Jump to content

Official Καλοκαιρινό myPhone Meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Πάμε Κόρινθο Water Fun?  

82 members have voted

1. 1. Πάμε Κόρινθο Water Fun?

Recommended Posts

το αμάξι αποδίδει καλύτερα όταν είναι μέσα κοπέλες.θα φτάσουμε πιο γρήγορα και ξεκούραστα.παραπονιέται όταν μπαίνουν άντρες μέσα.

Εχω καλύτερη λύση. Σε κάθε αμάξι θα υπάρχει κοπέλα συνοδηγός. Και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. :rolleyes: Και τα ίδια τα αμάξια μας. :shifty:

Ε, βαμπίρ; ;)

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το αμάξι αποδίδει καλύτερα όταν είναι μέσα κοπέλες.θα φτάσουμε πιο γρήγορα και ξεκούραστα.παραπονιέται όταν μπαίνουν άντρες μέσα.

Καλά ρε braindead, γκ*μενα μέσω του myphone ψάχνεις?? :wacko::blink:

Τι θα δω ακόμα...

Πόλυ καλή η ιδεα αν και είμαι περίεργος να δώ πόσοι θα είμαστε εκεί!!!Θα φάνε φρίκη αυτοι στο πάρκο!!!
http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg

Πόλυ καλή η ιδεα αν και είμαι περίεργος να δώ πόσοι θα είμαστε εκεί!!!Θα φάνε φρίκη αυτοι στο πάρκο!!!

epeidi ego tha eimai sinexeia sto parko tha doume posoi tha erthoun kai an den erthoun aytoi pou apaitountai gia na ginei meeting apla tha kanoume mpanio kai tha milame gia diafora. prosopiki apopsi

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα φέρουμε και γλυκάκια ρε συ! :D :p :lol:

Έτσι με άδεια χέρια θα πάμε; :w00t: :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Πολυ καλη ιδεα, μπραβο σε οποιον το σκεφτηκε.

Παιδες ξεκολληστε! Για καφε σε μια καφετερια της Αθηνας πηγενουμε καθε μερα, ευκερια να κανουμε κατι διαφορετικο!

@Michelle: Μην αγχωνεσε! Θα βρεθει ενας καλος και βολικος τροπος να ερθεις Κορινθο.

ΒTW Oοσ ειναι το Γλυφαδα - Κηφησια ειναι και το Αθηνα - Κορινθος!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

@Michelle: Μην αγχωνεσε! Θα βρεθει ενας καλος και βολικος τροπος να ερθεις Κορινθο.

Εγώ αν έρθω (αλήθεια να έρθω ή δεν θα ξέρει κανεις το nickname μου? :p) δεν θα έρθω μόνη μου αλλα΄με τον Exposed_Bone! Οπότε ποιος θα μας πάρει??

Εάν γίνει στην Κόρινθο μάλλον δεν θα έρθω λόγω του ότι είναι μεγάλη η απόσταση από το σπίτι μου στον σταθμό των ΚΤΕΛ. Ο μόνος τρόπος για να έρθω εκεί είναι το ΚΤΕΛ. Και για να πάω από το σπίτι μου στην Βούλα μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό θέλω το λιγότερο μιάμιση ώρα (αν δεν έχει κίνηση, αν έχει την βάψαμε) με λεωφορεία, μετρό κ.λ.π.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Πολυ καλη ιδεα, μπραβο σε οποιον το σκεφτηκε.QUOTE]

Το ξερω. Και απο την αλλη πλευρα να το δειτε το θεμα. Καλοκαιριατηκα στην Αθηνα!!!!!!πικρα!!!!!!!παμε λιγο ν α πλατσουρισουμε οπως λεει και ο eLeKtriK EyE

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εάν γίνει στην Κόρινθο μάλλον δεν θα έρθω λόγω του ότι είναι μεγάλη η απόσταση από το σπίτι μου στον σταθμό των ΚΤΕΛ. Ο μόνος τρόπος για να έρθω εκεί είναι το ΚΤΕΛ. Και για να πάω από το σπίτι μου στην Βούλα μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό θέλω το λιγότερο μιάμιση ώρα (αν δεν έχει κίνηση, αν έχει την βάψαμε) με λεωφορεία, μετρό κ.λ.π.

Θα περάσω εγω να σε πάρω βρέ. Θα πάρουμε και κανα άτομο ακόμα απο τα μέρη σου και προς τα πέρα. Οποιον βρήσκουμε στο δρόμο(να φοράει μπλουζάκι myphone) θα τον επιβιβάζουμε έως πληρότητας χώρου. :rolleyes:

Το ενδεχόμενο να ζητήσουμε από τον ΟΣΕ να μας μεταφέρει με τον προαστικό (που θα κάνει δοκιμαστικές διαδρομές) παίζει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας μείνουν οι απαντήσεις του θέματος όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ό,τι αφορά στο meeting για να διευκολύνουμε όσους ενδιαφέρονται για αυτό.

Προσωπικές συννενοήσεις,μπορούν να γίνονται μέσω pm.

Thanx.

[ dimangelid,επειδή το θέμα που έθιξες είναι αρκετά σοβαρό,θα πρότεινα,αν θες να το συζητήσεις βέβαια,να το κάνεις στο θέμα (σου) : Έφηβοι και προβλήματα με τους γονείς! , γιατί από ό,τι είδα ακόμα ταλαιπωρείσαι :worry: ]

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• 3 weeks later...
τι εγινε βρε παιδια, στην μαυρη τρυπα το θαψαμε το θεμα; για περαστε για περαστε
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μην πέσει σε περίοδο που δίνω μαθήματα.

Έχιδνα, γιατί τα πήρες στο σκαλπ; :confused:

Εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μην πέσει σε περίοδο που δίνω μαθήματα.

Έχιδνα, γιατί τα πήρες στο σκαλπ; :confused:

Γιατί όλο και πιο κάτω κατεβαίνουμε... ελάτε προς τα πάνω ρε!!! :p :p :p

Φιλικά Γιώργος

Γιατί όλο και πιο κάτω κατεβαίνουμε... ελάτε προς τα πάνω ρε!!! :p :p :p

Well, θες να σου θυμίσω τι είχε γίνει όταν εγώ τουλάχιστον ήρθα προς τα πάνω;;;;;;;;

Τίποτα. :p

• 4 weeks later...

Οντως τι έγινε τελικά;

Θα γίνει δεν θα γίνει;

Εγώ πάντως είμαι μέσα, μόνο να ξέρουμε ημερα και ώρα.. :up: :yahoo:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Παιδες επανερχομαι. Επειδη στην water fun ειναι και αλλοι δυο μετοχοι αποφασισαν και τιμη εισοδου. ετσι τωρα απο 12E πηγε 7E. ΠΙστευω οτι ειναι λιγο ακριβουτσικο. Εκανα οτι μπορουσα αλλα ειναι και αλλοι δυο. Τελος παντων δεν ξερω εαν θελεται να γινει.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγω δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω αν γίνει πρίν τις 10 Ιουλίου λόγω εξεταστικής :cry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...