fantomXxXx Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εδώ όλες οι εκδόσεις: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Έχω την Arnova's v8.3b1 και λειτουργεί άψογα. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες της και στο video δεν εντοπίζεται το θέμα του focus. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 H 8.3b1 είναι βασισμένη σε παλαιότερη έκδοση της GCam (5.1.018) και γιαυτό δουλεύει σωστά. Το στοίχημα είναι να δουλέψει σωστά η καινούργια έκδοση 6.1.021. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 H 8.3b1 είναι βασισμένη σε παλαιότερη έκδοση της GCam (5.1.018) και γιαυτό δουλεύει σωστά. Το στοίχημα είναι να δουλέψει σωστά η καινούργια έκδοση 6.1.021. Με ποιον το έβαλες το στοίχημα? Κατεβάζετε, δοκιμάζετε κι ότι σας εξυπηρετεί το κρατάτε. Ποτέ καμία ported camera δεν θα είναι 100% συμβατή σε όλες τις λειτουργίες. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Με ποιον το έβαλες το στοίχημα? Αυτό κατάλαβες; Δυστυχώς ούτε συζήτηση δεν μπορεί να γίνει στο forum πλέον. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 :up:Αυτό κατάλαβες; Δυστυχώς ούτε συζήτηση δεν μπορεί να γίνει στο forum πλέον. :down: :up: Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 αντιπαραθεσεις και εξυπναδες δεν εχουν νοημα...σκοπος ειναι να βγαλουμε ακρη...για τηλεφωνα μιλαμε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 H 8.3b1 είναι βασισμένη σε παλαιότερη έκδοση της GCam (5.1.018) και γιαυτό δουλεύει σωστά. Το στοίχημα είναι να δουλέψει σωστά η καινούργια έκδοση 6.1.021. Αυτή η 6.1.021 ήταν που είχε πρόβλημα ανάλυσης και δεν άνοιγε καν όταν τη κατέβασα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Άσχετο, βγήκε αναβάθμιση στο τηλέφωνο της Google. Επιτέλους έβαλαν το σκούρο θέμα που είχαν υποσχεθεί. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Άσχετο, βγήκε αναβάθμιση στο τηλέφωνο της Google. Επιτέλους έβαλαν το σκούρο θέμα που είχαν υποσχεθεί. Και στην beta του pie που πήραμε στο κινητό μας υπάρχει η επιλογή για σκοτεινό θέμα. Τώρα που το είπες το τσέκαρα. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Άσχετο, βγήκε αναβάθμιση στο τηλέφωνο της Google. Επιτέλους έβαλαν το σκούρο θέμα που είχαν υποσχεθεί. Εγώ σκούρο το έχω εδώ και καιρό!... Ηχογράφηση κλήσεων υπάρχει πουθενά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγώ σκούρο το έχω εδώ και καιρό!... Ηχογράφηση κλήσεων υπάρχει πουθενά; που ειναι το σκουρο θεμα παιδια?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 που ειναι το σκουρο θεμα παιδια?:blink: Αν πας στις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μετά ρυθμίσεις και επιλογές εμφάνισης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Ένα μαύρο θέμα της προκοπής να δούμε πότε θα βγάλει η google. ούτε σκούρο ούτε σκοτεινό λολ. Και πλήρες όχι μόνο σε μηνύματα και dialer.Από το oneplus και μετά μόνο με μαύρο θέμα είμαι . Στο pie θέλει root για να δουλέψει το substratum το οποίο προσφέρει καλή εναλλακτική πρόταση με τα μαύρα θέματα που υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Ένα μαύρο θέμα της προκοπής να δούμε πότε θα βγάλει η google. ούτε σκούρο ούτε σκοτεινό λολ. Θα είχε ενδιαφέρον αλλά για συσκευές με oled οθόνες, εδώ εκτός της εμφάνισης είναι δώρο αδωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Στα Lumia είχαν clear black display ακόμα και σε IPS οθόνες (Lumia 830), τι τις έκαναν αυτές τις οθόνες; Πάντως προσωπικά δεν έχω θέμα με την οθόνη του 8. Προς το παρόν δεν με κάνει να αναπολώ τις amoled πάντως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Εξαιρετική ips οθόνη η οποία αν είχε το καινούριο φορμά με τα specs που έχει η συσκευή δεν θα έπαιζε με την καμία κάτω από 300 ευρώ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Εξαιρετική ips οθόνη η οποία αν είχε το καινούριο φορμά με τα specs που έχει η συσκευή δεν θα έπαιζε με την καμία κάτω από 300 ευρώ. Τι εννοείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 (edited) Εξαιρετική ips οθόνη η οποία αν είχε το καινούριο φορμά με τα specs που έχει η συσκευή δεν θα έπαιζε με την καμία κάτω από 300 ευρώ. Μήπως εννοείς super amoled; Γιατί ips lcd πολυ καλή έχει.δεν ξέρω η οθόνη του sciroco αν είναι κατα πολύ καλύτερη(p oled) κάτι είχα διαβάσει για καμμένα pixel κτλ Edited December 15, 2018 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 εννοεί οτι έχει εξαιρετική lcd οθόνη που το μαυρο της συναγωνίζεται το μαυρο των amoled και ότι αν δεν είχε τα μπεζελ χωράφια αλλά ήταν όλο οθόνη μπροστά με 18:9 αναλογία θα ήταν πολύ ακριβότερη η τιμή Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 ..... ✌ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Αν και 69,4%ratio (74,3% είχα στη προηγούμενη συσκευή), δεν με χαλάει η συσκευή. Τη βρίσκω κομψή. Ίσως επειδή έχει όλο γυαλί μπροστά, δεν ξέρω. Είναι και συμμαζεμένη αρκετά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Και το λευκό της εξαιρετικό όπως και η φωτεινότητα του κινητού όπου είχα γράψει και παλιότερα...κάτω από το φως του ήλιου τα σκορπάει για πλάκα τα αντίστοιχα s7 edge & s8 plus που έχω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Και το λευκό της εξαιρετικό όπως και η φωτεινότητα του κινητού όπου είχα γράψει και παλιότερα...κάτω από το φως του ήλιου τα σκορπάει για πλάκα τα αντίστοιχα s7 edge & s8 plus που έχω. συγκρινοντας με το απλο s7 που εχω πιστευω οτι κατω απο τον ηλιο ειναι σχεδον ισαξια μικρες διαφορες. και τα δυο ειναι εξαιρετικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosR99 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπερα παδια.Ειμαι αναμεσα σε Nokia 8 και LG G6.Ποιο να επιλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπερα παδια.Ειμαι αναμεσα σε Nokia 8 και LG G6.Ποιο να επιλεξω? Ανάλογα τι υπερισχύει για σένα... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=8466 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts