papathvas Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 ποιες είναι οι σωστες ρυθμίσεις;; πολλά .avi και .divx τρεμοπαίζουν,κολλάνε και άλλα περίεργα ενώ σε άλλα pc παίζουν μια χαρά! έχω το bsplayer 1.01 και το mp10 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Ποιά έκδοση χρησιμοποιείς; Φρόντισε να έχεις την τελευταία stable. Με τις default ρυθμίσεις πρέπει να λειτουργεί σωστά. Επίσης νομίζω πως το BsPlayer παρακάμπτει το ffdshow και παίζει με τον built-in decoder που έχει. Να χρησιμοποιέις το WMP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 τι μπορώ να κάνω όμως όταν έχω και υπότιτλους;; (γιατί δεν μπορώ να κάνω upload μια εικόνα 20kb .jpg????) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 τι μπορώ να κάνω όμως όταν έχω και υπότιτλους;; (γιατί δεν μπορώ να κάνω upload μια εικόνα 20kb .jpg????) Όταν έχεις και υπότιτλους απλά βάζεις tick στην αντίστοιχη επιλογή του ffdshow ;) (δεν ξέρω, κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να το επισυνάψεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts