CrisBal Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Χρήστο, το recovery αυτό υποστηρίζει treble? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω..όχι .είναι στημένο στα official sources.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Για την EUI30s που κόβει τα στοιχεία επαφής κατά την λήψη κλήσεων. Dialer Fix for LEX722 EUI30s https://mega.nz/#!QeY0RA6J!c1esgJGM-KyG_9BuiTI_C8RzuGq2kdrvD0ZapaA0MWg Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Δεν νομίζω..όχι .είναι στημένο στα official sources.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μπράβο στον Χρήστο για την υπέροχη δουλειά. Tο Anoled Mode δουλεύει; Το ενεργοποίησα και δεν είδα μαύρο backround. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μπράβο στον Χρήστο για την υπέροχη δουλειά. Tο Anoled Mode δουλεύει; Το ενεργοποίησα και δεν είδα μαύρο backround. Κανονικά.. Ενεργοποίηση και πήγαινε στα recents να δείς την διαφορά άμεσα.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Πρετοιμασία για το πέρασμα της ρομ. Μία ερώτηση ..... μέσα στον φάκελλο dcim έχει άλλο φάκελλο .thumbnails με 2 αρχεία της μορφής όπως επισυναπτόμενα και χωρητικότητας 1,26 gb , μπορώ να τα διαγράψω χωρίς να επηρεαστούν οι φωτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 ναι κανονικα ειναι μικρογραφιες της gallery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 η βλακεία σε όλο της το μεγαλειο ...... έστησα το τηλ , όλα οκ με την ρομ του Cris αλλά ξέχασα το μοτίβο κλειδώματος.....:mad::mad::mad: τώρα φτου και από την αρχή ? Μόνο με hard reset ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 δεν εβαλες κωδικο καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Μπορείς να μπεις στο twrp στη διαδρομή data/system και να διαγράψεις όσα από τα παρακάτω βρεις? password.key pattern.key locksettings.db-wal locksettings.db-shm locksettings.db η βλακεία σε όλο της το μεγαλειο ...... έστησα το τηλ , όλα οκ με την ρομ του Cris αλλά ξέχασα το μοτίβο κλειδώματος.....:mad::mad::mad: τώρα φτου και από την αρχή ? Μόνο με hard reset ? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 4, 2018 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μπορείς να μπεις στο twrp στη διαδρομή data/system και να διαγράψεις όσα από τα παρακάτω βρεις? password.key pattern.key locksettings.db-wal locksettings.db-shm locksettings.db Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έκανα factory reset τελικά ! Thanks πάντως :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 OK! Να είσαι καλά! έκανα factory reset τελικά ! Thanks πάντως :) Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) επόμενη ερώτηξης :) Είναι αναγκαιο να φλασάρω το module από magisk για το dolby atmos ? edit 1 Με τα ακουστικά CDLA ενεργά ή μη μέσα από το μενού, ακούω κατά την εισερχόμενη κλήση, δεν με ακούνε όμως edit 2 βγήκε update Μικρό 19 Mb με changelog για την σταθερότητα το 4g και κάτι άλλο, δεν το συγκράτησα ...απλά το φλάσαρα :) Edited November 4, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 η βλακεία σε όλο της το μεγαλειο ...... έστησα το τηλ , όλα οκ με την ρομ του Cris αλλά ξέχασα το μοτίβο κλειδώματος.....:mad::mad::mad: τώρα φτου και από την αρχή ? Μόνο με hard reset ? Κι εγώ τα TWRPS mε τον καθαρισμό fingerprint and password and pattern γιατί σάς τα έκανα? :wacko::wacko: Τι να σε πω....:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 επόμενη ερώτηξης :) Είναι αναγκαιο να φλασάρω το module από magisk για το dolby atmos ? edit 1 Με τα ακουστικά CDLA ενεργά ή μη μέσα από το μενού, ακούω κατά την εισερχόμενη κλήση, δεν με ακούνε όμως edit 2 βγήκε update Μικρό 19 Mb με changelog για την σταθερότητα το 4g και κάτι άλλο, δεν το συγκράτησα ...απλά το φλάσαρα :) Όλα μέσα είναι βρε..δεν διαβάζεις..δεν τα βλέπεις στους ήχους? Και V4A KAI DOLBY X2... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Κι εγώ τα TWRPS mε τον καθαρισμό fingerprint and password and pattern γιατί σάς τα έκανα? :wacko::wacko: Τι να σε πω....:lol::p γιατί το είδα νομίζεις ????:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα μέσα είναι βρε..δεν διαβάζεις..δεν τα βλέπεις στους ήχους? Και V4A KAI DOLBY X2... βρε συ δεν είναι ότι δεν τα βλέπω, το θέμα είναι ότι δεν με ακούν ? Τι :&%$$ο ....χάλασαν ? Απολογήσου και για το update !!!! :) :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 γιατί το είδα νομίζεις ????:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρε συ δεν είναι ότι δεν τα βλέπω, το θέμα είναι ότι δεν με ακούν ? Τι :&%$$ο ....χάλασαν ? Απολογήσου και για το update !!!! :) :) Πάτα στο ΟΤΑ να διαβάσεις..:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Πάτα στο ΟΤΑ να διαβάσεις..:lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 γιατί το είδα νομίζεις ????:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρε συ δεν είναι ότι δεν τα βλέπω, το θέμα είναι ότι δεν με ακούν ? Τι :&%$$ο ....χάλασαν ? Απολογήσου και για το update !!!! :) :) Έκανες το v3? Όλα οκ? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έκανες το v3? Όλα οκ? δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ........έκανα το update μέσα από το μενού , μου το φλάσαρε έγραψε all done και τώρα δεν bootarei , είναι στο αναβόσβησμα το Logo εδώ και 10 '. Ανησυχώ.......:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ........έκανα το update μέσα από το μενού , μου το φλάσαρε έγραψε all done και τώρα δεν bootarei , είναι στο αναβόσβησμα το Logo εδώ και 10 '. Ανησυχώ.......:O Γιατί ρε παιδί μου..σε μένα δούλεψε.. μπα..την σταματάω.. χωρίς το τηλέφωνο συνεχώς δεν γίνεται.. κλείσιμο και κάνε wipes... έκλεισες αυτά που έλεγε στο ΟΤΑ? Κάνε flash back the backup.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Γιατί ρε παιδί μου..σε μένα δούλεψε.. μπα..την σταματάω.. χωρίς το τηλέφωνο συνεχώς δεν γίνεται.. κλείσιμο και κάνε wipes... έκλεισες αυτά που έλεγε στο ΟΤΑ? Κάνε flash back the backup.. τι εννοείς να κλείσω αυτά που έλεγε στο ΟΤΑ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Nαι τα wipes . Τέλος πάντων..άστο..βάλε κάνα μπακαπ αν έχεις..αν δεν έχεις..κάνε dirty flash.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Nαι τα wipes . Τέλος πάντων..άστο..βάλε κάνα μπακαπ αν έχεις..αν δεν έχεις..κάνε dirty flash.. μπακαπ δεν έχω , πήγα σε dirty flash kai wipe cashe και πέρασμα του dialer fix ......φαίνεται να μπουτάρει , κάνει βελτιστοποίηση τώρα. Ψυχραιμία, θα την βρεις την άκρη , δεν σε φοβάμαι :) edit ok άνοιξε, πέρασα κανονικά και το v2 και είμαι οκ ! Edited November 5, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο σχεδόν κάνα χρόνο. Είναι όπως ήρθε και δεν έχω αλλάξει ρομ. Εδώ και 3-4 μέρες, παρατήρησα ότι φορτίζει μέχρι 87%. Τι λέτε να φταίει? Επίσης τώρα που το θυμήθηκα, όταν έχω μιλήσει με κάποιον στο τηλ μου δείχνει μόνο την τελευταία κλήση. Όταν πατάω να δω το ιστορικό, κλείνει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts