chris1974 Δημοσιεύτηκε July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2017 Παιδια εχω αποφασισει αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα να παρω ποια η γνωμη σας;Επισης να πω την αληθεια κλεινω λιγο προς το Sony αλλα και παλι ειμαι μπερδεμενος το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι και τα δυο τουμπανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Xperia XZ Premium από μένα. Μεγαλύτερα μειονεκτήματα: τιμή και μεγαλύτερα bezels. Μεγαλύτερα πλεονεκτήματα: software και γενικά πιο πρακτικό.(δηλαδή: τοποθέτηση του fingerprint σε πολύ βολικότερο σημείο, camera button εν αντιθεση με το άχρηστο bixby button) Γενικότερα η Sony δείχνει να ενδιαφέρεται πιο σοβαρά για το τι προϊόν λαμβάνει ο πελάτης σε σχέση με την Samsung. Edited July 20, 2017 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Xperia XZ Premium από μένα. Μεγαλύτερα μειονεκτήματα: τιμή και μεγαλύτερα bezels. Μεγαλύτερα πλεονεκτήματα: software και γενικά πιο πρακτικό.(δηλαδή: τοποθέτηση του fingerprint σε πολύ βολικότερο σημείο, camera button εν αντιθεση με το άχρηστο bixby button) Γενικότερα η Sony δείχνει να ενδιαφέρεται πιο σοβαρά για το τι προϊόν λαμβάνει ο πελάτης σε σχέση με την Samsung.Και εμενα τα μπεζελς με χαλανε λιγο αλλιως το κινητο πεταει ανωτερο απο ολα απο οτι εχω δει σε διαφορα βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Άποψη μου, καλύτερα να τρως κάθε μέρα τα bezels της sony παρά το bloatware της samsung :p (το οποίο περιέργως έχει γίνει παντού γαργάρα) Edited July 20, 2017 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Άποψη μου, καλύτερα να τρως κάθε μέρα τα bezels της sony παρά το bloatware της samsung ;)Συμφωνο ετσι και αλλιως τωρα εχω το iphone 7plus σχεδον ενα χρονο και απο μπεζελ αλλο τιποτα:lol:εντω μεταξυ το εχω βρει στο amazon.de στα 670 ευρω https://www.amazon.de/gp/product/B06XC3639Q/ref=s9u_simh_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B06XC3639Q&pd_rd_r=K99ZZ2ERJE9CKFAZJRZ0&pd_rd_w=Bg1mO&pd_rd_wg=tNPuf&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=69N0WE9BKVZA9H4HVBHR&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=7729c5c6-3176-431d-a385-e2a53c9c80f9&pf_rd_i=desktop ειναι free sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Είναι ανάλογα τι προτιμήσεις έχεις και θέμα γούστου στην τελική. Στην ιδια τιμη παίζει και το s8 plus απο αμαζον Ιταλία. Με μια εφαρμογή με 1.80 το bloatware γίνεται καπνός (εχω σβήσει καμια 110 πακέτα εγώ) Σε καθημερινή χρήση πάντως εγώ απολαμβάνω στο μέγιστο την οθόνη του s8 plus που ειδικά σε browsing και social media είναι μαγεία. Δεστα και από κοντά και αποφάσισε καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Είναι ανάλογα τι προτιμήσεις έχεις και θέμα γούστου στην τελική. Στην ιδια τιμη παίζει και το s8 plus απο αμαζον Ιταλία. Με μια εφαρμογή με 1.80 το bloatware γίνεται καπνός (εχω σβήσει καμια 110 πακέτα εγώ) Σε καθημερινή χρήση πάντως εγώ απολαμβάνω στο μέγιστο την οθόνη του s8 plus που ειδικά σε browsing και social media είναι μαγεία. Δεστα και από κοντά και αποφάσισε καλύτερα. Επειδή με τρώει η περιέργεια, μπορείς να μου πεις το όνομα της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Είναι ανάλογα τι προτιμήσεις έχεις και θέμα γούστου στην τελική. Στην ιδια τιμη παίζει και το s8 plus απο αμαζον Ιταλία. Με μια εφαρμογή με 1.80 το bloatware γίνεται καπνός (εχω σβήσει καμια 110 πακέτα εγώ) Σε καθημερινή χρήση πάντως εγώ απολαμβάνω στο μέγιστο την οθόνη του s8 plus που ειδικά σε browsing και social media είναι μαγεία. Δεστα και από κοντά και αποφάσισε καλύτερα.Κοιτα το s8 plus το εχω δει απο κοντα ενω το sony οχι και μπορω να πω οτι μου αρεσε που ειναι ολο οθονη αλλα ομως δεν μου κανει το κλικ που λεμε δεν ξερω σε κατι δεν με συγκινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Επειδή με τρώει η περιέργεια, μπορείς να μου πεις το όνομα της εφαρμογής; εγω εχω το package disabler pro υπαρχουν κανα δυο ακομα που κανουν δουλεια απλα νομιζω ειναι μονο για samsung μπορεις να παγωσεις τα παντα και στοκ και εφαρμογες συστηματος, γενικα οτιδηποτε δεν σου χρειαζεται κανει φοβερη δουλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτα το s8 plus το εχω δει απο κοντα ενω το sony οχι και μπορω να πω οτι μου αρεσε που ειναι ολο οθονη αλλα ομως δεν μου κανει το κλικ που λεμε δεν ξερω σε κατι δεν με συγκινει. ναι ενταξει γι αυτο σου ειπα ειναι θεμα γουστου αλλα κυριως νομιζω design. αν δε σε ενοχλουν τα μεγαλα μπεζελ (εμενα πχ δεν μου αρεσουν καθολου) προχωρα, στα υπολοιπα πιστευω λιγο πολυ ειναι κοντα οι 2 συσκευες για μπαταρια δεν εχω αποψη. στο s8 plus παντως η αυτονομια ειναι κορυφαια καλυτερη και απο την περσινη εξαρετικη του 7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 εγω εχω το package disabler pro υπαρχουν κανα δυο ακομα που κανουν δουλεια απλα νομιζω ειναι μονο για samsung μπορεις να παγωσεις τα παντα και στοκ και εφαρμογες συστηματος, γενικα οτιδηποτε δεν σου χρειαζεται κανει φοβερη δουλεια. Με root εννοεις φανταζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Με root εννοεις φανταζομαι; Οχι φυσικά θα το είχα αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Και πως παιρνει αδεια να παγωνει εφαρμογες συστηματος; Σαν το greenify μου ακουγεται που για να παγωνει εφαρμογες συστηματος, αν θυμαμαι καλα, θελει root. Ισως βεβαια επειδη ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα (συνηθως ρουταρω) για αυτο να μην το γνωριζα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Και πως παιρνει αδεια να παγωνει εφαρμογες συστηματος; Σαν το greenify μου ακουγεται που για να παγωνει εφαρμογες συστηματος, αν θυμαμαι καλα, θελει root. Ισως βεβαια επειδη ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα (συνηθως ρουταρω) για αυτο να μην το γνωριζα. :) Τις απενεργοποιει και τις παγώνει ταυτόχρονα δεν φαίνονται ούτε στις εφαρμογές ούτε και στις υπηρεσίες που τρέχουν. Κάνει ακριβώς ότι κάνει το titanium back up αλλα χωρίς ρουτ. Δίνεις άδεια διαχειριστή απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μαλιστα. Χρησιμο! Ευχαριστω για τις πληροφοριες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Τι γίνεται όμως με το clean master; (εννοώ αυτό που μπαίνεις ρυθμίσεις—> αποθηκευτικός χώρος και ουσιαστικά βλέπεις το clean master) κάνει κάτι και γι αυτό; Edited July 20, 2017 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Τι γίνεται όμως με το clean master; (εννοώ αυτό που μπαίνεις ρυθμίσεις—> αποθηκευτικός χώρος και ουσιαστικά βλέπεις το clean master) κάνει κάτι και γι αυτό; Όσον αφορά τη μνήμη θεωρώ λιγο το χώρο που πιάνουν για να με απασχολεί αντε να είναι καμια 300 μβ ειδικά σε ναυαρχίδες που ξεκινάνε πλέον απο τα 64 gb. Το σημαντικό για μένα είναι ότι δεν υπάρχουν στη ραμ και δεν τρέχουν απο πισω. Αυτό με το clean master που λες είναι μια υπό ενότητα στην ενότητα διαχείριση συσκευής που υπάρχει στις ρυθμίσεις. Υπό ενότητα που αφορά το κομμάτι αποθήκευσης, καθαρισμός κασε κτλπ. Αφαίρειται και αυτό αμα θες και κάνεις τη δουλειά σου με αλλη εφαρμογή ή από το recovery menu. Ας μην είμαστε άλλο οφφ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts