Yngwiedis Δημοσιεύτηκε July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2017 Καλησπέρα σας. Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι κάτοχος του Cubot S200. Μια χαρά με βόλεψε το κινητό, αλλά πλέον η μπαταρία του έχει φουσκώσει σαν μπαλόνι και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω μπαταρία για να αγοράσω πουθενά. Οπότε λέω να προχωρήσω σε αγορά κάποιου νέου κινητού από κινεζομάγαζο με μάξιμουμ τιμή στα 100 ευρώ. Αν βρεθεί και φθηνότερο ακόμα καλύτερα. Έχετε να προτείνετε κάτι με τουλάχιστον 2 GB RAM, οθόνη τουλάχιστον 5 ιντσών και να παίρνει micro SD; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 καλησπερα φιλε ,κοιταξε το BLUBOO Dual 4G Phablet και το Xiaomi Redmi 4A.Δεν τα εχω δουλεψει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το Xiaomi έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Θα προτιμούσα κάποιο με αποσπώμενη μπαταρία. Το μοντέλο του Bluboo που λες δεν το βρίσκω κάπου για να το δω. Είναι σωστό το όνομα του μοντέλου που έγραψες; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το Xiaomi έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Θα προτιμούσα κάποιο με αποσπώμενη μπαταρία. Το μοντέλο του Bluboo που λες δεν το βρίσκω κάπου για να το δω. Είναι σωστό το όνομα του μοντέλου που έγραψες; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_591202.html υπαρχει και ελληνικο review στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλώς... Θα το κοιτάξω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι άλλο ας το πει για να το κοιτάξω. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 δες και τα υπόλοιπα νήματα που υπάρχουν για κινητά στα 100Ε μπορεί να βρεις και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Redmi 4A από μένα. Πολύ καλύτερος επεξεργαστής από του bluboo. Τώρα για αποσπώμενη μπαταρία... ψάχνεις ψίλους στ' άχυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Παρε το 4α. Αξιζει τα ευρω του Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν δίνει κάποιο πλεονέκτημα η ενσωματωμένη μπαταρία. Αν φουσκώσει τι κάνουμε; Σε 2 κινέζικα κινητά που έχω αγοράσει μέχρι τώρα για μένα και την γυναίκα μου, φούσκωσαν οι μπαταρίες. Μετά από ένα χρόνο στη μία περίπτωση και στα 2,5+ χρόνια στη δεύτερη περίπτωση. Στο πρώτο βρήκαμε μπαταρία και αγοράσαμε. Όλα καλά. Στη δεύτερη περίπτωση δεν βρίσκεται πια μπαταρία λόγω παλαιότητας. Οπότε; Τι κάνουμε με τις ενσωματωμένες; Γιατί όλες οι εταιρείες τις προτιμούν πλέον; Για χαμηλότερο κόστος; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν δίνει κάποιο πλεονέκτημα η ενσωματωμένη μπαταρία. Αν φουσκώσει τι κάνουμε; Σε 2 κινέζικα κινητά που έχω αγοράσει μέχρι τώρα για μένα και την γυναίκα μου, φούσκωσαν οι μπαταρίες. Μετά από ένα χρόνο στη μία περίπτωση και στα 2,5+ χρόνια στη δεύτερη περίπτωση. Στο πρώτο βρήκαμε μπαταρία και αγοράσαμε. Όλα καλά. Στη δεύτερη περίπτωση δεν βρίσκεται πια μπαταρία λόγω παλαιότητας. Οπότε; Τι κάνουμε με τις ενσωματωμένες; Γιατί όλες οι εταιρείες τις προτιμούν πλέον; Για χαμηλότερο κόστος; Αν βρεις ανταλλακτικο και η ενσωματωμενη αλλαζει αν πιανει το χερι σου(να ναι καλα το youtube :P). Το αν θα σου φουσκωσει η μπαταρια τυχαινει μπορει σε καποιες συσκευες να ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα γινει σε αλλες οχι. Παντως συμφωνω με τα παιδια για το 4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) μηπως αυτο το καταστημα εχει στοκ μπαταρια? http://the-best-electronics.com/shop/original-3300mah-battery-replacement-for-cubot-s200/ το βρηκα τυχαια στο google αλλιως κι εγω 4a 2/32 global version προτεινω κι ας μη βγαινει η μπαταρια Edited July 25, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ας μην ειναι ανασταλτικος παραγοντας η μη αποσπωμενη μπαταρια ;) Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 μηπως αυτο το καταστημα εχει στοκ μπαταρια? http://the-best-electronics.com/shop/original-3300mah-battery-replacement-for-cubot-s200/ το βρηκα τυχαια στο google Έχω προσπαθήσει να κάνω παραγγελία αλλά φαίνεται να είναι "εγκαταλειμμένο" το κατάστημα. Δεν λειτουργεί ο λογαριασμός τους στο paypal. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας μην ειναι ανασταλτικος παραγοντας η μη αποσπωμενη μπαταρια ;) ΟΚ το κατάλαβα. Απλά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν πια όλες οι εταιρείες. Χαμηλότερο κόστος; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Πείτε μου 2 πραγματάκια ακόμα για να κάνω την παραγγελία και να προχωρήσει το θέμα... Τα Xiaomi γενικώς παίρνουν μόνο MIUI ROM ή υπάρχουν και ROMS με καθαρό android για φλασάρισμα; Σε περίπτωση που καταφέρω και βρω 20-30 ευρώ ακόμα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο λίγο καλύτερο μοντέλο της Xiaomi; Π.χ. το 4x; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Φυσικα και υπαρχουν ρομς. Μια ματια στο xda θα σε πεισει Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ωραία. Ευχαριστώ. Αν μπορούσατε να μου απαντήσετε και στις άλλες 2 ερωτήσεις που έχω γράψει παραπάνω... Απλά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν πια όλες οι εταιρείες. Χαμηλότερο κόστος;... Σε περίπτωση που καταφέρω και βρω 20-30 ευρώ ακόμα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο λίγο καλύτερο μοντέλο της Xiaomi; Π.χ. το 4x; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μια απάντηση στα παραπάνω κάποιος; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) @yng νομιζω κυριως λογω design, να ειναι-φαινεται λεπτη η συσκευη πιο πανω στις 5" βλεπεις redmi 4x 3/32 global version και στις 5.5" redmi note 4x 3/32 global version $150 (αυτο ειναι το καλυτερο) Edited July 28, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. July 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, εντός της εβδομάδας θα κάνω την αγορά :) Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πείτε μου 2 πραγματάκια ακόμα για να κάνω την παραγγελία και να προχωρήσει το θέμα... Τα Xiaomi γενικώς παίρνουν μόνο MIUI ROM ή υπάρχουν και ROMS με καθαρό android για φλασάρισμα; Σε περίπτωση που καταφέρω και βρω 20-30 ευρώ ακόμα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο λίγο καλύτερο μοντέλο της Xiaomi; Π.χ. το 4x; Σας ευχαριστώ πολύ. Ναι,φλασαρονται ανετα.Στο xda εχει custom rom αλλα χανεις στη ποιοτητα καμερας σε σχεση με την MIUI. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts