iliasbass Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 ελα μη χαλαρωνεις εσυ... φτιαξε τη ρομ.... παντως αν οντως το εχουν χασει/ψειρισει και παρω πισω τα χρηματα μου(το 722 το ειχα παραγγειλει με κατι δερματινες παντοφλες...χαχαχαχα) θα το ξαναπαραγγειλω ανετα.... ειναι θηριο και χρειαζομαι αυτονομια και κορυφαιο επεξεργαστη...με καλη ρομ... den ftiakno rom kardia mou!!! με μπερδεψες με αλλον? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ε, ε, έρχεται... Μερικές βελτιώσεις ακόμα... Ουαου!! Πως το βλέπεις, θα την έχουμε μέχρι σήμερα το βράδυ;;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ουαου!! Πως το βλέπεις, θα την έχουμε μέχρι σήμερα το βράδυ;;;k Όχι.. θέλει δουλίτσα ακόμα.. μέσα στις επόμενες μέρες..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Όχι.. θέλει δουλίτσα ακόμα.. μέσα στις επόμενες μέρες..;) Οκ!!Ευχαριστουμε πολυ!!Και περιμενουμε!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Όχι.. θέλει δουλίτσα ακόμα.. μέσα στις επόμενες μέρες..;) Θα υπάρχει βελτίωση στην κάμερα.???? Γιατί τώρα οι φωτογραφίες είναι (μαύρα) χάλια.!!!!! Όπως και να έχει όμως.. Σε ευχαριστούμε για την δουλειά σου.!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Θα υπάρχει βελτίωση στην κάμερα.???? Γιατί τώρα οι φωτογραφίες είναι (μαύρα) χάλια.!!!!! Όπως και να έχει όμως.. Σε ευχαριστούμε για την δουλειά σου.!!!!!! Φυσικά. 3 κάμερες μέσα να διαλέξετε όποια θέλετε και βελτίωση στην απεικόνιση με ειδικάTweaks.;) Edit θέλετε το γνήσιο μαμά Updater μέσα που δίνει την 26s ή όχι? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Φυσικά. 3 κάμερες μέσα να διαλέξετε όποια θέλετε και βελτίωση στην απεικόνιση με ειδικάTweaks.;) Edit θέλετε το γνήσιο μαμά Updater μέσα που δίνει την 26s ή όχι?Chris, σε περίπτωση που έχουμε xposed framework, μπορεί με κάποιο τρόπο να δουλέψει η εφαρμογή της winbank? Γιατί δοκίμασα με το rootcloak αλλά δεν μου δουλεύει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Chris, σε περίπτωση που έχουμε xposed framework, μπορεί με κάποιο τρόπο να δουλέψει η εφαρμογή της winbank? Γιατί δοκίμασα με το rootcloak αλλά δεν μου δουλεύει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το Magisk που βάζω και τι φιξάκι το δικό μου δουλεύουν όλα!;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Με το Magisk που βάζω και τι φιξάκι το δικό μου δουλεύουν όλα!;)Τέτοια να μου λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Φυσικά. 3 κάμερες μέσα να διαλέξετε όποια θέλετε και βελτίωση στην απεικόνιση με ειδικάTweaks.;) Edit θέλετε το γνήσιο μαμά Updater μέσα που δίνει την 26s ή όχι? Πιστεύω ότι ο πιο κατάλληλος να απαντήσει.. είσαι εσύ.!!!! Βλέπεις τα αποτελέσματα.. και σου έχουν όλοι εμπιστοσύνη.. Είσαι ο Dr. LeEco.!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 den ftiakno rom kardia mou!!! με μπερδεψες με αλλον? Ναι στον CrisBal απευθύνομαι... Το τηλέφωνό ήρθε τελικα στα χέρια μου, από άλλον ταχυδρομο(!) Όχι αυτόν της περιοχής μας......... Που ανακοίνωσε στους γονείς μου(μένω άλλου εγώ...) που παρέλαβαν:" να μην ανησυχώ ..... Και να μη δημιουργώ αναταραχή....γιατί με...προσέχουν(!)" Είχα κάνει χαμο ειναι αλήθεια μέσω φίλων στα ταχυδρομεία, και του τοπικού γραφείου ασφαλείας....(!).... Κοινώς....καπου έγινε πατατα και άλλος ξελασπωσε την κατασταση.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Χρήστο για ρίξε μία ματιά εδώ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1364118.not νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Με το Magisk που βάζω και τι φιξάκι το δικό μου δουλεύουν όλα!;)Μπορεις να κάνεις και ένα φιξακι για το s3.......ή ένα οδηγό? Sent from my Coolpad 8297W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Eχω στα χέρια μου το Χ722..... Μόνο καλά λόγια..... Το συγκρίνω με ένα ZENFONE 2 Και ή ρομ του όχι άθλια.... Αλλά αναμένουμε με θέρμη τη Ρομ tου CrisBal... Αρχική εντύπωση καλή Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κάκιστη διαχείριση ΡΑΜ Και μπαταριας από τηνμαμισια Ρομ..... Και ψιλοκοληματα.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 κολλήματα με τέτοια specs; κάτι του έκανες... πάρτε ένα cool1 να ησυχάσετε...πύραυλος! ακόμα το περιμένω, να δούμε πότε θα έρθει. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Χρήστο για ρίξε μία ματιά εδώ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1364118.not νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον Καλό κι ευχαριστώ αλλά τα έχω κάνει ήδη όλα αυτά από μέρες τώρα. Μια 20s βελτιωμένη είναι. Εγώ θα ανεβάσω την 26ς μετά από λίγες μέρες.Αυριο αν όλα πάνε καλά ανεβαίνει η 20s upgraded με πολλές και τρελές αλλαγές μέσα από την 28s του Max2!;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Μπορεις να κάνεις και ένα φιξακι για το s3.......ή ένα οδηγό? Sent from my Coolpad 8297W using Tapatalk S3? Θα το ανεβάσω αύριο είναι πατσαρισμένο για όλες τις συσκευές.;) Έλα δοκίμασε.. https://mega.nz/#!cehCTKKZ!g3xz0nQRCpY-pveXXTcX3Kaft4GENVPRAJKq_44BNSk Edited November 6, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Καλό κι ευχαριστώ αλλά τα έχω κάνει ήδη όλα αυτά από μέρες τώρα. Μια 20s βελτιωμένη είναι. Εγώ θα ανεβάσω την 26ς μετά από λίγες μέρες.Αυριο αν όλα πάνε καλά ανεβαίνει η 20s upgraded με πολλές και τρελές αλλαγές μέσα από τ hiην 28s του Max2!;) Ώρα να σε ζαλισουμε λοιπόν.... Ποια λες πως είναι καλύτερη από τις Ρομ σου;; Η 20ς ή η 26? Και για να περάσει η δικιά σου 26 , περνάει κατευθείαν πάνω από τη Ρομ του Banggood(20αρα δεν είναι και αυτή?)? Kαι με ποια εκδοση TWRP? Edited November 6, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ποια λες πως είναι καλύτερη από τις Ρομ σου;; Η 20ς ή η 26? Και για να περάσει η δικιά σου 26 , περνάει κατευθείαν πάνω από τη Ρομ του Banggood? Kαι με ποια εκδοση TWRP? Πρώτα την 20s και μετά. Δεν υπάρχουν διάφορες. Πολύ μικρές... Όλα είναι από την 28s System interface Framework Launcher κλπ. Αλλά μ' αρέσει να παίζω.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλό κι ευχαριστώ αλλά τα έχω κάνει ήδη όλα αυτά από μέρες τώρα. Μια 20s βελτιωμένη είναι. Εγώ θα ανεβάσω την 26ς μετά από λίγες μέρες.Αυριο αν όλα πάνε καλά ανεβαίνει η 20s upgraded με πολλές και τρελές αλλαγές μέσα από την 28s του Max2!;) Ωραία νέα! Με την ησυχία σου , μην βιάζεσαι :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πρώτα την 20s και μετά. Δεν υπάρχουν διάφορες. Πολύ μικρές... Όλα είναι από την 28s System interface Framework Launcher κλπ. Αλλά μ' αρέσει να παίζω.. Και TWRP? Ποια έκδοση; Ε ναι....γκατζετισμος Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κανένα φιξακι για τους περιορισμένους χαρακτήρες στα μηνύματα στα Ελληνικά υπάρχει; Για να μην κατεβάζουμε άλλο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ωραία νέα! Με την ησυχία σου , μην βιάζεσαι :) Sent from my 1+3T Άστον να βιαστεί! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Και TWRP? Ποια έκδοση; Ε ναι....γκατζετισμος Έχω φτιάξει δικό μου. Θα ανέβει και αυτό..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts