celtic1453 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Βαλτε τη mokee άφοβα είναι top σε σταθερότητα και μπαταρία, σε μπαταρία θα ελεγα οτι ειναι καλύτερη από όλες τις aicp που έβαλα Εμένα μου κρασαρε το κινητό με ΜΟΚΕΕ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εμένα μου κρασαρε το κινητό με ΜΟΚΕΕ εμένα όχι θα τη κρατήσω οσο πάει, αναβαθμίζεται καθε βράδυ σχεδόν βαλε την επόμενη rom, σε απόδοση ειναι καλύτερη απο lineage και σε μπαταρία απο aicp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 εμένα όχι θα τη κρατήσω οσο πάει, αναβαθμίζεται καθε βράδυ σχεδόν βαλε την επόμενη rom, σε απόδοση ειναι καλύτερη απο lineage και σε μπαταρία απο aicp Το δίνω το Χ722 Το είχα.για δεύτερο Όποιος.ενδιαφερεται μου λεει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα hands-free?? Ακούω μουσική κανονικά, και όταν με καλούν ακούω τον άλλον, αλλά δεν με ακούνε. Άλλαξα τον αντάπτορα usb c - Jack, αλλά και πάλι τα ίδια. Δεν έχει φτιαχτεί εδώ και βδομάδες κι ας κάνω κάθε φορά αναβάθμιση. Μήπως μπορεί να φταίει η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα hands-free?? Ακούω μουσική κανονικά, και όταν με καλούν ακούω τον άλλον, αλλά δεν με ακούνε. Άλλαξα τον αντάπτορα usb c - Jack, αλλά και πάλι τα ίδια. Δεν έχει φτιαχτεί εδώ και βδομάδες κι ας κάνω κάθε φορά αναβάθμιση. Μήπως μπορεί να φταίει η ρομ? εχει να κανει με τα ακουστικα μαλλον καθως κι εμενα με bose με ακουνε πολυ χαμηλα ενω με samsung πρεπει να παταω το κουμπι του handfree για να με ακουνε. μαλλον μονο τα δικα της type c handsfree παιζουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Μετά την τελευταία αναβάθμιση, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Messenger; Παρόλο που το έχω με κλειδωμένο λουκέτο, για να μην αργώ να βλέπω τα μηνύματα, πολύ συχνά το κινητό τερματίζει μόνο του την εφαρμογή... Χωρίς να πατήσω τίποτα εγώ (πχ το συρτάρι που τις κλείνει όλες μαζί). Αλλά ακόμα και να το πατήσω, το Messenger μένει ανοιχτό. Αλλά και πάλι λίγη ώρα αργότερα, κλείνει μόνο του. Edited July 9, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Και με Viber, ενώ είναι κλειδωμένο στις πρόσφατες εφαρμογές δεν χτυπάει η ειδοποίηση. Κάποια ιδέα κανείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 με aicp δεν ειχα ποτε προβλημα με ειδοποιησεις με τη μαμα ρομ μονο επρεπε να κανω μια ρυθμιση messenger δεν χρησιμοποιω αλλα viber ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 με τον twrp 3.2.2 η mokee περναει μια χαρά χωρίς το μύνημα fail to mount storage πρεπει να λύθηκαν τα προβληματα του 3.2.1 που φοβομουν να κρυπρογραφισω το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Οποιος εχει το κινητο και δεν το θελει το αγοραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Οποιος εχει το κινητο και δεν το θελει το αγοραζω καλησπέρα, δίνω εγω το δικό μου.. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την αναβάθμιση και κόλλησε η σελίδα εκεί. Ούτε με restart δεν έφτιαξε, ούτε με κλείσιμο του Wi-Fi, ούτε με τερματισμό εφαρμογών, τίποτα... Ούτε η ακύρωση δουλεύει. :( Καμιά ιδέα; EDIT: Εντάξει, το ξεκόλλησα. Μετά είδα τις επιλογές (3 γραμμές) πάνω αριστερά, πάτησα διάφορα και κατεβάζει την ενημέρωση από την αρχή. Edited July 12, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Νέος task manger απο τη mokee, είχα να δω τα apps σε grid απο το lg g3 https://imgur.com/a/XKzLpzx Edited July 12, 2018 by vagetore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Νέος task manger απο τη mokee, είχα να δω τα apps σε grid απο το lg g3 https://imgur.com/a/XKzLpzxΥπάρχει magisk module γι αυτό! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Είμαι κατά του root λογο ασυμβατότητας σε νεες εκδόσεις και λογο ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Είμαι κατά του root λογο ασυμβατότητας σε νεες εκδόσεις και λογο ασφαλείαςΟκ, δεκτό! ;-) Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Υπάρχει magisk module γι αυτό! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια ROM είναι αυτή; Βλέπω χρωματιστές ενδείξεις σήματος και μου αρέσουν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ποια ROM είναι αυτή; Βλέπω χρωματιστές ενδείξεις σήματος και μου αρέσουν. ;)Την DotOS φοράω! Απλά τα χρώματα στο σήμα είναι από ένα xposed module, το flat style bar indicator. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Την DotOS φοράω! Απλά τα χρώματα στο σήμα είναι από ένα xposed module, το flat style bar indicator. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk DotOS ROM είναι συμβατό για το x722 ? είναι καλή ρομ, σε σχέση με αλλες ρομ oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Την DotOS φοράω! Απλά τα χρώματα στο σήμα είναι από ένα xposed module, το flat style bar indicator. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω στην AICP. :) EDIT: Δε λειτουργεί. :cry: Edited July 13, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givild Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Παιδια γεια σας. Ειμαι νεος στο forum. Εχω το LETV x526. Για να μην ψαχνω ολο το αρχειο , αν μπορειτε βαλτε μου καποια link, για καποια προβληματα που εχω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 DotOS ROM είναι συμβατό για το x722 ? είναι καλή ρομ, σε σχέση με αλλες ρομ oreo?Για εμένα είναι ίσως η καλύτερη! Ναι, στο x722 δουλεύει μια χαρά! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω στην AICP. :) EDIT: Δε λειτουργεί. :cry:Έχεις xposed? Εμένα δούλευε κανονικά και στην Aicp.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλησπερα και καλη συνεχεια καλοκαιριου παιδια.θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα τις ειδοποιησεις.Μονο το messenger χτυπαει.Ολα τα υπολοιπα πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογη για να παρεις την ειδοποιηση(viber,skype,κτλ).Υπαρχει καποια λυση για εμενα που ειμαι με 5.9.026s απο banggood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Είμαι σε mokee κι είναι πολύ καλύτερη απο aicp αλλά έχω ένα θέμα με το ir patch.. το πέρασα αλλά τίποτα! Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Είμαι σε mokee κι είναι πολύ καλύτερη απο aicp αλλά έχω ένα θέμα με το ir patch.. το πέρασα αλλά τίποτα!Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το Selinux σε permissive? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts