Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το προβλημα με es, mi file explorer σε OTG, λυθηκε μια και καλη με χρηση του file manager (flashlight + clock)

με es file explorer δεν υπαρχει καποιο προβλημα μονο με τον mi file explorer εχω προβλημα

Έχει δοκιμάσει κανείς το mi τηλεχειριστήριο;Σε δύο διαφορετικές tv που το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα

Έχει δοκιμάσει κανείς το mi τηλεχειριστήριο;Σε δύο διαφορετικές tv που το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα
εγω το δοκιμασα σε sony παλια και παιζει κανονικα

εγω το δοκιμασα σε sony παλια και παιζει κανονικα
Σε smart sharp δεν παιζει και σε μια felix δεν έχει καν την μάρκα μέσα.

ελα ρε , δεν έχει felix , ούτε f&u , περίεργο :PPP
Δεν με ενδιαφέρει για την felix χέστηκα το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στην sharp

Δεν με ενδιαφέρει για την felix χέστηκα το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στην sharp

αν δεν υπάρχει ir learning ολα αυτά τα remote είναι για τα μπάζα για μένα (που δουλεύουν με συγκεκριμένη βάση)

για αυτό έχω remote Που το ρυθμίζω όπως θέλω και κάνω την δουλειά μου

δεν υπάρχει ένας τρόπος για κάθε μάρκα, η philips π.χ. μπορεί να έχει 2-3 διαφορετικούς τύπους τηλεκοντρόλ όπου ο ένας δεν είναι συμβατός με τον άλλο

Για δοκίμασε κανένα άλλο app στο play store μπας και βρεις κανένα με το μοντέλο της tv.

αν δεν υπάρχει ir learning ολα αυτά τα remote είναι για τα μπάζα για μένα (που δουλεύουν με συγκεκριμένη βάση)

για αυτό έχω remote Που το ρυθμίζω όπως θέλω και κάνω την δουλειά μου

δεν υπάρχει ένας τρόπος για κάθε μάρκα, η philips π.χ. μπορεί να έχει 2-3 διαφορετικούς τύπους τηλεκοντρόλ όπου ο ένας δεν είναι συμβατός με τον άλλο

Δεν έχει ir learning και απορω γιατί δεν βάλανε,άλλη μια πατατα,άντε να δούμε τι άλλο θα βγει

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δοκίμασε κανένα άλλο app στο play store μπας και βρεις κανένα με το μοντέλο της tv.
Θα δοκιμάσω και από το play

Δεν έχει ir learning και απορω γιατί δεν βάλανε,άλλη μια πατατα,άντε να δούμε τι άλλο θα βγει

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα δοκιμάσω και από το play

ποτέ δεν είχε, νομίζω θέλει άλλες υπέρυθρες για αυτό (που προφανώς δεν θα μπουν ποτε)

ποτέ δεν είχε, νομίζω θέλει άλλες υπέρυθρες για αυτό (που προφανώς δεν θα μπουν ποτε)

Ir learning θυμάμαι είχε το lg g2 (κινηταρα)... αν και είχε κάπως περιορισμένη εμβέλεια σε σχέση με πχ rn4.

Μα για τα regions μιλάω,αν δεν το καταλάβετε προσπεραστε τα posts μου

Απλό είναι ...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

ελα ρε , δεν έχει felix , ούτε f&u , περίεργο :PPP
Μια τηλεοραση που έχουμε f&u τη σύνδεσα μέσω της μάρκας funai που έχει και παίζει κανονικά

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Ir learning θυμάμαι είχε το lg g2 (κινηταρα)... αν και είχε κάπως περιορισμένη εμβέλεια σε σχέση με πχ rn4.
Αν θυμάμαι καλά είχε και το mimax που είχε περάσει κάνα δυο.μερες από τα χέρια μου και δούλευε παντου,ψέματα το honor8 είχε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είχε το honor 8 ir learning νομίζω είναι θέμα λογισμικού καθαρα

Για να έχει IR Learning χρειάζεται αισθητήρα IR που να είναι transmitter και receiver, δηλαδή να εκπέμπει αλλά και να λαμβάνει υπέρυθρες (για programming/learning). Όσα xiaomi ξέρω έχουν μόνο IR transmitter.

Καλά θα ήταν να έχει receiver, δεν το συζητάω, αλλά δεν είναι και deal breaker η έλλειψη του. Και NFC δεν έχει όπως και πολλά άλλα καλούδια είμαι σίγουρος ότι θα λείπουν, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Εδώ παίρνεις ναυαρχίδες χωρίς καν IR

Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες (54 στο σύνολο, 18 xiaomi, 8 huawei)

Edited by panandreas

Θα ζήσουμε με αυτό τι να κάνουμε...πάντως όσα app δοκίμασα από το play κανένα δεν μου δουλεύει με την sharp

[/color]είχε το honor 8 ir learning νομίζω είναι θέμα λογισμικού καθαρα

απάντηση πήρες :)

ε βάλε το app της sharp

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharp.SmartRemote&hl=en_US

Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες (54 στο σύνολο, 18 xiaomi, 8 huawei)

Είναι μέσα στην λίστα

Edit:λάθος μου....γενικά ir

Edited by akalos

απάντηση πήρες :)

ε βάλε το app της sharp

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharp.SmartRemote&hl=en_US

για αυτό είπα νομίζω αν ειμουν σίγουρος θα έλεγα είμαι σίγουρος ,δοκίμασα και αυτό αλλά τιποτα

Είναι μέσα στην λίστα

Το ξέρω αλλά μάλλον σας μπέρδεψα.

Γράφω "Δείτε εδώ ποία καινούργια τηλέφωνα (2017-2018) έχουν γενικά υπέρυθρες"

Λέγοντας "γενικά" εννοώ είτε IR transmitter είτε IR transmitter/receiver

Έβαλα το link για να τονίσω ότι οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν καν υπέρυθρες.

για αυτό είπα νομίζω αν ειμουν σίγουρος θα έλεγα είμαι σίγουρος ,δοκίμασα και αυτό αλλά τιποτα

της sharp το app είναι μέσω wifi οπότε οι υπέρυθρες δεν έχουν καμία σχέση

άρα η δεν έχεις συμβατή tv (γράφει κάτω ποιες είναι) είτε κάνεις κάτι λάθος

της sharp το app είναι μέσω wifi οπότε οι υπέρυθρες δεν έχουν καμία σχέση

άρα η δεν έχεις συμβατή tv (γράφει κάτω ποιες είναι) είτε κάνεις κάτι λάθος

εννοείς να είναι συνδεδεμένη η tv στο wifi η το κινητό;

εννοείς να είναι συνδεδεμένη η tv στο wifi η το κινητό;

προφανώς και τα 2 να είναι στο ίδιο wifi :)

αν δεις στην περιγραφή του app σου λέει τι πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση (τι να ενεργοποιήσεις)

προφανώς και τα 2 να είναι στο ίδιο wifi :)

αν δεις στην περιγραφή του app σου λέει τι πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση (τι να ενεργοποιήσεις)

καλά αν είναι να είναι συνδεδεμένα στο wifi το ξέρω ότι γίνεται smart tv είναι ,μιλάω καθαρά για σύνδεση με το ir blaster αλλιώς τι νόημα έχει!:)

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger