Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα και 3400 mah να ειχε παλι καλη θα την ελεγες την αυτονομια. Απο το op6 τουλαχιστον, με ενεργο boost+ εβγαζε περισσοτερη αυτονομια.

Όσον αφορα την υποστηριξη, οκ τα βγαζει με το σταγονομετρο τα updates αλλα ολο και κατι γινεται. Πριν κανα μηνα πηραμε νεώτερο security patch (Ιουνιου) ενω ανακοινωθηκε οτι θα παρει και android 9. Και αν μην τι αλλο το λογισμικο της δεν εχει bugs ωστε να πεις αντε να βγαλει update να το διορθωσει. Οποτε καλά είμαστε :)

Δυστυχώς Ανδρέα ότι και να λέμε τα έχει παρατήσει η htc, εγώ γουστάρω πολύ τις συσκευές της αλλά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Όσοι το πήρατε τώρα πρόσφατα, από που το πήρατε; Και σε τι τιμή; Με αυτά που γράφετε εδώ, μου ξυπνήσατε τις ενοχές που τελευταία στιγμή δεν το πήρα και προτίμησα άλλες επιλογές λόγω μεταπωλητικης αξίας :D

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Όσοι το πήρατε τώρα πρόσφατα, από που το πήρατε; Και σε τι τιμή; Με αυτά που γράφετε εδώ, μου ξυπνήσατε τις ενοχές που τελευταία στιγμή δεν το πήρα και προτίμησα άλλες επιλογές λόγω μεταπωλητικης αξίας :D

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Νομιζω στο bestprice παιζει σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι σκρουτζ. Ριξε μια ματια. Γενικα το τελευταιο καιρο το βρισκεις καπου αναμεσα στα 360 με 390 ευρω.

Η μεταπωληση ειναι οντως ενα θεμα. Οχι τοσο στην αξια (δηλαδη οκ ειναι μεν φτηνο μεταχειρισμενο αλλα φτηνα το αγοραζεις και εσυ) αλλα περισσοτερο απο αποψη ζητησης. Προσωπικα το ανταλλαξα με g6 + διαφορα και μετα το πουλησα και αυτο. Αλλα απο την αλλη σκεψου ότι τελικά το ξαναγορασα... δεν ειναι κινητο που θα δωσεις ευκολα. Και φωτογραφικα ειναι πολυ δυνατο. Δες εδω συγκριτικό που χαμε κανει καποια παιδια με u11, s9+, pixel 2 XL κλπ. Comparison of Samsung s9, HTC U11/U11+, Pixel 2 XL, Nexus 6p and Xiaomi Mi5s . Η λεπτομέρια που εχει αυτη η συσκευη δεν υπαρχει... (αν τυχον στο τιτλο γραφω gcam, προφανως ηταν με google camera)

Έχει τρελή μπαταρία , φοβερή κάμερα μέρα βράδυ , άριστη οθόνη , απίστευτο ήχο από τα ακουστικά , αυτό ειδικά πρέπει να το ακούσεις πονανε τα μυαλά σου από την ποιότητα και την ένταση , και ωραία πλάτη . Θα ήθελα λίγο πιο μοντέρνο το λογισμικό του όσον αφορά την εμφάνιση , αυτό τίποτα άλλο . Α και πάει κροτίδα ξέχασα να το πω . Γενικά τρελό outsider που να ναι καλά ο αντρεας, ανακάλυψε άριστη συσκευη
All it takes is a swipe...

Έχει τρελή μπαταρία , φοβερή κάμερα μέρα βράδυ , άριστη οθόνη , απίστευτο ήχο από τα ακουστικά , αυτό ειδικά πρέπει να το ακούσεις πονανε τα μυαλά σου από την ποιότητα και την ένταση , και ωραία πλάτη . Θα ήθελα λίγο πιο μοντέρνο το λογισμικό του όσον αφορά την εμφάνιση , αυτό τίποτα άλλο . Α και πάει κροτίδα ξέχασα να το πω . Γενικά τρελό outsider που να ναι καλά ο αντρεας, ανακάλυψε άριστη συσκευη

Συμφωνω και επαυξανω σε ολα γιαυτο και θα την ξαναπαρω τη συσκευη σε κοκκινο χρωμα(αψογο) εκτος της ποιοτητας του ηχου απο τα ακουστικα. Ειναι ναι μεν δυνατος ο ηχος αλλα οχι ποιοτικος. Απλα το αναφερω γιατι εγω που εψαχνα πολυ λεπτομερη και καλο ηχο κατεληξα σε lg με το quad dac. Για τον μεσο χρηστη ναι ειναι καλος για καποιον που θελει κατι παραπανω ας κοιταξει αλλου.

Βρε τι να λεμε. Το ξαναπηρα!!! :lol: Και ειχα op6!!!

Οντως ειναι λιγο το design του παλιο αλλα με λιγοτερο απο 400 ευρω παιρνεις κινητο που κοιτα κυριολεκτικα στα ισα πολυ ακριβοτερες συσκευες. Ειδικα στη καμερα προσωπικα προτιμω την προσεγγιση της. Οπως θα δειτε και στο συγκριτικο που εβαλα παραπανω εχει σχεδον παντα περισσοτερη λεπτομερια απο το s9+ (με παραπανω βεβαια θορυβο)

Υ.Γ. Καλα δεν ανακαλυψα και το τροχο. Δεν την πηρα day one την συσκευη. Την ειχε παρει πολυς κοσμος πριν απο μενα. Αλλα οταν την πηρα, εχοντας δοκιμασει παρα πολλες συσκσυες, δεν μπορουσα να κρυψω τον ενθουσισαμο μου. Τρελο vfm για μενα.

Edited by Antretng

Τι να πω και γω που το πήρα και το έδωσα 5 φορές!!!

Πάντα σε αυτό ξανά γυρνώ...

Είχαμε μιλήσει και για ανταλλαγή στο insomnia. Τελικά το κράτησα κάνα 2 μήνες ακόμα από τότε και ένα μηνα μετά που το πουλησα το ξαναπήρα.

Παιδιά σύντομα θα σας βάλω και νέα ευρήματα σε gcam. Έχουν βγει καλύτερες εκδόσεις/ρυθμίσεις από τότε που σας είχα προτείνει την τελευταία του urikill. Τα πρώτα ευρήματα είναι θετικά. Απλά θα τεσταρω λίγο ακόμα πριν γράψω ;)

Το θυμάμαι Ανδρέα που μιλήσαμε.

Εγώ πάντως την έκδοση του cstark δύσκολα την αλλάζω. Αναμένουμε τις προτάσεις σου!

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Το θυμάμαι Ανδρέα που μιλήσαμε.

Εγώ πάντως την έκδοση του cstark δύσκολα την αλλάζω. Αναμένουμε τις προτάσεις σου!

Αυτη που θα σας προτεινω τραβαει σε zsl, δηλαδη γρηγοροτερα απο στοκ ενω εχει λιγο λιγοτερο θορυβο. Απλα περιμενω να κανω κανα 2 δοκιμες της προκοπης πρωτα.

Αυτη που χρησιμοποιουσα παλια ηταν η τελευταια του urikill. Τραβας και δευτερη φωτογραφια χωρις cool down στο very high (οποτε δεν χανεις φωτογραφιες) ενω εχει και λειτουργικο model nexus 6p. Συνηθως εβαζα ρυθμισεις pixel 2xl, very high και off το correction og autoexposure. Αν ειχα την πολυτελεια της ηρεμιας ή ακομα καλυτερα την δυνατοτητα να στηριξω καπου τα χερια μου εβαζα increase *2 ή ακομα και min iso αντιστοιχα και model nexus 6p.

Ενδεικτικα για το πιο αργο χρονο min iso + nexus 6p δειτε αυτη τη μινι συγκριση. Μην σας ξεγελαει το 0,5 second, βγαινει ευκολα με απλη στηριξη (σε αντιθεση με stock που ισως θα ηθελα τριποδο). Με increase *2 την εβγαζα και χερατη απλα λιγο πιο προσεχτικα απο οτι οταν το χω off. Πρωτα stock.

42261795100_66c1e3485b_z.jpgIMAG1630 by Andreas L., on Flickr

42261797900_cc1e53a811_z.jpgIMG_20180813_234831 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

εγω το εβαλα στο συρταρι γιατι,

το design πλεον δε μου αρεσει καθολου

το λειτουργικο δεν λεει να το αναβαθμισει κ ειναι ξεπερασμενο

αυτο που μου λειπει η καμερα του αλλα δεν με συγκινει σαν συσκευη για να την εχω ως βασικη

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

το λειτουργικο δεν λεει να το αναβαθμισει κ ειναι ξεπερασμενο

Πηρε πριν ενα μηνα update. Τωρα αν εννοεις την εκδοση pie, προσωπικα εφοσον μου βγαζει μεγαλη αυτονομια, ειναι σβέλτο και δεν εχει bugs δεν με νοιαζει να μεινει και στον oreo 8.1. Άλλοι ανυπομονουν για την pie με την ελπιδα να μεγαλώσει η αυτονομια... εδω ομως δεν μπορω να πω οτι με καιει. Το Op6 για παραδειγμα οντως ειχε βελτιωση στην αυτονομια ομως παρεμεινε μικροτερη απο οτι του u11.

Βεβαια για την ιστορια εχει ανακοινωθει οτι θα παρει pie. Απλα εξηγω γιατι δεν με καιει το αν και ποτε θα την παρει.

Edited by Antretng

4 ώρες οθόνη , 2 μέρες εκτός μπριζας , 27% υπόλοιπο μπαταρίας . 80% του χρόνου με 4g , όλη μέρα στο δρόμο είμαι. Αρχίζει να μου θυμίζει moto z play ..

Και να σκεφτείς Γιώργο ότι οι περισσότεροι που απορρίπτουν το u11 είναι λόγω του μικρού μεγέθους της μπαταρίας... Που να ξεραν... :p

Μερικά στατιστικά από μένα. Και ακόμα δεν εχει κλεισει βδομάδα να στρώσει rom/μπαταρία. Κάνα 4ωρο 4g και το υπόλοιπο wifi.

Screenshot_20181009_171222.png

Αντρέα το έδωσες το 1+6??Εγώ τον άλλο μήνα θα το χτυπήσω το U11 ,εκτός και αν κάνω υπέρβαση και πουλήσω το Ν8 και πάω στο Ν9,αλλά ρε φίλε,να δώσω μαζεμένα 850+ για κινητό είναι πολλά...Εντάξει θα μου πεις θα δώσεις και το Ν8 και θα βάλεις την διαφορά,αλλά 850+ Είναι τσαμπουκάς...

Αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Αντρέα το έδωσες το 1+6??Εγώ τον άλλο μήνα θα το χτυπήσω το U11 ,εκτός και αν κάνω υπέρβαση και πουλήσω το Ν8 και πάω στο Ν9,αλλά ρε φίλε,να δώσω μαζεμένα 850+ για κινητό είναι πολλά...Εντάξει θα μου πεις θα δώσεις και το Ν8 και θα βάλεις την διαφορά,αλλά 850+ Είναι τσαμπουκάς...

Αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Ναι φίλε το έδωσα. Ωραίο κινητό, πιο "σέξυ" από u11 αλλά πολύ κατώτερο βίντεο, μικρότερη αυτονομία και κατώτερος ηχος χωρίς μάλιστα να έχει καν ακουστικά μέσα. Ασε που προτιμώ την φυσικότητα των φωτογραφιών του u11 (ειδικά πορτρέτα σκίζει). Οποτε μπήκα στο τριπακι να σκέφτομαι αν όντως άξιζε τα παραπάνω λεφτά. Ε τελικά γύρισα u11 και έβαλα μερικά χρήματα στη τσέπη.

Ναι φίλε το έδωσα. Ωραίο κινητό, πιο "σέξυ" από u11 αλλά πολύ κατώτερο βίντεο, μικρότερη αυτονομία και κατώτερος ηχος χωρίς μάλιστα να έχει καν ακουστικά μέσα. Ασε που προτιμώ την φυσικότητα των φωτογραφιών του u11 (ειδικά πορτρέτα σκίζει). Οποτε μπήκα στο τριπακι να σκέφτομαι αν όντως άξιζε τα παραπάνω λεφτά. Ε τελικά γύρισα u11 και έβαλα μερικά χρήματα στη τσέπη.

Αντρέα η γνώμη μου για την 1+ Είναι γνωστή...

Για αυτά που δίνει, και για αλλά τόσα που δεν δίνει,μαζί με την μικρή φυσικά αύξηση στην τιμή με κάθε νέα παρουσιαση, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί και θα μπλέξει σε χωράφια που είναι άγνωστα μέχρι στιγμής...Γι'αυτό με το 1+7 Θα δώσει όσα περισσότερα μπορεί,αλλά η τιμή θα αυξηθεί...Καλό το the speed you need,αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί..Πρέπει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό,μιας και υπάρχουν παρόμοιες συσκευές σε καλύτερες τιμές,και ακόμα ναυαρχιδες που έχουν άκρως ανταγωνιστική τιμή...

Και μην ξεχνάμε ότι στο επίσημο site ,η τιμή δεν πέφτει,μέχρι την επόμενη παρουσίαση...

Και έχουν περάσει σχεδόν όλα τα 1+,Από τα χέρια μου...Αγαπώ 1+,Αλλά....

Ανέβηκε μεν σε τιμη αλλά εχει ανέβει πολύ και η ποιοτητα της 1+. Ειλικρινα δεν ξέρω τι έχει να ζηλέψει από πχ s9+. Ακομα και στη καμερα εχει φτιαξει. Μόνο το όνομα της λείπει.

Το θεμα είναι ότι πλέον όλες οι ναυαρχιδες είναι πολύ ακριβές και με μικρές διαφορές σε σχέση με φτηνότερες. Και το u11 που συζητάμε εδώ είχε 750 ευρώ αρχική τιμή.

Ανέβηκε μεν σε τιμη αλλά εχει ανέβει πολύ και η ποιοτητα της 1+. Ειλικρινα δεν ξέρω τι έχει να ζηλέψει από πχ s9+. Ακομα και στη καμερα εχει φτιαξει. Μόνο το όνομα της λείπει.

Το θεμα είναι ότι πλέον όλες οι ναυαρχιδες είναι πολύ ακριβές και με μικρές διαφορές σε σχέση με φτηνότερες. Και το u11 που συζητάμε εδώ είχε 750 ευρώ αρχική τιμή.

Εντάξει υ9αρχει και μια διαφορά στην τιμή,πάντα αρχική μιλά.ε,γιατί τώρα το S9+έχει πέσει αρκετά.. Φυσικά και έχει ανέβει πολύ σε ποιότητα η 1+...Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς,αφού ανεβαίνει και σε τιμές,αλλά πρέπει στα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια να δώσει ότι και ο ανταγωνισμός.. ΙΡ,στέρεο ηχεία,USB 3,1 ,ασυρματη φόρτιση και αλλά που δεν μου έρχονται στο μυαλό,αφου ολα δειχνουν οτι θα σπασει το φραγμα των 700€,και δεν το λεω εγω,ειναι αναμενόμενο, με τις τιμές που παίζουν σε αυτή την κατηγορία...

Το U 11 το είχα πιάσει το καλοκαίρι αλλά δεν ασχλη6ηκα καθόλου μαζί του...

Έχω φίλο άρρωστακι με HTC είχε έρθει ΣΚ Άνδρο και το είδα,αλλά δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν το έψαξα καθόλου...Και θυμάμαι μου έλεγε για την κάμερα ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει...Αλλά δεν είχα χρόνο δυστυχώς...

Παιδες να σας ρωτησω..εχετε περασει ολοι oreo? Ρωταω γιατι ειμαι παθων και την εχω πατησει παλαιοτερα με αναβαθμισεις,δηλαδη κανοντας τες η συσκευη επεφτε σε αποδοση και σε μπαταρια και σε ολα. Βεβαια ποτε δεν ειχα htc,απλα απο τους λιγους μηνες που ειχα το u11 με την 7 πετουσε και λεω να μην το αναβαθμισω σε oreo. Ειστε ολοι ευχαριστενοι με την oreo?

ναι προχωρα αφοβα.

ΥΓ ψηνεται κανεις για ανταλλαγη σε χρωμα? εχω το ασημι.

Παιδες να σας ρωτησω..εχετε περασει ολοι oreo? Ρωταω γιατι ειμαι παθων και την εχω πατησει παλαιοτερα με αναβαθμισεις,δηλαδη κανοντας τες η συσκευη επεφτε σε αποδοση και σε μπαταρια και σε ολα. Βεβαια ποτε δεν ειχα htc,απλα απο τους λιγους μηνες που ειχα το u11 με την 7 πετουσε και λεω να μην το αναβαθμισω σε oreo. Ειστε ολοι ευχαριστενοι με την oreo?

Με την oreo βελτιωθηκε εκθετικα η μπαταρια στο u11. Στο xda θα δεις πολυ κοσμο να ειχε εντυπωσιαστει με τη διαφορα. Οποτε ναι την περνας αφοβα.

• The title was changed to HTC U11