Jump to content

Tiesto the world's number 1 Dj

live4music
 Κοινοποίηση

The World's Number 1 Dj  

91 members have voted

1. 1. The World's Number 1 Dj

• Tiesto
      33
    • Paul Van Dyk
      14
    • Paul Oakenfold
      10
    • Sasha
      12
    • Ferry Corsten
      2
    • John Digweed
      4
    • Carl Cox
      5
    • Armin Van Buuren
      11

Recommended Posts

Αδυνατώ να κατανοήσω τον συλλογισμό σου, αλλά anyway :p

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα το βράδυ μπορείτε να τον απολαύσετε σε κάποιο club στην Αθήνα. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Με πήρε μόλις τώρα τηλέφωνο η παρέα μου και μου πρότεινε να πάω μαζί τους. 25 ευρό το εισητήριο. Οχι είπα αμέσως, αλλα ο λόγος ήταν άλλος που το είπα. Μου είπαν πως το show αρχίζει στις 12 μιση το βράδυ και θα ξημερώσουμε. Καλή τους διασκέδαση λοιπόν.

Tiesto @ OAKA Basket Stadium, In Concert, Athens, Greece (04-06-05)

Αληθεύει;

Σήμερα το βράδυ μπορείτε να τον απολαύσετε σε κάποιο club στην Αθήνα. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Με πήρε μόλις τώρα τηλέφωνο η παρέα μου και μου πρότεινε να πάω μαζί τους. 25 ευρό το εισητήριο. Οχι είπα αμέσως, αλλα ο λόγος ήταν άλλος που το είπα. Μου είπαν πως το show αρχίζει στις 12 μιση το βράδυ και θα ξημερώσουμε. Καλή τους διασκέδαση λοιπόν.

Παιδιά, sorry, έκανα λάθος με το όνομα. Τελικά με έπεισαν και πήγα. Πανικός γινότανε. Το εισητήριο 30 ευρό και είχε πάνω απο 1000 άτομα. Φοβεροί dj's και οι 2. Το αστέρι βγήκε γύρω στις 3 πάντως.

Παραθέτω και φώτος που έβγαλα, ωστε να σας φύγει και η απορία για το τι εννοώ τόση ώρα.

Λοιπόν, ξεκινάμε.

το club!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15608/410462/0/HPIM0549b.JPG

Και άλλη μια φώτο πιο καλλιτεχνική.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15608/410463/0/HPIM0560b.JPG

Οι υπόλοιπες, αύριο!!! :O

• 2 weeks later...
Dj Tiesto RuLeZ
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

ο tiesto ειναι εμπορικος μεχρι αηδιας, οπως πολυ σωστα ανεφερε καποιος που δε θυμαμαι πριν μερικες σελιδες ειναι η καλομοιρα της ηλεκτρονικης....

επι το πλειστο η δουλειες του ειναι αθλιες αλλα υπαρχουν κ λαμπρες εξαιρεσεις,πχ kane - rain down on me (dj tiesto mix)

PvD k Armin για μενα...

Armin απο μενα..

...οντως ο Tiesto εχει παραγινει εμπορικος. Μπορει να εχει κανει αξιολογη δουλεια αλλα τα περισσοτερα δικα του κομματια (και οχι remixes) τα βαριεμαι...(π.χ το parade of the athletes-αθλιο αλμπουμ). Βεβαια απο την αλλη δεν μπορω να σταματησω να παιζω το remix στο Silence... :O

• 11 months later...
einai logiko na einai eborikos afou einai minadikos se auto pou kani.kai paizei ka8ari dance music oxi mlks.to isos 5 einai korifi tiestoholic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια της λέξης "εμπορικός" :p

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια της λέξης "εμπορικός" :p

ειναι μικρος ακομη και δεν ξερει απο μουσικες,οταν θα μεγαλωσει θα σκεφτεται και θα λεει τι *@****ες ελεγα :lol:

Υ.Γ.με αυτη την λογικη..π,χ. ο Carl Cox ειναι μη "εμπορικος" :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Armin απο μενα..

...οντως ο Tiesto εχει παραγινει εμπορικος. Μπορει να εχει κανει αξιολογη δουλεια αλλα τα περισσοτερα δικα του κομματια (και οχι remixes) τα βαριεμαι...(π.χ το parade of the athletes-αθλιο αλμπουμ). Βεβαια απο την αλλη δεν μπορω να σταματησω να παιζω το remix στο Silence... :O

ωπα....υπαρχει και ο Ferry Corsten στη λιστα; :eek:

δεν τον ειδα...μεταθετω την ψηφο μου και τωρα θα εχει 3 ο Ferry :O

Nομιζω πως και το ονομα του θρεντ πρεπει να αλλαξει!

Tiesto the world's number 2 Dj

αφου ο Paul van Dyk του εφαγε το στεμμα / του την εφερε και ειναι πρωτος για το 2005

PvD..Sash..JHolden gia mena.Kalos einai kai o tiesto more..poli ton xosane merikoi.Giati den rotate kanenan apo tous tosous allous dj ama ithele na nai sto top opos autos kai na ton kaloun pantou.Nai....meta erxetai kai i emporikotita:happy:

kai eman mou aresei tiesto giati vazei mousikh pou mporw na akousw eukola se sxesh me allous :)

p.s.1 den xerw ti lete eseis alla auta pou kanei o eddie halliwell me ton mikth tou den xerw an ta kanei allos

p.s.2 pou einai o gielen?

p.s.3 8a mou peite ti eidos 8ewreitai h mousikh tou yogi biomehanika ?

Επισκεφθείτε το briefcase μου για παιχνίδια/εφαρμογές/themes για το Sony Ericsson V800

Check it Out

που να δεις και τον Jeff Mills.ο μοναδικος που παιζει με 3 πικαπ μαζι και βγαζει μελωδια και απο τα 3! :music:
[sIGPIC][/sIGPIC]