Sofianna Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 (edited) Γεια σας! Αναζητώ την καλύτερη επιλογή σε smartphone με μεσαίου μεγέθους οθόνη 4.7 μέχρι 5.3 ίντσες maximum. Μεγαλύτερα για τα χέρια μου θα είναι too much. Το σημαντικότερο για μένα είναι οι φωτογραφίες. Θέλω να είναι άπαιχτες. Έχω δει πολλά βίντεο με συγκρίσεις κλπ και ζηλεύω τις low light φωτογραφίες που βγάζουν. Όσον αφορά τις εφαρμογές έχω σκοπό να το γεμίσω με τα βαρβατα social media και να κάνω ασταμάτητο browsing οπότε θέλω να είναι γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Γενικότερα βάζω άπειρες εφαρμογές, κάθε λογής και θα ήθελα να τις αντέχει με όσο το δυνατόν λιγότερα lagαρισματα! Παιχνίδια θα βάζω κατά καιρούς βαριά, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αλλά κι εκεί περιμένω υψηλές επιδόσεις. Μπαταρία θέλω να βγάζει μια έντονη μέρα άνετα. Να έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης SD!!! Ακούω και πολλή μουσική και θα ήθελα και καλά ηχεία. Πρόσεξα πως το S7 δεν έχει και τα καλύτερα, αλλά περιμένω εντυπώσεις. Ζητάω πολλά άλλα μήπως ξέρει κανένας, μήπως εντελώς τυχαία έχει συγκρίνει κανένας στην πράξη την ποιότητα του ηχείου του S7 με το S2 Plus; Μου αρέσει που το S7 είναι water resistant, προσφέρει μια σιγουριά! Έτσι για να ανακεφαλαιώσω λατρεύω τα Samsung και το λογισμικό τους, έχω ενδοιασμούς για την ποιότητα των κινεζικων χωρίς όμως να τα αποκλείω. Έχω δει άπειρα smartphone, έχω ξεχωρίσει αυτά τα τρία, αλλά ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει και το Α5 (2017) καθώς και κάποια Xiaomi, Huawei και HTC. Τελικά το S7, που προς τα εκείνο κλίνω περισσότερο, είναι value for the money; Ακούω γνώμες! Βοήθεια! Φωτιστε με!!!!! Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή έχω το Galaxy S2 Plus (i9105P) θέλω κάτι αρκετά καλύτερο και σύγχρονο. Θα μείνω ευχαριστημένη ή μάλλον καλύτερα super wow ευτυχισμένη από το S7 ας πούμε; Edited August 7, 2017 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αμα ακους πολυ μουσικη τοτε βαλε στην εξισωση το HTC10. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για φωτογραφίες ψηφίζω είτε htc 10 είτε lg g5. Αλλά δεδομενου της μικρής αυτονομίας του g5 και της "αξιοπιστίας" της lg μάλλον για htc 10 σε βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Για φωτογραφίες ψηφίζω είτε htc 10 είτε lg g5. Αλλά δεδομενου της μικρής αυτονομίας του g5 και της "αξιοπιστίας" της lg μάλλον για htc 10 σε βλέπω. Οπότε φαντάζομαι το HTC 10 και λόγω τιμής και μάρκας στην πράξη είναι καλύτερο από το S7; Συνολικά δηλαδή είναι πιο δυνατό; Edited August 7, 2017 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Οπότε φαντάζομαι το HTC 10 και λόγω τιμής και μάρκας στην πράξη είναι καλύτερο από το S7; Συνολικά δηλαδή είναι πιο δυνατό; Φιλικα παντα μην κανεις τετοιες ερωτησεις διοτι βλεπω για μεγαλο πολεμο......:( Παντως εγω εχω ενα G5 σκεφτομαι σε αλλαγη για HTC 10 ΑΛΛΑ το σκεφτομαι στις φωτο,(δεν εχω δει του HTC),και διαφορα καλουδια που εχει.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Οπότε φαντάζομαι το HTC 10 και λόγω τιμής και μάρκας στην πράξη είναι καλύτερο από το S7; Συνολικά δηλαδή είναι πιο δυνατό; Σαν κινητό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Και τα 2 καλά κινητά αλλά ως συσκευή ίσως προτιμούσα το s7 ή s7 edge. Αλλά ως κάμερα, από όσα δείγματα έχω δει, στα μάτια μου τουλάχιστον είναι καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα του htc 10. Βέβαια το s7 φημίζεται για τη ταχύτητα και ευκολία που τραβάει μια φωτογραφία. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το υποκειμενικό κομμάτι. ;) Edited August 7, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Φιλικα παντα μην κανεις τετοιες ερωτησεις διοτι βλεπω για μεγαλο πολεμο......:( Παντως εγω εχω ενα G5 σκεφτομαι σε αλλαγη για HTC 10 ΑΛΛΑ το σκεφτομαι στις φωτο,(δεν εχω δει του HTC),και διαφορα καλουδια που εχει.... Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Η αλήθεια είναι πως οι γνώμες διίστανται! :worry: Να σου πω την αλήθεια το HTC 10 το είχα κοιτάξει και φαίνεται να έχει όλα όσα ψάχνω. Ωστόσο για κάποιο λόγο ερωτεύτηκα το S7 και τώρα που όλοι μέχρι στιγμής προτείνετε το HTC και ούτε μια αναφορά στο S7, μου σφίγγεται η καρδιά και με βάζετε σε μεγάλο διλλημα. Είμαι έτοιμη να αναθεωρήσω... Βέβαια εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα κινητό. Πάντα αυτό στοχεύουμε αλλά στην πράξη κάποιο θα υπερτερεί του άλλου σε κάποιον τομέα. Έτσι λοιπόν αφού πράγματι νομίζω οι φωτογραφίες είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για μένα: HTC 10 μάλλον θα σε δω στο όνειρο μου απόψε... Το G5 είναι αρκετά καινούργιο... γιατί τόσο γρήγορη αλλαγή, σε απογοήτευσε κάτι; Ή απλώς προτιμάς να αλλάζεις συχνά κινητά; Γιατί εγώ δένομαι μαζί τους και δεν μου αρέσει να τα αλλάζω κάθε χρόνο. Χωρίς να θέλω να αρχίσω πόλεμο! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Οπότε φαντάζομαι το HTC 10 και λόγω τιμής και μάρκας στην πράξη είναι καλύτερο από το S7; Συνολικά δηλαδή είναι πιο δυνατό; θα σου πω μιας και εχω και τα 2. Και τα 2 λοιπον ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κινητα. απο δυναμη τα ιδια. Καμερα το βραδυ το S7 εχει καλυτερη. Την μερα ομως το 10ρι βγαζει αισθητα πιο ρεαλιστικες φωτογραφιες. Απο ηχο στα ακουστικα και το ηχειο το 10ρι ειναι καλυτερο. Απο ομορφια δεν θα αναφερθω, περι ορεξεως που λενε.... Ομως το Σ7 ειναι αδιαβροχο. Εγω θα κρατουσα παντως το 10ρι, για τον ηχο και το δαχτυλικο αισθητηρα που δεν μου αρεσε στο σ7. επισης αν βρεις το 10ρι στα 349 παρτο με κλειστα ματια. Ξεχασα να πω για την μπαταρια οτι νομιζω εχει λιγο καλυτερη το σ7.' επισης ισως κατι που για μερικους ειναι σημαντικο. Το 10ρι μπορει να ξεκλειδωθει χωρις να χασεις εγγυηση και να παιξεις με custom roms Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σαν κινητό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Και τα 2 καλά κινητά αλλά ως συσκευή ίσως προτιμούσα το s7 ή s7 edge. Αλλά ως κάμερα, από όσα δείγματα έχω δει, στα μάτια μου τουλάχιστον είναι καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα του htc 10. Βέβαια το s7 φημίζεται για τη ταχύτητα και ευκολία που τραβάει μια φωτογραφία. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το υποκειμενικό κομμάτι. ;) Μου χει κάνει κλικ που λέμε το S7 για κάποιο λόγο κι εκεί είναι που μπαίνει και το υποκειμενικό κομμάτι όπως λες! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση γιατί με βοηθάει πολύ να πάρω την απόφαση. Προέρχομαι από S2 Plus που έκανες τάμα για να βγάλεις μια φωτογραφία. Προσπαθούσε το κακόμοιρο. Αν και δεν μπορώ να πω τον πρωτο καιρό λάτρευα την ποιότητα τους. Από ταχύτητα όμως... Περνούσε από μπροστά σου το αντικείμενο κι αυτό ακόμη να ανοίξει την εφαρμογή της κάμερας. Οπότε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή θα μου φαίνεται αστέρι. Πόσο μάλλον το S7 αφού φημίζεται για την σβελτάδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Η αλήθεια είναι πως οι γνώμες διίστανται! :worry: Να σου πω την αλήθεια το HTC 10 το είχα κοιτάξει και φαίνεται να έχει όλα όσα ψάχνω. Ωστόσο για κάποιο λόγο ερωτεύτηκα το S7 και τώρα που όλοι μέχρι στιγμής προτείνετε το HTC και ούτε μια αναφορά στο S7, μου σφίγγεται η καρδιά και με βάζετε σε μεγάλο διλλημα. Είμαι έτοιμη να αναθεωρήσω... Βέβαια εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα κινητό. Πάντα αυτό στοχεύουμε αλλά στην πράξη κάποιο θα υπερτερεί του άλλου σε κάποιον τομέα. Έτσι λοιπόν αφού πράγματι νομίζω οι φωτογραφίες είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για μένα: HTC 10 μάλλον θα σε δω στο όνειρο μου απόψε... Το G5 είναι αρκετά καινούργιο... γιατί τόσο γρήγορη αλλαγή, σε απογοήτευσε κάτι; Ή απλώς προτιμάς να αλλάζεις συχνά κινητά; Γιατί εγώ δένομαι μαζί τους και δεν μου αρέσει να τα αλλάζω κάθε χρόνο. Χωρίς να θέλω να αρχίσω πόλεμο! :O Λοιπον θα παρεις αυτο που σου κανει κλικ.....γνωμες θα ακουσεις πολλες,αλλα κρατα μονο αυτα που δεν γνωριζεις.... Τωρα οχι δεν εχει κατι που να με ξενιζει,απλως δεν κραταω συσκευες στα χερια μου πολυ καιρο.....ειναι η μοναδικη συσκευη,που θελω και δεν θελω να δωσω.....αλλιως θαειχε παρει ποδι,λογο χρονου,στα χερια μου...;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 θα σου πω μιας και εχω και τα 2. Και τα 2 λοιπον ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κινητα. απο δυναμη τα ιδια. Καμερα το βραδυ το S7 εχει καλυτερη. Την μερα ομως το 10ρι βγαζει αισθητα πιο ρεαλιστικες φωτογραφιες. Απο ηχο στα ακουστικα και το ηχειο το 10ρι ειναι καλυτερο. Απο ομορφια δεν θα αναφερθω, περι ορεξεως που λενε.... Ομως το Σ7 ειναι αδιαβροχο. Εγω θα κρατουσα παντως το 10ρι, για τον ηχο και το δαχτυλικο αισθητηρα που δεν μου αρεσε στο σ7. επισης αν βρεις το 10ρι στα 349 παρτο με κλειστα ματια. Ξεχασα να πω για την μπαταρια οτι νομιζω εχει λιγο καλυτερη το σ7.' επισης ισως κατι που για μερικους ειναι σημαντικο. Το 10ρι μπορει να ξεκλειδωθει χωρις να χασεις εγγυηση και να παιξεις με custom roms Τυχερός λοιπόν οποιος έχει και τα δύο! Αυτό για το ότι δεν χάνεις την εγγύηση δεν το ήξερα, έχει ενδιαφέρον. Αν το βρω φτηνότερο από το S7 θα το σκεφτώ σοβαρά. Μέχρι στιγμής νομίζω είναι πιο ακριβό. Τουλάχιστον εκεί που εγώ έχω κοιτάξει. Φοβάμαι κιόλας να το ψάξω και σε μέρη που δεν είναι απολύτως αξιόπιστα μην πουλάνε τίποτα απομιμήσεις ή μεταχειρισμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πάντως θα σου πω και εγώ αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω , πάρε αυτό που σου αρέσει ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερο . Οι διαφορές σε αυτά τα μοντέλα είναι αστείες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Λοιπον θα παρεις αυτο που σου κανει κλικ.....γνωμες θα ακουσεις πολλες,αλλα κρατα μονο αυτα που δεν γνωριζεις.... Τωρα οχι δεν εχει κατι που να με ξενιζει,απλως δεν κραταω συσκευες στα χερια μου πολυ καιρο.....ειναι η μοναδικη συσκευη,που θελω και δεν θελω να δωσω.....αλλιως θαειχε παρει ποδι,λογο χρονου,στα χερια μου...;) Οπότε, λοιπόν, όσοι σκέφτονται για LG G5 να το πάρουν στα σοβαρά, αφού είναι τόσο ικανοποιητικό που σε προβληματίζει η αλλαγή! :D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως θα σου πω και εγώ αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω , πάρε αυτό που σου αρέσει ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερο . Οι διαφορές σε αυτά τα μοντέλα είναι αστείες Μάλλον κάπως έτσι θα γίνει. Κλίνω προς το S7, μετά βλέπω κάποια άλλη συσκευή η οποία κάποιοι λένε πως είναι καλύτερη στο τάδε και τελικά παρεκκλινω. :p Ίσως τελικά πρέπει να ακούσω την καρδιά και να αφήσω τους ενδοιασμούς στην άκρη. Είναι λογικό άλλωστε πως σε κάτι θα χάνει η μία και σε κάτι άλλο η άλλη. Εδώ μιλάμε για την ψυχολογία της επιλογής συσκευής, όχι αστεία! Ευχαριστώ άπειρα για τις συμβουλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Για φωτογραφίες ψηφίζω είτε htc 10 είτε lg g5. Αλλά δεδομενου της μικρής αυτονομίας του g5 και της "αξιοπιστίας" της lg μάλλον για htc 10 σε βλέπω. Κανένα θέμα αξιοπιστίας δεν έχει το G5, πέραν του φαινομένου image retention που αναφέρουν αρκετοί χρήστες (εγώ το έχω δει μια φορά φευγαλέα σε δέκα μήνες χρήσης, υπό ακραίες συνθήκες). Όσο δε αφορά την αυτονομία, δεν προκύπτει ξεκάθαρο προβάδισμα του 10, τουλάχιστον σε αποφασιστικό βαθμό (βλέπετε μετρήσεις gsmarena.com και συγκριτικό YourTechGuide στο YouTube). Και με 17 ευρώ του καρφώνεις ο,τι ώρα θέλεις καινούργια original μπαταρία. Αυτά τα γράφω γιατί, στην περίπτωση του G5 ισχύει το δημώδες "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα". Καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Και επειδή έχει περάσει και S7 edge από τα χέρια μου, στα μάτια μου το G5 υπερέχει οριακά τη μέρα, το S7e τη νύχτα. Και βέβαια το S7e είναι το τηλέφωνο που εστιάζει και "πυροβολεί" πιο γρήγορα και από τη σκιά του :) Edited August 7, 2017 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αυτό που με κάνει να το ψάχνω τόσο πολύ και να χω τόσους ενδοιασμους είναι το ότι κρατάω για πολύ καιρό τις συσκευές μου. Τις λυπάμαι να τις αλλάξω όταν δεν έχουν πάθει τίποτα μόνο και μόνο επειδή δεν τρέχουν όπως όταν ήταν νέες... Όπως συμβαίνει και τώρα με το S2 Plus ούτε γρατζουνίτσα δεν έχει... Αλλά η ταχύτητα του είναι τραγική και οι απαιτήσεις μου στα ύψη οπότε δεν μου αφήνεται επιλογή. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, για μένα τουλάχιστον, η στιγμή που παίρνεις την καινούργια συσκευή στα χέρια σου όπως και ο πρώτος καιρός μαζί της είναι στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Οπότε μου χρειάζεται μια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Κανένα θέμα αξιοπιστίας δεν έχει το G5, πέραν του φαινομένου image retention που αναφέρουν αρκετοί χρήστες (εγώ το έχω δει μια φορά φευγαλέα σε δέκα μήνες χρήσης, υπό ακραίες συνθήκες). Όσο δε αφορά την αυτονομία, δεν προκύπτει ξεκάθαρο προβάδισμα του 10, τουλάχιστον σε αποφασιστικό βαθμό (βλέπετε μετρήσεις gsmarena.com και συγκριτικό YourTechGuide στο YouTube). Και με 17 ευρώ του καρφώνεις ο,τι ώρα θέλεις καινούργια original μπαταρία. Αυτά τα γράφω γιατί, στην περίπτωση του G5 ισχύει το δημώδες "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα". Καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Πεστα ...απο τα λιγαπου αφαιρειται η μπαταρια ,και φαινετε σαν compact.... Ενταξει υπαρχει το IR σε ακραιες συνθηκες.....χρησης... Υπαρχουν και κατι χρωματα στις οθονες που μενουν και δεν φευγουν....(βλεπε samsung) ,ενω το IR δεν ειναι βλαβη οθονης,ο τυπος την οθονης το κανει αν ανεβασει θερμοκρασια.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Κανένα θέμα αξιοπιστίας δεν έχει το G5, πέραν του φαινομένου image retention που αναφέρουν αρκετοί χρήστες (εγώ το έχω δει μια φορά φευγαλέα σε δέκα μήνες χρήσης, υπό ακραίες συνθήκες). Όσο δε αφορά την αυτονομία, δεν προκύπτει ξεκάθαρο προβάδισμα του 10, τουλάχιστον σε αποφασιστικό βαθμό (βλέπετε μετρήσεις gsmarena.com και συγκριτικό YourTechGuide στο YouTube). Και με 17 ευρώ του καρφώνεις ο,τι ώρα θέλεις καινούργια original μπαταρία. Αυτά τα γράφω γιατί, στην περίπτωση του G5 ισχύει το δημώδες "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα". Καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Ε δεν το λες και μικρο προβλημα το image retention. Ποσο μαλλον οταν δεν στο καλυπτει η εγγυηση. ;) Για μενα χιλιες φορες καλυτερα το bootloop το οποιο στο επισκευαζουν παρα το ir που το παντρευεσαι. Οσον αφορα την αυτονομια, περαν του τι γραφει το gsmarena (οπου δινει εστω ενα 10% προβαδισμα) βλεπω τι γραφουν και οι χρηστες. Αλλα ακομα και αν ειναι οντως τοσο μικρη η διαφορα, οταν μιλαμε για 3-4 ωρες sot αυτο το 10% μπορει να ειναι η διαφορα μεταξυ του να βγαλει τη μερα ανετα ή οριακα. Εν παση περιπτωσει ας ψαχτει και λιγο ο φιλος και ας δει τι προτιμαει. :) το IR δεν ειναι βλαβη οθονης,ο τυπος την οθονης το κανει αν ανεβασει θερμοκρασια.... Αυτα διαβαζει η ελληνικη αντιπροσωπεια της lg και τριβει τα χερια της. Ναι ειναι προβλημα που εμφανιζουν οι οθονες τυπου quantum αλλα οχι δεν ειναι αποδεκτο. Στη τελικη δεν το εμφανιζουν απο τη πρωτη μερα αλλα μετα απο μερικους μηνες χρησης. Αρα δεν το λες και feature της οθονης αλλα κουσουρι που εμφανιζει με την φθορα. Οταν/αν το εμφανισει, με το καιρο γινεται ολοενα και πιο εντονο. Αλλα οπως και αν λεγεται, δεν αποτελει προβλημα; Δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ευχαριστη η χρηση του με ir (τουλαχιστον οχι σε ολους). Οποτε επρεπε να αναφερθει και ας επιλεξει μονος του τι θελει ο φιλος. Και για να μην βγαινουμε offtopic ή αρχισει καποιο flame, για περισσοτερα μπορειτε να μου στειλετε pm :) Edited August 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Αυτό που με κάνει να το ψάχνω τόσο πολύ και να χω τόσους ενδοιασμους είναι το ότι κρατάω για πολύ καιρό τις συσκευές μου. Τις λυπάμαι να τις αλλάξω όταν δεν έχουν πάθει τίποτα μόνο και μόνο επειδή δεν τρέχουν όπως όταν ήταν νέες... Όπως συμβαίνει και τώρα με το S2 Plus ούτε γρατζουνίτσα δεν έχει... Αλλά η ταχύτητα του είναι τραγική και οι απαιτήσεις μου στα ύψη οπότε δεν μου αφήνεται επιλογή. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, για μένα τουλάχιστον, η στιγμή που παίρνεις την καινούργια συσκευή στα χέρια σου όπως και ο πρώτος καιρός μαζί της είναι στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Οπότε μου χρειάζεται μια αλλαγή. Σχετικά με HTC10 vs S7 να λάβεις υπόψιν σου και τα υλικά κατασκευής, αφού κρατάς τις συσκευές για πολύ καιρό. Θεωρώ ότι είναι ισάξια, αλλά το HTC 10, επειδή είναι μεταλικό είναι και πιο στιβαρό άρα και ποιό ανθεκτικό σε βάθος χρόνου. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σχετικά με HTC10 vs S7 να λάβεις υπόψιν σου και τα υλικά κατασκευής, αφού κρατάς τις συσκευές για πολύ καιρό. Θεωρώ ότι είναι ισάξια, αλλά το HTC 10, επειδή είναι μεταλικό είναι και πιο στιβαρό άρα και ποιό ανθεκτικό σε βάθος χρόνου. Ευχαριστώ, είναι σημαντική παράμετρος κι αυτή. Αλλά μάλλον αποφάσισα για S7. Κι αφού πάντα βάζω θήκη και στα προηγούμενα ούτε ένα τόσο δα σημαδάκι δεν έχω κάνει ελπίζω να είμαι καλά. Όμως πράγματι είδα πως το S7 είναι εύθραυστο με όλο αυτό το γυαλί και λογικό είναι. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Όντως, είναι αρκετά ευαίσθητο το s7. Ένας φίλος μου έχει το edge, δύο φορές του έπεσε χωρίς θήκη από μισό μέτρο ύψος και απέκτησε δύο ωραιότατες λακουβίτσες στο (μεταλλικό κατά τ' άλλα) σώμα του. Φαντάσου να μην του έπεφτε με το πλάι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Όντως, είναι αρκετά ευαίσθητο το s7. Ένας φίλος μου έχει το edge, δύο φορές του έπεσε χωρίς θήκη από μισό μέτρο ύψος και απέκτησε δύο ωραιότατες λακουβίτσες στο (μεταλλικό κατά τ' άλλα) σώμα του. Φαντάσου να μην του έπεφτε με το πλάι... Αναρωτιέμαι... τόσο δύσκολο τους ήταν να το κάνουν και όμορφο σχεδιαστικά και ανθεκτικό; Προφανώς ήθελαν να πουλήσουν το Active... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Μιας και είμαστε εδώ... Έχω μια ερώτηση ακόμη να κάνω. Όσοι έχετε το S7, πώς σας φαίνεται η ποιότητα του ηχείου. Είναι τόσο τραγική; Είναι πολύ χειρότερη ας πούμε από παλιά μοντέλα της Samsung όπως το S2 και S3 ή έχει αναβαθμιστεί; Εκείνα βέβαια δεν ήταν αδιάβροχα αλλά λέω... Με ποιανού κινητού το ηχείο θα θεωρούσατε ότι είναι ισάξιο το S7; Επίσης για τέτοιου είδους ερωτήσεις που κάνω σε ποιο θέμα θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ; Edited August 11, 2017 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μιας και είμαστε εδώ... Έχω μια ερώτηση ακόμη να κάνω. Όσοι έχετε το S7, πώς σας φαίνεται η ποιότητα του ηχείου. Είναι τόσο τραγική; Είναι πολύ χειρότερη ας πούμε από παλιά μοντέλα της Samsung όπως το S2 και S3 ή έχει αναβαθμιστεί; Εκείνα βέβαια δεν ήταν αδιάβροχα αλλά λέω... Με ποιανού κινητού το ηχείο θα θεωρούσατε ότι είναι ισάξιο το S7; Επίσης για τέτοιου είδους ερωτήσεις που κάνω σε ποιο θέμα θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ; Τραγική δεν είναι, ούτε λες ουαου Στον μέσο όρο κυμαινεται Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Τραγική δεν είναι, ούτε λες ουαου Στον μέσο όρο κυμαινεται Σε σύγκριση με παλιά μοντέλα της S σειράς της Samsung ξέρουμε; Πρέπει να είναι καλύτερο φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Όχι , χειρότερο από σ6 και σ5 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts