samih Δημοσιεύτηκε July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2017 Θελω να αγορασω κατι καλυτερο απο αυτα που εχω στα χερια μου ( Α5 2016 και 6s ) Θελω να εχει καλη καμερα, αυτονομια ( κυριως ) , ηχειο, οθονη και να ειναι αδιαβροχο. Σκεφτομαι για το s7 αλλα ειναι περσινο μοντελο οποτε δεν με ενθουσιαζει η αγορα του αν και ειναι παρα πολυ καλο κινητο το χει και η αδερφη μου και ειναι απροβληματιστο. Οποτε λεω να παω σε S8 αλλα και εκει οι αποψεις διίστανται αλλοι ειναι ευχαριστημενοι και αλλοι δεν ειναι. Σκεφτομαι και για το P10 που δεν εχω ξανααγορασει huawei , η κανα g6 . Μπορειτε να μου προτεινετε και κατι αλλο , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καλημερα. Αν θες συμπληρωσε αυτη τη φορμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Προχωρα στο S7 αφοβα.ολες οι συσκευες βρισκονται στα καλυτερα απο πλευρας αποδοσεων τους μετα τον πρωτο χρονο ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ MARKETING.εκτος και κρατας τις συσκευες σου πολυ λιγο χρονικο διαστημα και σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης αλλα ακομη και ετσι δες τι τιμη αγοραζεις που περιπου πανε οι τιμες μετα απο το διαστημα που θελεις να το κρατησεις και αποφασισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Προχωρα στο S7 αφοβα.ολες οι συσκευες βρισκονται στα καλυτερα απο πλευρας αποδοσεων τους μετα τον πρωτο χρονο ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ MARKETING.εκτος και κρατας τις συσκευες σου πολυ λιγο χρονικο διαστημα και σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης αλλα ακομη και ετσι δες τι τιμη αγοραζεις που περιπου πανε οι τιμες μετα απο το διαστημα που θελεις να το κρατησεις και αποφασισε. Το ξερω αυτο γιαυτο και δεν αγοραζω κινητο την ιδια στιγμη που βγαινει στην αγορα απλα σκεφτομουν οτι και το s8 Που εχουν περασει αρκετοι μηνες θα εχει στρωσει και δεν θα εχει τα θεματακια του. Στο σ7 με κραταει μονο το οτι ειναι ηδη 1,5 χρονων κινητο. Κραταω συνηθως 1 χρονο τα κινητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εγώ θα πρότεινα S8. Το έχω δει από κοντά και είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αν η αυτονομία και η αξιοπιστία είναι σημαντικές για σένα τότε mate 9 χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι είναι η κάμερα, η οθόνη και η αδιαβροχοποίηση τότε στο s8 πρόσθεσε τα htc u11 και xperia xz premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Mate 9 πυστευω θα σε καλύψει πλυρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αν η αυτονομία και η αξιοπιστία είναι σημαντικές για σένα τότε mate 9 χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι είναι η κάμερα, η οθόνη και η αδιαβροχοποίηση τότε στο s8 πρόσθεσε τα htc u11 και xperia xz premium. Tα htc δεν τα πολυεμπιστευομαι . To xperia μαρεσει σε γενικες γραμμες θα το δω και απο κοντα σιγουρα ειναι ολοκληρωμενο κινητο οπως το s8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αν σε παιρνει ασε το S8 και χτυπα το S8 plus. Με ευχαριστεις μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αν σε παιρνει ασε το S8 και χτυπα το S8 plus. Με ευχαριστεις μετα! θελω ενα κινητο να χωραει στην τσεπη :lol: :lol: ηδη και το σ8 ειναι στο οριο σε μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 θελω ενα κινητο να χωραει στην τσεπη :lol: :lol: ηδη και το σ8 ειναι στο οριο σε μεγεθοςΔυστυχώς δεν θα βρεις καθος κινιτα πλέον είναι πολύ δυνατά και απαιτούν μεγάλη μπαταρία για να βγάλουν την μέρα έτσι αν έχεις μικρό κινιτο με δυνατά χαρακτηριστικά ανανγαστικα θα ζεις δίπλα στην πρίζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Δυστυχώς δεν θα βρεις καθος κινιτα πλέον είναι πολύ δυνατά και απαιτούν μεγάλη μπαταρία για να βγάλουν την μέρα έτσι αν έχεις μικρό κινιτο με δυνατά χαρακτηριστικά ανανγαστικα θα ζεις δίπλα στην πρίζα Δεν ισχύει για όλα, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Μεγαλύτερη απόδειξη το zuk z2 με 5" οθόνη και 3500mAh και sd820 από το οποίο και σου γράφω αυτή τη στιγμή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δυστυχώς δεν θα βρεις καθος κινιτα πλέον είναι πολύ δυνατά και απαιτούν μεγάλη μπαταρία για να βγάλουν την μέρα έτσι αν έχεις μικρό κινιτο με δυνατά χαρακτηριστικά ανανγαστικα θα ζεις δίπλα στην πρίζα To mate 9 Παντως λενε οτι εχει καλη αυτονομια , οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτο και το s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Το mate 9 αν σε βολέψει το μέγεθος είναι τέρας αυτονομίας Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts