Hunter Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 σαν συντοιστης meeting πρεπει να να παρει αποφαση ο vampyre :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Well, θες να σου θυμίσω τι είχε γίνει όταν εγώ τουλάχιστον ήρθα προς τα πάνω;;;;;;;; Τίποτα. :p στο car n bikes κάτι ψιλολέμε για πανελλαδικό κάπου στη μέση!(ίσως Βόλο) δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθούν υποστηρικτες αλλά ας αιωρειται σαν ιδέα..εεε mods:D:baby: defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κατά 99% πλέον θα έρθω και γω! :p :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Που να τρέχουμε στη Κόρινθο ρε παιδιά.Μια χαρά θα είναι και κάπου εντός Αττικής. :rolleyes: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Γιατί δεν το κάνουμε νωρίτερα; Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω. Γίνεται meeting χωρίς εμένα; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Pedia pia mera 8a gine to meeting?? an ime ellada MESA.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 στο car n bikes κάτι ψιλολέμε για πανελλαδικό κάπου στη μέση!(ίσως Βόλο) δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθούν υποστηρικτες αλλά ας αιωρειται σαν ιδέα..εεε mods:D:baby: Μέσααα! Με βολεύει αφάνταστα... :p :p :p Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Αν γινει μεχρι τις 10 Ιουλιου ειμαι μεσα οπου και να αποφασισετε...αργοτερα εχω να ασχοληθω με τους <ανυποτακτους>!! :whip: :w00t: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Βασικα ας το κανουμε τελη Ιουνιου , γιατι μετα πολλοι θα εχουν φυγει φια διακοπες ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μαρουσι θα γινει τιποτα??? [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μαρουσι θα γινει τιποτα??? Ρε ψηλε , καθε φορα Μαρουσι γινεται :p τωρα που ναι καλοκαιρακι να παμε καπου αλλου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Pwpw! exw na pathsw se meeting kati xronia....:P Lete na erthw kai egw? :O :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Παίδες επαναλαμβάνομαι αλλά είμαι μέσα , αρκεί βέβαια να μην δουλεύω εκείνη τη μέρα και το καλύτερο να συμπέσει με την άδεια μου οπότε έρχομαι και Βόλο και Κόρινθο..όπου πετύχει :D :w00t: http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Κλασικά και εγώ μέσα..... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 εαν γίνει τέλος ιουνίου μπορεί να μην παρεβρεθώ ( αλλά και πάλι να μου πείτε "σιγα τον πολυέλαιο " :w00t: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Χωσ' τε και εμενα στην λιστα... :grin: http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Καλά να περάσετε και να μας σκεφτόσαστε και εμάς :( Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 greekcharmed mhpos na kanonisoume kana meeting ta duo mas? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Einai aparaithto to meeting na ginei ektos Athhnon; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 greekcharmed mhpos na kanonisoume kana meeting ta duo mas? Λες? Να πάμε να ρίξουμε τις φραπεδούμπες μας? Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ρε ψηλε , καθε φορα Μαρουσι γινεται :p τωρα που ναι καλοκαιρακι να παμε καπου αλλου :) ΠΑΜΕ ΠΕΥΚΗ!!!!!!!!!!!! :p http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 ΠΑΜΕ ΠΕΥΚΗ!!!!!!!!!!!! :pναι, να βάλουμε και πουλμαν, είναι μακριά η πεύκη από το μαρούσι :p :lol: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Οχι πευκη ρε σεις :p θα πρεπει να περασω το δρομο για να ερθω :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Δεν είπαμε Βόλο??? Γιατί το αλλάζετε τώρα? :p :p :p Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Ι' ll be back Δευτέρα με ουσιαστική συζήτηση για το meeting. Εως τότε το κλειδώνω. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts