυ ή/και κρασαρει την εφαρμογή της κάμερας ενώ η επεξεργασια HDR+ κανει γυρω στα 20sec στην καλυτερη περίπτωση και δεν μπορείς να τραβηξεις πολλαπλές ληψεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Αποτι ειδα ομως δεν ειναι και η ενδεδειγμένη έκδοση για το τηλεφωνό μας οπότε θα πρεπει να χρησιμοποιήσω καποια pixel2mod. (Arnova's "Pixel3Mod" usually works better on newer phones while his "Pixel2Mod" should be better for older phones (OP3, etc).) οποτε είμαι στο ψάξιμο gcam και θα με ενδιέφερε να ακούσω δικές σας εντυπώσεις απο τι εχετε χρησιμοποιήσει. 3ον και καλυτερο ρε Μητσο θα μας πεθανεις με τα bugs που βρισκεις. Εχω q στη sim1 και f2g στην sim2 Η sim1 χρησιμοποιείται συνεχεια για κλησεις ενω η sim2 εχει 4g data (και σχεδον καθόλου κλησεις) Δεν εχω παρακολουθήσει να χανονται κλησεις (και να ερχονται μετα σαν sms) ουτε να μη μπορώ να παρω τηλεφωνο. το ιδιο δεν δουλευαν και σε χωρα της ΕΕ οποτε και παλι δεν ειχα προβλημα ϊσως επειδη χρησιμοποιούν την ιδια κεραια;/frequency; Μηπως φταιει η καρτα sim της q? Bεβαια τσεκαρε το πριν την αλλαξεις γιατι η αλλαγη κοστιζει και 5€. TL;DR latest AICP sux @ memory management Ποια gcam χρησιμοποιείτε; εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) 3ον και καλυτερο ρε Μητσο θα μας πεθανεις με τα bugs που βρισκεις. Εχω q στη sim1 και f2g στην sim2 Η sim1 χρησιμοποιείται συνεχεια για κλησεις ενω η sim2 εχει 4g data (και σχεδον καθόλου κλησεις) Δεν εχω παρακολουθήσει να χανονται κλησεις (και να ερχονται μετα σαν sms) ουτε να μη μπορώ να παρω τηλεφωνο. το ιδιο δεν δουλευαν και σε χωρα της ΕΕ οποτε και παλι δεν ειχα προβλημα ϊσως επειδη χρησιμοποιούν την ιδια κεραια;/frequency; Μηπως φταιει η καρτα sim της q? Bεβαια τσεκαρε το πριν την αλλαξεις γιατι η αλλαγη κοστιζει και 5€. TL;DR latest AICP sux @ memory management Ποια gcam χρησιμοποιείτε; εντυπωσεις Η AICP 13.1 είναι για τα μπάζα... Εκτός του ότι είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι κολλάει αρκετά, "έπινε" την μπαταρία σαν νεράκι. Πλέον η 14 δεν κολλάει και η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ κοντά στην original 20s του Banggood! Όσο για την Q, στην αρχή φαινόταν να κάνει τα ίδια και στην 14. Δε μπορούσε καν να συνδεθεί στο δίκτυο (δεν είχε σήμα). Ωστόσο, μετά από λίγο (και αφού διόρθωσα το APN) έστρωσε και προς το παρόν δε μου έχει κολλήσει αυτή ή να χάσω κλήσεις με τη Vodafone! :) Edited November 30, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Εχω κάνει backap το απόθεμα και όταν το κάνω επαναφορά με twrp στην επανεκίνηση μου βγάζει μήνυμα Unsuccessful Encryption υπάρχει κάποια λύση? δεν μπορώ να επιστρέψω στο απόθεμα 20s Edited November 30, 2018 by not62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Εχω κάνει backap το απόθεμα και όταν το κάνω επαναφορά με twrp στην επανεκίνηση μου βγάζει μήνυμα Unsuccessful Encryption υπάρχει κάποια λύση? δεν μπορώ να επιστρέψω στο απόθεμα 20s Το εχω παθει και εγω αρκετες φορες. Κανε αυτα που λεει ο crisbal στο xda post 51 Edited November 30, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Το εχω παθει και εγω αρκετες φορες. Κανε αυτα που λεει ο crisbal στο xda post 51 δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ άκρη... όταν κάνω restore το απόθεμα eui 20s απο backup μου το κάνει... αν φλασάρω απο την αρχή κάποια rom δεν το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ άκρη... όταν κάνω restore το απόθεμα eui 20s απο backup μου το κάνει... αν φλασάρω απο την αρχή κάποια rom δεν το κάνει... Format change repair data και TWRP Downgrade.. καλύτερα αυτό που είχες επάνω όταν έκανες backup.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Format change repair data και TWRP Downgrade.. καλύτερα αυτό που είχες επάνω όταν έκανες backup..να είσαι καλά χρήστο σε ευχαριστώ !! να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ...απο την 20s όταν εκανα φλας μια άλλη ρομ εκανα wipe, και advanged wipe μάρκαρα όλα τα κουτάκια , σβήστηκε η 20s με το καθάρισμα internal storage η όχι ? Για να βάλω τη δική σου 30s πρέπει να βάλω πάλι το firmware 20s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 να είσαι καλά χρήστο σε ευχαριστώ !! να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ...απο την 20s όταν εκανα φλας μια άλλη ρομ εκανα wipe, και advanged wipe μάρκαρα όλα τα κουτάκια , σβήστηκε η 20s με το καθάρισμα internal storage η όχι ? Για να βάλω τη δική σου 30s πρέπει να βάλω πάλι το firmware 20s? Tο firmware Δεν το πειράζεις μείνε με το 20s.. Αν έκανες τα παραπάνω δεν έχει καθόλου Ρομ μέσα.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Tο firmware Δεν το πειράζεις μείνε με το 20s.. Αν έκανες τα παραπάνω δεν έχει καθόλου Ρομ μέσα..τα παραπάνω τα έκανα και στη συνέχεια εβαλα την aicp, για να βάλω τη δική σου θα πρέπει να βάλω πρώτα την 20s και μετά την 30s αυτό ρώτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μπορείς να βάλεις απευθείας την 30ς , αφού πρώτα κάνεις όλα τα wipe εκτός του internal αν το θες. Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλημέρα. Υπαρχει καποιος φιλος κατοχος του κινητου που να εχει πανω του την εργοστακιακη ρομ; Αναφερομαι στην stock και οχι σ αυτη που ερχεται απο το banggood. Εχω δοκιμασει τα παντα απο roms και δεν εχω καταφερει να βρω λυση στο θεμα με την μεγαλη καταναλωση μπαταριας οταν το κινητο ειναι με wifi ανοικτο και ¨κοιμαται". Πεφτει 3-4 μοναδες την ωρα. Δηλαδη ξυπνας το πρωι και εχει χασει 20% περιπου. Αντιθετως οταν κλεισεις το wifi κατα την διαρκεια της νύχτας χανει συνολικα 1%- 2%. Sot τραγικα 2-3 ωρες. Λες και το κινητο εχει 2000 και οχι 4000+ μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλημέρα. Υπαρχει καποιος φιλος κατοχος του κινητου που να εχει πανω του την εργοστακιακη ρομ; Αναφερομαι στην stock και οχι σ αυτη που ερχεται απο το banggood. Εχω δοκιμασει τα παντα απο roms και δεν εχω καταφερει να βρω λυση στο θεμα με την μεγαλη καταναλωση μπαταριας οταν το κινητο ειναι με wifi ανοικτο και ¨κοιμαται". Πεφτει 3-4 μοναδες την ωρα. Δηλαδη ξυπνας το πρωι και εχει χασει 20% περιπου. Αντιθετως οταν κλεισεις το wifi κατα την διαρκεια της νύχτας χανει συνολικα 1%- 2%. Sot τραγικα 2-3 ωρες. Λες και το κινητο εχει 2000 και οχι 4000+ μπαταρια. εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις την έκδοση του Cris, ουσιαστικά stock είναι και με τα πάντα εν λειτουργία, sot βγάζει χαλαρά 5-6 ώρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλημέρα φίλε taliban. Και του cris δοκίμασα, την EUI-30s-Cleaned by C.B.G. οταν την πρωτοεβγαλε, οχι στην ολοκληρωμενη μορφη της με τα update που εδωσε μετα, με τα ίδια αποτελέσματα. Τώρα έχω επαναφέρει ένα twrp backup της banggood rom και τεστάρω. Πάντως οι aicp 13,14 απο μπαταρία είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Ίσως δεν φταίει η ρομ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω. Είχα αλλάξει σχεδόν όλες τις ρομ που κυκλοφορούν, αλλά τίποτε. Τελικά, άλλαξα στα δεδομένα, προτιμώμενος τύπος δικτύου σε 3g, και έστρωσε. Υπόψιν, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιεις δεδομένα για σερφάρισμα, μόνο wifi, ή ακομη και αν τα έχεις όλα κλειστά, πρέπει να το έχεις σε 3g. Εμένα από τότε, δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα, κι ας φαίνεται κουφό, δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts