THANOS8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το προβλημα με es, mi file explorer σε OTG, λυθηκε μια και καλη με χρηση του file manager (flashlight + clock) με es file explorer δεν υπαρχει καποιο προβλημα μονο με τον mi file explorer εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς το mi τηλεχειριστήριο;Σε δύο διαφορετικές tv που το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς το mi τηλεχειριστήριο;Σε δύο διαφορετικές tv που το δοκίμασα δεν κάνει τίποταεγω το δοκιμασα σε sony παλια και παιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 εγω το δοκιμασα σε sony παλια και παιζει κανονικαΣε smart sharp δεν παιζει και σε μια felix δεν έχει καν την μάρκα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σε smart sharp δεν παιζει και σε μια felix δεν έχει καν την μάρκα μέσα. ελα ρε , δεν έχει felix , ούτε f&u , περίεργο :PPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 ελα ρε , δεν έχει felix , ούτε f&u , περίεργο :PPPΔεν με ενδιαφέρει για την felix χέστηκα το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στην sharp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν με ενδιαφέρει για την felix χέστηκα το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στην sharp αν δεν υπάρχει ir learning ολα αυτά τα remote είναι για τα μπάζα για μένα (που δουλεύουν με συγκεκριμένη βάση) για αυτό έχω remote Που το ρυθμίζω όπως θέλω και κάνω την δουλειά μου δεν υπάρχει ένας τρόπος για κάθε μάρκα, η philips π.χ. μπορεί να έχει 2-3 διαφορετικούς τύπους τηλεκοντρόλ όπου ο ένας δεν είναι συμβατός με τον άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν με ενδιαφέρει για την felix χέστηκα το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στην sharp Για δοκίμασε κανένα άλλο app στο play store μπας και βρεις κανένα με το μοντέλο της tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 αν δεν υπάρχει ir learning ολα αυτά τα remote είναι για τα μπάζα για μένα (που δουλεύουν με συγκεκριμένη βάση) για αυτό έχω remote Που το ρυθμίζω όπως θέλω και κάνω την δουλειά μου δεν υπάρχει ένας τρόπος για κάθε μάρκα, η philips π.χ. μπορεί να έχει 2-3 διαφορετικούς τύπους τηλεκοντρόλ όπου ο ένας δεν είναι συμβατός με τον άλλοΔεν έχει ir learning και απορω γιατί δεν βάλανε,άλλη μια πατατα,άντε να δούμε τι άλλο θα βγει ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δοκίμασε κανένα άλλο app στο play store μπας και βρεις κανένα με το μοντέλο της tv.Θα δοκιμάσω και από το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν έχει ir learning και απορω γιατί δεν βάλανε,άλλη μια πατατα,άντε να δούμε τι άλλο θα βγει ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δοκιμάσω και από το play ποτέ δεν είχε, νομίζω θέλει άλλες υπέρυθρες για αυτό (που προφανώς δεν θα μπουν ποτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 ποτέ δεν είχε, νομίζω θέλει άλλες υπέρυθρες για αυτό (που προφανώς δεν θα μπουν ποτε) Ir learning θυμάμαι είχε το lg g2 (κινηταρα)... αν και είχε κάπως περιορισμένη εμβέλεια σε σχέση με πχ rn4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Μα για τα regions μιλάω,αν δεν το καταλάβετε προσπεραστε τα posts μου Απλό είναι ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 18, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 ελα ρε , δεν έχει felix , ούτε f&u , περίεργο :PPPΜια τηλεοραση που έχουμε f&u τη σύνδεσα μέσω της μάρκας funai που έχει και παίζει κανονικά Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ir learning θυμάμαι είχε το lg g2 (κινηταρα)... αν και είχε κάπως περιορισμένη εμβέλεια σε σχέση με πχ rn4.Αν θυμάμαι καλά είχε και το mimax που είχε περάσει κάνα δυο.μερες από τα χέρια μου και δούλευε παντου,ψέματα το honor8 είχε ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποτέ δεν είχε, νομίζω θέλει άλλες υπέρυθρες για αυτό (που προφανώς δεν θα μπουν ποτε)είχε το honor 8 ir learning νομίζω είναι θέμα λογισμικού καθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Για να έχει IR Learning χρειάζεται αισθητήρα IR που να είναι transmitter και receiver, δηλαδή να εκπέμπει αλλά και να λαμβάνει υπέρυθρες (για programming/learning). Όσα xiaomi ξέρω έχουν μόνο IR transmitter. Καλά θα ήταν να έχει receiver, δεν το συζητάω, αλλά δεν είναι και deal breaker η έλλειψη του. Και NFC δεν έχει όπως και πολλά άλλα καλούδια είμαι σίγουρος ότι θα λείπουν, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Εδώ παίρνεις ναυαρχίδες χωρίς καν IR Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες (54 στο σύνολο, 18 xiaomi, 8 huawei) Edited June 18, 2018 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα ζήσουμε με αυτό τι να κάνουμε...πάντως όσα app δοκίμασα από το play κανένα δεν μου δουλεύει με την sharp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 [/color]είχε το honor 8 ir learning νομίζω είναι θέμα λογισμικού καθαρα απάντηση πήρες :) ε βάλε το app της sharp https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharp.SmartRemote&hl=en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες (54 στο σύνολο, 18 xiaomi, 8 huawei) Είναι μέσα στην λίστα Edit:λάθος μου....γενικά ir Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 18, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 delete .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 απάντηση πήρες :) ε βάλε το app της sharp https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharp.SmartRemote&hl=en_USγια αυτό είπα νομίζω αν ειμουν σίγουρος θα έλεγα είμαι σίγουρος ,δοκίμασα και αυτό αλλά τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Είναι μέσα στην λίστα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Το ξέρω αλλά μάλλον σας μπέρδεψα. Γράφω "Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες" Λέγοντας "γενικά" εννοώ είτε IR transmitter είτε IR transmitter/receiver Έβαλα το link για να τονίσω ότι οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν καν υπέρυθρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 για αυτό είπα νομίζω αν ειμουν σίγουρος θα έλεγα είμαι σίγουρος ,δοκίμασα και αυτό αλλά τιποτα της sharp το app είναι μέσω wifi οπότε οι υπέρυθρες δεν έχουν καμία σχέση άρα η δεν έχεις συμβατή tv (γράφει κάτω ποιες είναι) είτε κάνεις κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 της sharp το app είναι μέσω wifi οπότε οι υπέρυθρες δεν έχουν καμία σχέση άρα η δεν έχεις συμβατή tv (γράφει κάτω ποιες είναι) είτε κάνεις κάτι λάθοςεννοείς να είναι συνδεδεμένη η tv στο wifi η το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 εννοείς να είναι συνδεδεμένη η tv στο wifi η το κινητό; προφανώς και τα 2 να είναι στο ίδιο wifi :) αν δεις στην περιγραφή του app σου λέει τι πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση (τι να ενεργοποιήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 προφανώς και τα 2 να είναι στο ίδιο wifi :) αν δεις στην περιγραφή του app σου λέει τι πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση (τι να ενεργοποιήσεις)καλά αν είναι να είναι συνδεδεμένα στο wifi το ξέρω ότι γίνεται smart tv είναι ,μιλάω καθαρά για σύνδεση με το ir blaster αλλιώς τι νόημα έχει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts