evelinalex Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πώς γίνεται κάθε τοπικ για τα iphone να γίνεται vs με τα Android ποτέ δεν το κατάλαβα:p:p Έχω το iphone 2g κ όντως για την εποχή του είχε πολλες ελλείψεις !Είχε πως αυτό το κάτι! !!! Είχα iphone μέχρι το 5s αλλά νευρίασα με το κόλλημα που είχε η Apple με τις μικρές οθόνες κ είχα πάει τότε το note 3 όπου και εμεινα στην σειρά αυτή μέχρι κ σήμερα έχοντας το note 4!! Εάν είχε βγάλει τότε το plus ακόμα θα είχα iphone! Κάποιες φορές μου λείπει η απλότητα με την οποία γίνονται όλα στο iphone κ το εύκολο στήσιμο από το back up !!! Δεν δέχομαι ότι όσοι έχουν Android είναι έξυπνοι κ super users k όσοι έχουν iphone πρόβατα κτλ!Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! !! Απλά άλλος θέλει το ios με τις όποιες ισως ελλείψεις κ άλλος το Android με τα κάποια μείον! ! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν δέχομαι ότι όσοι έχουν Android είναι έξυπνοι κ super users k όσοι έχουν iphone πρόβατα κτλ!Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! !! Απλά άλλος θέλει το ios με τις όποιες ισως ελλείψεις κ άλλος το Android με τα κάποια μείον! ! Δεν είναι μόνο θέμα ios δηλαδή λογισμικού το πρόβλημα. Αυτό υπό προϋποθέσεις συνήθως είναι ένα πρόβλημα που λύνεται ή έστω μπαλώνεται. Το πρόβλημα είναι και σε επίπεδο υλικού, όπου στο ίδιο μοτίβο τα πάντα είναι proprietary και περίκλειστα. Εγώ π.χ. εδώ και χρόνια δουλεύω μόνο με dual sim κινητά. Τι επιλογές έχω σε iphone? Μα είναι απλό: καμία. Το ίδιο και με πολλά άλλα. Και αυτό οφείλεται καθαρά σε πολιτική της εταιρείας, όχι σε τεχνολογική (προφανώς) ανεπάρκεια. Αυτή η πολιτική είναι που στηλιτεύουμε οι περισσότεροι και η οποία πολιτική εξακολουθεί να υπάρχει επειδή κάποιοι άλλοι την επιβραβεύουν, και χαίρονται μάλιστα για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν είναι μόνο θέμα ios δηλαδή λογισμικού το πρόβλημα. Αυτό υπό προϋποθέσεις συνήθως είναι ένα πρόβλημα που λύνεται ή έστω μπαλώνεται. Το πρόβλημα είναι και σε επίπεδο υλικού, όπου στο ίδιο μοτίβο τα πάντα είναι proprietary και περίκλειστα. Εγώ π.χ. εδώ και χρόνια δουλεύω μόνο με dual sim κινητά. Τι επιλογές έχω σε iphone? Μα είναι απλό: καμία. Το ίδιο και με πολλά άλλα. Και αυτό οφείλεται καθαρά σε πολιτική της εταιρείας, όχι σε τεχνολογική (προφανώς) ανεπάρκεια. Αυτή η πολιτική είναι που στηλιτεύουμε οι περισσότεροι και η οποία πολιτική εξακολουθεί να υπάρχει επειδή κάποιοι άλλοι την επιβραβεύουν, και χαίρονται μάλιστα για αυτό. Δυστυχώς ενώ μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στις συσκευές της δεν το κάνει κ παρουσιάζει κάθε φορά κάτι "νέο" το οποίο υπαρχει ήδη στο Android! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts