xaxaras Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Καλησπερα μετα απο 3 μηνες οι κινεζοι μου εστειλαν το κινητο που ειχα για επισκευη αλλα μαλλον δεν επισκευαζονταν και μου εστειλαν ενα καινουριο με την λεπτομερια οτι ηρθε με κινεζικη ρομ και οχι με αυτη την ψευτο global που τα στελνουν και φυσικα δεν μπορω να βρω ακρη μαζι τους ξερετε κανενα αξιοπιστο καταστημα εντος αθηνων να μου περασει την αλλη ρομ ;γιατι δςν θα τα καταφερω μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 (edited) Cris, έχεις ακόμη το κινητό ή όχι; Ναι στην ντουλάπα μέσα στο κουτί του...:lol::p Edited August 10, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Βάλε ένα Nova launcher και άλλαξε θέματα... Χα! Δεν είναι το ίδιο... Προσωπικά η Miui μού αρέσει περισσότερο από όλες τις Roms που έχω δοκιμάσει! Και η eui της Leeco την θυμίζει αρκετά! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καμία 9 λέτε να έχουμε σύντομα;;να ξεκινήσει νέος γύρος προβλημάτων χαχαχα..Γιατί τελευταία σαν να έχει στρώσει η aicp Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Έχει κάποιος να προτείνει LeEco ακουστικά από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Έχει κάποιος να προτείνει LeEco ακουστικά από κάπου; Έψαξες στο ali? Πριν από μήνες είχα ποσταρει link αγοράς από εκεί. Αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Έψαξες στο ali? Πριν από μήνες είχα ποσταρει link αγοράς από εκεί. Αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω αν ειχες ποσταρει αυτα εδω τα οποια εχω παρει εγω που αν και πλαστικά μια χαρα κανουν τη δουλειά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Δεν ξερω αν ειχες ποσταρει αυτα εδω τα οποια εχω παρει εγω που αν και πλαστικά μια χαρα κανουν τη δουλειά τους. ναι αυτα έχω πάρει και εγώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Παιδιά, έχω την τελευταία lineage περασμένη. Ξέρει κανείς πως γίνεται η λήψη πολλών συνεχόμενων φωτογραφιών με συνέχεια πατημένο το κουμπί λήψης (συνεχής λήψη ή burst Mode στα αγγλικά). Όταν το πατάω συνεχόμενα απλά δεν κάνει τίποτα, μόνο ζουμάρει - ξεζουμάρει χωρίς να φωτογραφίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Τώρα που θα το δώσω και το βλέπω με την 6 του Χρήστου που δουλεύουν όλα ρολόι το ψιλομετανιωνω γιατί δε θα βρω τέτοιο κινητό σε αυτά τα λεφτά παρά μόνο το redmi note 5 και πάλι δε το φτάνει σε όλα το τριαρακι μας. Edited August 19, 2018 by vagetore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Μετά το update της AICP την Πέμπτη, πλέον ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι... Χειρότερα από ποτέ. Μία φτιάχνουν την κατανάλωση, μία τη χαλάνε... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Όταν ανεβει η νεα έκδοση και την δοκιμάσετε πείτε τίποτα για να δούμε αν θα αναβαθμισουμε γιατί θα είμαι στον δρόμο αύριο και μεθαυριο,μην έχουμε τίποτα προβλήματα Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Για οποιον επιθυμει,υπαρχει αυτο το Leeco Splash Screen και Bootanimation για το κινητο μας..Εγω το δοκιμασα και ειναι οντως ωραιο.. https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=888741&st=7080#entry76190439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πως στο καλο κατεβαίνει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Πως στο καλο κατεβαίνει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε το απο εδω!! https://mega.nz/#!Pp8TiSbB!2BFL5Gzeki5OHPL7k9hTzQt_5NT73kP-XE2z7MJMRqE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Που τι τοποθετούμε;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κατεβασε το απο εδω!! https://mega.nz/#!Pp8TiSbB!2BFL5Gzeki5OHPL7k9hTzQt_5NT73kP-XE2z7MJMRqE Ευχαριστω πολυ. Ειναι πολυ καλυτερο.Τα αλλα δυο αρχεια τι ειναι; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ευχαριστω πολυ. Ειναι πολυ καλυτερο.Τα αλλα δυο αρχεια τι ειναι; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι sound mods.Δεν τα εχω δοκιμασει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Απο χθες εχω ενα υπέροχο 5.5' wifi tablet ονόματι Pro3 Κι αυτο γιατι στο άσχετο το κινητό βγαζει συνεχεια com.android.phone stopped working και δεν συνεργάζεται με τις sim. Όταν αφαιρεσω τις sim όλα καλά. Δοκιμασα μονο την μια ή να τις βαλω σε άλλη θέση. Τα ιδια. Clear cache, dalvik, factory reset. Τα ίδια Έχω τη ROM του Chris Θα δοκιμασω αλλαγή ROM Καμία αλλη προταση? Τίποτα σε αλλαγή modem ROM? Αν υποψιαστω hardware θα πεθανωωωωωω Edited September 1, 2018 by mambagr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Απο χθες εχω ενα υπέροχο 5.5' wifi tablet ονόματι Pro3 Κι αυτο γιατι στο άσχετο το κινητό βγαζει συνεχεια com.android.phone stopped working και δεν συνεργάζεται με τις sim. Όταν αφαιρεσω τις sim όλα καλά. Δοκιμασα μονο την μια ή να τις βαλω σε άλλη θέση. Τα ιδια. Clear cache, dalvik, factory reset. Τα ίδια Έχω τη ROM του Chris Θα δοκιμασω αλλαγή ROM Καμία αλλη προταση? Τίποτα σε αλλαγή modem ROM? Αν υποψιαστω hardware θα πεθανωωωωωωΔοκίμασε να κάνεις clear data και cache την εφαρμογή τηλεφώνου. Ύστερα την εφαρμογή sim toolkit. Αν δεν λειτουργήσει ίσως χρειάζεται αλλαγή rom. Ας βοηθήσει κάποιος αν έχει άλλη γνώμη.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2018 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Δοκίμασε να κάνεις clear data και cache την εφαρμογή τηλεφώνου. Ύστερα την εφαρμογή sim toolkit. Αν δεν λειτουργήσει ίσως χρειάζεται αλλαγή rom. Ας βοηθήσει κάποιος αν έχει άλλη γνώμη.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τζιφός... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Τζιφός... :(Ποιο firmware έχεις ως βάση στο κινητό; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ισως λυθει το θεμα με official recovery και official rom? Υπαρχει για το pro 3 άραγε? Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Είχα τη ρομ του Banggood και πέρασα του Chris. Τι official ROM να βάλω? Θα προσπαθήσω με το twrp backup της Ρομ του banggood και να δουμε. Θα προσπαθήσω με aicp μετά. Ας επιστρέψω με το καλό σπίτι σήμερα και να δούμε.... Με τρελαινει που έγινε στο ντιπ άσχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Yeah! Το hardware είναι ζωντανό και δουλειει με την banggood rom. :D:D:D:D:D Τώρα μένει να βρώ τί τα τίναξε από την custom rom. Εν ανάγκη θα την ξαναπεράσω από την αρχή Ευχαριστώ όλους. Θα ενημερώσω (για τους περίεργους :p ) αν βγάλω κανένα ενδιαφέρον συμπέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts