DimRigin Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 Ευχαριστημένος γενικά χρήστης του Samsung A5 2016 σκέφτομαι το ενδεχόμενο για πώληση του και αγορά νέου κινητού με απαράιτητες προυποθέσεις την ικανοποιητική αυτονομία και μια αξιοπρεπή οθόνη και κάμερα.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200-250 ευρώ Έχω ήδη δει τα ¨: LG G4 Nokia 6 Xiaomi Redmi Note 4x Huawei P10 Lite Ποιά είναι η άποψη σας? Αξίζει να μεταβώ σε άλλη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αν πας στο πολύ δοκιμασμένο νοτε 4 φύσικα και αξιζει η αλλαγη Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimRigin Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αν πας στο πολύ δοκιμασμένο νοτε 4 φύσικα και αξιζει η αλλαγη Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεωρείς από άποψη ποιότητας κατασκευής και των απαιτήσεων που έχω θα με αφήσει ικανοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σε καμερα βεβαια θα χασεις στις νυχτερινες. Ειδικα στο βιντεο υποφερει. Κατα τα αλλα ειναι πολυ ανωτερο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimRigin Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σε καμερα βεβαια θα χασεις στις νυχτερινες. Ειδικα στο βιντεο υποφερει. Κατα τα αλλα ειναι πολυ ανωτερο κινητο. Από ότι είδα το έχει στον Κωτσόβολο και τα Public οπότε λέω να παω να το δω απο κοντά. Σε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Την ημερα ειναι πολυ καλη. Οποτε δεν θα καταλαβεις κατι στις φωτογραφιες που θα βγαλεις στο καταστημα. Στο βιντεο βεβαια θα δεις ποσο χαλια ηχο εχει. Αν δεν σε ενοχλει αυτο, τσιμπα το. Ειναι εξαιρετικο κινητο. Ειδικα στα 160 απο σκρουτζ. Edited August 7, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αν κάνεις χρήση NFC λάβε υπόψιν σου πως το xiaomi δεν έχει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Το lg g4 μη το σκέφτεσαι καν! Κοίτα κάποιο από τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimRigin Δημ. August 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αν κάνεις χρήση NFC λάβε υπόψιν σου πως το xiaomi δεν έχει. Δεν κάνω οπότε δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimRigin Δημ. August 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Το lg g4 μη το σκέφτεσαι καν! Κοίτα κάποιο από τα υπόλοιπα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το δω γενικά αλλα με κολάει η παλαιότητα του.Θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Κράτα το a5 καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ευχαριστημένος γενικά χρήστης του Samsung A5 2016 σκέφτομαι το ενδεχόμενο για πώληση του και αγορά νέου κινητού με απαράιτητες προυποθέσεις την ικανοποιητική αυτονομία και μια αξιοπρεπή οθόνη και κάμερα.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200-250 ευρώ Έχω ήδη δει τα ¨: LG G4 Nokia 6 Xiaomi Redmi Note 4x Huawei P10 Lite Ποιά είναι η άποψη σας? Αξίζει να μεταβώ σε άλλη συσκευή? To Α5 2016 που έχεις ήδη καλύπτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις σου. Εγώ στην θέση σου απλά θα περίμενα να έβγαινε κάποιο μοντέλο που να δικαιολογούσε την μετάβαση. Το nokia δεν θα το σκεφτόμουν λόγω επεξεργαστή κυρίως και το g4 λόγω παλαιότητας και ότι η αξιοπιστία παραμένει ερωτηματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Το κινητο το ειχα για 9 μηνες. Το αντικατεστησα με S7 (τωρα εχω S6 Edge Plus) γιατι απο απροσεξια εσπασε η οθονη και δεν ηθελα να μπω σε διαδικασιες αντικαταστασης. Ανετα θα το ειχα ακομα καθως ουτε το S7 ουτε το S6 Edge Plus μου προσφερουν κατι παραπανω απο το A5... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimRigin Δημ. August 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπέρα τελικά αποφάσισα να το κρατήσω καθώς έχει μια καλή ισσοροπία σε όλα αυτα που ζητάω και αναμένω για κάποια καλή λύση αργότερα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts