akalos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Το ματιαξες? :p Ψάξε εφαρμογές που έβαλες τελευταία Αν δεν είναι κάτι άλλο πιο σοβαρό Είσαι στοκ? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Το ματιαξες? :p Ψάξε εφαρμογές που έβαλες τελευταία Αν δεν είναι κάτι άλλο πιο σοβαρό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk που να ξερω μωρε , αυτο το ΟΡΕΟ με εχει Γ@μησ... Εχω βαλει πολλες εφαρμογες θα αρχισω να σβηνω και βλεπουμε,προς το παρον ειναι οκ ! :D Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 παραγγειλα θηκη απο ebay και μου εστειλαν για 5 plus οτι να ναι ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 απλά σου έστειλαν για το νοτε 5 της Ινδίας :) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 απλά σου έστειλαν για το νοτε 5 της Ινδίας :) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειχε να διαλεξω αναμεσα σε redmi 5 plus , note 5 και note 5 pro διαλεξα το note 5 και μου ηρθε μια που γραφει 5 plus πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 ειχε να διαλεξω αναμεσα σε redmi 5 plus , note 5 και note 5 pro διαλεξα το note 5 και μου ηρθε μια που γραφει 5 plus πανωNote 5 pro έπρεπε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 πως γινεται να εχω notifications για το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 πως γινεται να εχω notifications για το viber? Τσέκαρε και ενεργοποιησε οτι σου ζηταει απο ρυθμισεις-> αδειες Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Έχετε παρατηρήσει κάποια τυχαία reboots,έτσι στο άσχετο? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Έχετε παρατηρήσει κάποια τυχαία reboots,έτσι στο άσχετο? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ωχ ωχ αρχισαμε ; ;;;; Εμενα οπως εγραψα πριν εφαγε κολλημα και δεν ανοιγε καθολου... ηταν σε αναμονη δηλαδη και πηγα να δω αν " ζει " σε καποια φαση και δεν ανοιγε! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Έχετε παρατηρήσει κάποια τυχαία reboots,έτσι στο άσχετο? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Καθόλου, θα έλεγα ότι είναι πολύ σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Τυχαία το πήρα χαμπάρι,μη νομίζεις Ήταν ανοικτό με σβηστή οθόνη και πήγα να ανοίξω τον Chrome και επανεκκίνησε.... Είχε ξανά γίνει αλλα δεν ήμουν σίγουρος Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 23, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Τυχαία το πήρα χαμπάρι,μη νομίζεις Ήταν ανοικτό με σβηστή οθόνη και πήγα να ανοίξω τον Chrome και επανεκκίνησε.... Είχε ξανά γίνει αλλα δεν ήμουν σίγουρος Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk τετοια χαζα εκανε το 4Χ ....και το εδωσα μπουλο !!! Αυτο ρισταρτ δεν εκανε ακομα αλλα οπως ειπα εφαγε σοβαρο κολλημα !!! παναγια μου παλι κινητο θα αλλαζω...βαρεθηκα...$!$!#$!$!#$!$!#%#%! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Τσέκαρε και ενεργοποιησε οτι σου ζηταει απο ρυθμισεις-> αδειες thx...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Χιλια ευχαριστω φιλε μου. Χρησιμοποιουσα το My Mail app και για καποιο λογο ενω μου συχρονιζε τα email μου κανονικα (Hotmail account) δεν μου εφερνε με τιποτα τις επαφες με τηλεφωνα κτλ. Εβαλα το apk σου και ξενοιασα! Eρωτηση: To mail apk αυτο, παιρνει αναβαθμισεις απο μονο του? Υπαρει καποιο Mi store για να μπορουμε να κατεβαζουμε εφαρμογες? Ευχαριστω και παλι :up::up::up: Αυτή είναι η εφαρμογή που υπάρχει στην κινεζική rom, στην global έκδοση δεν υπάρχει. Κανονικά αναβαθμίζεται από τις ρυθμίσεις, ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω την τελευταία έκδοση από τις κινεζικές rom. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λοιπόν μετά απο μερικές βδομάδες συμβίωσης δεν έχω κάποια προβλήματα.. μόνο 2 πράγματα μου λείπουν: 1. στο redmi note 2 είχε στις ρυθμίσεις "λειτουργία παιδιού" που ήταν πολύ χρήσιμη για το πιτσιρικά.. τώρα τι απέγινε αυτό? 2. οταν το συνδέω στο BT του αμαξιού μου βγάζει απο την google να μένει ξεκλείδωτο οταν ειναι συνδεδεμενο, επίσης και στις ρυθμίσεις του κινητού έχει κάτι ανάλογο..παρόλα αυτα δεν τα έχω καταφέρει.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Αυτή είναι η εφαρμογή που υπάρχει στην κινεζική rom, στην global έκδοση δεν υπάρχει. Κανονικά αναβαθμίζεται από τις ρυθμίσεις, ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω την τελευταία έκδοση από τις κινεζικές rom. Δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αλλά Δεν είναι το ίδιο? https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Miui+email Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λοιπόν μετά απο μερικές βδομάδες συμβίωσης δεν έχω κάποια προβλήματα.. μόνο 2 πράγματα μου λείπουν: 1. στο redmi note 2 είχε στις ρυθμίσεις "λειτουργία παιδιού" που ήταν πολύ χρήσιμη για το πιτσιρικά.. τώρα τι απέγινε αυτό? 2. οταν το συνδέω στο BT του αμαξιού μου βγάζει απο την google να μένει ξεκλείδωτο οταν ειναι συνδεδεμενο, επίσης και στις ρυθμίσεις του κινητού έχει κάτι ανάλογο..παρόλα αυτα δεν τα έχω καταφέρει..Αυτές είναι η "εξυπνάδες" της xiaomi και του miui, ενώ θα έπρεπε να δουλεύει καθώς είναι εγγενής δυνατότητα του Android το έχουν κάνει να δουλεύει μόνο με τα δικά τους fit tracker τα mi band. Επίσης έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα π.χ. όταν συνδέεσαι στο wi-fi του σπιτιού σου να μην κλειδώνει η συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Αυτές είναι η "εξυπνάδες" της xiaomi και του miui, ενώ θα έπρεπε να δουλεύει καθώς είναι εγγενής δυνατότητα του Android το έχουν κάνει να δουλεύει μόνο με τα δικά τους fit tracker τα mi band. Επίσης έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα π.χ. όταν συνδέεσαι στο wi-fi του σπιτιού σου να μην κλειδώνει η συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καμία σχέση :) δεν είναι εγγενής δυνατότητα του "android" γιατί είναι μέρος των google services απλά προφανώς επειδή προσπαθούν να βάλουν τα δικά τους πράγματα (γιατί στην κίνα δεν υπάρχουν google services) ή κάνουν χαζομάρες ή θέλει ψάξιμο π.χ. τώρα δεν το δοκιμάζεις από το smart lock της google αλλά το δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις-> οθονη κλειδωματος -> advanced -> ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth να δεις αν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 καμία σχέση :) δεν είναι εγγενής δυνατότητα του "android" γιατί είναι μέρος των google services απλά προφανώς επειδή προσπαθούν να βάλουν τα δικά τους πράγματα (γιατί στην κίνα δεν υπάρχουν google services) ή κάνουν χαζομάρες ή θέλει ψάξιμο π.χ. τώρα δεν το δοκιμάζεις από το smart lock της google αλλά το δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις-> οθονη κλειδωματος -> advanced -> ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth να δεις αν παίζειδεν παίζει ούτε από εκεί. αυτό λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 καμία σχέση :) δεν είναι εγγενής δυνατότητα του "android" γιατί είναι μέρος των google services απλά προφανώς επειδή προσπαθούν να βάλουν τα δικά τους πράγματα (γιατί στην κίνα δεν υπάρχουν google services) ή κάνουν χαζομάρες ή θέλει ψάξιμο π.χ. τώρα δεν το δοκιμάζεις από το smart lock της google αλλά το δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις-> οθονη κλειδωματος -> advanced -> ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth να δεις αν παίζειΤα google services δεν είναι Android, τι Γιάννης τι Γιαννάκης....εδώ όμως δεν είναι Κινα...και πουλάνε επίσημα την συσκευή σε global έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Τα google services δεν είναι Android, τι Γιάννης τι Γιαννάκης....εδώ όμως δεν είναι Κινα...και πουλάνε επίσημα την συσκευή σε global έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιάννης γιαννάκης πες το όπως θες , όταν χρησιμοποιείς την φράση "εγγενής δυνατότητα του android" ε σε διορθώνω απλά γιατί δεν ισχύει αυτό που λες τώρα κατά τα άλλα γενικά τα έχουν κάνει @$$@! , υποθέτω είναι παλιό πρόβλημα (όπως και με τα backup της google που διορθώθηκαν ,κάπως, κάποια στιγμή) , παλιά γινόταν δουλειά με xposed και κάποιο Module , τώρα δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 ..και πουλάνε επίσημα την συσκευή σε global έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι EU version Είναι global China version Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί τα έχουν κάνει κολος Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Δεν είναι EU version Είναι global China version Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί τα έχουν κάνει κολος Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΣε όλα τα smartphones τους ισχύουν αυτα, όχι μόνο στο redmi note 5 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Μα σε όλα τα έχουν κάνει κ@@@ς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts