Chameleon Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 παιδια μια extra βοηθεια...ψαχνω για mp3 player αυτοκινητου και θα το παρω απο το ebay..αρχικα ειχα βαλει στο ματι το Pioneer DEH-P80MP αλλα στη συνεχεια ειδα και μερικα Alpine...τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1)στα ιδια λεφτα (400-450 ευρω στην Ελλαδα βγαινουν κοντα στα 300 μεσω ebay) τι αξιζει να παρω.... 2)εχω ηχεια pioneer πισω στην εταζερα..μη με ρωτησετε πως και γιατι...τα εχω εδω και 3 χρονια περιπου και τα ειχα παρει κοντα στις 40.000 δρχ τοτε...υπαρχει αμεση αναγκη για αλλαγη;;;παραπονο να ειμαι ειλικρινης απο τα ηχεια δεν εχω...δεν υπαρχει φανταζομαι θεμα μη συμβατοτητας mp3 player πχ alpine και ηχειων pioneer... thanx!!! Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 λοιπον εχουμε και λεμε: θεμα ασυμβατοτητας δεν υπαρχει απολυτως κανενα οπως εχω πει και στο παρελθον. και οποιος μαστορας σου πει το αντιθετο ειναι για να πουλησει κανενα παλιο σετ ηχειων που του εχει απομεινει. εφοσον μεινεις σε ενισχυση απο την πηγη και δεν προχωρησεις σε μπιχλιμπιδια (ενισχυτες και δε συμμαζευεται) καλα ειναι και τα Pioneer. χωρις ενισχυτη μην περιμενεις να ακουσεις μεγαλη διαφορα στον ηχο, ειτε βαλεις Pioneer ειτε βαλεις Focal. αν ομως θελεις λιγο πιο εντονο μπασο κοιτα για οβαλ της JBL που βγαζουν αρκετα χαμηλες συχνοτητες. προαιρετικα θα προτεινα και ενα καλο σετ διαιρουμενων για τις πορτες! το MP80 ειναι πολυ καλο βεβαια μπορεις να χτυπησεις και κατι σε Alpine που εχει ακομα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης καιβγαζει πιο καθαρο ηχο. δεν νομιζω ομως να μη σε ικανοποιησει και το MP80. οποτε βουρ στον πατσα αφου το βρηκες. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ωραια ωραια...thanx...να σου πω την αληθεια θα μου αρεσε μια αλλαγη απο pioneer σε alpine..να μη βαριεμαι κιολας... καποιο συγκεκριμενο μοντελο εχεις στο μυαλο σου;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 αν μιλαμε για γυρω στα 400 ευρω το 9812RB. 3 εξοδοι προενισχυσης πολυ καλη ποιοτητα αναπαραγωγης intergrated Crossover. πολυ καλο μηχανημα και το εχω βρει απο ελληνικο site με 370 ευρω+εξοδα αποστολης. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 ωραια...1000 ευχαριστω....μια τελευταια (μαλλον) ερωτηση.. για να βαλω το KENWOOD - Music Keg KHD-C710 Kenwood - Music Keg KHD-C710 πρεπει να εχω κεντρικη μοναδα ΚΕΝWOOD ε;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 ναι, πρεπει να ειναι Kenwood. γιατι ομως δεν παιρνεις καλυτερα μια iPod-ready συσκευη? πιο φτηνα θα σου ερθει και θα χωρα περισσοτερα τραγουδια. ειναι κριμα να πληρωνεις το ονομα Kenwood ετσι κερατιατικα. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 εννοεις mp3 player που να συνδεεται με IPOD;;;; χμμμμμμμμμμ ενα κακο ειναι οτι δεν εχω IPOD....... δευτερο κακο ειναι οτι δεν μου ακουγεται τοσο βολικο..δηλαδη να εχω μονιμα συνδεδεμενο κατι στο player του αυτοκινητου....... γιατι θα μου βγει ομως πιο φτηνα;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 γιατι ενα iPod κανει κοντα στα 250 ευρω με 40GB χωρητικοτητα, ενω το music keg εχει 10GB και κανει 900!!!επισης το iPod δεν θα ειναι μονιμα συνδεδεμενο πανω στο mp3-player, απλα θα υπαρχει καλωδιακι με εξοδο και θα το συνδεεις οποτε μπαινεις στο αμαξι. τελικα ποιο σου ακουγεται πιο δελεαστικο? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 χμμμμμμμμ το Music keg απο ebay.co.uk κανει 200 pounds δηλαδη κοντα στα 300 ευρω..... μου ακουγεται λιγο φασαρια αν και δελεαστικο.....φασαρια με την εννοια οτι πρεπει να το φορτιζεις το ipod πριν απο ενα ταξιδι (κανω κατι 8ωρα ταξιδια συχνα)....... στην περιπτωση αυτη μετραει ο ηχος του mp3 player του αυτοκινητου;;;ή μονο του ΙPOD;;;thanx για τη βοηθεια ε........ Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 το σημα που θα ακουσεις εερχεται απο το iPod. επομενως μετραει η ποιοτητα του τραγουδιου που εχεις. βεβαια ο ηχος ενισχυεται απο το mp3-player, επομενως και η ποιοτητα του ηχου που βγαζει το μηχανημα παιζει και αυτη ρολο. by the way αν συγκρινεις την τιμη του music-keg απο e-bay να την συγκρινεις με την τιμη του iPod απο ebay!θα δεις οτι και παλι το iPod βγαινει πιο φτηνο. εσυ αποφασιζεις βεβαια. απλα ενημερωτικα σου λεω οτι το music-keg δεν εχει πουλησει καθολου σχεδον, ενω υπαρχουν αρκετοι που εχουν βαλει ipod στο αμαξι τους. αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει μεγαλη εμπειρια στην αγορα για το τι προβληματα μπορει να βγαλει το music-keg. no offence ετσι?ειμαι και Kenwood-ακιας να φανταστεις.... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ξαναποσταρω εδω γιατι ο moderator μου μαυρισε το ματι :vava: Ειμαι στο ψαξιμο για ραδιοcd-mp3 και εχω σταμπαρει τα εξεις 1) pionner deh 77mp 2) pionner deh 80mp 3)pionner deh 70bt ποιο απο αυτα προτεινετε ,και φυσικα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις αρκει να μην ειναι σαν χριστουγενιατικα δεντρα απο τα πολλα φωτακια :w00t: και να εχουν περιστρεφομενο κουμπι για την ενταση.Τα ηχεια μου ειναι focal v2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ξαναποσταρω εδω γιατι ο moderator μου μαυρισε το ματι :vava: Ειμαι στο ψαξιμο για ραδιοcd-mp3 και εχω σταμπαρει τα εξεις 1) pionner deh 77mp 2) pionner deh 80mp 3)pionner deh 70bt ποιο απο αυτα προτεινετε ,και φυσικα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις αρκει να μην ειναι σαν χριστουγενιατικα δεντρα απο τα πολλα φωτακια :w00t: και να εχουν περιστρεφομενο κουμπι για την ενταση.Τα ηχεια μου ειναι focal v2. αυτά κοιτάω και εγώ τώρα :D:w00t: λοιπόν το 80άρι έχει 4χ60 mosfet (4x36 rms) το 77άρι έχει τρομερό design (4x50) ενώ το 70bt (4x50) η pioneer το προωθεί πάρα πολύ!!! τιμές πάνω κάτω οι ίδιες με το 70bt να είναι κάπως ακριβότερο γνώμη μου να αφήσεις έξω το 77 και να συγκεντρωθείς στα άλλα 2;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω απο αυτα που κοιτας θα προτεινα το MP80. παντως αν φορας ηχεια Focal και μαλλιστα οχι την απλη σειρα Access αλλα την V σημαινει πως ψαχνεις ποιοτικο ηχο. γιαυτο θα σου προτεινα κατι σε Alpine που εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και βγαζει πιο καθαρο ηχο. EDIT: η σειρα Polyglass με εναν μικρο αλλα καλο ενισχυτακο βγαζει πολυ καθαρο και κρυσταλινο ηχο...Just a thought!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω απο αυτα που κοιτας θα προτεινα το MP80. παντως αν φορας ηχεια Focal και μαλλιστα οχι την απλη σειρα Access αλλα την V σημαινει πως ψαχνεις ποιοτικο ηχο. γιαυτο θα σου προτεινα κατι σε Alpine που εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και βγαζει πιο καθαρο ηχο. EDIT: η σειρα Polyglass με εναν μικρο αλλα καλο ενισχυτακο βγαζει πολυ καθαρο και κρυσταλινο ηχο...Just a thought!!!! Την polyglass εχω, και το σκεφτομουνα να βαλω ενισχυτη με την μαμισια πηγη (σε ενα focus c-max). Τελικα ομως δεν ξερω τι ειναι καλυτερα. Τι να πω πλεξιμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 το ξερω οτι εχεις την Polyglass(ειπες εχεις τα V2) φιλε θα σου προτεινα να βαλεις μια πηγουλα Alpine και μετα εναν Audison SRX2s η αν εχεις λεφτα εναν απο τη σειρα LRX και θα εισαι καλυμενος πληρως. θα εχεις πραγματικα καθαρο ηχο. πιο παλια σκεφτομουν να παρω τα διαιρουμενα τριων δρομων της σειρας Polyglass (V3) τα οποια για τα λεφτα τους ειναι απιστευτα. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Α, και να συμπληρωσω οτι το 70bt το διαλεξα για το bloetooth,πρεπει να ειναι πολυ βολικο,το 77Mp για το desing, και το 80mp για τον δυνατο ενισχυτη του. Δυστυχως τα alpine δεν μπορω να τα βλεπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 οι ενισχυτες πανω κατω τα ιδια ειναι ειτε γραφει 4x45 η 4x50 4x60. ειναι το ιδιο γιατι κρινονται ανεπαρκεις οχι για να παιξουν δυνατα τα ηχεια, αλλα για να παιξουν καθαρα. απο κει και περα ειναι σημαντικο μια πηγη να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης, να βγαζει καθαρο ηχο, και να εχει και αρκετες ρυθμισεις σε equalizer. δεν αναφερομαι σε εξοδους προενισχυσης και αλλα τετοια γιατι προφανως δεν ενδιαφερονται ολοι για κατι τετοιο! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 ο audison SRx.2 χωρις το s που ειναι και ποιο φτηνος τι λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Audison ειναι αρα ειναι καλος!απλα ειναι πολυ μικρος ρε συ.αυτος ειναι για να ενισχυσει τιποτα tweeter η midrange μικρα. απο το 12voltshop.gr μπορεις να βρεις τον SRX2s με 210 ευρω. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Audison ειναι αρα ειναι καλος!απλα ειναι πολυ μικρος ρε συ.αυτος ειναι για να ενισχυσει τιποτα tweeter η midrange μικρα. απο το 12voltshop.gr μπορεις να βρεις τον SRX2s με 210 ευρω. 2x65 rms ειναι λιγο; τι να πουν και τα 2x25 που εχουν οι πηγες; Δεν εχει δηλαδη το ρευμα να οδηγησει τα ηχεια; Δεν θελω τρελες σταθμες ,ποιοτητα ζηταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 σε πληροφορω οτι το σετακι των ηχειων που εχεις θελει απο 80RMS και πανω για να αξιοπηθει πληρως. οχι για να παιξει δυνατα, δεν ειναι φτιαγμενο για εντασεις, αλλα για να παιξει καθαρα. ΕDIT: σορυ για τα πολλα εντιτ, αλλα τα προτιμω απο το να κολλαω δευτερο ποστ. τα focal ειναι πολυ καλα ηχεια και βγαζουν φοβερη ποιοτητα. εφοσον την ποιοτητα κυνηγας εκανες πολυ καλη επιλογη που τα διαλεξες. γνωμη μου?συνδυασε τα με εναν εξισου ποιοτικο ενισχυτη και δεν θα χασεις. η focal ταιριαζει απιστευτα με ενισχυτες audison. δεν αναιρω αυτο που ειχα πει πιο πριν (οτι οι μαρκες συνδυαζονται) απλα υπαρχουν καποιοι συνδυασμοι μαρκων που ηχητικα βγαζουν πολυ καθαρο και ποιοτικο ηχο(focal-audison, scanspeak-genesis, peerless-ESX) εγω θα επιμεινω στην ποιοτητα των alpine http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/417.html Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 σε πληροφορω οτι το σετακι των ηχειων που εχεις θελει απο 80RMS και πανω για να αξιοπηθει πληρως. οχι για να παιξει δυνατα, δεν ειναι φτιαγμενο για εντασεις, αλλα για να παιξει καθαρα. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις,απλα επειδη εχω ασχοληθει με το hi-fi για σπιτι, γνωριζω οτι ο καλος ενισχυτης δεν εξαρτατε απο τα watt αλλα απο την ικανοτητα του να οδηγει τα δυσκολα ηχεια δινοντας το απαραιτητο ΡΕΥΜΑ που χρειαζονται.Παραδειγμα, ενας με 2χ200 watt τυπικος ενισχυτης με 200 ευρω δεν μπορει να οδηγησει ηχεια οπως τα B&W N801 ουτε για πλακα,ενω ο SONIC FRONTIERS POWER 2 2 X 100W παροτι λιγοτερα watt θα τα οδηγησει αψογα. Στο hi-fi του αυτοκινητου δεν ισχυει το ιδιο;;; EDIT:σιγουρα μεταξυ δυο εξισου ποιοτηκων ενισχυτων π.χ. ενας KRELL 2x250 και ενας KRELL 2x150 αυτος με τα περισσοτερα watt θα παιξει σε υψηλοτερες σταθμες,αλλα εξισου ποιοτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 τα λες πολυ σωστα φιλε μου. απλα δεδομενου ενος φορτιου ενας πιο δυνατος ενισχυτης θα το παιξει πιο ξεκουραστα, αρα πιο καθαρα και ποιοτικα. μην ξεχνας οτι τα car audio parts απο αποψη ποιοτητας ειναι πολλες σκαλες κατωτερα απο τα home audio. αν σου δινεται η ευκαιρια να χρησιμοποιησεις ηχεια απο home audio στο αμαξι καντο. εχω ακουσει καλορυθμισμενο αμαξι με ηχεια home audio επεξεργαστη ηχου και εχω μεινει καγκελο απο την καθαροτητα του ηχου. εκει μιλαμε για πολλαπλασιο κοστος και διαδικασια ευρεσης της σωστης θεσης για το καθε ηχειο, door-panels κ.ο.κ. τωρα δεδομενων των ηχειων που εχεις τοποθετησει στο τουτου σου, και επειδη η καμπινα ειναι αρκετα μεγαλη, για να μπορεσει ο ενισχυτης να ανταποκριθει σωστα πρεπει να διαθετει αρκετα watt. στην τελικη και παραπανω απο οσα χρειαζεται να ειναι, χαμηλωνεις το gain και εισαι καλυμενος. τοτε ουτε τα ηχεια προκειται να καουν ουτε ο ενισχυτης να κουραστει. τα polyglass ειναι καλα ηχειακια. εγω σου προτεινα τον SRX2s γιατι ειναι πολλα watt και χαρακτηριζεται απο την ποιοτητα audison. τα watt που βγαζει ομως ειναι αρκετα οποτε σιγουρα θα τον παιξεις χαμηλωμενο. τωρα αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα για την αγορα ενος καταλληλου ενισχυτη απο τη σειρα LRX (πχ του LRX2.150) τοτε καντο γιατι σιγουρα θα εχεις πολυ πιο "καθαρο" αποτελεσμα. μην αμελησεις ομως να βαλεις μια αναλογα ποιοτητικη πηγη. ειναι κριμα να δωσεις λεφτα για να βαλεις τοσο καλους ενισχυτες δινοντας σημα απο μια οχι και τοσο καθαρη πηγη. Alpine rulez...... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εσυ θελεις να με καταστρεψεις οικονομικα :p Στα 350 ευρω υπαρχει και ο genesis που εχω ακουσει καλα λογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 αν πας σε genesis παρε scan speak μετα και απολαυσε το!!! τωρα με focal (που τα συγκεκριμενα δεν ειναι αναλογης ποιοτητας με καποιες καλες σειρες scanspeak) κινησου καλυτερα σε audison. προσωπικη αποψη παντα. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts