dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 είπαμε όχι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk οκ....:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Του τραβάω τώρα μια στο κάλαθο των αχρήστων ή όχι? Σχετικά με το review ....ας το αφήσουμε καλύτερα,άμα δεν το δουλέψεις εσύ ο ίδιος δουλειά δεν γίνεται Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Του τραβάω τώρα μια στο κάλαθο των αχρήστων ή όχι? Σχετικά με το review ....ας το αφήσουμε καλύτερα,άμα δεν το δουλέψεις εσύ ο ίδιος δουλειά δεν γίνεται Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk τι εννοεις?οτι δεν ισχυουν καποια πραγματα που γραφτηκαν στο hands-on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 τι εννοεις?οτι δεν ισχυουν καποια πραγματα που γραφτηκαν στο hands-on? Ακριβώς το αντίθετο,που δεν γράφτηκαν Όπως αυτό που λέμε με το LTE-Α η με την αλλαγή της χώρας για τον ήχο,κτλ Τέλος παντων,θα δούμε τι θα κάνουμε... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ακριβώς το αντίθετο,που δεν γράφτηκαν Όπως αυτό που λέμε με το LTE-Α η με την αλλαγή της χώρας για τον ήχο,κτλ Τέλος παντων,θα δούμε τι θα κάνουμε... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk εγω την global εχω και δεν βλεπω προς το παρον καποιο σοβαρο ευτραπελο. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια-θυμηστε μου λιγο πως θα αλλαξω το email στον λογαριασμο του playstore..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Να ρωτήσω με την global που από ότι κατάλαβα έρχεται το κινητό, παίζει κανονικά, αν το έχει κάποιος να κάνει μια δοκιμή το Novago? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 facei id εχουμε?γιατι δεν βρισκω κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Να σαι καλά αρχηγέ, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και με έσωσες!! χίλια μπράβο! πατάτα κάναν απο την xiaomi, περίεργο. Λοιπόν στο note 5 της γυναικάς μου το tethering δουλεύει κανονικά.. ίσως φταίει το adblock που έχω εγκατεστημένο στο δικό μου. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 "σοβαρη" θηκη παντως(με ενισχυμενες γωνιες κτλ..) για να γλιτωσει απο πτωση,δεν βλεπω να υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 "σοβαρη" θηκη παντως(με ενισχυμενες γωνιες κτλ..) για να γλιτωσει απο πτωση,δεν βλεπω να υπαρχει.. face "id" -> δες λίγα μηνύματα ποιο πίσω θήκη -> "σοβαρή" όπως ; τίποτα δε σου κάνει από εδώ ;;; https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20180613012021&SearchText=redmi+note+5+case ούτε από εδω ;;; https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/831162/Xiaomi-Redmi-Note-5.html?keyphrase=redmi+note+5+case θα αρχίσω σε λίγο τα lmgtfy link :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 face "id" -> δες λίγα μηνύματα ποιο πίσω θήκη -> "σοβαρή" όπως ; τίποτα δε σου κάνει από εδώ ;;; https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20180613012021&SearchText=redmi+note+5+case ούτε από εδω ;;; https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/831162/Xiaomi-Redmi-Note-5.html?keyphrase=redmi+note+5+case θα αρχίσω σε λίγο τα lmgtfy link :) να αγκαλιαζει "σωστα" το τηλεφωνο και να εχει ενισχυμενες γωνιες.εχουμε καμια δοκιμασμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 να αγκαλιαζει "σωστα" το τηλεφωνο και να εχει ενισχυμενες γωνιες.εχουμε καμια δοκιμασμενη? με ενισχυμένες γωνίες βλέπω στα λινκ (αλλά διάφανες) δοκιμασμένες όσον αφορά την συγκεκριμένη συσκευή τι να σου πω ; αφού όλοι έχουν πάρει την συσκευή από εδώ ή περιμένει να τους έρθει και μετά να αγοράσουν εγώ που πήρα αυτές που πήρα αγκαλιάζουν "σωστα" το τηλ αλλά όχι δεν έχουν ενισχυμένες γωνίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 με ενισχυμένες γωνίες βλέπω στα λινκ (αλλά διάφανες) δοκιμασμένες όσον αφορά την συγκεκριμένη συσκευή τι να σου πω ; αφού όλοι έχουν πάρει την συσκευή από εδώ ή περιμένει να τους έρθει και μετά να αγοράσουν εγώ που πήρα αυτές που πήρα αγκαλιάζουν "σωστα" το τηλ αλλά όχι δεν έχουν ενισχυμένες γωνίες ωραια-ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Λοιπόν,έβγαλα σε εσωτερικό χώρο με φυσικό φωτισμό ,φωτογραφίες με το note 5 vs honor 8 .μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε το note .υπερέχει σχεδόν παντού. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η σιαομι στην κάμερα. Τόσο πολυ ,που σκέφτομαι να το κρατήσω λίγο καιρό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θήκη και τζαμακι για το Redmi note 5 pro 4/64 5.99 inch, που θα βρω? Ποιο μοντέλο επιλέγω για να είμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θήκη και τζαμακι για το Redmi note 5 pro 4/64 5.99 inch, που θα βρω? Ποιο μοντέλο επιλέγω για να είμαι οκ? ούτε καν σελίδα δεν χρειαζόταν να αλλάξεις , κοίτα λίγο ποιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Τελικά με τις κάμερες πίσω,όλοι φοράμε Samsung?νομίζω η selfie δεν είναι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Τελικά με τις κάμερες πίσω,όλοι φοράμε Samsung?νομίζω η selfie δεν είναι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk omnivision είναι στο Pro είναι samsung η μπροστά edit -> για τις μπροστά λέω εε :) Edited June 13, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 omnivision είναι στο Pro είναι samsung η μπροστά Με μπερδέψες....ποια είναι που ? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 ξαναδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 ξαναδες :) Έχω αλλού το ερωτηματικό... :p lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Να ρωτήσω με την global που από ότι κατάλαβα έρχεται το κινητό, παίζει κανονικά, αν το έχει κάποιος να κάνει μια δοκιμή το Novago? Παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) ερχομενος απο ναυαρχιδες της samsung,ειπα αυτην την φορα να μην δωσω πολλα λεφτα(δεν υπαρχουν κιολας..) και να δοκιμασω τον δρομο της xiaomi... τι μου λειπει απο την Samsung..? η μεγαλυτερη διαφορα,ειναι βεβαια η απιστευτη amoled οθονη της.. μετα 1-2 πραγματακια,οπως ο αισθητηρας που επαιρνα μετρησεις πολυ συχνα για καρδιακους παλμους και οξυγονο καποια απογευματα που βγαινω για τρεξιμο. σαν συνολο,τις 2 μερες τουλαχιστον που το εχω στα χερια μου και το ξεζουμιζω,δεν με εχει ξενερωσει σε καμια περιπτωση..! ωραια κατασκευη και αισθηση στο χερι,αμεση αποκριση,πολυ καλες φωτο και βιντεο,σουπερ μπαταρια.. ειναι οι φασεις που σκεφτεσαι και λες "τι πληρωνα τοσα χρονια...??" βεβαια το μικροβιο ειναι μικροβιο κια καποια στιγμη-εαν μπορεσω-πιθανοτατα να παω παλι σε ναυαρχιδα,αλλα προς το παρον ολα οκ.. Edited June 13, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σήμερα μου ήρθε αυτό το γυαλί http://s.aliexpress.com/vqQNz6jU Πιάνει όλη την οθόνη και έχει ένα λαδακι για να μην αφήνει λευκό περίγραμμα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σήμερα μου ήρθε αυτό το γυαλί http://s.aliexpress.com/vqQNz6jU Πιάνει όλη την οθόνη και έχει ένα λαδακι για να μην αφήνει λευκό περίγραμμα. Sent from my iPad using Tapatalk Ωχ ωχ, μην τα λες έτσι αυτά. Θα αρχίσουν καβγάδες πάλι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts