Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μάγκες σιγουρα ο 636 είναι πιο γρήγορος από τον 625; σαν να χωλαίνει το κινητό με τις 100 εφαρμογές που του έχω βάλει. Στο 4Χ είχα πάνω από 200 εφαρμογές και δεν κολλούσε ούτε πήγαινε αργά. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ναι κανονικά και τους 53 κωδικούς δεν γίνεται τίποτα ,τους έκανα και υποβολή αναφορας με το μοντέλο της tvΔοκίμασε και με vestel γιατί απο το 2014 και μετα φτιάχνει και αυτή sharp τηλεοράσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Μάγκες σιγουρα ο 636 είναι πιο γρήγορος από τον 625; σαν να χωλαίνει το κινητό με τις 100 εφαρμογές που του έχω βάλει. Στο 4Χ είχα πάνω από 200 εφαρμογές και δεν κολλούσε ούτε πήγαινε αργά. φίλε μου αυτό αναρρωτήθηκα και 'γω σε σύγκριση με το redmi 5 plus (αγοράστηκε για την σύζυγο), αλλά υποθέτω ίσως και να είναι θέμα software. Πάντως το 5+ με τις ίδιες εφαρμογές είναι κάπως πιο γρήγορο από το RN5, όπως και ο ήχος γενικά είναι καλύτερος πιο μπάσο και με μεγαλύτερη ένταση. Το RN5 υπερτερεί καθαρά στις κάμερες είναι μακράν καλύτερο από το 5+, στα λοιπά είναι ίδια κινητά (παιχνίδια δεν παίζω για αυτό δεν έχω άποψη σε σχέση και με την GPU που στο RN5 θεωρητικά είναι καλύτερη). Δεν ξέρω γιατί η Xiaomi επέλεξε το ανεβασμένο (έτσι θεωρείται) μοντέλο RN5 να έχει σημαντικά πιο χαμηλή απόδοση/ποιότητα σε κάποιες λειτουργίες (πχ ήχος, που ενδέχεται να είναι και hardware θέμα) από το υποδιαίστερο 5+. Τι να πει κανείς άβυσσος η ψυχή του Κινέζου, είδωμεν.... κατά τα άλλα το κινητό είναι best value for money, ιδίως το 4/64, σε σχέση με το τι κυκλοφορεί και σε ποια τιμή από τις άλλες εταιρίες, με τις τρομερές κάμερες του. Είδα κάποια ''αρνητικά'' σχόλια γενικά για το software, παίδες έτσι είναι η Miui μέχρι να τη μάθετε η πρώτη φορά ξενίζει άλλα μετά θα δείτε ότι προσφέρει και πάρα πολλά καλούδια, πρέπει να δώσετε άδειες (permissions) στις εφαρμογές για να λειτουργούν σωστά. Εξάλλου η υποστήριξη είναι τρομερά συχνή ώστε τα όποια bugs να διορθόνονται από την εταιρία. Κάποιος φίλος μίλησε σε σύγκριση με το Samsung J7 2017, Επειδή έχω και αυτό το κινητό από την πρώτη στιγμή, σας πληροφορώ εντελώς αντικειμενικά ότι το J7 υπερέχει στην οθόνη εφόσον είστε λάτρεις Amoled οθονών και στον ήχο (μέχρι στιγμής), σε όλα τα άλλα υστερεί χαρακτηριστικά του RN5 ακόμα και στις κάμερες. Έτσι, χρησιμοποιώ ως πρώτο το RN5 και ως δεύτερο το J7 του 2017. Αυτά τα ολίγα........ Edited June 19, 2018 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 φίλε μου αυτό αναρρωτήθηκα και 'γω σε σύγκριση με το redmi 5 plus (αγοράστηκε για την σύζυγο), αλλά υποθέτω ίσως και να είναι θέμα software. Πάντως το 5+ με τις ίδιες εφαρμογές είναι κάπως πιο γρήγορο από το RN5, όπως και ο ήχος γενικά είναι καλύτερος πιο μπάσο και με μεγαλύτερη ένταση. Το RN5 υπερτερεί καθαρά στις κάμερες είναι μακράν καλύτερο από το 5+, στα λοιπά είναι ίδια κινητά (παιχνίδια δεν παίζω για αυτό δεν έχω άποψη σε σχέση και με την GPU που στο RN5 θεωρητικά είναι καλύτερη). Δεν ξέρω γιατί η Xiaomi επέλεξε το ανεβασμένο (έτσι θεωρείται) μοντέλο RN5 να έχει σημαντικά πιο χαμηλή απόδοση/ποιότητα σε κάποιες λειτουργίες (πχ ήχος, που ενδέχεται να είναι και hardware θέμα) από το υποδιαίστερο 5+. Τι να πει κανείς άβυσσος η ψυχή του Κινέζου, είδωμεν.... κατά τα άλλα το κινητό είναι best value for money, ιδίως το 4/64, σε σχέση με το τι κυκλοφορεί και σε ποια τιμή από τις άλλες εταιρίες, με τις τρομερές κάμερες του. Είδα κάποια ''αρνητικά'' σχόλια γενικά για το software, παίδες έτσι είναι η Miui μέχρι να τη μάθετε η πρώτη φορά ξενίζει άλλα μετά θα δείτε ότι προσφέρει και πάρα πολλά καλούδια, πρέπει να δώσετε άδειες (permissions) στις εφαρμογές για να λειτουργούν σωστά. Εξάλλου η υποστήριξη είναι τρομερά συχνή ώστε τα όποια bugs να διορθόνονται από την εταιρία. Κάποιος φίλος μίλησε σε σύγκριση με το Samsung J7 2017, Επειδή έχω και αυτό το κινητό από την πρώτη στιγμή, σας πληροφορώ εντελώς αντικειμενικά ότι το J7 υπερέχει στην οθόνη εφόσον είστε λάτρεις Amoled οθονών και στον ήχο (μέχρι στιγμής), σε όλα τα άλλα υστερεί χαρακτηριστικά του RN5 ακόμα και στις κάμερες. Έτσι, χρησιμοποιώ ως πρώτο το RN5 και ως δεύτερο το J7 του 2017. Αυτά τα ολίγα........ Καταρχάς έχω πάρει το τελευταίο δίμηνο... J7 dual 2017, note 4x, note 5 plus and note 5... Το πιο γρήγορο είναι σίγουρα σε καθημερινή χρήση το 4X, το note 5 μου φαίνεται ότι κάπου σκαλώνει όχι σε παιχνίδια αλλά σε χρήση... Δεν ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές κλπ. Δεν ξέρω μάλλον θα το δώσω, μου φαίνεται υποβάθμιση σε σχέση με τ 4Χ σε καθημερινή λειτουργία. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καταρχάς έχω πάρει το τελευταίο δίμηνο... J7 dual 2017, note 4x, note 5 plus and note 5... Το πιο γρήγορο είναι σίγουρα σε καθημερινή χρήση το 4X, το note 5 μου φαίνεται ότι κάπου σκαλώνει όχι σε παιχνίδια αλλά σε χρήση... Δεν ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές κλπ. Δεν ξέρω μάλλον θα το δώσω, μου φαίνεται υποβάθμιση σε σχέση με τ 4Χ σε καθημερινή λειτουργία. Στο Note 4X είχες ίδιου επιπέδου multitasking? Μηπως σε κάποια απο τις 2 συσκευές επαναφορτώνει τις εφαρμογές και δεν τις κράταει να τρέχουν στο background? Πάντως μην συγκρίνεται κινητό που έχει γινει optimized το λογισμικό εδώ και ενα χρόνο με συσκευή βγήκε μόλις τώρα. Υ.Γ. Το έχεις με κουμπιά ή gestures? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Με. Κουμπιά το έχω... Δεν ξέρω ρε συ κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν έχεις ίδιο επίπεδο multitasking, δηλαδή κρατάνε ίδιο αριθμό εφαρμογών να τρέχουν στο background μιας και η xiaomi πολλές φορές "κλέβει" σε αυτό το κομμάτι, τότε μονο υπομονή μπορείς να κάνεις να γινει optimized το λογισμικό. Θυμήσου οτι και στο rn4x μετά απο κάποια updates έγινε πιο σβέλτο. Μην συγκρίνουμε λοιπον το optimization που έχει γινει στο μόλις ενός μηνα rn5 με τον καινούργιο 636. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν έχεις ίδιο επίπεδο multitasking, δηλαδή κρατάνε ίδιο αριθμό εφαρμογών να τρέχουν στο background μιας και η xiaomi πολλές φορές "κλέβει" σε αυτό το κομμάτι, τότε μονο υπομονή μπορείς να κάνεις να γινει optimized το λογισμικό. Θυμήσου οτι και στο rn4x μετά απο κάποια updates έγινε πιο σβέλτο. Μην συγκρίνουμε λοιπον το optimization που έχει γινει στο μόλις ενός μηνα rn5 με τον καινούργιο 636. :) Σωστό κ αυτό οκ... Θα κάνω υπομονή... :) Κρίμα είναι να το δώσω και το S8 που θέλω από μπαταρία είναι χάλια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν έχουν ίδια έκδοση λειτουργικού για να συγκρίνεις κατευθείαν "επιδόσεις" και όπως βλέπουμε , στην 8.1 υπάρχουν κάποια θέματα οπότε , τι να πω , υπομονή για Miui 10 γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα βγουν αναβαθμίσεις για την 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Πότε θα πάρουμε την miui 10 ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν έχουν ίδια έκδοση λειτουργικού για να συγκρίνεις κατευθείαν "επιδόσεις" και όπως βλέπουμε , στην 8.1 υπάρχουν κάποια θέματα οπότε , τι να πω , υπομονή για Miui 10 γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα βγουν αναβαθμίσεις για την 9 Όντως... Ξέχασα ότι είμαστε 8.1. Οκ ελπίζουμε σε μελλοντική αναβάθμιση τότε. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) πολυ καλη κριτικη απο το...αυστηρο gsmarena ενημερωτικα,οπως αναφερει το gsmarena με την εφαρμογη opencamera το τηλεφωνο τραβαει κανονικα 4Κ. Edited June 19, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 πολυ καλη κριτικη απο το...αυστηρο gsmarena ενημερωτικα,οπως αναφερει το gsmarena με την εφαρμογη opencamera το τηλεφωνο τραβαει κανονικα 4Κ. Τα 4K προσωπικά δεν με καινε τοσο. Αντιθετα αν υπάρχει τρόπος να τραβάει 60 καρέ θα ήθελα να τον ακούσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Τα 4K προσωπικά δεν με καινε τοσο. Αντιθετα αν υπάρχει τρόπος να τραβάει 60 καρέ θα ήθελα να τον ακούσω. :) στα γρηγορα που το δοκιμασα,τραβαει καθαρα αλλα με πολλα σκαλωματα. θα δω αργοτερα μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 στα γρηγορα που το δοκιμασα,τραβαει καθαρα αλλα με πολλα σκαλωματα. θα δω αργοτερα μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων. Στο redmi note 4x, mi a1 κλπ οικονομικά κινητά της xiaomi δεν τράβαγε καν 30 καρέ σε χαμηλό φωτισμό, αλλα μέσω της open camera μπορούσες να το λύσεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24789-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-30-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF-manual-camera/ Συντομα θα το εχω στα χέρια μου και θα κανω το τεστάρισμα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 αυτοι στην δοκιμη τους αναφερουν οτι εχουν ομαλη κινηση. εγω με οτι ρυθμιση και να δοκιμασα,ομαλη κινηση δεν εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 αυτοι στην δοκιμη τους αναφερουν οτι εχουν ομαλη κινηση. εγω με οτι ρυθμιση και να δοκιμασα,ομαλη κινηση δεν εχω.. Εχεις χαμηλα καρέ ή random frame drops? Το δευτερο δεν το γλυτωνεις στα mid range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εχεις χαμηλα καρέ ή random frame drops? Το δευτερο δεν το γλυτωνεις στα mid range. κλωτσηματακια εχω αλλα πολυ καθαρη ληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 κλωτσηματακια εχω αλλα πολυ καθαρη ληψη. Ε τοτε εχεις 30 καρε αλλα καθως το περιστρεφεις εχει κολληματακια. Το βιντεο ισως ειναι το δυσκολοτερο πραγμα στα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ε τοτε εχεις 30 καρε αλλα καθως το περιστρεφεις εχει κολληματακια. Το βιντεο ισως ειναι το δυσκολοτερο πραγμα στα κινητα. καλα δεν καιγομαι για 4Κ,απλα λεω αφου υπαρχει να ειναι οσο το δυνατο καλυτερο. φαντασου στο s7 που ειχα,απο τα 100 βιντεο,αντε να ηταν τα 10-15 4Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 καλα δεν καιγομαι για 4Κ,απλα λεω αφου υπαρχει να ειναι οσο το δυνατο καλυτερο. φαντασου στο s7 που ειχα,απο τα 100 βιντεο,αντε να ηταν τα 10-15 4Κ Α στα 4K στα έκανε τα κολληματακια; Τα 4K με αφηνουν αδιάφορο προσωπικα. Τα 60fps με καινε :lol: Αν βγαλεις βιντεο 60fps μια φορα μετα δεν εχεις επιστροφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Α στα 4K στα έκανε τα κολληματακια; Τα 4K με αφηνουν αδιάφορο προσωπικα. Τα 60fps με καινε :lol: Αν βγαλεις βιντεο 60fps μια φορα μετα δεν εχεις επιστροφη. μια χαρα ειναι και το 1080...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 που διαλέγεις τα 60fps? βλέπω μια ρύθμιση "Διάστημα χρόνου" στο video αλλά έχει να διαλέξεις "φορές" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 που διαλέγεις τα 60fps? βλέπω μια ρύθμιση "Διάστημα χρόνου" στο video αλλά έχει να διαλέξεις "φορές" video settings>video framerate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 video settings>video framerate Το anti banding λες? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts